![]() |
Alıntı:
|
Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize |
aşk bir mesele gel sırtımı kesele :P benim bi arkadaşım bunu kıza msj olarak atmış :P |
Alıntı:
:rofl::rofl::rofl: |
Alıntı:
|
nereye gidelim Alıntı:
meksikayamı kaçsak :P |
Polat alemdar'ı haraca bağlayan nacizane kişilik |
Alıntı:
|
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat... sacmaa:D:P |
»»ҢЄЯҚЄک!И ҢΛ√ΛکIИI ΛŦŦIĜI YЄЯĐЄ ฿ЄИ!M ƒIRŦIИΛM ЄکЄЯ™«« made in Ruff Ryders™ |
YAŞADIĞIM HİÇBİR ŞEYDEN PİŞMAN DEĞİLİM ÖFKEM YAŞAYAMADIKLARIMA..... Gömelim Artık Bu Tabutu.icinde ßen Var Icimde Sen.! |
Aslında benimdir dediğin şeylerin hiç biri senin değildir |
Alıntı:
oyy oyy hemsoların bıtanesıı...balişimm bnm:):):D |
H.G Alıntı:
|
Durumum çevrim içi/Beynim meşgul/Ruhum hemen dönecek/Aklım dışarıda/Elim telefonda/Kalbim çevrimdışı |
Korkum Svmek Deil Korkum Sevipte Ayrılmak Korkum Kurşun Yemek Deil Kalleşçe Vurulmak Korkm Ölüm Deil Snin Tarafından unutulmak(benim kişisel iletim) |
Kuvvete dayanamayan Adalet Aciz;Adalete Dayanamayan Kuvvet Zalimdir |
unutma unutturma |
Su anda bı arkadasta "yatıooo" yazıor :D |
oy gidi beeennn |
semi seviyorn |
Kıyamet gelsede kopsak |
yargılama beni hosuna gittiysem takdir et,gitmediysem kafana takma s.ktir et:D |
seni sewiyorum diyenin sewgisinden süphe et..çünkü aşk sessiz,,sewgi dilsizdir:P |
ŴҢΛŦ'ک M¥ ИΛMЄ? ØИŲЯ ΛИĐ I ฿Є ŦҢЄ ฿ЄکŦ - ¥ØŲ کЄЄ ŦҢЄ ЯЄکŦ ŦҢЄ¥ LØØҚ!И L!ҚЄ ŦҢЄ¥ ИЄЄĐ Λ ЯЄکŦ™ |
gelecem bekleyın sabır sabır |
Karga' dan başka kuş, Karaköyden başka yokuş tanımam : d |
gözlerim renkli olmaya bilir ama sümüklerim yeşil +o( iğrenç dimi |
Şu an kullandığım: *Beni satan adamı, ben kiraya veririm... Sık kullandıklarım: *Ay bir yıldızla güzel, bir de bayrakta... *Dost bildiğin kalleşler, döner geri bizi taşlar... *İyilik yap denize at; Balık bilmezse Ha'lık bilir... Alıntılar...: *Tıpkı şairin dediği gibi evlat, biz ki ustayız vatan sevmenin... *Laf olsun diye konuşmuyorum, konuşuyorum laf oluyor... *Şu an keyfim yerinde, konuşup da keyfimi kaçırma... *Etikete gerek yok eskiler tanır bizi... *Yüz milyon defa söyledim sana, abartmadan konuş diye... |
bütün saplar toplandık toplandık sorduk neden yıprandıkk yıprandık |
Lan Nescafe ßiLe 3ü1 Arada ßen ßi Grup Yapamadım :D:D:D |
beyaz gerdanın üstüne bir ben gerek birde ben(coronimo) ı feel guity my words are empty no singns to give ı don't have the time for you ı zeus be afraid of me mortal.lean(hellmen) bana ben zeus kısmı komik geldi:) |
YeMeKlErUn şAhIdUr lAhAnA GaVuRmAsI OlSaDa yEsAm şImDi aH AnAmUn sArMaSi |
........................................Varmı cesareti olan bu boş lugu doldurcak(the satan) dewamı war daha :) |
ѕєωмєк çαу gιвι∂ιя, ѕєωιℓмєк şєкєя, вιzιм gιвι gαяιρℓєя çαуι şєкєяѕιz ιçєя...!!! |
... Dosya Gönderirsem ALmayın PC viruslü .... bunu notice yapmış kankam :) |
bir zamanlar para bulamayıpta kestiremediğimiz sakal şimdi zengin çocuklarında moda olmuşş.... kardeşimin msn de yazıyor.çatlak bu yaa:) |
1.rüzgar samanlığa demiş ki aç kapını içeri saman doldurayım..samanlıkta rüzgara samanım dursunda senden saman isteyen yok demiş... 2.nan pır pivaz pır kıro keri çıma mır :D |
bu da benden olsunn...itiraf ediorum media player daki unkown artist benim:D:D:D |
http://burkinafasafiso.com/wp-content/uploads/2007/03/sifir_yok_olus.jpg HEDEF SIFIR çok yakında vizyonda ... |
Losing a lover is better than loving a loser ... (Ne mantık :S) |
KIZLAR ILK SLM SIZDEN CAM ACMAYANI SILIYORUM (68KISI KAYITLI YAKLASIK 20-25 KISIYI SILDIM) |
Huzur özür dilemeli bana uğramadığı hergün için... |
arki caf cof ediyordu falan filan yani sildim uyuzu:D |
lüzumsuzsam söndür :D" |
Alıntı:
süpermiş bundan sonra bunu kullanıam tabi iznin olursa(H) |
Ben seni deli gibi sevdim ... Ama sen deliyim diye beni sevmedin ... |
Yavshaq büyür bit olur, enik büyür it olur ... |
...KaYıPcEnNeTiNKaNatSıZMeLeĞi... ●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●• ~~вєηι вιя ѕєη αηℓα∂ıη , ѕєη ∂є уαηℓış αηℓα∂ıη. ~~ |
evlenip balayına gideceğime, evlenmem alayına giderim :D:D:D |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık