![]() |
düz liseler puanli değıl canim |
ya ayazağada oturyorum puan 260 düz lise aıyorum konservatuarda oyunculuk okyıcam Da lütfen yardımcı olun |
Alıntı:
2011 yılı için bilgilendirme linkleri: 2011 Ortaöğretime Geçiş Sistemi Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız. 2011 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) ÖĞRENCİ KAYIT DURUMU ve YEDEK SIRA TAKİP işlemleri için tıklayınız. Geçen yılın puanları: Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
diploma puanım 69 adanada hangi liselere gidebilirim |
arkadaşlar puanım 400 diploma puanım 80 anadolu lisesine gidebilir miyim? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Benim puanım 300.275 diploma puanım 65 hangi Düz Meslek Lisesine gitmemi önerirsiniz.Kartal ve çevresi olursa iyi olur.TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
2011 yılı için bilgilendirme linkleri: 2011 Ortaöğretime Geçiş Sistemi Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız. 2011 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ SİSTEMİ (OGES) ÖĞRENCİ KAYIT DURUMU ve YEDEK SIRA TAKİP işlemleri için tıklayınız. Geçen yılın puanları: Anadolu liseleri taban puanları için tıklayınız Fen ve Sosyal bilgiler liseleri taban ve tavan puanları için tıklayınız Sağlık Meslek liseleri taban puanları için tıklayınız Anadolu Öğretmen lisesi taban ve tavan puanları için tıklayınız İmamhatip liselerinin taban puanları için tıklayınız Turizm ve Ticaret Meslek Liselerin taban ve tavan puanları için tıklayınız |
arkadaşlar evet düz lise için diploma puanına bakıyolar . Bu arada ben bu sene liseye gitcem sizce şişlideki en iyi düz lise neredir ya ? |
ya düz lise puanları ne |
istanbulda hangi liseye gidebilirim ben liseyi istanbulda okumak istiyorum .. puanlarım 246 220 düz liseye yetiyormu puanlarım |
ne alaka benim puanım sağlık mesleği çok az bir puanla kaçırıyo o yüzden gideceğim düz lse benim üniversitede puanımı düşürürmü diye bakacaktım kendi bilgilerini kendini sakla |
Arkadaşlar sbs puanım 310 gibi ama düz liseye gitmek istiyorum.Bahçelievlerde oturuorum hangi liseye gidebilrim?Lütfn bi örnek verin ayrıca puanınıda söylermisiniz :) Lütfnnn... |
benim puan'ım 250 diploma puan'ım ise 61,7 kadiköy,üsküdar,ataşehir çevresinde hangi meslek ve düz liselere gidebilirim ... :D |
ya ben 380 puan aldım meslek lisesi kazandım ama istemiyorum istanbulda düz lise var mı?Özellikle pendik ve çevresin de yardım edin lütfen |
zorlasam 200 alırım bu puanla nereye gide bilirim |
lise puanları Alıntı:
|
| Saat: 13:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık