![]() |
görüntü resmi arıyodum o zaman buldum şu an ki resmimide burdan almıştımm :D |
Google saolsun ararken burayı buldum. Burada chate takılıyorum. Ama ilerki dönemlerde çok sayıda kullanıcının bu sitede olacağından eminim. Şu andan eğer ben buradaysam benim buradan haberim varsa eminim herkesin haberi vardır. Önerilebilecek en iyi sitelerden biri msxlabs diyebilirim. |
bu kadar güzel bir site nasıl bulunmaz..Bence 1 numara daha iyisi düşünülemez.Belli zaten |
İNASAN ARADIMI HERŞEYİ BULUR BEN HİP HAP SEVEN BİR KİŞİYİM GOOGLEDE ARAMAK İSTEDİM TESADÜFEN BURAYI BULDUM |
herşey iyi güseLde web tasarım böLümü ne zaman açıLcak*-) |
funda'nın tavsiyesiyle geldim iyiki de gelmişim çok güzel bir ortam Başarılar dilerim, herşeyin en güzeli sizinle olsun.;) |
buraya bir arkadaşımın tavsiyesiyle buldum ve çok hoşuma gitti şimdi ben arkadaşlarıma tavsiye ediyorum |
bence süper olmuş |
Ben aylardır buralardayım.Gelirim okurum,kafama uyanları,ihtiyacım olanları uygularım.Çok seviyorum burayı.Çok sorunumun cevabını burda buldum.Avatarlarımı,giflerimi,gözkırpmalarımı burdan aldım.Mesajım çok yoktur,nerdeyse hiç yoktur.genelde teşekkür botonunu kullanıyorum. Yapanın eline emeğine sağlık.....Teşekkürler paylaşımınız ve yardımlarınız için. Pardon bu arada burayı kızkardeşimden duymuştum.Gözkırpmaları indirmişti.O gün bu gün geziniyorum.:) |
ben neredeyse 3 aydır bu siteye üyeyim.ve çok seviyorum bu siteyi.şuana kadar istediğim her şeyi bulabildim.ve bir çok arkadaşımada içim rahat bi şekilde bu siteyi tavsiye ediyorum. bu siteyi yapanları tebrik ediyorum. HARİKA olmuş. |
Arkadaşım tavsiye etmişti.görsellik mükemmel boyutta |
sitenize bir arkadasım sayesine geldim iyi hos hatta super tasarımlar bazı seyler muhtesem.. ama sitede sunu gordum nerdeyse hep resim hep resim yazılım bolumu mesala hazır degil download bolumu oda yok var onlarda msn olayına yoneltilmiş sonra geyik bolumu yapılmıs ama muhabbet yasak bastada yazıyor chat yeri arkadas bulma sitesi degil die zaten bu ilk girişte fark ediliyor sitenin suan amacı gorunen amac resim paylasımı gibi birsey ortadaki o bide msn olayları baska birsey yok gibi... sadece fikirlerimi soyledim eleştiriye acık olmayan hiç birsey yurumez ;) |
Alex_Taylor önerdi ve önermekle ii yaptıı SAGOLASIN ALEX |
Alıntı:
Alıntı yazında 1 şey dikkatimi çekti "geyik bölümü yapılmış ama muhabet yasak" geyik bölümü diye bir bölüm yok başta belirteyim sadece "geyik" isimli konu açılmıştır 1 kullanıcı tarafından ve yazı mesaj bırakmak serbestir bildiğim kadar oraya mesaj bırakmanı dilerim :.... devam etmişsin yazına "chat yeri arkadaş bulma sitesi değil zaten ilk girişte bu fark ediliyor " :... yalnız burda biraz açalım konuyu "chat yeri" var hemde 2 tane gel gir odaya ve adam gibi chat yap amaaaa önüne geleni özel dahi konuşmak istemeyeni sen rahatsız edersen kurallar devreye girer gereken yapılır değil mi? bunu da kabul etmelisin evet arkadaş bulma sitesi değiliz bunda 1 sakınca görmüyorum yalan mı senin 1 ifaden var "msn bölümü" diye doğrudur msn tabanlı 1 sitede arkadaş aranmaz "o tipteki" sitelere gitmen lazım şayet arkadaş aramağa gelmişsen aksi kaçınılmazdır kızmak eleştirmek doğru değildir :..diğer faydalı bilgileri de alman için yeterli konu mevcut zaten :... Şimdi toplayalım konumuzu ufaktan :.. tüm bu uyarılar dün akşama kadar sadece kural dosyasında idi sen dün akşam girdiğin için baş sayfada kırmızı puntolu yazıları okumuş alınmışsın neden ? biz isterdik ki 1 yabancı toprağa girildiği zaman kural listesi gözden geçirilsin ve uygulansın yüzdesi fazla olarak ama bazı vatandaşlar okumayı 1 tarafa bırakın sırf hakaret etmek amaçlı chat odalarına giriyorlar sonra da sağda solda olumsuz propagandalara yöneliyorlar üsteki kırmızı uyarı yazısı bence çok hoş olmuş en azından her seferinde kişileri saygıya davet etmeyiz:.. sonra senin de herhalde itirazın yoktur 1 forum sitesi seviyeyi koruması için başka değişle 1 toplum seviyesini korusun kişilik hakkları düzenli olsun diye 1 takım kurallarla yönetilirler örnek "T.C Anayasası gibi" nasıl ki biz demokratik toplumuz ve anayasamız var msxlabs.org'un da kendine has kuralları var ve bizler bunları uygulamakla 1 düzeni sağladığımıza inanıyorum neden bu kurallar okunmaz da sonra 1 hata yapılsa bizleri eleştirirler anlamış değilim Bu bağlamda umarım senin haklı eleştirine açıklayıcı oldum ve seni daima aramızda görmek isteriz değerli fikirlerini paylaşmak açısından saygı ile hoş kal hoşçakal ve daima bizle kal derim > saygılar kolay gelsin |
:smiley32:kendi sitemden bana önerilirdi tesadüf girdim ama içerisini gördüğümde çıkmaz oldum :smiley32: |
goggle den buldum siteyi yeni üyeyim cok beyendim emegi gecenlere tesekkürler |
:D çoklu oturum açmayı ararken buLdum msxLabs'ı sonra üye oLdum sonra çıkmas oLdum :D İyikide girmişim diyorum şimdi aradıgım herşeyi buLdum:bow: dostLuk ve payLaşımın yeri msxLabs!.. (L)cansın canımsın benimsin(L) |
Bende msxlabs 'a google da bir konu araştırırken ulaştım. Siteye Msxlabs a girerken dahi sizi çeken bir gizemi , bir çekiciliği var . Etkileniyorsunuz ... Üstlendiği bir misyonu var ... Siteyi gezerken sıkılmıyorum akıcı . Nerdeyse vazgeçilmezim oldu.. Burda sevdiğim insanlar var onlarla olmak güzel ... Başarılarınızın daim olmasını dilerim sevgiler ... |
MsXLabs.org'u nasıl buldunuz? böyLe bi siTe bi keRe daha yapıLamaz benCe mütHiş biŞi yaA siTeye daha yeNi takıLmaya başLadım googLe biŞi ararKen karŞıma çıkTı bu siTe siTenin şu an kuRallaRını taM olaRak bilMiyorum ama gün geçTikÇe öğreNeceğiM...:wave: :wave: :wave: |
bi arkadaşım söylemişti,üye olduım ama fazla girmiyodum ....... girmeme rağmen mail atmanız çok iyi oldu ısındım buraya :D |
bu siteye emegi geçen herkese sonsuz teşekkür ederim işte bu iş bukadar güzel olur bence on numara benburayı google tesadüf buldum ve o günden beri de buradayım herşey MÜKEMMEL TEŞEKKÜRLERR! |
bu siteyi bi arkadaşım girerken gördüm ilk girdiğimde çok karışık bir site gibi geldi ondan sonra fazla girmedimama daha sonra anladım ki hayatımın yanlışını yapmışım girmemekle... sonradan ayrılamaz oldum TEŞEKKÜRLER www.msxlabs.org ve MSXTEAM |
bende çokLu oturum açma yaması sayesinde burayı buLdum sonra kayıt oLdum sonra vazgeçiLmezim oLdu.. sonraaa.. :D ehehe sonrası bende kalsın teşekkürler msxlabs.. ;) (L) Cansın Canımsın Benimsin (L) |
Alıntı:
ßenim De ßir arkadaşim 0nermişti Sonra Girdim Cıkamadim.:D |
Yanlış yere açıyorsam son olsun..Bugun google da msn şifresi geri almayı ararken uğradım buraya ve üye oldum Başka bir forumda 2 yıl takıldıktan sonra sorunlarım oldu ve bıraktım orayı burası benim yeni mekanım..Acaba imzamda ya da avatarımda bir yanlışlık var mı? *-) Sitenizi bugun google da hacklenmiş mailime çare ararken buldum..Ve zaten 2 yıldır takıldıgım forumuda geçen gün terketmiştim..buraya üye oldum girer girmez flash animasyonlar dikkatimi çekti iyi güzelde çok bilim kurgu:D her neyse ben hep flash animasyon html si kullanabildiğim bir forum istemişimdir acaba burada oluyormu? hem flash animasyon yapmayı öğrenmek istiyorum.. Gif ve photoshopla aram iyi.. |
bence şahane bir site.tüm yöneticilerin ellerine sağlık... |
msn için gereken ifadeleri ararken buraya rastladım ve harika bir siteye kavuştum vaz geçemem artık |
her yönüyle süper bi site olmus daha yeniim ama oldukca hosuma gıttı ortamı :Dhavası bıle bı baskaa... |
msn ile uraşırken hep karsıma cıkıodu renkli yazı ile üye ol diye olmadım olmadım en son bi üye oldumkii kaybettigim zamana üzülür oldum gercekten cok seviyorum katkı saglamak icin bos bos internette dosya arıyorum ama ne bulsam hep yayınlanmıs ondan da bi korkum war ama sonunda ilk konumu bu gün yaptım ve 81 dilde bi sözlük ekledim su an nabıyorum die merak edenlere walla yeni seyler arıyorum benim sitem msxteam icin bazen birilerine site hazırlarken o copyright kısmına all right reserved msxteam2005 giriom cok hosuma gidiyor ... ama bana ulasmaya calısmayın genelde nereye ne yazdımı bilmiom kolay gele sizede banada bu sitenin daha cok seye ihtiyacı war :turkiye: :turkiye: :turkiye: |
arkadaslar ben Ausar nick'i yaklasik 4 yıldır kullanıyorum ve ve benim rap ile yakından, uzaktan, kıyısından, kosesınden hic bır alakam yok ve benım maıl adresımı sızlerden bırı kullanmıs benı msn ye ekleyen arkadaslar benı rahat bırakın yaw. kabus gıbı ve bu arada forum guzelmıs emegı gecenler guzel ıs yapmıs helal olsun |
SÜPER MSXLABS'A İLK GİRDİĞİMDE GÖZLERİMİ SİTEDEN ALAMADIM.SİZCE NASIL BULMUŞUM:) |
Buraya MsxLabsla nasıl tanıstıgımızı,bırısının referansıylamı geldık veya googledan arama yaparkenmı geldık yada dıger bır sebeb, buyrun bunu burda paylaşalım... Buranın müptelası olanlarımız için en unutulmaz anlardan biridir bence.;) Benim burda olmama, burayı benımseme MachMood cok buyuk bır etkendı.Bırgun beraberdık cafede bır baktım bır forumda dolasıyor, ozaman sordum nasıl bı yer dıye,gel uye yapalım senıde dedı cok farklı bır sıte dedı.sonra rap arsıvını de gorunce hemen uye oldum... Iyıkı de burdayım su anda...:) Buyrun Sıra Sızde... |
bir arkadaşım üye olmuş buraya bana msn smileylerini burdan yükleyebilrsin dedi bende üye oldum .ilk zamanlar hiç takılmıyordum flash chate yada forumlara sadece smiley yüklüyordumm sonra bir dolanayım dedimm ve keşfettimm baya hoşuma gitti burası harika aradan 5 ay geçti ve hergece ben burdayımm iyikii gelmişim arkadaşım sağolsun beni tanıştırdı ve burdakilerde seviyeli ve saygılı ..teşekkürler msxlabs... |
Ben msxlabsı msn için smiley ararken buldum. Hatta siteyi ilk bulduğum gün başıma komik bir olay geldi :) googlede ararken msxlabsa tıkladım sayfa açılıyor...bekliyorum bu arada benim pcnin sesi son ayar açıkmış.neyse sayfa açıldı ben mausumu gezdirirken hani şu anasayfadaki kıs bir ses çıkarıyor ya....aman allahım o sesten ben bir zıplarım :Deşim oturduğu yerden sıçradı ve 3 yaşındaki kızım ağlamaya başladı o an yapabildiğim tek şey sayfayı tamamen kapatmak oldu:Dinanılmaz korkmuştuk:))o akşam bir daha girmedim. ertesi gün öncelikle sesi kıstım ve siteye girdim üye oldum falan vs... ve geriside malum hala burdayım ve burda olmayada devam edicem:)msxlabsı çooookkkk seviyoruummmm:wave: (bana çok gülmeyin olurmu:))) |
evet arkadaşlar ben bu siteyi şu an üyeliğini iptal ettirmiş olan bi arkadaşa borçluyum yaklaşık 6 aydır üyeyim.. ilk zamanlar pek hoşuma gitmemişti ki bunun sebebi siteyi henüz çözememiş olmamdı...zamanla arkadaşında yardımıyla siteyi kaptık ve bi daha kopamadık... Allah bizi birbirimizden ayırmasın arkadaşlar.... |
Ben bir gün rap müzik indiricek bir site arıyodum. Googleden msxlabs geldi , tıkladım. Neyse sayfa yüklendi geldi böle tuhaf sesler çıkıyo Bismillah bune dedim :| Sitede baya dolandım gezdim çok farklı geldi sonra chate falan girdim. Derken msxlabs bende bağımlılık yaptı :) Çok Seviyorum Msxlabs 'ı :D |
Ben msxlabs ile msn ile ilgili arama yaparken tanıştım. Bende bağımlılık yaptı. Bir ara siteye giremedim:*( msxlabs.org olarak değişmiş, bilmiyordum. Bana bir heyecan bastı giremiyorum diye. Çok uğraştım ama olmadı. Galiba upsss:D seslerinden mahrum kaldım dedim. Acaba benim pcden mi girmiyor diye arkadaşlarımın pclerinden girmelerini söyledim. Maalesef yine girmedi8o| Sonunda baya bir süre sonra (ben ümidi kesmiştim ama...) google dan siteyi arattım. Şok oldum siteye girdi:smiley32: İlk göze çarpan "Yasal uyarılardan dolayı .org olarak değişmiştir" yazısını gördüm. :S Sevinsem mi üzülsem mi?(çok uğraştım yaaa) Bu siteyi yapanların ellerine , azimlerine, hayal güçlerine sağlık. Benim bugüne kadar gördüğüm 1 numara site:smiley32::smiley32: :smiley32: |
Ben de msxlabs'la tesadüfen tanıştım msn ile ilgili özelliklere bakarken google sayesinde buldum ve o gün bugündür bağımlılık yaptı bende bu site her bölümünde ayrı bir tat var, herkes çok seviyeli umarım hep böyle devam eder seviyorum bu siteyi !!! Sitenin oluşumunda katkısı olan herkese çok teşekkürler ve yardımlarını esirgemeyen herkese, ellerinize sağlık TEBRİKLER!!! http://img85.imageshack.us/img85/3982/balletto3rf.gif |
Evet bende de msxlabs'la tesadüfen tanıştım bir arkadasimdaydim msxlabs`da üyeymis kendisi bana tavsiye etti evet gördügünüz gibi burdayim iyiki üye olmusum cok güzel biryer Arkadaslik süper ve Msxdeki üyesinden yetkililerine kadar tesekür ederim iyiki hepiniz varsiniz;) :$ :D |
bir aksam ustuydu isten cıkmıstım cok yogun bır gundu kafamı toparlıyamamıstım herneyse ewe dogru gıderken bırden MSX le carpıstık :D elındekı kıtapları dustu tam toparlama k ıcın yere egılırken oda eyıldı we kafalarımız bırbırıne carptı ondan sonrasını hatırlamıyorum hafıza kaybı olmus bende :D benım MSX ıle tanısmam discovery sayesınde oldu ılk uyelıgımı kafadan atarak discovery ı somurdüm:D daha sonra yıne lazım oldu ama ılk uyelıgı kafadan attım dıye yenıden uye oldum:D buseferde dedımkı bukadar somurmek yeter bırazda bız paylasalım dedım we saplanıp kaldım burada :D daha sonra flash a gırdım ıyı ınsanlarla tanıstım hepsı ıyı cocuklar sızlerde tanışın;) |
çok sevdiğim bi arkadaşım tavsiye etti,msn ve pc adına ne arasan var dedi,üstelik güvenilir bir site dedi!bende üye oldum ve iyikide olmuşum:) şimdi msxlabs sız yapamıyorum,aradığım herşeyi burada buluyorum ve gönül rahatlığıyla bilgisayarıma indiriyorum:) iyiki böyle bir sitenin üyesiyim ve siz arkadaşlar iyiki varsınız!yüreğinize, ellerinize sağlık...paylaşım,dostluk,sevgi adına...sitenin yapımcılarına binlerce teşekkür...:smiley32: |
tavsiye nedeniyle tanıstım ve bundan sonrada buranın baş belası olarak kalacagım goruluyor.. burada emeği geçen herkese cok teşekkür ederiz.. |
ben internet cafemi yeni açtığımda bilgisayarcım lazım olan bir kaç tane programı burdan almıştı. bende ona bu ne dedim bana siteyi ve neler yapabileceğimi anlattı. ben daha sonra üye oldum ve halada üyeyim |
hıııı BENDE ARKADAŞIN TAWSİYESİ ÜZERİNE GELDİM AMA PEK İİ DEĞİLLL |
vala ben bu forum kanalıyla hacettepelilerin albünü internette ararken tanıştıkm ve sadece burda vardı macmooda bi kez daha tşk ederorum çünkü bu onun sayesnde oldu ve gercekten burayı cok sevdim umarım herkes burayı seviodur ve sevdiklerine eminim.:P |
bende tesadüf eseri buraya tutuklu kaldım ayy ne iyi etmişim ben buraya üye olmakla çok güzel bi tesadüf oldu burayı seviyorumm yeni dizayn da gayet güzel:banana: :wave: |
Bir arkadaşımın zoruyla :p Ama su anda herşey güzel |
:D benim tanışmam biraz olaylı oldu.. işyerin de işleri aksatan bi elaman vardı ... her geldiğimde onu işi gücü bırakmış pc başında yakalıyordum.. ":@ napıyosun evladım işler duruyor kim yapcak bu işleri" diordum... :O abi msn me bi baktım hemen çıkıyorum diordu... gel zaman git zaman bu olay böle devam ede dursun .. 8o| bende bunu bigün kıskıvrak yakalıdım.."nevar kardeşim burda bukadar işi gücü bıraktıracak dedim" ... demez olaydım:D ... ogun den beri ben de işi gücü bıraktım ...:D çok seviyorum msxlabs ve birbirinden değerli üyelerini.. yayında ve yapımda emeği olan dostlar ellerinize sağlık.. :smiley32: :smiley32: :smiley32: (L) MsxLabs(L) :smiley32: :smiley32::smiley32: |
:turkiye: selamunaleyküm gardaşlar siteye bu yazıyı yazdığım an üye oldum daha hiç bir gezinme yapmadım ne portala ne forumlara hele az müsade biraz gezeyim ki sizlere iyi bir yorum yaparım ilerki zamanlarda sık boğaz etmeyin da bu kadar :) Ben kamuda çalışan bir bordro mahkumu vatandaşım.Sizleri tanımak bana zevk vede mutluluk vercek sanırım şimdilik ALLAH a ementsiniz... |
Ben Müzik Ararken Karşılaştım VE Hoşuma Gitti VE Üye Oldum!!İyiki Varsın MSXLABS |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık