MsXLabs
Sayfa 2 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

Misafir 9 Ekim 2006 17:26

Alıntı:

zemheri adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 234918)
Bende şimdi aynı şeyle uğraşıyorum.önce plus sonra stuff plug yukledim.ama plus u açtıgımda eklentiler kısmında stuff-plug görünmüyor.stuff plug nasıl yukleyebilirim msn window live beta'ya.Bana yardımcı olurmusnuz.Sevgiler saygılar

StuffPlug 3'ün cikmasini beklemelisiniz, henüz WLM uyumlu StuffPlug yok.

plucky35 17 Kasım 2006 10:03

messenger live kullanıyorum plus eklentisini ayarladım ama stuff plug ı üstüne ekleyemedim...

Misafir 17 Kasım 2006 18:02

Alıntı:

plucky35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 263758)
messenger live kullanıyorum plus eklentisini ayarladım ama stuff plug ı üstüne ekleyemedim...

Bir önceki mesajimi okuyun, henüz WLM uyumlu StuffPlug yok.

piano706 19 Kasım 2006 11:45

arkadaşlar bu siteye girerken ne kadars sakinleştirci ilaç varsa alın öğle girin ne rezalet syfalar açılmıyor dosya indirilmiyor ben bu mesajla birlikte girmemek için yemim ettim girenlerede allah sabır versin aminnnnnnn

NeutralizeR 19 Kasım 2006 11:46

Alıntı:

piano706 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 265612)
arkadaşlar bu siteye girerken ne kadars sakinleştirci ilaç varsa alın öğle girin ne rezalet syfalar açılmıyor dosya indirilmiyor ben bu mesajla birlikte girmemek için yemim ettim girenlerede allah sabır versin aminnnnnnn

Elveda...:cry:

serdarkoc4406 4 Aralık 2006 15:50

bende yapılabilecegim bişey yok plusta nasıl yapabilirim stuff plug yok orda

serdarkoc4406 4 Aralık 2006 22:07

ben stufu yükledim ama msn plusta çıkmadı plusu daha önce yüklemiştim stuff tan önce ne yapabilirim

hayatim1111 12 Aralık 2006 00:17

StuffPlug-NGv2 kuramıyorum . parola ile korunuyor diyerek parola istiyo?

NeutralizeR 12 Aralık 2006 00:33

Alıntı:

hayatim1111 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 292097)
StuffPlug-NGv2 kuramıyorum . parola ile korunuyor diyerek parola istiyo?

ZIP Şifresi: msxlabs.com

MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 kullandığınızdan emin olunuz, aksi halde StuffPlug-NG çalışmayacaktır.

can82 15 Aralık 2006 22:20

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 3543)
https://www.msxlabs.org/forum/

^ Sayfadaki resimli anlatımlardan faydalanın...

arkadaş stuf plug live msn için olanı varmı linkini bulamadım yardım edersen sevinirim
:*(

hellboy726 15 Aralık 2006 22:26

Alıntı:

can82 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 295451)
arkadaş stuf plug live msn için olanı varmı linkini bulamadım yardım edersen sevinirim
:*(

hayır..

daha windows live messenger için StuffPlug-NG çıkmadı..

killme 24 Aralık 2006 23:50

Ya arkadaşlar ben bu programı live messenger a kuramadım,programı kurdum da çalışmıyo napıcam :s

Misafir 25 Aralık 2006 00:05

Alıntı:

killme adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 303836)
Ya arkadaşlar ben bu programı live messenger a kuramadım,programı kurdum da çalışmıyo napıcam :s

Windows Live Messenger uyumlu StuffPlug henüz yok.

cgokhans 31 Aralık 2006 21:53

bende eklentiler diye bir kısım yokki yüklesem yardımcı olursanız sevinirim :)

Misafir 31 Aralık 2006 22:01

Alıntı:

killme adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 303836)

Uyumlu sürümü yok. Çıkmasını bekleyin.

fault 20 Ocak 2007 17:16

arkadaşlar herşey iii hoşda bu stuff plug da msn ekranına bi kod yazıyoduk x li bişeydi direk resim çalma ekranı geliyodu bu kodu biliyomusunuz????

ahmed 10 Şubat 2007 15:56

Alıntı:

fault adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 322847)
arkadaşlar herşey iii hoşda bu stuff plug da msn ekranına bi kod yazıyoduk x li bişeydi direk resim çalma ekranı geliyodu bu kodu biliyomusunuz????

kod: /xstealdp

izmir_güzeli 2 Mart 2007 21:35

ben kurdum ama çalışmıyo.çok kez denediğim halde hata raporu veriyo.nasıl düzelticem?:(

ahmed 4 Mart 2007 17:47

Alıntı:

izmir_güzeli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 374559)
ben kurdum ama çalışmıyo.çok kez denediğim halde hata raporu veriyo.nasıl düzelticem?:(

kullandığınız sürümler hakkında daha ayrıltılı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz ! (wlm? sp ? + plus?)

cemov 21 Mart 2007 23:33

stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek?

stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek nasıl oluor?
anlatablir msn ?

cemov 22 Mart 2007 20:36

extra uyarı pencerelerini aktif etmek için napmam lzm?

ahmed 22 Mart 2007 20:51

Alıntı:

cemov adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 403200)
stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek nasıl oluor?
anlatablir msn ?

sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...

cemov 24 Mart 2007 00:53

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 404370)
sp3 te bu özellik yok ama sp 2 mevcut.bu özellik ister pop uyarısı ister konusma penceresinde uyarıyı belirtebilirsinz bunu ayarlardan belirlemek mümkün...

ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn :D

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?

ahmed 24 Mart 2007 13:01

Alıntı:

cemov adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 406517)
ilgin için cok tesekur ederm
bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn :D

bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı?

sp2 msn 7.5 sürümü ve plus3 ile çalışmaktadır.sp3 te extra uyarı popları olmucak.
sp2 + tr dil paketi

akun 18 Nisan 2007 08:46

selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk

ahmed 18 Nisan 2007 12:19

Alıntı:

akun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 438490)
selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk

plus ve stuff- ng nin hangi sürümlerini yüklediniz ???

mete eken 2 Mayıs 2007 13:18

Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. :dontknow:
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!

ahmed 3 Mayıs 2007 02:58

Alıntı:

mete eken adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 455643)
Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. :dontknow:
Şimdiden teşekkürler!!!!!!!

sp 3 plus live eklentisi değildir.plus live adı var diye belirtmişsiniz sanırım sürümlerinizde bir seçim hatası var.

msn 7.5 - plus3+sp2

wlm 8.1 - sp3

By BUĞRA 6 Mayıs 2007 15:44

Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?

Hi-LaL 6 Mayıs 2007 15:57

Alıntı:

bgr87 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 461318)
Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...?

Üzgünüz ama Windows Live için uyumlu son Stuff plug eklentisinde malesef bu özellikler yok...Sonraki versiyonlarda olması umudu ile :)

By BUĞRA 6 Mayıs 2007 20:31

Teşekkürler Hilal Bende Olmaz Diye Burada Bi Mesaj İle Sorayım Dedim İnsan Koyar Canım Büyük Ayıp
:) :) :) :) :)

bilgipaylas 7 Mayıs 2007 13:54

aşağıda yapılanları uyguluyorum ama ce/dp tıklayınca konuşma penceresinde /xcedpstealer bu ifade yazıyor
zaten hiç bir resmi çalamıyorum

eskiden bir eklenti yüklemiştim şimdi hatırlamıyorum format attığımdan silindi
bu eklenti yapa program cevirim içi olan tüm kişilerin mesengerinda nekadar resim ifade arsa hepsini bilgisayara kaydediyordu nu programdan haberiniz varmı

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 192106)
Kisileriniz Görüntü Resmini Kaydetmek icin;

Herhangi 1 Konusma Penceresi Acin
Plus! > Eklentiler > StuffPlug-NG > CE/DP Stealer

Kaydetmek istediginiz Resmi Secip "Save As" Tiklayarak Sizin Belirlediginiz 1 Dosyaya Kaydedin.

ahmed 7 Mayıs 2007 14:58

Alıntı:

bilgipaylas adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 462467)
aşağıda yapılanları uyguluyorum ama ce/dp tıklayınca konuşma penceresinde /xcedpstealer bu ifade yazıyor
zaten hiç bir resmi çalamıyorum

eskiden bir eklenti yüklemiştim şimdi hatırlamıyorum format attığımdan silindi
bu eklenti yapa program cevirim içi olan tüm kişilerin mesengerinda nekadar resim ifade arsa hepsini bilgisayara kaydediyordu nu programdan haberiniz varmı

bu belirttiğiniz sp2 eklentisidir.msn 7.5 ve plus 3 ile birlikte kullanılır. versiyon: Stuffplug-ng 2.2.397

bilgipaylas 7 Mayıs 2007 16:31

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 462611)
bu belirttiğiniz sp2 eklentisidir.msn 7.5 ve plus 3 ile birlikte kullanılır. versiyon: Stuffplug-ng 2.2.397

bu dediklerinizin hepsi yüklü m plus 3 63 148 stuff 2 2 397 ne nessenger 7 5 0324 sp2 de yüklü
ama resim çalamıyorum

Hk55 23 Mayıs 2007 18:17

ben anlamiyom bu isi ben hepsini evet yapdim ama yinede hic birsey olmuyor #???

jrukala 31 Mayıs 2007 19:56

Stuff Plug'ta kullanabileceğim komutları arıyorum ?

SchizOo 31 Mayıs 2007 21:08

onceLikLe seLam.

simdi ßen Staff plug u indirdim ve Kurdum. yaLniz https://www.msxlabs.org/forum/ Adresindeki acikLama ya ßakinca Plus In TercihLerine girip ordan Aktif etmem gerekmis. sorun su ki ordaki acikLamadaki gißi gorunmuo ßenim Plus tercihlerim. plus son surumunu kuLLaniorum ve TercihLerim o sekiLde gorunmedigi icin Stuff i da aktif edemedim napmam LaZIm ?...

NeutralizeR 31 Mayıs 2007 21:49

Alıntı:

SchizOo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 501573)
onceLikLe seLam.

simdi ßen Staff plug u indirdim ve Kurdum. yaLniz https://www.msxlabs.org/forum/ Adresindeki acikLama ya ßakinca Plus In TercihLerine girip ordan Aktif etmem gerekmis. sorun su ki ordaki acikLamadaki gißi gorunmuo ßenim Plus tercihlerim. plus son surumunu kuLLaniorum ve TercihLerim o sekiLde gorunmedigi icin Stuff i da aktif edemedim napmam LaZIm ?...

StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu)

jrukala 31 Mayıs 2007 22:15

VirgoY 2 Haziran 2007 18:14

MSNe Eklentileri Yüklemiştim Fakat Aktif Olmamış Tekrar Nereden Yüklerim

rapper_ceza 3 Haziran 2007 00:35

STUFF PLUG ACABA 8.1 İLE UYUMLU MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

ahmed 3 Haziran 2007 12:11

Alıntı:

rapper_ceza adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 504502)
STUFF PLUG ACABA 8.1 İLE UYUMLU MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

WLM 8.1.0178 - SPNG3.0.387 uyumlu olan sürümlerdir.

jrukala 13 Haziran 2007 18:46

BreaK55 2 Eylül 2007 17:05

Öncelikle teşekkürler..
Ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum. Stuff Plug 3.87 kurdum çalışmasında bi problem yok fakat msn i kapatıp açtıgımda silinmiş oluyo tekrar kurup çıkarabiliyorum. Acaba problem ne olabilir.

NeutralizeR 2 Eylül 2007 17:08

Alıntı:

BreaK55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 671568)
Öncelikle teşekkürler..
Ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum. Stuff Plug 3.87 kurdum çalışmasında bi problem yok fakat msn i kapatıp açtıgımda silinmiş oluyo tekrar kurup çıkarabiliyorum. Acaba problem ne olabilir.

Sorunuza StuffPlug 3 Beta konusunda cevap verdim. Messenger'ın hangi sürümünü kullandığınızı belirtmeniz gerekiyor. Ayrıca mümkün olduğunca yüklü olan eklentiler ve güvenlik programları hakkında da bilgi vermeye çalışınız.

BreaK55 2 Eylül 2007 17:22

Üzgünüm her iki konuyada yazdım telaştan.
Üstad ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum messangerimda Plus yüklü StuffPlug ıda dün yükledim herhangi bi hata vermeden bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Bende ek olarak Messager Discovery de yüklü onuda beni silen kişiyi öğrenmek pencere acıp kapayanları görmek gibi eklentilerinden dolayı yükledim.

owen12345 8 Eylül 2007 02:20

ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor stuff plg de aynı hatayı verdi orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler

onurpir 15 Eylül 2007 02:36

arkadaşlar bende plug3.0.387 beta var
live msn ye kurulmuş
ama karşı taraftan biri peneceremi açtığında göremiyorm
yardımcı olurmusunuz lütfen

NeutralizeR 15 Eylül 2007 02:42

Alıntı:

onurpir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698720)
arkadaşlar bende plug3.0.387 beta var
live msn ye kurulmuş
ama karşı taraftan biri peneceremi açtığında göremiyorm
yardımcı olurmusunuz lütfen

StuffPlug 3'te böyle bir özellik mevcut değil maalesef.

onurpir 15 Eylül 2007 03:18

Başka bir progrm öneremezmisin

Saat: 00:53
Sayfa 2 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık