![]() |
Alıntı:
|
messenger live kullanıyorum plus eklentisini ayarladım ama stuff plug ı üstüne ekleyemedim... |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu siteye girerken ne kadars sakinleştirci ilaç varsa alın öğle girin ne rezalet syfalar açılmıyor dosya indirilmiyor ben bu mesajla birlikte girmemek için yemim ettim girenlerede allah sabır versin aminnnnnnn |
Alıntı:
|
bende yapılabilecegim bişey yok plusta nasıl yapabilirim stuff plug yok orda |
ben stufu yükledim ama msn plusta çıkmadı plusu daha önce yüklemiştim stuff tan önce ne yapabilirim |
StuffPlug-NGv2 kuramıyorum . parola ile korunuyor diyerek parola istiyo? |
Alıntı:
MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 kullandığınızdan emin olunuz, aksi halde StuffPlug-NG çalışmayacaktır. |
Alıntı:
arkadaş stuf plug live msn için olanı varmı linkini bulamadım yardım edersen sevinirim :*( |
Alıntı:
hayır.. daha windows live messenger için StuffPlug-NG çıkmadı.. |
Ya arkadaşlar ben bu programı live messenger a kuramadım,programı kurdum da çalışmıyo napıcam :s |
Alıntı:
|
bende eklentiler diye bir kısım yokki yüklesem yardımcı olursanız sevinirim :) |
Alıntı:
|
arkadaşlar herşey iii hoşda bu stuff plug da msn ekranına bi kod yazıyoduk x li bişeydi direk resim çalma ekranı geliyodu bu kodu biliyomusunuz???? |
Alıntı:
|
ben kurdum ama çalışmıyo.çok kez denediğim halde hata raporu veriyo.nasıl düzelticem?:( |
Alıntı:
|
stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek? stuffplug da konusma penceresinin kapandıgını gormek nasıl oluor? anlatablir msn ? |
extra uyarı pencerelerini aktif etmek için napmam lzm? |
Alıntı:
|
Alıntı:
ilgin için cok tesekur ederm bilgiğim kadarıyla sp2 7.0 ve 7.5 de mevcut? eger bunlar yanlısa ve livedada calısıorsa sp2 nin linkini wereblir msn :D bide sp3 için extra uyarı pencereleri olucak mı? |
Alıntı:
sp2 + tr dil paketi |
selam arkadaslar bende hem plus hemde stuff-blug ng yüklü fakat bununla resim calmak emotikon calmak vb. seylerin nasıl yapıldını bilmiyorum anlatırsanız coook sevinirim ayrıca paylaşım icin teşk |
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben stuff plug 'u yükledim resimlerede baktım birinci resimde gereken leri yaptım fakat yapılandır diye bir buton yok küçük bir kutucuk vardı onu işaretledim ve tamam ginede bir değişiklik göremedim. Bide 2. resimdeki gibi bir pencere yok , stuff plug' a hiçbir şekilde ulaşamıyorumsadece adı var plus live de. ne olur yardım edin. :dontknow: Şimdiden teşekkürler!!!!!!! |
Alıntı:
msn 7.5 - plus3+sp2 wlm 8.1 - sp3 |
Stuff Plug In Eski Versyonlarında Resimi Ya Ya Yeniden Boyutlandırıp Yada Orjinal Boyutu İle Avatar Yapabiliyorduk Şimdi Winlive da Neden Bunu Yapamıyorum...? |
Alıntı:
|
Teşekkürler Hilal Bende Olmaz Diye Burada Bi Mesaj İle Sorayım Dedim İnsan Koyar Canım Büyük Ayıp :) :) :) :) :) |
aşağıda yapılanları uyguluyorum ama ce/dp tıklayınca konuşma penceresinde /xcedpstealer bu ifade yazıyor zaten hiç bir resmi çalamıyorum eskiden bir eklenti yüklemiştim şimdi hatırlamıyorum format attığımdan silindi bu eklenti yapa program cevirim içi olan tüm kişilerin mesengerinda nekadar resim ifade arsa hepsini bilgisayara kaydediyordu nu programdan haberiniz varmı Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu dediklerinizin hepsi yüklü m plus 3 63 148 stuff 2 2 397 ne nessenger 7 5 0324 sp2 de yüklü ama resim çalamıyorum |
ben anlamiyom bu isi ben hepsini evet yapdim ama yinede hic birsey olmuyor #??? |
Stuff Plug'ta kullanabileceğim komutları arıyorum ? |
onceLikLe seLam. simdi ßen Staff plug u indirdim ve Kurdum. yaLniz https://www.msxlabs.org/forum/ Adresindeki acikLama ya ßakinca Plus In TercihLerine girip ordan Aktif etmem gerekmis. sorun su ki ordaki acikLamadaki gißi gorunmuo ßenim Plus tercihlerim. plus son surumunu kuLLaniorum ve TercihLerim o sekiLde gorunmedigi icin Stuff i da aktif edemedim napmam LaZIm ?... |
Alıntı:
|
MSNe Eklentileri Yüklemiştim Fakat Aktif Olmamış Tekrar Nereden Yüklerim |
STUFF PLUG ACABA 8.1 İLE UYUMLU MU? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM |
Alıntı:
|
Öncelikle teşekkürler.. Ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum. Stuff Plug 3.87 kurdum çalışmasında bi problem yok fakat msn i kapatıp açtıgımda silinmiş oluyo tekrar kurup çıkarabiliyorum. Acaba problem ne olabilir. |
Alıntı:
|
Üzgünüm her iki konuyada yazdım telaştan. Üstad ben Messanger Live 8.1 kullanıyorum messangerimda Plus yüklü StuffPlug ıda dün yükledim herhangi bi hata vermeden bütün özelliklerini kullanabiliyorum. Bende ek olarak Messager Discovery de yüklü onuda beni silen kişiyi öğrenmek pencere acıp kapayanları görmek gibi eklentilerinden dolayı yükledim. |
ii geceler arkadaslar ya benım pcde bılınmeyen yayımcı olan setupları yuklıyemıyorum çalıştırdığımda sistem belirtilen dosyayı bulamıyor şeklinde hata veriyor emule ve aresin setuplarınıda denedım ondada aynısını yapıyor stuff plg de aynı hatayı verdi orjinal xp cdsi kullanıyorum laptopta yardımcı olursanız cok sevınırım şimdiden tşkrler |
arkadaşlar bende plug3.0.387 beta var live msn ye kurulmuş ama karşı taraftan biri peneceremi açtığında göremiyorm yardımcı olurmusunuz lütfen |
Alıntı:
|
Başka bir progrm öneremezmisin |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık