![]() |
miq33 u bilge yukledim hatta tel nomu yasdım ama ne olduğunu anlamadım yardım edin burdan tele yukledn sadece msj geldi başka birşey gelmedi yardım edinnn...!! Alıntı:
bnm kide desteklemior başka java yı nasıl yukleye bilirim yardım edin x( miq33 u yukledim ama nasıl yuklediğimi bilmiorum mesajı geldi başka bişi olmadı x( |
peki arkadaşlar birtanenizde msn linki koysun bizde yikleyelim |
selam arkadaşlar.samsung e250 kullananlar windows live messenger yükleyemiyorsanız, cep telefonlarınızdan www.ebuddy.com adresine girin ''Download ebuddy to your phone'' seçeneğini seçin daha sonra çıkan sayfada ''Download Now'' a girin.karşınıza download to your samsung SGH-E250 çıkacak hemen altında ''download'' seçin çıkan adımları izleyin.. Ebuddy messenger java dünyasında kaydolacaktır ve istediğiniz zaman kullanabilrsiniz |
ssssa<oll |
anycool cep programlarıı lütfenn |
Ne karışık bi site bu yaaa bi cepte msn indirecektim beni başka sayfalara yönlendiriyor.Ne biçim site...Denilecek bişey bırakmıyor walla.. |
|
2 aydır 5610 kullanıyorum msni nasıl yükleyebilirim |
6280 göre yokmu java msn yokmu |
slm iii geceler herkese arkadaşlar |
platinium st99 için msn varmı ? lütfen bilgilendirin... |
arkadaslar bendede N79 var bna tavsiye edebilceginiz bi program varmi yardimci olrsaniz sevindirik olabilrm =) |
E50 için live msn Arkadaşlar çektiğiniz işkenceler bitecek eğer E50 kullanıyorsanız ve msn derdiniz varsa ;) umarım birilerinin işine yarar. Live msn msn indir - Upload.gen.tr |
Arkadaslar benim cep telefonum Nokia 5800 ve üzerinde w-lan var. Böylelikle W-lan olan yerlerde internete girebiliyorum ne köntür, ne para. :) Reklama girmez umarim. Telefon alacak olan arkadaslara tavsiye ediyorum bu telefonu. |
cepte msn abicim bir türlü msn programını cep telefonuma indiremedim bana yardımcı olabilirmisin acaba?nasıl indirebilirim hepsini denedim ama olmuyor |
ben normal wlm kullaniyorum çok güzel pc deki msn nasılsa buda aynen öyle zaten mavi karanlıkta var ve sanırım agile serial isteyen bir program daha önce kullanmıştım |
Biri Cepten Msn mi Dedi Bu konuda iki yıldır arastırma yapıyorum bircok program denedim ve en son mig33 e karar verdim neden mi ? cok hızlı bir sekilde msn baglantınızı gerceklestiriyor (3-4 saniye gibi ) ifadeli anlatım icin msn de kullanılan ifadelerin bircogunu iceriyor program asla kendi kendine hata verip kapanmıyor en önemlisi kabarık bir listeniz varsa offline kullanıcıları gizle secenegi var (bu ücretlendirmede önemli bir düsüs saglar) ayrıca yahoo baglantınızı da gerceklestiriyor (1-1,5 saniye gibi) kredi uygulaması var ,kontor gibi, -kredi yükleyip dünyadaki herhangi sebekeye 0.12 aud ye mesaj atabiliyorsunuz, -dakikası 0.25 aud ye dünyadaki herhangi bir sebekeyle konusabiliyorsunuz (kesintisiz), -kredi transferi yapabiliyorsunuz, -arkadaslarınızı davet edip kredi kazanabiliyorsunuz. ücretlendirme nasıl peki ? diyorsunuzdur simdi kendi hattımdan örnek veriyim avea kullanıcısıyım avea internet adlı baglantıyı kullanmam gerekiyor baglanırken. baglantı yöneticisinden takip ediyorsunuz. gelen veri : x kb giden veri : y kb ücretlendirme : (x+y)/64kb=n kontor olarak ücretlendiriliyor turkcell icinde aynı fiyat tarifesi gecerli telsimden bu baglantıyı henüz gerceklestiren göremedim vodafone olalıda hiç denemedim o ne demek diyenler icin asırı bi sohbet trafiginiz yoksa 1 saatligine 1 kontore baglanabilirsiniz demek asırı bi sohbet trafiginde ise bu süre geriye dogru kayacaktır mig33 ü indirmek ve denemek istiyorum (telefonunuzdan bu adrese giderek de yükleyebilirsiniz: mig33 - Join and Download) haydi ii sohbetler dolmusta otobüste parkta heryerde msn yahoo keyfi demişsin abi tamam sağolda tel ayarlarını nasıl yapacas ve 3500 a uyarmı |
Alıntı:
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık |
SAMSUNG U800 msn yüklenir mi bi yardımcı olursanız sewinirim |
matsu ceptel. için msn programı varsa linki koyarmısın arkadaşım lutfen çok acil |
arkadaşlar samsung 5603 msn programı varmı? |
merhaba arkadaşalr yaa burda birbirimize yardım etmek için yarum yazıyoruz arkadaşlar benım kulandıgım nakıo 6500 slide msne yüklemek istıorum ama bilmiyorum |
Alıntı:
|
slm E71 için kullanabileceğim uyumlu bir msn programı var mı? |
samsung u800 e msn yüklenirmi lütfen yardım edermisiniz |
n70 i için msen ayarı |
e740 msn oluyormu |
şu 5603 msnye bi gö atın noolur ya ben arıyorum. Ama daha bulamadım.özellikleri falan çıkıyor. |
Samsung C3053 Destekliyo mu BişeyLeR Yazın LütFenn |
benim D600 samsung msn iniyormuu |
samsung 5233a msn program nasıl bulacağız? |
samsung 5603e msn nasıl yükleyebilirim ???? |
samsung msn uyumlu telefonlar |
ya nokıa N79 msn yuklenmiyor mu |
Cect k2 nin wap ayarları nasıl yapılıyor acilllll !!! |
yardımm arkadaşlar samsung s5233 star wifi var nasıl yükleyebilirim bilen varmıı |
....... |
telefonda kalp telefonda kalp nasıl yapılıyo |
Slm genç arkadaşlar bende n73 kullaniyorum ama msn programlarini açamiyrm fikri olan warmi sizce cwp lar saniz sewinicem gwe gwe :) |
arkadaşlar s3653 de msn varmı ben giremiyorumda |
arkadaşlar nokia x3 için msn programı indirebileceğim bi adres ve isim verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.. |
cect k2 vap ayarları nasıl alınır |
Konu güncelliğini yitirdiği için arşive taşınmıştır. |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık