MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/43812-msn-hata-kodu-80040154-windows-live-messenger-hatasi.html)

astek20 2 Şubat 2010 22:50

forumda yok böyle bir şey aradım taraım

[IMG=http://img9.imageshack.us/img9/5207/helpmeo.jpg][/IMG]

http://img9.imageshack.us/img9/5207/helpmeo.jpg

fotoraflar buyrun

lütfen !!

fubuonur 21 Mart 2010 01:05

Çözüm

messenger yükleme yardımcısından bir eklenti yüklüyoruz daha sonra windows live temel parçalar programını çalıştırıp onar seçeneğini seçtikten sonra msn açılıyormu diye bir bakalaım eğer açılmazsa messenger ve bütün eklentileri windows live temel parçalar programını çalıştırıp kaldırıyoruz. msn yükleme yardımcısını tekrar çalıştırıp gerekli olan eklentilerle birlikte yükledikten sonra işlem tamamdır. Ben denedim bu işlem sayesinde çözdüm sorunu.

birçok yöntem denedim register kayıtları sildim windows eklentilerini kaldırma programlarını denedim chekdisk yapmama rağmen çözememiştim kafayı yemek üzereyken böyle bir deneme yaptım ilginç ama sorun çözüldü

mastermale34 30 Nisan 2010 23:36

ARKADASLAR LUTFEN YARDIM EDIN SAATLERDIR UGRASIYORUM DENILEN HERSEYI YAPTIM MALESEF CALISMIYOR MSN NASIL OLACAK BU IS LUTFEN YARDIM EDIN :(

Lowers 8 Haziran 2010 12:02

Bnm de adımalrı sırayla gittim hatta Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştirildi dedi bilgisayarı yeniden abşlattım aynı hatayı tekrar verdii açılmıo hata kodu da 80040154 bnm windows live messenger son sürüm:( Yardım cı olursanız çok sevinirim.

Lowers 8 Haziran 2010 13:07

Bnm Windows live messenger hata veriyor hata 80040154

Bnm De bu Adımların hepsini uyguladım Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştirildi dedi. bilgisayarı yeniden başlattım hala hata 80040154 ü veriyor. bnm Windows live messenger son dürüm ne yapabilirim acaba yardım cı olabilirmisiniz????

The Unique 8 Haziran 2010 13:44

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası

Alıntı:

Hata Kodu 80040154 : Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz

Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin:

DLL dosyanızdaki veya XML ayrıştırıcınızdaki bir sorun nedeniyle Windows Live Messenger oturumu açamayabilirsiniz.

DLL Dosyalarını Yeniden Kaydettirin
  1. Görev çubuğunda Başlat'ı ve sonra da Çalıştır'ı tıklatın.
  2. Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll yazın ve Tamam'ı tıklatın.
  3. Bu adımın başarısız olduğunu belirten bir ileti alırsanız, sonraki adıma geçin. Aksi halde, bilgisayarınızı yeniden başlatın ve yeniden Messenger oturumu açın.
XML Ayrıştırıcısını Yeniden Yükleyin
  1. MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi adresini ziyaret edin.
  2. Sayfanın alt tarafındaki msxml3.msi'yi tıklatın.
  3. Ekrandaki yönergeleri izleyin.
Hala Messenger Oturumu Açamıyorsanız

Messenger programını yeniden başlatın ve yeniden oturum açın.

Yetkili Eklemesi adlı kullanıcıdan alıntı Hata Kodu 80040154

BELİRTİLER

“Hizmet geçici olarak kullanılamadığından MSN Messenger oturumu açılamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. 80040154”
NEDENİ

MSXML kitaplığı bozuktur. Kitaplığın baştan yüklenmesi gerekir.
SORUN GİDERME ADIMLARI

1. msxml3.dll ögesini yeniden kaydedin:

a. Komut istemine gidin ve aşağıdaki komutu yazın:

Windows XP’de,

· Başlat'ı tıklayın, Çalıştır'ı tıklayın, aşağıdaki komutu yazın ve ardından Tamam'ı tıklayın:
Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll

Windows Vista ve Windows 7'de,

· Başlat'ı tıklayın, Tüm Programlar'ı tıklayın, Donatılar'ı tıklayın
· Komut İstemi'ni sağ tıklayın. Yönetici olarak çalıştır'ı tıklayın.
· Aşağıdaki komutu yazın ve Tamam'a basın.

b. Dosyanın yeri bulunabilirse ve dosya kullanılabilir durumdaysa, aşağıdaki mesajı alırsınız:
“DllRegisterServer başarılı, C:\Windows\System32\msxml3.dll başarılı”
c. Eğer bu adım başarılı olmazsa bir sonraki adıma geçin. • Eğer bu adım başarılı olursa, 3 numaralı adıma geçin.

2. msxml3 ögesini yeniden yükleyin:

a. Aşağıdaki Microsoft Web sitesine gidin: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=28494391-052b-42ff-9674-f752bdca9582&displaylang=en
b. Sayfanın alt kısmındaki msxml3.msi bağlantısını tıklayın ve indir'i tıklayın.
c. Bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından Windows Live Messenger’da yeniden oturum açın.

3. Bilgisayarı yeniden başlatın ve ardından Windows Live Messenger’da yeniden oturum açın.

Alıntı:

Lowers adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1787683)
Bnm De bu Adımların hepsini uyguladım Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştirildi dedi. bilgisayarı yeniden başlattım hala hata 80040154 ü veriyor. bnm Windows live messenger son dürüm ne yapabilirim acaba yardım cı olabilirmisiniz????

Bu yazılanları denediniz mi ?

Lowers 9 Haziran 2010 11:44

Merhaba Öncelikle Kolay qeLsin Bnm Windows live son sürüm hata kodu 80040154 ü veriyo sizin verdiğiniz tüm adımları denedim Regsvr32 %windir%\system32\msxml3.dll başarıyla gerçekleştide dedi bilgisayarı yeniden başlattım Gene aynı hatayı verdi acaba neden??

Misafir 8 Temmuz 2010 16:04

arkadaşlar http://download.microsoft.com/downlo...ip-neutral.cab programını yüklemek için siteye tıkladığımda

'''''ınternet explorer download.microsoft.com öğesindeki contacts-ship-neutral.cab öğesini karşıdan yükleyemiyor.
Internet explorer bu Internet sitesini açamadı.istenen site kullanılmıyor veya bulunamıyor.lütfen daha sonra yeniden deneyin'''''
hatası veriyor bi yardımcı olun çıldırcam 3 gündür msn e giremiyorum

e1mr123 24 Temmuz 2010 17:29

yardım için cok sağol işe yarıyor

Misafir 1 Ekim 2010 12:51

80040154 hatasıdan odalayı msnyı açamıyorum bundan öncede hatalar veriyordu

dharmakarma 8 Ekim 2010 08:37

hata koduyla ilgili araştırmayı yaptım baya bi. sanırım dll eksikliğinden kaynaklanıyormuş. bunun üstüne ben de yazılanları uyguladım bir bir. komut ekranında dll dosyasını kontrol ettim yazıldığı şekilde. bulamadı. sonra verilen linkten indirdim ve yükledim. sonra bilgisayarı yeniden başlattım ancak yine bir işe yaramadı.
bu hatayı bu şekilde çözebilen var mı? ya da başka hangi yollarla çözdünüz?

dusman 9 Ekim 2010 17:10

Alıntı:

fubuonur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1734867)
messenger yükleme yardımcısından bir eklenti yüklüyoruz daha sonra windows live temel parçalar programını çalıştırıp onar seçeneğini seçtikten sonra msn açılıyormu diye bir bakalaım eğer açılmazsa messenger ve bütün eklentileri windows live temel parçalar programını çalıştırıp kaldırıyoruz. msn yükleme yardımcısını tekrar çalıştırıp gerekli olan eklentilerle birlikte yükledikten sonra işlem tamamdır. Ben denedim bu işlem sayesinde çözdüm sorunu.

birçok yöntem denedim register kayıtları sildim windows eklentilerini kaldırma programlarını denedim chekdisk yapmama rağmen çözememiştim kafayı yemek üzereyken böyle bir deneme yaptım ilginç ama sorun çözüldü

Makinayı formatlamam ramak kalmıştı, teşekkürler.

Misafir 15 Ekim 2010 00:43

bilgisayarım 80040154 hatayı verıyorum çözemiyiyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen :(((

turgut731 26 Ekim 2010 13:37

şu link kaldırılmış galiba contacs shipi indircegimiz yeni versiyonun olduğu link lütfennnn :(((((((((((((((((((

Misafir 5 Kasım 2010 21:42

bnmki 2011 di eskisini indiremiorm..

mkpgenclik 9 Kasım 2010 01:41

Hata kodu 80040154 Oturum açılmıyor Yardım edin

Bende 2009 Sürüm (Yapı 14.0.8064.206) WLM var. Oturum Aç diyorum; "Hata kodu 80040154" Karşıma böyle bir hata geliyor daha yeni yükledim.Forumdada bu hata ile ilgili çözümleri denedim denedim olmadı en baştan hata kodu: 8007007e hatasını veriyordu onu düzelttim sonra bu hatayı veriyor çözümü deniyorum olmuyor. İndirdiğimde ekstra klasöründe bulunan concats.msi yüklenememişti acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi? Lütfen Yardım Edin!...

mkpgenclik 9 Kasım 2010 19:04

hepsini yaptım olmuyorrr

Misafir 26 Kasım 2010 19:09

C:\Program Files\Common Files\Windows Live\.cache arkadaşlar burdan contacsı bulup tekrar yükleyin hemen oluyor pc açıp kapamanıza bile gerek yok :) buyrunnnn bu arada abiler tşk ederiz verdiğiniz bilgilerden dolayı :) KOLAY GELSİN...

thepisode 8 Aralık 2010 23:44

http://rapidshare.com/files/203537234/Contacts-ship-neutral.cab

indirip kurun sorun çözülsün....

bazooka_z 9 Aralık 2010 05:51

Alıntı:

thepisode adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1891386)

Hay Allah senden razı olsun be kardeşim.. Dİğer çözümlerin hiçbiri bir işe yaramadı, bilgisayarıma karşı fiziksel şiddete başvurmama ramak kalmıştı ki bu öneriyi gördüm ve çalıştı.. Ellerin dert görmesin.! ;)

Misafir 25 Aralık 2010 15:57

bak 80040154 hatası alıyordum biraz önce aradım bu forumda cözüm bulamadım ama şu yolu izleyin PROGRAM EKLE KALDIR GİRİN WİNDOWS LİVE TEMEL PARCALARI 2011 TIKLAYIN KALDIR DEYİN TIKLADIGINIZDA 2 SEÇENEK CIKIYOR EN ALTTAKİ SEÇENEK ONAR SEÇENEGİNİ TIKLAYIN O KENDİSİ ONARIYOR SAYGILAR

liva55 30 Aralık 2010 14:57

Alıntı:

thepisode adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1891386)

dostum sagolasın cozuldu eline saglık

dasdsadsadasbn 10 Şubat 2011 22:30

arkadaşlar bu programdan
nevel version of concats platform is already installed

sunaben 24 Şubat 2011 11:11

hata kodu 80040154 bir türlü düzelmiyor

:(Arkadaşlar Windows 7 işletim sistemli bilgisayarıma messengeri yükledim fakat 80040154 hata kodunu verdı sonra konulardaki yönergeleri aynen uyguladım ama olmuyor komut sistemine yazdıgım yazıya sureklı hatalı yazı diyor bide MicrosoftXML Ayrıştırıcı için karşıdan yükleme web sitesi ndede istediğiniz sayfa bulunamıyor yazıyo ve dolayısıyla sorunu çözemiyorum ya
konuyla alakalı bilgisi olan varmı acaba ?

eyurtlu 26 Şubat 2011 02:02

MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası

Misafir 3 Mart 2011 17:23

sinir oldum arkadaşlar yardım edin msn açılmıo bir dosya war onu yükle dio sizin verdiginiz linklerde yine üzgünüz istediginiz sayfa bulunamadı diyor ardım edeni +rep e bogacam lütfennnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aslanpayi 5 Mart 2011 21:35

Çözüldü: WLM2011 de bu hatayı alıyorsanız program ekle/kaldırdan onarırsanız msn tekrar açılıyor...

Misafir 28 Temmuz 2011 16:07

gardaş o nasıl link öyle çalışmıyor..bizide heveslendirdin...

murathanouz 19 Ekim 2011 15:39

80040154 hatasının çözümü nedir?

merhabalar.
arkadaşın xp sp3 pc'si var.
pc de live 2009 yüklü idi.
geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu.
bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi.
netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu.
herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı.
1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı.
2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı.
3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım.
4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi.
5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı.
6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı.
7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı.

ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim.
saygılar.

Misafir 7 Şubat 2012 07:44

ßilqisayarım Win 7 2011 windos messenger Yüklü geldi Ben bunu kaldırdım Fakat kalkmadı sonra bi Kaldırma girişiminde bulundun Revo unstaller ile Basardım Fakar şimdi 2009 Msn Sürümünü yükleyemiyorum Yükledim fakat Yukardaki Hata Kodumu aldım Burdaki yönergeLeri kontrol ettim Ama yine olmadı onuda kaLdırdım Herşeyden vazgeçdim Şimdi 2011 de Yüklenmiyo ?..

spartanx 9 Mart 2012 20:06

Alıntı:

murathanouz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2185865)
merhabalar.
arkadaşın xp sp3 pc'si var.
pc de live 2009 yüklü idi.
geldiğinde olması gereken klasörde msnmsg.exe dosyası yoktu.
bende kaldırıp tekrar kurmayı denedim.kaldırıken kaldırıldı dedi ama kurmaya çalıştığımda messanger mevcut dedi.
netten araştırdım.zapmessanger programını çalıştırdım.tekrar kurmaya çalıştığımda elimdeki offline setup ile sorunsuz kuruldu.
herşey düzeldi derken 80040154 nolu hatayı verdi.Neti alt üst ettim.neler dendiyse yapabildiğimi yaptım ama hala aynı.
1-) Ofline setup ile kurduğumdan dolayı olmasından şüphelendim, kaldırdım online setup ile kurdum.olmadı.
2-) msxml3.dll dosyası registered ettim.tekrar başlattım.olmadı.
3-)msxml3 xml ayırıştırıcı ile verilen linkler çalışmadığından bununla ilgili bişey yapmadım.
4-)con.... .cab diye bir dosya var onu yükledim versiyon yeni olduğu için hata verdi.
5-)kaldırır gibi yapıp onar dedim.olmadı.
6-)bazı eklentileri kaldırıp öyle denedim olmadı, kurdum tekarar denedim olmadı.
7-) windows'un bütün güncellemelerini yükledim.yine olmadı.

ne yapmama lazım ya.sadece msn için format atmak istemiyorum.çatır çatır hızlı çalışan bir pc.yedeklemesi bile dert.yapabileceğim fazla bişery kalmadı.ama belki sizlerin önerileri ile bu konuyu çözebilirim.
saygılar.

bende bütün herşeyi denedim olmadı nerdeyse kafayı sıyırcaktım dedim eski bir versiyon msn indirem 7.5 i indirdim kurdum ıd pass yazdım sürüm eski olduğu için yeni sürüm indirmeniz lazım evet hayır kısmı geldi evet dedim karşıdan yükleme başladı msn programı kuruldu ıd pass yazdım msn açıldı
bende işe yaradı kendim buldum yaptım sende işe yararmı bilmem

Misafir 9 Nisan 2012 14:21

bunları yaptım yine ilolmadı bilen varsa söylesin birde msn yi ne silebiliyorum ne de kurabiliyorum yeni sürüm mevcut diyor başka bir şey demiyor

Misafir 21 Eylül 2012 16:14

arkadaslar bu cozdum dıyo yha hanı bırısı onu acmıyo hata verıyo onun yerıne başka bır sayfa varmı onu ındırmem lazım

Misafir 28 Ekim 2012 07:07

80040154 Hata kodunun çözümü oldukça kolay. Altta 80040154 hata kodu ile alakalı 3 çözüm önerisinde bulunacağız. Lütfen yöntemleri denedikten sonra, sonucu altta bulunan yorum bölümüze yazınız.

Başlat menüsüne tıklayın ve çalıştıra girin.
Çıkan kutucuğa şunu yazın;

Ardından bilgisayarı yeniden başlatın ve messenger da oturum açmayı deneyin.
————–

İkinci olarak; Contacts-ship-neutral.cab dosyasını indirmenizi ve bilgisayarınıza kurmanızı öneriyoruz. Ardından oturum açmayı deneyin ve problemizi çözümleyin. İlgili dosyayı indirmek için;

Hotfile.com: One click file hosting: Contacts-ship-neutral.cab

———-

Eğer probleminiz çözümlenmedi ise, Windows XML ayrıştırıcısı ürününü, microsoft un resmi sitesinden indirip kurun.;

Microsoft Download Center

Bu işlem sonrası 80040154 hata koduna çözüm bulmuş olacaksınız.

Misafir 1 Kasım 2012 22:33

msn sil yeniden yükle

Saat: 20:28
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık