![]() |
kızların bekaret kemerı taktığı donemlere gıtmek ısterdım... onlara bunun hoş bır sey olmadıgını soylemek ıcın yanımda playboy dergısı ıle |
ortaokulda koperatif kolu başkanı olduğum günlere gitmek isterdm yemek içmek bedava:Ppp |
asık VEYSEL e cılgın SEDAT ın sarkılarını dınletmek ısterdım kesmezse ankaralı TURGUT... |
Atatürkün zamanına gitmek isterdim fesler şemsiyeler eski evler üsküdara gideriken aldıda bir yagmur... |
semanta FOX un sılıkonsuz halını gormek ısterdım... |
firavunlasr döneminde mısırda olmak isterdim |
cumhuriyetin ilanına dönmek isterdim... |
Atatürk ıle bır cılıngır sofrasında olmak ısterdım... |
annemın hamıle oldugu zamana gıdıp düşmek isterdım vallaha :) |
babamla yaşadığım zamanlara dönmek isterdimmm |
Lale Devrine gıtmek isterdim..3.Ahmet gibi Zevki sefada gelsin cariyler :D :D |
GEÇMİŞE DÖNMEK İSTESEM 1995 YILINA DÖNMEK İSTERDİM ÇÜNKÜ SEVDİKLERİM YANIMDAYDII BABAMDA YANIMDAYDII... |
Leyla ile Mecnun un zamanına veya Romeo ile Juliette zamanına dönmek isterdim gercek aşkı yaşamak için şimdiki gibi yalan sahte aşklara örnek olsun diye |
mısırda firevunlar zamanında yaşamak isterdim |
yontma taş devrine gidip yontulmuş taş satmak isterdim :D |
atesin icat oldugu gune giderdim... adam atesi yakmaya calistikca ben arkadan uflerdim :) Not: suanda hala yemekleri cig yiyo olurduk :) |
bende ateşin icat edildigi zamanda olmak isterdim playboy ateşi söndürmeye calıştıkca onu engellerdim |
1994 yılına yıkılan evimize gitmek isterdim |
Osmanlı zamanına gidip Deli İbrahim le tanışırdım bakalım hangimiz daha,deli hangimizin haremdeki kız sayısı daha fazla diye kapışmak isterdim |
babamın olduğu zamana giderdimm en son yani 1997 |
1800 lü yıllar beni hep cezvetmiştir |
1560 yılını yasamak isterdim |
ilk doğan ben olmak isterdim,düşünsenize halimi bu ne?şimdi ben ne hissediyorum? bu adam bana neden dokunuyo,neden kanım kaynadı?.....:D :D gibi..birçokşeyi kimse yasamadan ben yaşıyorum..:D iyi bir öncü sayılmam herkesi yoldan çıkarırım mazallah.. |
siteye ilk girdigim zamanlara gitmek isterdim o zaman aramısda olupta şimdi olmayan güsel ve ösel insanlarla olmak isterdim çünkü lşimdi kalanlarla eskisi gibi olmasakta itiraf edin o zamanlar çok güseldik ... ne yanlışlar yaptık hepimiz ayrı ayrıda bu durumlara düştük bu hale geldik |
Bizans imparatorluğunun zamanına giderdim bakalım Teodora yani ben neler yapmışız,ne işler karıştırmışız? neden ben böyle deliyim iyice araştırırdım..;) http://img132.imageshack.us/img132/7238/bettyput8je.gif |
2000 yılına gider okulda alanımı sayısal yapardım |
lise birin ilk zamanlarına dönerdim onunla yine birlikte olabilmek için |
bende şu avpalı devletlere ilk tuvalet adabini öğreten müslüman türk olmayı isterdim ne pis heriflermiş yawwwww |
Preveze deniz zaferinin olduğu güne giderdim,diğer bir gemide kaptan olup onlara şişme botlarla yardıma koşardım,denizci subayların terini silerdim..böyle işte.. :D :D http://img221.imageshack.us/img221/2307/fem004xm2.gif |
25.09.05 tarihine geri dönmek isterdim ve zamanı tamiyle durdurmak isterdim:*( :*( :*( :*( :*( |
1950 li yıllara gidip bi chevrolet le benim ferrari yi kapıştırırdım ne kötü bişey olurdu adamlara yaw :D |
eskı gunlerıme donmek ve tek sevdıgım ınsanı reddetmemek ısterdım bır sans daha vermek ısterdım mutlulugum ıcın hayata sıkı baglanabılmek ıcın tek dılegım adım gıbı bu olurdu heralde |
İSLAMİYET'İN ÇIKTI YILLARA GİTMEK İSTERDİM, ÇANAKKALE ŞAVAŞINI GÖRMEK İSTERDİM |
GEÇMİŞE DÖNMEK MÜMKÜN OLSAYDI...BEN 1453 YILINA GİTMEK İSTERDİM FATİH SULTAN MEHMET LE TANIŞMAK İÇİN VE İSTANBUL UN FETHİNİ GÖRMEK İÇİN(L) |
17.07.2006 yani bu pazartesi akşam saat 11:10 dönmek isterdim aynı şekilde sabaha kadar gezmek için |
15.07.2006 gününe geri dönmek isterdim o geceki yanlışıo yapmamak için |
1998 yılına florya emmim restaurant ta olmak isterdimmm |
bütün hatalarımı tamir eder uslu bi kıs olmaya söz verirdim.. |
çok uzaga deil 2 hafta önce pazar gecesine dönemk isterdim tugbayı evden atmak ve o olayın başımıza gelmesini engellemek için |
lise 1. sınafa geri dönmek isterdim öğretmenimle yaptığım kavgayı bir daha yapmamak için en azından sorumluluğa kalmadan geçerdim :D |
bende lise2.sınıfa lise 3.sınıfa geri dönmek isterdimm...hemde çokkk |
ben adaların keşfedilemediği zamanlarda olmak isterdim bi adaya çöküp tek başıma kafa dinleyeceğim kuralsız bi hayat geçirmek isterdim... |
ilk caga herşeyi keşfetmek için |
m.ö 100 yılda olmak isterdim :DDDdd |
ya ben şu haçlı seferlerini görmeyi çok istiom nası saldırıolar acaba :) |
ona onu sevdiğimi söylediğim zamana öyle çok geri dönmek isterim ki... tam dicekken hade yaw işim olmaz senle demeyi isterim :) |
tbmm açılırken kurdaleyi kesmek isterdim ya :)) ne güzel olardı |
17 Ağustos depreminden 1 gün önceye gitmek isterdim akrabalarım yanı sıra bütün halkı uyarmak için |
01.06.2006 saat 14:30 keşkeolsaydı ogüne dönebilseydimm kurstaydım ozamanlalr |
m.ö 3500 yılına gitmek isterdim ateşi bulmak için |
| Saat: 14:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık