![]() |
MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ?? |
Alıntı:
Download details: Visual Basic 6.0 Service Pack 5: Run-Time Redistribution Pack (vbrun60sp5.exe) |
BU PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM YALNIZ LİVE MESSENGER'I KAPATIN DİYOR ÇIKIŞ YAPTIM HALA KAPATIN DİYOR BEN BUNUN SORUNUNU ÇÖZEMİYORUM.Neutralizer ABİ BU SORUNU ÇÖZERMSİN bu bu programı açtım.live messengar'ı kapatın diyor ben çıkış yaptım live messanger'a hala aynı hatayı veriyor bunun için ne yapmalayım abi bana bu hata için e-mailime mesaj atabilirsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kardeş bu messneger 8.0 ın çoklu oturum programının winzip şifresi ne çözülmüyor açılmadıda |
Alıntı:
|
arkadaslar ben daha once msn 7,5 kullanıyodum coklu oturum acabılıyodum .live men i indırdım coklu calısmıyo bunun ıcın dırek bı lınk yokmu yamamı ındırcez ,, bıraz acemıyım yardımcı olursanız sevınırım saaygılar tesekkur ya hayret bıse kafam sıstı bu lınklerı daha belırgın yapamazmısınız arkadaslar lıve msn coklu oturum acma yaması ındırcez ıkı saattır nerden ındırcemı arıyorum.varsa yolu bılen tarıf etsın bızde faydalanım ,tesekkurler |
Alıntı:
BURDAN indirebilirsiniz. |
arkadaşlar paylaşım için çok sağolun ama bişi sorcam. zaten msn live nin kendiliğinden çoklu oturumu warmış öyle mi?*-) |
Alıntı:
|
arkadas süpersin walla helal olsun diyorum başka bişiy demiyorum:D olay bitmiştir görüşmeyelimmmm:D ama genede vereyim çoklulardan bir tanesini:) Alıntı:
|
live 8.1 cıktı bunun ıcın coklu yama varmı..saygılar |
İlk mesaj güncellenmiş, Çoklu Oturum Açma yamasının Windows Live Messenger 8.1 Beta ile uyumlu olan sürümü eklenmiştir. Yamayı resimde gösterilen şekilde uygulayınız. |
İlk mesaj yeniden güncellenmiştir ve yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.9.3'e yükseltilmiştir. |
slm ben wlm unıversal patcher ++0,9.3 çoklu yamasını indirdim ama msnımı kapattıgım halde yanı çıkış bölümünden çıktım halde kapatınız dıo uygulama butonuna bastıgımda lütfen mesengerdan çıkınız dıo kapatıom olmuyor ve bunun la birlik a patch lıve mesengrıda modıfıye edilmemiş yamayıda denedım bundan sonra ondada hata verıoo artı 6 adım dıe gösterıoo sitenızdekı adımları izliıom ama bende bir tane faz la adım çıkıoo lütfen yardım cı olun |
slm arkadaşlar 8.0 vardı 8.1 derleme sürümü diyo onu indirdim kurdum fakat yaması yok sanırım 8.1 yamasını ne zaman bu sitede görebileceğiz bu siteyi hazırlayanlara emeği geçenlere tşkler :)))) tabi önceki mesajları okumazsan böle mors olursun indirdim kullandım teşekkürler arkadaşlar |
walla bu msn 8.0 ın yama sı coklu oturum acmıyo en ıyısı gerı donup 7.5 ı yuklemek ben cok denedım ama bı turlu yapamadım coklu oturum acmayı msn 8.0 de |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben live kullanıyom ama maalesef çoklu oturum çalışmıyor ne yapmalıyım |
Merhabalar, wlm 8.1 update.ini almak zorunda kaldım ve çoklu oturum patch.leri işe yaramıyor artık. Versiyon: 8.1.0168.00_ClientV8.1 Acaba çoklu oturum açma patch.i çıktı mı ya da ne zaman çıkar bilgisi olan var mı? |
valla bende aynı sürümü kullanıyorum ama çoklu msn de sorun var galiba dosya hatası veriyor |
Evet şu anda bende de aynı sürüm var ve çoklu oturum açılmıyor buna bir çare bulursanız sevinirim.Şu anda açılmıyor çoklu. |
bende 8,1 beta sürümü yüklüydü bugün açtım yenisürüm var bu çalışmaz dedi bende yenisini yükledim msnem artık çoklu açmıyo burdaki bu programıda yükledim açmadı bu neden kaynaklanıyo yardım edebilirmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Herşey için çook teşekkür ederim ya ... Bu yama sayesinde çoklu oturum açabiliyorum artık.. Yaşasınn..:):) |
Arkadaşlar, live messenger kullanıyorum.Plus da yuklu fakat cokluoturum açmak istedigimde asagıdaki görüntüyle karşılaşıyorum.multimsn ve diger yazılımları da denedim sonuç aynı... http://img216.imageshack.us/img216/774/screenhunter6nn7.th.jpg |
Arkadaşlar, merhaba. Benim pc de wind.live mes. 8.0 yüklü iken , birkaç gün önce pc mi açtığımda msn açılırken , yeni bir sürüm mevcut yüklemezseniz devam edemezsiniz gibi bir uyarıyla karşılaştım. Yeni sürüm 8.1 miş ya, neyse yükledim... Çoklu oturum açamıyordum... 8.1 için olan yamayı aradım buldum da ama bir türlü kuramadım, olmuyor. Hatta bir keresinde msn.dll gibi benzer bi dosyayı bulamıyor diye uyarı bile aldım, tekrar sildim yükledim, sildim , yükledim derken ne yapacağımı şaşırdım. Bana fikir verebilir misiniz? Bu çoklu oturum açma yamasını nasıl uygulayacağım bi de 8.1 sürümünü neden kullanmak zorundayım ki sanki ?:bilmem: |
Saatin epey ilerlemiş olmasından mıdır nedir neden bulamıyorum bu 8.1 için çoklu oturum yamasını ? Herkes teşekkür ediyor da neye ediyor ? |
Alıntı:
Alıntı:
Ayrıca kullanmak zorunda değilsiniz. Onu silip tekrar 8.0 sürümünü kurabilirsiniz. |
Ya ben 8.0 kullanıyorum ama 7.5 çoklu oturumuyla 8.0 da çoklu oturum açabiliyorum dersem ne dersiniz..? :^) |
live messenger indirdim.ama coklu oturumu yapamadım.nasıl yapmam gerekiyor.tşk |
ilk önce msn 7.5 de kulndım program geregı msnı degstrdım şimdi lıve messengerden burda programı bulmak calıştrmak ve kullnmak zor olmadı katkılarınzdan dolayı çok teşekkürler ii çalışmalar :) |
1 ek WLM 8.1.0168 İçin Çoklu Oturum Açma Yaması https://www.msxlabs.org/msxteam/Morrigan/patch8.1.jpg Messenger ınız kapalı iken uygulama yapınız. Aşağıdaki linkten konunun ilk mesajını da inceleyebilirsiniz. Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger |
yamayı yükledim ama msn acılmadı yeniden yüklemek zorunda kaldım |
canavar gibi çalışyo hiç bir sorun yok :) |
kardes yamayı yukardakı resmın altında bulunan lınkten ındırdım ama bana , MVSBVM60.DLL bulunamadıgından bu uygulama baslatılamadı dıyor delırcem ya sınırden lımıtımı bu iş ıcın yedım hala olmuyor arkadaslar nedır bu iş ya yardım edın gozunuzu seveyım??? |
1 ek Alıntı:
Ardından yamayı kurmayı tekrar deneyin. |
teşekürler |
paylaşım içinsağol |
Çok sağol eline sağlık |
ya imdat biri bana yardım etsın messenger ıcın yukledıgım tum eklentıler bılgısayarı kapatıp actıktan sonra sılınıyor her seferınde yanıden yuklemek zorunda kalıorum boyle bısey daha once hıc olmamıstı son 10 gundur falan boyle yardımcı olabılecek bırı warsa cok sewınırım |
saol çok güzel bir bilgi deneyeceğim.. |
süper bi site ya msn hakkında herşeye ulaşabiliyoruzz teşekkürler herşey için |
Ben şimdi indirdim windows msn messenger 8.0 kullanıyorum sorunsuz çoklu msn açıldı, arkadaşlara tavsiye ederim. Bu dosyayı bulana kadar 3 saat internette dolaştım. Buraya ekleyen arkadaşa Teşekkürler |
hele şükür 1 saatten beri bunu arıyordum en sonunda buldum ni hayet be:D |
ya ben bu çoklu yamayı indirdim fakat açılmıyo hataoluştu dio napabilirim yarımcı olun lütfen... ya ben bu çoklu yamayı indirdim fakat açılmıyo hataoluştu dio napabilirim yardımcı olun lütfen... |
tesekkürler bir seferde sorunsuz calıştı emeklerinize sağlık |
8.1 için çalıştıramadım |
Alıntı:
Programı Çalıştırmadan önce Sistem Traydan (Windows Saatinin olduğu yer) tüm Messenger Programlarını kapatmalısınız. Sorun hala devam ederse Alternatif olarak bu linke bakınız: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-a-patch-windows-live-messenger.html |
| Saat: 10:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık