![]() |
8.5 en iyisi yahu boşverin 9,0 ve sonrasını. |
Alıntı:
|
ben bunu kaldırıp 2009 kurmak ıstıyorum ama 2009 surumunu bulamadım nerden bulabılırım ve dırek bunu sılıp uzerıne kursam sorun yaratır mı? |
Alıntı:
Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... |
Bu yazıların her yerde yamuk yumuk hizasız görünmesiyle ilgili bir bilgi, güncelleme falan yok mudur? Kimsenin önerisi de mi yok şundan olabilir, şöyle yap falan diye? :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://i54.tinypic.com/256sbo0.jpg |
ustam tekrar hepsını biz meşgul veya çevrim içi olsakda herkesi çevrim dişi yapma olayını nasıl yapıcaz:( ilk başta yapmiştim sonra herkese çevrim içi gorun dedım sonra bıdaha yapamadım:( |
Yeni msn i yükledim kamera sorunundan kurtulmak için ama şimdide bu cıktı ya kafayı yemek üzereyim Yardım edecek yok mu ? Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013) |
1 ek Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs Bu konunun ilk mesajında yer alan çözüm önerilerini de deneyebilirsiniz: WLM 2009 (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013) Hataları ve Çözümü - Tekil Mesaj |
Kardeş onların hiçbiri işe yaramıyor maalesef. Bunları tamamen kaldırsak msn nin kamera sorunu olmayan sürümü 8.5 sanırım onu nerden indircez resmi sitede son sürümden başkası indirilmiyor. Güncellemesini engellemeyi siteden ögrendim ama |
Diyor ki windows live paketi yüklenemiyor daha yeni bir sürümü denemelisiniz daha yenisi ne olacak bu microsfot iyden şaşırdı=)) |
Yardım talebinde bulunurken lütfen hangi Windows işletim sistemini ve hangi Messenger sürümünü kullandığınızı belirtiniz. Dikkatlice inceleyecek olursanız Windows Live Messenger'ın nasıl tamamen kaldırılacağı, nasıl sıfırdan kurulacağı, güvenlik programı kullanıyorsanız gerekli izinlerin nasıl verileceği ve benzeri bilgiler sitede mevcut. Eski sürümlerle ilgilenenler bu konuyu inceleyebilir: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Vista 32 bit |
Hocam bu yeni messenger 2011 de yanda sosyalağ falan zımbırtısı açılıyo bense eskisi gibi klasik bi pencere olmasını istiyorum ne yapmalıyım |
Alıntı:
|
Bütün denilenleri yaptım fakat yeni msni açtıktan 15-20 saniye sonra oturumdan düşüyor bunun sebebi ne olabilir yardımcı olurmusunuz ? |
Alıntı:
|
bende de arada bir msn kopuyor =) |
avg var linkde verilenleride uyguladım hala msn komple kapanıyor ve geri açılıyor 30 saniyede bir avg antivirüsle nsl çalışcak bu program |
şunun plus ı çıksaydı iyi olurdu |
Yeni messengerde gizlilik bölümü yok kişileri engelleme seçeneği yok kişilere çevrimdışı görünme özelliği getirilmiş Çevrimdışı oturum açtığınızda online ofline olan kişileri göremiyorsunuz bildirimleri göstermiyor Windows 7 kullanıyorum ve yeni sürümü hiç sevmedim eski sürüme ait setup dosyasınıda bulamıyorum Bizi silen kişilerde sil seçeneği önceden aktif oluyordu şimdi ise görünmüyor ve siz kişiyi engelleyip sildiğiniz halde gizlilik listesinden karşı taraf sizi silmeden sil seçeneği aktif değildi Yeni uygulama şöyle bir kişiyi siz listenize eklerseniz istediğiniz an kişi ve gizlilik listenizden tamamen silebiliyorsunuz eğer karşı taraf eklediyse eskisi gibi o sildiginde de göremiyorsunuz daimi olarak kalıyor :) yani istediğim zaman iz bırakmadan silebileyim diyorsanız kişilerinizi siz eklemelisiniz Ne kadar karışık anlattım değilmi :) |
Yani bu yeni sürüm eskiye göre daha negatif mi? |
ben hiç Kuramadım bile :s hiç bişe anlamadım yardımcı olabilir misiniz... |
bende kullanıyorum ama memnun degilim uyuz bisi .. inanın bu msn olayı her defasında gelen gideni aratıyor haline döndü .. nick belirleyemiyosun degismen gerekginde e posta ayarlarından adını sanını degisecen dee ... kuramyan arkadaslardan eger xp kullanan varsa bence denemesin tam performans alamazlar ... |
Alıntı:
Bu arada bir şey soracağım. Ben de XP olduğu için yükleyemiyorum da acaba Windows Live Contacts klasöründe her kullanıcı için 50 MB'yi aşan önbellek klasörleri hala oluşturuluyor mu? Yoksa boyutları biraz küçültmeyi başarmışlar mı? |
Alıntı:
Alıntı:
Yazmışım ama misafir olduğumun bile farkında değilim :) |
Benim tüm Messenger'ın yamuk yumuk görünme sorununa hala çözüm bulunamadı. :) Sildim, yeniden kurdum ama değişen bi şey olmadı. İlginçtir şu önceki sayfalarda gösterdiğim sorunu benden başka yaşayan da yok galiba. |
Alıntı:
|
Çıldırmak üzereyim > WLM 2010 / 2011 laptopuma dün format attım. WLM 2011 i indirdim denemek için beğenmedim hoşuma gitmedi. Masaüstü bilgisayarımda kullandığım WLM 2010'u kullanmaya devam etmek istedim. Araştırdım fakat bi download linki bulamadım her yerden WLM 2011 çıktı önüme. En sonunda şu 'karşılıklı cam açma sorunu' ile ilgili konudan bir WLM 2010 linki buldum. Indirdim kurdum fakat bu sefer de Hata Kodu: 80040154 hatası almaya başladım. Araştırdım çözümleri için olan yöntemleri uyguladım fakat çözüme ulaşamadım. Bana sorunsuz WLM 2010 indirmem için yardımcı olabilir misiniz? |
ay hiç sevmedim bu versiyonu derhal 14 e geçmek istiyorum kimseyede tavsiye etmem |
Eski sürümlere dönmek ve sıfırdan WLM kurmakla ilgili konulardan bazıları şunlardır: Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/326030-windows-vista-ve-seven-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/325680-windows-xp-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Yeni WLM sürümüne güncelledikten sonra... Bu arada bir önceki sürüm "Windows Live Messenger 2009" olarak geçmektedir. |
arkadaşlar benim listemde de 500 kişi var ama hepsi offline :) arkadaş arıyor bağlan diye ben bağlıyım ama herkes çevrim dışı. bu nasıl oluyor? |
En iyi sürüm nedir? Farkları neler? |
Winamp Now Playing Özelliği.. Windows Live Messenger 2011 ile ilgili bir diğer problem ise winamp'a eklenti olarak kurulan çalınan şarkıları gösterme özelliği.. Winamp açılır açılmaz çalınan şarkı direk gösteriliyor kapatamıyorum msn üzerinden.. Bunu neden winamp üzerinden ayarlamak zorundayız anlamıyorum.. WLM2009 ve önceki versiyonlarında MSN 7.5'de dahil istediğim zaman açıp istediğim zaman kapatabiliyordum.. Plus veya discovery'e çok iş düşüyor en kısa zamanda bekliyoruz yeni WLM2011 için uyumlu versiyonlarını.. |
Winamp ile tam olarak uyumlu değil messenger gibi görünüyor. |
kamera görüntü kalitesini artırmak için ayarlarınızı kontrol edin veya kabloyla bağlanın, donanım sürücünüzü göncelleyin diyor nasıl bir ayar yapıcaz? bütün driverler güncel , yeni 64 bit pc, 8limitsiz internet paketini kullanıyorum hızda sorunum yok ayrıca kamera göruntusu 16:9 formatında gösteriyor yani alttan üstten kesik önceden aynı uzaklıkta yuzumu alıyordu ama şimdi çenemle alnım arasını gösteriyor, yardımcı olursanız sevinirim |
Msn Sorunum Var Çıldırıcam Lütfen İlgilenirmisiniz... Arkadaşlar Bilgisayarım xp Yeni Format Attıtdım Ve Messenger Yükleyeceğim.wlsetup.exe yi Yüklüyorum xp için olanı herşeyi yüklüyo %100 e Geliyo Snra Bütün Veriler,bilgiler geri alınıyo yükleyemiyorum yardım edermisiniz lütfen :*( |
yani şimdi Windows Live Messenger 2011 i yüklemek için xp den vazmı gececem gecmiyorum yüklemiyorum |
msn plus hala çıkmadımı arkadaşlar?? |
wlm 11'de oto mesaj yok sanırım ben bulamadım ? |
benimkindi diyorki: win 32 uygulaması değil bir cevp bulunuz lütfen bekliyorum kafayı yiyecem hiç bir forum sitisi söylemiyor bende buraya üye oldum |
Xp'ye uygun degilse saçmalık zaten bir önceki versiyona göre kötü Oldugu söyleniyor. Yani yukleyemeyen hicbirsey kaybetmiyor bence. |
kurdum çalıştırdım fakat çevrimiçi arkadaşlarımı göremiyorum neden kaynaklanıyor çözemedim |
Merhaba arkadaşlar, son sürüm hakkında çok detaylı bilgileresahip olmak isterseniz, kendi yazdığım makaleme bir gözatmanızı tavsiye ederim. :) Windows Live Messenger 2011 Nedir Ne değildir ? | |
messenger plus cıktı arkadaslar |
messenger plus çıktı ama bende yazılım yüklenirken hata veriyorr.plusu kabul etmiyorr.bende hiç uraşıp yüklemedimm çok sıkıcı bu vlm 2011 ben windows 7 home basic 64 bit kullanıyorumm. msnyide kaldıramıyorum takrar yüklüyorr. |
arkadaşlar benimde bir sorunum var.msn normal açılıyor çalışıyor.problem yok ama durumumu değiştirebileceğim menü açılmıyor.yani ismimize tıkladığımızda ayarlar ve durumlareın açıldığı menü açılmıyor.ne yaptıysam çözemedim varmı yardımcı olabilcek biri? |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık