![]() |
forumda yok böyle bir şey aradım taraım [IMG=http://img9.imageshack.us/img9/5207/helpmeo.jpg][/IMG] http://img9.imageshack.us/img9/5207/helpmeo.jpg fotoraflar buyrun lütfen !! |
Çözüm messenger yükleme yardımcısından bir eklenti yüklüyoruz daha sonra windows live temel parçalar programını çalıştırıp onar seçeneğini seçtikten sonra msn açılıyormu diye bir bakalaım eğer açılmazsa messenger ve bütün eklentileri windows live temel parçalar programını çalıştırıp kaldırıyoruz. msn yükleme yardımcısını tekrar çalıştırıp gerekli olan eklentilerle birlikte yükledikten sonra işlem tamamdır. Ben denedim bu işlem sayesinde çözdüm sorunu. birçok yöntem denedim register kayıtları sildim windows eklentilerini kaldırma programlarını denedim chekdisk yapmama rağmen çözememiştim kafayı yemek üzereyken böyle bir deneme yaptım ilginç ama sorun çözüldü |
ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDIN SAATLERDIR UGRASIYORUM DENILEN HERSEYI YAPTIM MALESEF CALISMIYOR MSN NASIL OLACAK BU IS LUTFEN YARDIM EDIN :( |
Bnm de adımalrı sırayla gittim hatta Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştirildi dedi bilgisayarı yeniden abşlattım aynı hatayı tekrar verdii açılmıo hata kodu da 80040154 bnm windows live messenger son sürüm:( Yardım cı olursanız çok sevinirim. |
Bnm Windows live messenger hata veriyor hata 80040154 Bnm De bu Adımların hepsini uyguladım Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştirildi dedi. bilgisayarı yeniden başlattım hala hata 80040154 ü veriyor. bnm Windows live messenger son dürüm ne yapabilirim acaba yardım cı olabilirmisiniz???? |
MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba Öncelikle Kolay qeLsin Bnm Windows live son sürüm hata kodu 80040154 ü veriyo sizin verdiğiniz tüm adımları denedim Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştide dedi bilgisayarı yeniden başlattım Gene aynı hatayı verdi acaba neden?? |
arkadaşlar http://download.microsoft.com/downlo...ip-neutral.cab programını yüklemek için siteye tıkladığımda '''''ınternet explorer download.microsoft.com öğesindeki contacts-ship-neutral.cab öğesini karşıdan yükleyemiyor. Internet explorer bu Internet sitesini açamadı.istenen site kullanılmıyor veya bulunamıyor.lütfen daha sonra yeniden deneyin''''' hatası veriyor bi yardımcı olun çıldırcam 3 gündür msn e giremiyorum |
yardım için cok sağol işe yarıyor |
80040154 hatasıdan odalayı msnyı açamıyorum bundan öncede hatalar veriyordu |
hata koduyla ilgili araştırmayı yaptım baya bi. sanırım dll eksikliğinden kaynaklanıyormuş. bunun üstüne ben de yazılanları uyguladım bir bir. komut ekranında dll dosyasını kontrol ettim yazıldığı şekilde. bulamadı. sonra verilen linkten indirdim ve yükledim. sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak yine bir işe yaramadı. bu hatayı bu şekilde çözebilen var mı? ya da başka hangi yollarla çözdünüz? |
Alıntı:
|
bilgisayarım 80040154 hatayı verıyorum çözemiyiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen :((( |
şu link kaldırılmış galiba contacs shipi indircegimiz yeni versiyonun olduğu link lütfennnn :((((((((((((((((((( |
bnmki 2011 di eskisini indiremiorm.. |
Hata kodu 80040154 Oturum açılmıyor Yardım edin Bende 2009 Sürüm (Yapı 14.0.8064.206) WLM var. Oturum Aç diyorum; "Hata kodu 80040154" Karşıma böyle bir hata geliyor daha yeni yükledim.Forumdada bu hata ile ilgili çözümleri denedim denedim olmadı en baştan hata kodu: 8007007e hatasını veriyordu onu düzelttim sonra bu hatayı veriyor çözümü deniyorum olmuyor. İndirdiğimde ekstra klasöründe bulunan concats.msi yüklenememişti acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi? Lütfen Yardım Edin!... |
hepsini yaptım olmuyorrr |
C:\Program Files\Common Files\Windows Live\.cache arkadaşlar burdan contacsı bulup tekrar yükleyin hemen oluyor pc açıp kapamanıza bile gerek yok :) buyrunnnn bu arada abiler tşk ederiz verdiğiniz bilgilerden dolayı :) KOLAY GELSİN... |
|
Alıntı:
|
bak 80040154 hatası alıyordum biraz önce aradım bu forumda cözüm bulamadım ama şu yolu izleyin PROGRAM EKLE KALDIR GİRİN WİNDOWS LİVE TEMEL PARCALARI 2011 TIKLAYIN KALDIR DEYİN TIKLADIGINIZDA 2 SEÇENEK CIKIYOR EN ALTTAKİ SEÇENEK ONAR SEÇENEGİNİ TIKLAYIN O KENDİSİ ONARIYOR SAYGILAR |
Alıntı:
dostum sagolasın cozuldu eline saglık |
arkadaşlar bu programdan nevel version of concats platform is already installed |
hata kodu 80040154 bir türlü düzelmiyor :(Arkadaşlar Windows 7 işletim sistemli bilgisayarıma messengeri yükledim fakat 80040154 hata kodunu verdı sonra konulardaki yönergeleri aynen uyguladım ama olmuyor komut sistemine yazdıgım yazıya sureklı hatalı yazı diyor bide MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi ndede istediğiniz sayfa bulunamıyor yazıyo ve dolayısıyla sorunu çözemiyorum ya konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba ? |
|
sinir oldum arkadaşlar yardım edin msn açılmıo bir dosya war onu yükle dio sizin verdiginiz linklerde yine üzgünüz istediginiz sayfa bulunamadı diyor ardım edeni +rep e bogacam lütfennnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Çözüldü: WLM2011 de bu hatayı alıyorsanız program ekle/kaldırdan onarırsanız msn tekrar açılıyor... |
gardaş o nasıl link öyle çalışmıyor..bizide heveslendirdin... |
80040154 hatasının çözümü nedir? merhabalar. arkadaşın xp sp3 pc'si var. pc de live 2009 yüklü idi. geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu. bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi. netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu. herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı. 1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı. 2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı. 3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım. 4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi. 5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı. 6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı. 7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı. ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim. saygılar. |
ßilqisayarım Win 7 2011 windos messenger Yüklü geldi Ben bunu kaldırdım Fakat kalkmadı sonra bi Kaldırma girişiminde bulundun Revo unstaller ile Basardım Fakar şimdi 2009 Msn Sürümünü yükleyemiyorum Yükledim fakat Yukardaki Hata Kodumu aldım Burdaki yönergeLeri kontrol ettim Ama yine olmadı onuda kaLdırdım Herşeyden vazgeçdim Şimdi 2011 de Yüklenmiyo ?.. |
Alıntı:
bende işe yaradı kendim buldum yaptım sende işe yararmı bilmem |
bunları yaptım yine ilolmadı bilen varsa söylesin birde msn yi ne silebiliyorum ne de kurabiliyorum yeni sürüm mevcut diyor başka bir şey demiyor |
arkadaslar bu cozdum dıyo yha hanı bırısı onu acmıyo hata verıyo onun yerıne başka bır sayfa varmı onu ındırmem lazım |
80040154 Hata kodunun çözümü oldukça kolay. Altta 80040154 hata kodu ile alakalı 3 çözüm önerisinde bulunacağız. Lütfen yöntemleri denedikten sonra, sonucu altta bulunan yorum bölümüze yazınız. Başlat menüsüne tıklayın ve çalıştıra girin. Çıkan kutucuğa şunu yazın; Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve messenger da oturum açmayı deneyin. ————– İkinci olarak; Contacts-ship-neutral.cab dosyasını indirmenizi ve bilgisayarınıza kurmanızı öneriyoruz. Ardından oturum açmayı deneyin ve problemizi çözümleyin. İlgili dosyayı indirmek için; Hotfile.com: One click file hosting: Contacts-ship-neutral.cab ———- Eğer probleminiz çözümlenmedi ise, Windows XML ayrıştırıcısı ürününü, microsoft un resmi sitesinden indirip kurun.; Microsoft Download Center Bu işlem sonrası 80040154 hata koduna çözüm bulmuş olacaksınız. |
msn sil yeniden yükle |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık