![]() |
rofl :D |
haha.biraz garip.yani asiri derecede kafayi taktim adama :D |
Alıntı:
Nasıl uyuduğu yeter bana :D |
Alıntı:
sen erkeksin o kadarını bilmek istemen normal olmazdı zaten :D |
:D evet o kadari yeter sana :D reita nin nasil uyudugunu ogrenmek istemezsin ama :D |
bılgı için saol elıne saglık |
Alıntı:
|
burun bandiyla degil^^ burda soylenmez :D |
Bilgi için saol tekrar :) |
ruki cok tatli pandasiyla uyuyomus bazen ^^ ruki ve panda :D |
Ruki ve panda? ^o) Pek inanasım gelmiyo yaa, adam kaç yaşına gelmiş :D Bu bana Kana ve pandasını hatırlattı. O da pandasından hiç ayrılmıyor :) Ama o kız olduğu için normal geliyo bana... |
evet ama soyle dusun ruki hepsinden kucuk reita'dan,uruha'dan,aoi'den,kai'den[kai'den buyuk gosterio ama kucuk].ve bazen cocuk gibi davrandıgıda oluyor |
O zaman çocuk ruhlu diyelim Ruki'ye. :) Benden 4 yaş büyük, bende mi bi panda alıp ona sarılıp yatsam :P |
ama soyle dusunuyorumda panda ve ruki-kun cok tatli olur |
Olmaz mı? :) Peki Ruki'ye Decora yakışır mı? Sadece ne düşündüğünü merak ediyorum, sakın kızma :) Neden soruyorsun dersen, Decora'da panda gibi peluş hayvanlar kıyafete aksesuar olarak ekleniyo yaa ondan... |
hayir.hem yakissa bile o pekus hayvanlar reita nin sinirini bozar parcalar hepsini :D |
Reita niye parçalasın ki, her gün Ruki'yi öyle görüp dalga geçmek varken :P |
haha supersiniz.gercekten ama inadina ve gıcıklığına dalga gecer.bu arada sanirim sizin kucuk bir cult a yada benzeri bir seye ihtiyaciniz var :D |
evet cult gibi bir sey iyi olurdu. hem dogru dalga gecer ruki sinir olana kadar :D |
Albumleri Gagaku (2002) Galyuu (2003) Miyavizm (2005) Myv Pops (, 2006) Miyaviuta ~Dokusou~ (2006) 7 Samurai Sessions -We're Kavki Boiz- (2007) Single Shindemo Boogie-Woogie (2002) Pop Is Dead (2002) Jingle Bell (2002) Jibun Kakumei -2003- (2003) Tariraritarara (2003) Coo quack cluck -Ku. Ku. Ru- (2003) Ashita, Genki ni Naare (2004) Rock no Gyakushuu -Super Star no Jouken- / 21 Seikigata Koushinkyoku (2004) Freedom Fighters -Icecream wo Motta Hadashi no Megami to, Kikanjuu wo Motta Hadaka no Ousama- (2005) Kekkonshiki no Uta ~Kisetsu Hazure no Wedding March~ / Are you ready to Rock? (2005) Señor Señora Señorita / Gigpig Boogie (2006) Dear my friend / Itoshii hito (2006) Kimi ni Negai Wo (2006) Sakihokoru Hana no You Ni -Neo Visualizm- / Kabuki Boiz (2007) DVD Gekokujou (2003) Oresama (filmi) (2004) Hitorigei (2004) Indies Last Live In Nihon Budokan (2004) Noriko no Ichi (2005) Hitorigei 2 (2005) Hitorigei 3 (2006) 25 Shunen Kinen Koen Tokyo Geijutsu Gekijo 5 Days -Dokuso- (2007) |
|
Resimler için saol :) 1. resimi bi zamanlar myspace profilimde arka plan yapmıştım. Hatta kimileri bana gerçek Miyavi olup olmadığımı soruyodu, o zaman çok hoşuma gidiyodu... 3. resimi de msnde baya bi kullanmıştım. :D Alıntı:
Alıntı:
|
bir ara bende msn de cok miyavi kulandim |
ben miyavi nin cosplay ini yaptim cok benzemedi ama elimden gelen bu http://i206.photobucket.com/albums/bb291/aishitemiyabi/18377658-37377508.jpg |
Baska bi japon arkadaş daha mı? Kaç tane japon var burda yaa *-) Süper olmuş valla... Saçlar ve lensler kawaii :) Erika'nın deyimiyle daburu kawaii... Saçlarını siyaha boyasan MYV-kunla seni ayırt edemiycem :) Piercingleri de unutmamalıyız tabii ;) |
evet aslinda pircing im var ama takmayi unuttum |
super olmussun chie-chan saclarin bana kimi ni negai wo sarkisinin klibindeki halini hatirlatti |
konu miyaviden çıkmış reitaya girmiş neyse paylaşımlar için saol lun gerçekten iyi iş çıkarmışsınız benim bildim daha çok japon var isterseniz tanıtırım bide bu reita sohbeti edenler bana msn verirseniz sevinirim benim tanıdıgım hiç reita bilen yokta sizinle bu konuda sohbet etmek güzel olur =) |
Ne yapalım muhabbeti oralara çektik, laf lafı açıyor :D Diğer Visual ve Oshare Kei gruplarının tanıtımlarını yaparsan süper olur. Ben de D'espairs Ray için bi tane yapmak istiyordum ama bi süre sonra işin içinden çıkamadım. Grubu yanlış tanıtıp da potansiyel hayranları kaçırtmamak için vazgeçmek zorunda kaldım :*( |
Oshare Kei ancafe mi oluyordu ya :D hayda Visual die biş duymamıştım ben bi sitede j.rock ilgili tanıtım yapıyorum ayrıca bi kaç yerdede neyse istersen öneririm oraları D'espairs Ray hakkında biraz(az) bişiler biliyorum tanıtabilirim :D müziklerini dinlerimde çok sevdigim bi grup deyil o yüzden ilgilenemedim onlarla istersen ben açarım başlık ufak bişi devamını getirirsin sen |
süpeeer daha fazra jrock hayranii daha fazra jrock ayrica reita dan ellerini cek ruki ve reita benim ve imza cok hos |
Alıntı:
Şu tanıtım yaptığın sitenin linkini pm olarak atarsan sevinirim. Ben de sana ilk Türk jrock forumunun ve jrock ile ilgili istediğin herşeyi bulabileceğin başka bi forumun linklerini pm olarak atarım. Burada link vermenin yasak olup olmadığını bilmediğim için buraya yazamıyorum. :( Despa (D'espairs Ray'i bazen böyle telaffuz ediyorlar, sanırım japoncası bu) ile ilgili tanıtım yaparsan süper olur. Burada sadece Gazetto ve Miyavi başlıklarında yazışıp duruyoruz. Konuları sağa sola çekmeye başladık. :D Alıntı:
|
banada atin pm i erika azdi. japonyaya tatile gitmek ona iyi gelmedi. :D |
Alıntı:
o zor işte çekemem :P |
Alıntı:
ben attım linkleri sana :) ilk türk j.rock derken (biliyorum onu galiba) öle bi siteye üyeydim admini çok gıcık bişi kavga ettim D'espairs ray açım başlıgı ama dedigim gibi ilgilendim bi grup olmadından isim vs dışında birşeyler bilmiyorum :$ arkadaş ruki reita arasında bi kararsızlık yaşıyo galiba :P ama ben kararsız deyilim reita yüzünden tımarhaneyi boylucam :D :P |
yok erika ya ruki yi ver kaçirir baglar. reita yı verde onu bırakmaz reita yı kacirmaya gucu yetmezde^^ qu'on est-il de l'amour de u plus ? reita ou ruki ? erika ? |
bon question.but je choisis le ruki Sophia ruki yi seciyorum ve ben ikisi arasinda pek ayrim yapama ikiside birbirinden seker Alıntı:
ikisinide istiyorum paylasamiyorum iste ama favorim rukli sonra reita |
ben reita yı seciorum sofu^^ je pense que c'est une bonne question trop et je choisis le reita,sofu-chan. ve reita mdan ellerinizi cekin yoksda kafanız umufak olur. ona dokunanı varya koroshite n dayo |
Alıntı:
Bu arada ek bilgi olsun. Pin*up adlı Türk kız rock grubunu duydunuz mu? Ben o grubun gitaristi Ayşegül'le myspace'te tanışmıştım. Hatta onu bu bahsettiğim forumlara da üye yapmıştım. Kendisi ve grubun bateristi Özlem de jrock dinliyor. :) |
hmm duymadım sen boylaya dur ben bu yaz onunla kahvaltı ede duruyim ok? :) ve reita guzel yemek yapiyomus be ciddiyim. hangi site? |
Ama Manga'yı duymuşsundur. İşte bu Pin*up Manga'daki elemanlarla tanışıyo, hatta bazen aynı turnelere katılıyorlar. Daha albüm çıkarmadılar ama ilk albümlerini yakında çıkarmayı düşünüyolar. İşte resmi myspace profilleri ; MySpace.com - Pin-up - - Rock / Alternative - www.myspace.com/pinupband Genelde cover yapıyorlar ama "Ben 1 sen 0" adlı şarkılarını dinlemenizi tavsiye ederim. Profil sayfasında var. ;) |
fena degillermis ama biz gazetto ve miyavi konumuzdan sapmayalım pls |
konu yine kayıyo :D reitanın yemek yaparken fotografını görmüştüm çok hamarat :D |
ben reita nın yemeğini tattım. ruki nin meyvesuyunu kai nin pankekini :D cok lezzetliydi hepsi. hepsini ahçı yapmak gerek |
yok sakın ahçı olmasınlar :D müzik olmazsa nasıl görücez bida :D bu durumda ben kendimi müzikten alır yemege veririm (anladınız siz onu :P ) |
haha yemeklerini yeriz ikisinide bir arada yaparlar ^^ |
ayy ben meev cokk sevıorumm cok tatlı hele dudakları cok sekeerrr ama adam heer onune gelenı opuyoo rukıden de beterr bıde brz yemekyı cokk garıp yıyorr brz deıl daha garıp ama neysee zavallı rukı kıbarca yıyoo meev hayvan gıbı yıyoo gazettoyla brlıkte yedıklerınde meev fln dıgerlerı yıomuss rukı o kdr kıbar yıyomuskı bı tabak daha ıstedıgınde yok dıolarmıss artıkk kımse meev yemek yemek ıstemess galıba yemek bırakmaz cunkı o |
hah dogru bir yemek yiyis var adamda ozelliklede konserden sonra sankı kıtlıktan çıkmış gibi |
anlamadım miyavi mi kıtlıktan çıkmış gibi yemek yiyor? |
evet miyavi ayıların yanına koysan yemek yiyişinden kendilerinden sanarlar :D miyavi'ye kadın diyenler . göğüsleri yok işte erkek!! kanıtlamış sayılmam ama işte kanıtıı erkek ^^ http://i206.photobucket.com/albums/bb291/aishitemiyabi/l_d417f265e2e821a650998a7306131be6.jpg bebek miyavi ammada tatlıymış.ayy yerim ben seni ama o zamanlar şişkoymuş^^ miyavi değil demeyin surattaki sırıtmadan belli bir kere o olduğu http://i206.photobucket.com/albums/bb291/aishitemiyabi/l_d0bedb9801f940754ed4cb204e8f3a74.jpg saçı yapılıyor http://i206.photobucket.com/albums/bb291/aishitemiyabi/l_c20f7bce8064d4cca94aa53b6e201c4e.jpg |
| Saat: 19:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık