MsXLabs
Sayfa 2 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Windows Live Messenger 8.x Güncellemesi (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53992-zorunlu-windows-live-messenger-8-x-guncellemesi.html)

kdzwthgnz 17 Eylül 2009 13:44

LUTFEN YARDIM!

msn kullaniodum 8.0 fln gibi bir surum sanirim artik yeni gunvellistirmeler war bunlari yuklemek zorundasiniz hatasi vermeye basladi ve kullanamamaya basladim bende windows live messenger yukledim hotmailin sitesinden hicbirsorunla karsilasmadan ancak programi aciorum login oluyorum 1 kac sn bekledikten sonra bu program kapatilacak hata raporu gonder/gonderme penceresi cikior ve live'messengera giremiorum bu sebepten allah rizasi icin yardimci olacak bir arkadas lutfen /:

borkan 18 Eylül 2009 14:47

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIM

Selam arkadaşlar yaklaşık 6-7 gündür sürekli uğraştığım fakat çözemediğim bir sorunum var. Bilenlerden yardım rica edeceğim. Sorun şu: msn eski versiyon olduğu için yenisini yüklemem zorunlu kıldı ve yükledim ancak bir türlü açılmıyordu sonra masa üstü temalarını değişitdim. evet açıldı. Ancak bu seferde sürekli hata verip kapanmaya başladı. sitelerden çok hata ismine göre düzenlemeler yaptım ama başarısız oldu. Bende son çare format attım . Ancak bu seferdehttp://img195.imageshack.us/img195/6785/adsz1mc.png
hatasını veriyor. Bu arada pc de hiç bir programım lisanssız değil. Formattan sonra hiç bir program yüklemeden denedim yine aynı sorun. Lütfen bir bilen varsa yardım rica edeceğim. Saygılarımla...

Misafir 19 Eylül 2009 00:25

arkadaşlar herkese merhaba öncelikle.aynı sorun bendede oldu nette hiçbiyerde bulamadım bilgisayarcı bi arkadaşım sayesinde düzelttim nette hiçbiyerde bulamadım...

önce bilgisayarım-c-proğram files-msn mesenger-ordan msn simgesi olan ve msnmsgr ye sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk'u seçiyoruz ordan uyumluluk modundanda windovs 98ve me olanı seçip uyğula diyoruz problem halloluyo...

eğer buda işe yaramadı diyosanız denetim masasından msnyi onarın.
herkese teşekkürler

SaqNa 21 Eylül 2009 00:09

arkadaşlar olmadı ya ..!! C:\Program Files\Windows Live\Messenger de msnye sag tıklıom ama uyumluluk diye birşey yok sunlar var

genel -sürüm -dijital imzalar- özet çıldıracam ne yapmam lazım yeni sürümü indirmek istemiyorum uyumluluk'u getirmek için ne yapmam lazım :S

macos__ 22 Eylül 2009 12:56

EYWALLAHHH

Misafir 26 Eylül 2009 12:02

lütfen yardım edin msnmi güncellemem gerekiyo hemde hemen

Misafir 2 Ekim 2009 01:07

ben guncellestırme yapılırken iptal ettım bı daha msn yukleyemıorum lutfen bılgılendırın

AyMaRaLCan 9 Ekim 2009 15:41

slm bu yeni sürüm msn berbat eski sürümü almak mümkün deyilmi??

eliiff 10 Ekim 2009 15:13

benim şuan pcmde msn yok ve yeni sürümü yada dier bi sürüm yüklemek istediimde internet explorer bi sorunla karşılaştı dio hata werio kaydoluo msn ama çalışmıoo napıcaam

serolb 10 Ekim 2009 22:17

rapid eror diyor açılmıyor neden olabilir

KLAMP 12 Ekim 2009 13:48

Alıntı:

polosko adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1322371)
arkadaşlar herşey boş çözüm bende...
RapidShare: Easy Filehosting

bu dosyayı indirin. kendi uploadım.
windows live klasörünün içinde messenger klasörü var. ilkönce masaüstünden messenger simgesini silin(en altta saat çubuğunda da messenger a dair bişey olmasın)
1-messenger klasöründekilerinin tümünü seçin ctrl+a
2-koplayalayın...
3-bilgisayarıma girin c sürücüsünden program filese girin
4-windows live klasörünün içinden messenger a girin
5-yapıştırın
6-yalnız yapıştırıken messenger kapalı ve saat çubuğunun ordanda silin tabi varsa
7-yapıştırıken çakışma olacaktır evet deyin. hata verirse messenger a dair birşey vardır masaüstünde silin. veya çıkın.
8-yapıştırdıktan sonra messenger simgesine sağ tuş gönder yapın masa üstüne...
veeee bu kadar... artık güncelleme sorunu yok... :-)

S.D.

Link Kırılmış direkt ek olarak yükleme yaparsanız daha güzel olur

kanki003 14 Ekim 2009 19:00

slm ben burda yeniyim

Misafir 15 Ekim 2009 13:43

benim msn nem düzeldi teşekkürler............

Mythdranir 6 Kasım 2009 10:46

windows 2000 olayi cok basit ve hizli bir cozummus bende işe yaradi amavista teseekur ederim

Misafir 6 Kasım 2009 10:56

Ben 8.1 kullanıyordum. Yeni sürüm zorunlu oldu ve MSN açamaz olmuştum ama messenger.exe dosyasının özelliklerine girip uyumluluğu windows2000 yapınca girmeyi başardım. Teşekkürler. Ayrıca 8.1 ile 8.5 final arasında fark varmı yükselteyimmi?

Şuan 8.x ler için .exe dosyasına gerek yok gibi. Uyumluluktan windows2000 seçince açılıyor sorunsuz!!!

TESEKKURLER OLDU VALLA :)

bsr_cglms 6 Kasım 2009 11:32

bu yeni sürümü yükledim ben mecburen buraya bakmak aklım agelmemişti...
ama şimdide sağolsun hata verip duruyo bunu da anlamış değilim...
madem hata verecek sürekli neden yüklüyor ki kendi yapıyor güncelleştirmeyi neden haat veriyor ki!!!!!
bu hataların bir çözümü varsa söylerseniz sevinirim....
yoksa herşeyi baştan kaldırıp yüklemem gerekecek...

BiPeRVa 6 Kasım 2009 19:45

öncellikle yardımı geçenlere teşekkürler ancak a patch uyumu sağlanamadı bunu nasıl yapabilirim acaba

Misafir 6 Kasım 2009 23:20

link kırık arkdaşlar düzeltin lütfen :S

NeutralizeR 6 Kasım 2009 23:43

Burada mevcut:
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

BiPeRVa 7 Kasım 2009 02:00

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557339)

a patch uyumu yapma şansımız varmı acaba?

pennari 9 Kasım 2009 23:23

dai uyumluluk işini yaptıktan sonra msn açılıyor ama bundada görüntülü konuşma yapamıyoruz yine hata veriyor verdiği hata >ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz lütfen yardım

byismails 19 Kasım 2009 19:00

dostum sen bir harikasın eyvallah

Misafir 8 Aralık 2009 23:26

bu sekilde yapıldıgında camera acamıyorsunuz

Misafir 12 Aralık 2009 20:09

Alıntı:

messenger guncelleme hatasi
lütfen

Misafir 13 Aralık 2009 12:49

ben bu dedğinizi yaptım ama şimdide mikrofon çalışmıyor ne yapmam lazım

ferhatarkun 15 Aralık 2009 11:17

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556365)
Ben 8.1 kullanıyordum. Yeni sürüm zorunlu oldu ve MSN açamaz olmuştum ama messenger.exe dosyasının özelliklerine girip uyumluluğu windows2000 yapınca girmeyi başardım. Teşekkürler. Ayrıca 8.1 ile 8.5 final arasında fark varmı yükselteyimmi?

Şuan 8.x ler için .exe dosyasına gerek yok gibi. Uyumluluktan windows2000 seçince açılıyor sorunsuz!!!

TESEKKURLER OLDU VALLA :)

peki aranızda 8.1 plus yükleyebilen oldumu??

NeutralizeR 15 Aralık 2009 19:07

Alıntı:

ferhatarkun adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1606513)
peki aranızda 8.1 plus yükleyebilen oldumu??

Hangi Messenger sürümünü kurduysanız ona uyumlu olan msgmsgr.exe dosyasını kurulum klasörüne kopyalamanız gerekiyor. Bu dosyaya sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk ekranı altında herhangi bir uyumluluk ayarı yaptıysanız bunu geri almanız gerekiyor, yani uyumluluk ayarı yapılmamalı. Bu durumda Messenger Plus! da sorunsuz olarak çalışacaktır.

Misafir 3 Mart 2010 12:14

evet benimde eski 8.5 sürümü hoşuma gidiyor ve ben oturum açmaya çalıştığımda yeni sürüm yükleyin uyarısı geliyordu bende uyumluluk modunda windows 2000 seçtim oturum açıldı.msn 8.5 ve 9.0 beta sürümlerinde denedim çalışıyor. eğer 8.1 yada 7.5 sürümlerini kullanan varsa onlarda denesin belki onlardada çalışabilir teşekkürler

geberesice_18 6 Nisan 2010 00:54

selam

sagolun arkadaşlar allah sızlerden razı olsun benı msn 9.0 belasın dan kurtardınız 8.1 i kurdum çalısdır dıyordum fakat oturum acmıyordu yenı surumumuz var onu kurun dıyordu delı oluyordum yenı surumu kuruyordum fakat pc de kurulu olduguna dair bır işaret yokdu msn sımgesını arıyordum cok lu oturum yapmak ıcın msn sımgesıde cıkmıyordu anlayacagınız msn 9.0 suluk gıbı bırsey arkadaslar sızlerede tavsıye etmıyorum sakın sızde kurmayın 8.1 en ıyısı daha da ıyısı 7.0 arkadaslar ben tekarar sızlere tesekkur ederım yardımlarınızdan dolayı allah bın kere razı olsun arkadaslar

Misafir 26 Nisan 2010 21:23

msn guncelleme

mahır 10 Haziran 2010 00:49

ya kardeş ben messenger 8.5 i yukledım
o program yoluyla güncellemeyıde durdurdum açıyorum sorunsuz ama web cam
açılmıyo ne benden ne karşı tarafan
yardımcı olabılırmısınız??

malgocoglu 19 Temmuz 2010 20:40

Dediginiz gibi yaptım ama açılır açılmaz windows liwe bu uygulamayı durdurdu diye pencere açıldı ve msn devre dışı kaldı.Bende windows 7 yüklü ve yeni msn görüntülü görüşmede hep hata veriyor.Daha önce 8.5 yüklüyken hiç hata olmazdı.YARDDDIIIMMM LLÜÜÜÜTTFFFENN

chatlak_x 27 Ocak 2011 10:26

neutralizer msn 8.1 kullanıyorum.14.0 çıktığı için güncelleme istiyor varmı bir çözüm?

NeutralizeR 27 Ocak 2011 15:01

Alıntı:

chatlak_x adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1961102)
neutralizer msn 8.1 kullanıyorum.14.0 çıktığı için güncelleme istiyor varmı bir çözüm?

Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

Misafir 10 Şubat 2011 15:47

selamlar zap messenger programla tüm msn yi kaldirdi tekrar kurmak iistiorum ama olmuyo pc e hic msn ile alakali bisey yok ama yüklemio download yapmak icin bile sayfa acmiyo ne yapmam gerek

NhR 9 Mart 2011 04:19

merhaba windows7 kullanıyorum masa üstünde msn ikonunda güvenlik simgesi var uyumluluktan birşeyler değiştim bir kaç defa ondan oldu sanırım. bir kaç defa kaldırdım msnyi ama hala o ikon silinmedi. güncellemme mi istiyor başka bir şey mi anlamadım yardım pls:(

Misafir 12 Ekim 2011 09:20

kardeş ben birisinin live nesengerinin sayfasını güncelliycem ama basıl yapacağım

Misafir 14 Ekim 2011 22:26

benim sorunum daha farklı... yardımcı olursanız çok sevinirim yeni bi laptop aldım kurulum olarak içinde windowss 7 vardı ancak bilgisayarda kurulu olarak windovs live 2011 var ama ne messengerı kullana biliyorum nede office uygulamalarından hiçbişey uyapamıyorum lütfn yardım edin

Misafir 24 Haziran 2012 00:40

masaüstündeki simgesinden sag tıklayıp özellikler yapıp uyumluluk bölümünü windows 2000 e alın sorun cözülür

Saat: 20:28
Sayfa 2 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık