MsXLabs
Sayfa 2 / 29

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Misafir 19 Ekim 2005 01:40

ULa GünLük..

Nedir Senin Benden ve Bu Dj OLacak Werrt ten Çektiğin De Bakim HeLe :)) GünLük Acaip Başım Ağrıyor Şuan BiLdiğin Gibi DeğiL,, DertLeşecektim SeninLe Aam Bu Gece Bana Müsade Et Hiç Çene ÇaLasım Yok FaLLa,, TeLafisini Sora Yapıcam Sös Hem Sana Kayfede IsmarLarım ;)) Hoşuna Gitti Dimi.. Sende As DeğiLsin Hea :D Neyse KıtLadım YanakLarından Bash Bash.. :))

djwerrt 19 Ekim 2005 01:45

pardooon yaa uyku sersemi bu kar işte PLaYY kusura bakma yaws...
doğru walla bi biz yazıoz başkasıda diil:):)

Misafir 19 Ekim 2005 13:00

sevgili günlük bu nasıl bir gün söylermisin. şimdi şu ramazan davulcusunu öldüreceğim kafamı şişirdi para vermedende gideceği yok gibi. başımda çok ağrıyo. parmağımda dolama çıkmış. ben tam anlamıyla dökülüyorum. bu gün geçermi bilmiyorum. inşallah senin günün iyi geçer be günlük.

Misafir 19 Ekim 2005 15:17

ULa GünLük..
Naber..??? Ben mi Kötü VaLLa.. Bu Gün Şirkette Büyük Bir Tartışma Çıktı Bende Vurdum Kapıyı Çıktım,, AnLayacağın Canım FeLaket Sıkkın,, Sıkma Canını Demesi KoLay Tabi Ama OLmuyor İşte.. Yeni Bir İş Aramam gerek Evdeyim Şuan GeLmeden de AradıLar Şirketten Geri GeL Diye GeLemem Dedim MoraLim Çok Bozuk,, Sende Yarın GeL O Zaman Kesin,, BaKarıs Dedim.. Yaa Acaip Canım SıkıLıyor,, Kusura KaLma Seninde Canını Sıktım Kendine İyi Bak.. Ben Biraz Daha BuraLardayım,, KıtLadım YanakLarından..

djwerrt 19 Ekim 2005 21:21

bak günlük PLaYY inde canı sıkkın benimde.. bıktım bende hayattan moralim bozuk sinirlerim altüst... yazmak istemio canım hiçbişeey....

Misafir 19 Ekim 2005 21:44

Başım ağrımaya başladı Günlük..
Bu iyiye alamet değil.. Yarın n'aparım ben, eğer devam edecek olursa..?!
Neyse 1-2 ilaç alayım ve yatayım.. Belki 1 seyim kalmaz sabaha..
Görüşürüz Günlük..

djwerrt 20 Ekim 2005 00:33

yatıcam birazdan günlük.. ama hala sinirler altüst yaws.. inş yarın sabah herşey normale döner.. ii geceler sana

Misafir 20 Ekim 2005 01:05

ULa GünLük..

Çok YoruLdum Ya Sorma Gitsin,, Bir Sürü İş Yaptım Gene :)) Yok Yaa ÖLe Deme Sefiyom Ben PayLaşımı BeaAa.. Ben Biras Daha BuraLardayım Bişiye İhtiyacın OLarsa SesLenmen Yeter.. KıtLadım YanakLarından ;)

melish 20 Ekim 2005 01:26

İnsan kalabalık içinde yalnız olurmuşya..
Bendede tam tersi yanımda kimse olmasada yalnız değilim

AngeLus 20 Ekim 2005 06:45

Sevgili günlük :
Bak günlük deliriom her gün olduğu gibi.. nerde deli var beni buluo.. Allahım diyorum ne insanlar var.. piyongadan çıkar gibi manyaklaşdım yaw.. sende olmasan günlük içimi kime dökçem .. sende beni büyük bi sabırla dinliosun maşallahın var be günlük..neyse dünyanın sonu geldi be hepsi kıyamet alameti
:D

İşte böyle günlük günüm böle geçdi diğer günler gibi.. bakalım yarın nasıl geççek .. sana anlatırım yarın.. neyse iyi geceler Günlük... şş Günlük sana diom
alo günlük ordamısın..
üff neyse yarın görüşrüüz Günlük..:P

Misafir 20 Ekim 2005 21:44

Merhaba Günlük,
1 günü daha akşam ettim.. Kardeşimi özledim.. Yatmadan gidip göreyim.. 1az oynayayım onunla.. Sonra da yarın için güzellik uykuma yatayım..
Biliyor musun Günlük..?!
PC başında o kadar çok vakit geçirmeye başladım ki, artık gözlerim şaşı görmeye başladı.. 1 metre sonrasını odaklamakta zorlanıyorum..
Of Günlük, tatil yapmak istiyorum.. Bütün ömrüm tatil olsun istiyorum.. Ve uyumak istiyorum.. Hiç uyanmamak istiyorum..
Ve gidiyorum..
Görüşürüz..

djwerrt 20 Ekim 2005 21:55

slm günlük,
ters gidio herşey..hala inat ediorr... mutsuzluğa gidioruz...

Misafir 21 Ekim 2005 02:53

ULa GünLük..

Sana İyi HaberLer Vermek İsterdim Ama MaLesef :(( Yukarıda ki Bir Kaç Mesaja da Baktım Pek İç Açıcı DeğiL FazLa Konuşup BunaLtmayacağımda Merak Etme.. Beşiktaşım Yine Berabere KaLdı NoLcak HaLimiz BiLemiyorum :'( Canımda Bir Okadar SıkıLıyor Gene Saat 03.00 OLmak Üzere ALLAH Yardımcım OLsun Ne Diyim.. Neyse KıtLadım YanakLArından Kendine İyi Bak..!!!

ULa GünLük
Seni Seviyom La VaLLa :)) (( İçimden GeLdi ))

AngeLus 21 Ekim 2005 04:26

Sevgili GünlüK

Bak günlük canım bugün iyidi güzeldi moral de iyidi yeni kişiler le tanışdım kader Bu olsa gerek.. aynı zamanda efkarlıyım açdım bi yandan orhan abiden bir teselli ver i dinliyorum.. işte böyle günlükcüm.. ben böyleyim.. ne demiş orhan abim:
beni böyle sev seveceksen.. Olduğum gibi göreceksen ... neyse işte böle günlük sende olmasan ne yapardım be günlük hiç sıkılmadan dinliosun bizi sen bi bulunmaz dostsun msx in bi tanesi can dostusun.. he bu arada günlük canını sıkan bişe olursa sende yazabilirsin bana emi canım anlaşdık.. ne demişler :
komşuda pişer bize de düşer.. yok sanırım bu başka bi anlam ifade edio neyse yazmıom artık klavyeyde acaip hızlı yazıom durduramıom kendimi durdur beni günlük .. neyse sahur vakdi bişiler yiyip yatacam gene görüşrüz yarın sabaha karşı günlük..
|-) ii geceler dostum günlük

melish 21 Ekim 2005 19:29

Slm günlük şimdi dersteyim..herkes konu araştırıyo ama ben pek takmıyorum..neyseki haftasonuna geldik (: Neyse hoca beni yakalamadan gideyim..:msn_party

djwerrt 21 Ekim 2005 21:52

canım günlüğüm... oh bee herşey yoluna girdi bunalım modundan çıktım bugün.. okdar mutluyum ki...

AngeLus 22 Ekim 2005 00:30

günlükçüğüüm:
bugün erken uyumayı düşünüom günlük yorgunum malum hastayım tedavim i oluom arada bi bilosun sende pek anlatçak bişe yok yani öle bi uğrayım dedim sana ii geceler günlükçüğümm(L)

rockysamet 22 Ekim 2005 01:37

hasta olanlara acil şifa ama ben günlük tıtamıyorum ii geceler

Misafir 22 Ekim 2005 03:10

ULa GünLük Bak Yukarda ki Mesaja Kardeşimizin Yaşı 13 Ne GüzeL Dimi.. GüZel de İsmi Var Samet Kardeşimizin.. İyiyim Sen NasıLsın :D Janım GünLük Keyfim Yerinde Bugün VaLLa :)) Seni de İyi Gördüm Heaa.. Hep BöyLe İyi OL Sen,, İyi de OLmak Zorundasın Zaten Çünkü; BizLer Kötü HaLde OLduk mu Sen Bizi TeseLLi Ediyon Ben Boşuna Demiyom Seni Sefiyom Diye.. KıtLadım YanaKLarından :)) Görüşürüz Soraaa (K)

djwerrt 22 Ekim 2005 11:21

günlük be foruma o kdar kaptırdım ki kendimi bu gece rüyalarıma girdi yaws...
keyfim yerinde bu gün napcam die düşünüorum akşama görşrz

Misafir 22 Ekim 2005 13:08

Günlük çok şükür ölmeden gelebildik. dün herkes çok büyük bir deprem olacağını ve öleceğimizi söylüyordu. bende madem öleceğiz iyi bir uyuyayım öbür tarafa yorgun gitmeyeyim dedim. sabah bir baktım ölmemişiz. çok şükür çok şükür.

djwerrt 22 Ekim 2005 23:13

öf be günlük herşey yoluna girdi diom yine bişiler çıkıo yaa bıktım artık yaa...bu gece de sinir düzeyim yüksek yaws... kafam yine bozuldu ya...

Misafir 23 Ekim 2005 03:21

ULa GünLük..

İçimden GeLdi GeLe Sana Bir SarıLayım.. Seni Unuttum Sandın Dimi YanıLdın VaLLa Bak Sana Ne ALdım En Sevdiğinde Hemde ;))) ÇikoLataLı Gofret Hemide MiLka :)) Hoşuna Gitti Tabi Sırıtırsın BöLe,, AL BaKaLım.. Bugün KEndimi Çok İyi Hissediyorum GünLük Nedeni Yok Ama ÖyLe İçimde Büyük Bir Huzur Var.. KeşKe Hep BöyLe KaLsam Dimi..??? Bu Gece de Uykusuzum Ama MutLuyum.. KıtLadım YanakLArından Görüşürüz Sonra.. ;)

djwerrt 23 Ekim 2005 20:57

günlüğüm benim herşey yoluna girdi inşallah böle dewam eder o kdar mutluym ki şuan bilemezsin.. gece bi ara yine uğrarım sana ...

01-KinG 23 Ekim 2005 23:23

SEVGİLİ GÜNLÜK
> >>Sevgili Günlük,
> >>Bugün ilk kez pilav pişirdim. Hatta inanmazsın, zevk bile aldım.
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Bugün sevgilim bira içelim dedi. Bir şişeyi zor bitirdim. Neredeyse
> >>kusacaktım ********im. Hasta mıyım günlük, yalvarırım gerçeği
> >>söyle?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Bugün arkadaşlar bara gidelim dedi; canım istemedi. Bu yetmezmiş
> >>gibi, bir de canım Ayşe Kadın fasulye pişirmek istemez mi? Dumur
> >>oldum vallahi! Ne diyorsun bu işe?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Fasulye iğrenç oldu ama pişirmesi çok eğlenceliydi.
> >>Lan günlük! Büyü mü yaptın bana yoksa?
> >>Bi de ben 33 yaşında mıyım, yoksa 32 mi?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Hep ben konuşuyorum ******* satiiim; biraz da sen anlat!
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>33 yaşındaymışım lan. Niye yalan söylüyorsun h****!
> >>Bi de korkarım ergenlikten çıkıyorum günlük. Pilav milav, fasulye
> >>masulye.. Ne iş yaaa?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Sıkıldım artık serserilikten. Üç aşağı beş yukarı aynı maceraları
> >>yaşamaktan da bayıldım. Yeni bi macera lazım bana; aklına iyi bi
> >>fikir gelirse SMS at!
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Yeni bi macera diyordum ya, buldum! Evlenecem ben.
> >>Hönk ya! Ne var olm, bildiğin daha büyük bi macera var mı?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Bugün olmaz, başım ağrıyooo!
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Ayşe, artık evliliğe sıcak baktığımı duyunca: 'Nereden çıktı bu 180
> >>derecelik değişim?' dedi. Ben de: 'Beni bilirsin, değiştim mi
> >>minimum 180 derece değişirim' diye kıvırdım. Ki yalan da değil
> >>hani.
> >>Hayatım tükürdüğümü yalamakla geçti günlük. Of ne çileli başım
> >>varmış. Nihohuhamauahamauahaaa...
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Tülin de evlilik meselesini duymuş. "Çok güldüm, çok hoşuma gitti.
> >>Bu garip bi duygu. Sanki başkalarının evliliğe sıcak bakması -hele
> >>de senin gibi birilerinin- bizim gibi insanları fena halde mutlu
> >>ediyor. Bizim gibiler derken, hani şu rahatlık, zorlukları
> >>paylaşabileceğin birine sırtını dayama güveni, şımarıklığı... işte
> >>adına ne dersen de! Bütün bunlara kendini salıvermiş gibilerden
> >>bahsediyorum. Başkalarının bu kıvama gelmesi acayip bi 'oh canıma
> >>değsin, bak işte demek ki çok da yanlış bişey yapmamışım' duygusunu
> >>hissettirdi bana" dedi.
> >>Kepaze olduk iyi mi?
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Abarttım. Bir de bebek istiyorum, iyi mi?
> >>Biri bana dur desin artık!
> >>Sahi, sen beni dinliyor musun günlük bozuntusu?
> >>Allah belanı versin e mi!
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Düşündüm de benden anne manne olmaz. Bak şimdi hayal et:
> >>- Anne matematikten zayıf aldım.
> >>- Yaw çocuum geçecen onları. Matematikmiş, fizikmiş, tarihmiş
> >>hikaye. Yiyecen, içecen, sevişecen. Budur!
> >>- Ne biçim annesin sen yaa?!
> >>
> >>- Anne Burç beni seviyormuş.
> >>- Yatakta iyiyse hiç düşünme kızım!
> >>- Olduuu, gözlerim doldu. Anne daha 13 yaşındayım?!
> >>- Ben senin yaşındayken, ohoooooo......
> >>
> >>- Tuba Hanım, oğlunuz sınıftaki kızların eteklerini kaldırıyor.
> >>Kızınca da: 'Ayıp olsa babam annemin eteğini kaldırmazdı' diyor.
> >>- Evli misiniz müdür bey?
> >>- Evet de ne alaka?
> >>- Çocuğunuz var mı müdür bey?
> >>- Evet??
> >>- Peki o çocuğu karınızın eteğini kaldırmadan mı yaptınız müdür
> >>bey?
> >>- Töbee töbeeee!?!
> >>
> >>Sevgili Günlük,
> >>Sevgilim gizlice seni okumuş. Beni terk etti!
> >>Bunu da kaçırdık.. Muhahahahahahahaa.. Yaşasın özgürlük

AngeLus 24 Ekim 2005 08:56

Günlükçüğüm sana iki gündür yazamadım ya kusura bakma işte anla beni yoğun oluom son saat de de seni unuttum üzme kendini gelirim gene şansım iyi gidio bu aralar hep böle devam eder inşallah hadi görüşürüz Günlük.. mucks

melish 24 Ekim 2005 13:00

Bu sabah uyanamadığım için okula gidemedim ):
ama akşamki dersler beni bekliyo we tabiki duman konseri..

Misafir 25 Ekim 2005 02:03

ULa GünLük..

ÖsLedin Dimi Benii Hadi Hadi İtiraf Et :)) ÖzLedim Seni Beaa FaLLa.. NasıLsın BakaLım Ne Var Ne Yok..??? Bende Aynı Değişen Bişi yok İş Güç, Geç YatmaLar, Sabah KaLkarken İşkence ÇekmeLer Aynen Devam Yane :)) Yanında KaLıp Sohbet Etmek İsterdim Ama Bugün Ne Hikmetse Uykum GeLdi MüsadenLe Ben Yatayım Hee,, SaoL GünLük ALLAH RahatLık Versin.. KıtLadım YanakLarından İyi GeceLer ;)

AngeLus 25 Ekim 2005 07:36

sevgili günlüükk

Misafir 25 Ekim 2005 08:26

Günlük dua'm...!

Sevgili Günlüğüm

Bir gün daha başlıyor...! akşama kadar nelerle karşılaşacağımız meçhül o yüzden, dilerim Yüce ALLAH'ıma bana mangal gibi bir yürek ve adil yargıç yüreği versin :.. zira sabah sabah gene kendini bilmezler icraata başlamışlar...! AMİİİN....:^)

djwerrt 25 Ekim 2005 23:51

günlük be dün yaazamadım ama çoook mutluyum yaa herşey yolunda inş her zman bööle olu... kib.. görşrzz :)

Misafir 26 Ekim 2005 15:32

ben cok kotu usutmusum suanda evdeyim ilacımı ictim ve forma daldım :)

djwerrt 26 Ekim 2005 21:55

way be günlük yine birgün geçti ömrümüzden hoyratça...
okulda eğlen derse gir ii, ama işe gidincede yorul bu kötü yaa:( herşey yolunda bugünde.. bakalım nolucak yarın.. ??

Misafir 27 Ekim 2005 01:44

ULa GünLük... ;) Naberr

Seni Seviyorum BiL İstedim.. DetayLar Var Daha Sonra AnLatıcam Sana.. Kendine İyi Bak..!!!

Misafir 27 Ekim 2005 12:55

Slm Sevgili Gunluk...okul hayatımda hic gunluk tutmadım ama iyice sanallastıgım su gunlerde birde sanal gunlugum oldu Hı :) iylesmenin umudu ile bekliyorum evde işallah bende kırlarda özgurce gezicem :Pp sonra ben yine yazarım birseyler sen burdam ol tamam mı :)

Misafir 27 Ekim 2005 23:17

Zaman aşımı..

Zorlu zaman gecirme metodlarını geride bıraktıgım şu günlerde içimi boşaltacak,rahatlıkla konusacak birilerini arıyorum. Fakat nafile... Konusabilicegim herkes benden 1 adım uzakta duruyorlar yada ben öyle hissediyorum. Belkide duygusallaıgım agır basıyor zamana. Zaman çözüm bulamıyor derdime. Derdim arş - ı alâ. Gereksiz kıldıgım hersey şimdilerde en gerekli yardımcılarım oldu. Beni itekliyorlar sıkıntıya ve alıkoyamıyorum kendimi. Uykusuz geceler gözlerime inat uykularımı kacırıyor. Bir sen dinliyorsun beni,bir sen yanlıs anlamıyorsun.Sagol.:^)

djwerrt 27 Ekim 2005 23:48

yiine bi gün daha geçti günlük hem yorgun hem mutlu:) yatıcam brazdan dinlenism sende ayakta kalma fazla.. :)

Misafir 28 Ekim 2005 00:36

Gunlugum can dostum..ben geldim bir gun daha bitti bugun neler oldu evde sıkıntılar ıcınde otururken bır arkadasla tanıstım fazla konusamadık ama olsun...sımdı yatmaya hazırlanıyorum sıkıntım senın sayende ve bu sıte sayesınde gecıyor..bılıyorum cok bıktın benden ama ne yapıyım Senı Sevıyorum..yarında burda Olucama emın Ol ölmezsem tabı :( Gorusmek uzere Dostum..

djwerrt 30 Ekim 2005 01:41

eeweeeett günlük dün geece yazmadım die sevinme bugün yazarım onun yerine:) walla güsel bi gün dü ama sıkıcı yaws..hep bööle geçmek mi zorunda bugünler.. nese bakalım yarın nolcak.. ii gceler günlük efendi:)

Misafir 30 Ekim 2005 03:36

ULa GünLük.. Ne Desen haKLısın Vefasız Çıktım Ben,, Yemin Ederim Hep AkLımdaydın Ama Foruma BirşeyLer EkLemekten Fırsat BuLamadım.. Özür DiLerim :(( Bak Sana Rüşvet OLsun Diye ÇikoLatada ALdım en Sevdiğinden Hemde.. Affettin Dimi :)) BiLiyormusun GünLük Sanırım Ben Yeniden...... Neyse GünLüğüm Daha Sonra İnş. Seni Seviyorum Kendine İyi Bak KıtLadım YanakLArından ..!!!

Misafir 30 Ekim 2005 09:08

Sevgili günlük bu sabah gene icrat üstüne icrat yapmaya başladım da ...:smiley9: .... Umarım fazla can yakmadan akşamı bularım :rofl: >>< zira arkadaşları uyarmaktan dilim kurudu....:rofl: .... sevgiler Ailenizin dostu haşin Mod>>>;)

Misafir 30 Ekim 2005 13:58

sevgili Gunlugum annemin dedigi şekeri bulamadıgım icin butun gun laf yicek birisi var karsında ama yok :( ama gelde bunu anlat al sanada ulkerin sekerinden aldım bari sen sev beni gorusmek uzere :(

AngeLus 30 Ekim 2005 17:50

sevgili günlük günüm Şimdi başlıo yarın sabaha kadar.. bu arada Kandilin mubarek olsun günlükçüğüümm .. gün sonunda gene karalarım buraya bişeler günlük.. görüşürüüzz

ishagul 31 Ekim 2005 18:57

günlük bugün yine trafikten nefret ettim.neden istanbul'a düşen her yağmur damlası trafiğin daha da mahvolması için bir sebep oluyor anlamıyorum.açıkçası gidip bir köye yerleşmeyi düşünüyorum

djwerrt 31 Ekim 2005 22:40

waaay be günlüğüm yine dolu dolu bi gün geçirdim.. yağmurlu falan ama güseldi..yarın beklediğim gün.. bakalım ajansta neler olcak:) yarın akşam anlatıcam ok..byess

melish 1 Kasım 2005 11:53

>> GünLük..
KendimLe sawaş içindeyim.Kaybeden ben olsamda yıkıLmıyorum çünkü kazananda benim.Yenik düştüğüm zamanLarda dibe wurmak bana göre değiL zirweye çıkmaLıyımki gücüm artsın.Ben we Ben haha bu sawaş hiç bitmeyecek.

Misafir 1 Kasım 2005 19:31

Sinirliyim, agresifim....Zamansız ölmenin nasıl oldugunu merak ediyor ve istiyorum !

Misafir 1 Kasım 2005 19:38

ULa GünLük..
O Kadar Çok Şey Varki AsLında Konuşmak İstediğim.. Ama Konuşsam mı Diye Düşünüyorum,, SenLe ALakası Yok Bakma ÖyLe Yüzüme,, BiLiyorsun SeninLe Herşeyi PAyLaşırım Ben.. ELLerim Üşüdü Benim.. Bana Müsade GeLicem Yine.. KıtLadım YanakLArından.. Unutmadan ÇikoLatan Masanın Üstünde..

mC_JaCq 1 Kasım 2005 21:01

GünLükkkkk bugün manyak zewkLi bi gündü:)) edebiyatcinin cantasindan sinaw soruLarini aLip teLefonLa resmini cektik sonra pcye atip cikardik soruLari:)) bütün sinifa dagittik:))))) herkes 100 aLcak gaLiba:DD

Misafir 2 Kasım 2005 22:02

Kaybolan Anılarıma, Bozuk Psikolojime

Bayramın Telaşı Ve Mutluluğu Var Memleketimdeyim, Hoş ve Bu Güzel İlçede(Şereflikoçhisar) Günümü Geçiriyorum Yarın Sabah Mezar Ziyareti Olacak Sonrada El Öpme Ve Akraba İlişkilerini Pekiştirme İşleri Olacak.. İyide Ben Bu Halimde Nasıl Dolaşacam Hip Hop Tarzı İle..:D Günlük Sana Sağa Salim Bir Daha Yazmak Üzere Hoşcakal... Tavuklar Köpekler Halk Vay Bee Süzülüyorum Gerçekten..

Saat: 20:28
Sayfa 2 / 29

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık