![]() |
Alıntı:
Konuyu inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
arkadaşlar bu hata msn adresinizin yada şifrenizin yanlış oldunu belirtir |
buldum bendede vardı sorun düzeldii .... Windows Live Messenger oturum açma penceresinde, Windows Live ID (Messenger mail adresi) yazan yerin yanındaki Beni unut seçeneğini tıklayın. Şimdi e-mail adresinizi ve şifrenizi yazın. Beni hatırla ve Şifremi hatırla seçeneklerini işaretleyin. Giriş yap‘a tıklayın ve şimdi çalışıp çalışmadığını test edin. |
walla bn mesenenin şifre yi yazıyorum o açmıyo sinir kaptım bn şimdi halamdayım ama bnim msnyi kendi ewimde açıyo burda açmıyo arkadaşlar bna yardımcı olurmusunuz :d:D:Dd..D |
bana yardım msn açmıyor |
slm ya arkadaslar bende de aynı sorun var 1 haftadır aynı hatayı verıyor msn ye gıremıyorum problem ne olabılır yazdıklarınızın hepsını denedım ama cozum bulamadım |
arkadaşlar ben 80048821 kodunu msn de ikinci bir oturum açtıım zaman ikinci oturuma verior bu hatayı bilginiz olsun ilk hesp sorunsuz çalışıyor farklı ikinci bir hesap kullanamıorum |
ya bende msn 80048821 hata kodu ile ilgili ne araştırma yaptıysam başarısız oldum hiçbirşey bolmaı |
yeni msn adresi aldım parolamı yazıyorum ama hata veriyor msn adresini açınca hemen kullanıma geçemez mi acaba onu bilmiyorum. bana cevap verirmisiniz lütfen |
şfremi değiştim sonra tekrar girdim onaylandı daha sonra girmye çalşyrm olmuyor.. |
arkadaşım bendede aynısı oldu askere gitmeden önce açmıştım msni en son askerde dağcı komandoyduk çarşıya falan çıkmıoduk açmaya açmaya hesap kapanmış sanırımm.. msnim gitti anlıycağın bu olayı daha denemedim ama bnmkii farklı tabiki |
msn benim mesenen bilokkk |
MSN HATA KODU 800048821 MSN HATA KODU 80048821 ARKADAŞLAR BİLGİSAYARINIZIN SAATİ DOGRU DAHİ OLSA BİR DAKİKA İLERİYE VEYA GERİYE ALARAKTAN TAMAM TUŞUNA BASARSANIZ SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLUYOR.ŞİMDİSEN İYİEGLENCELER |
slmmm msn açılmıyor |
80048823 80048821 hatası msn niz çalınmış demektir boşa uğraşmayın;) |
şifremi yanlış giriyorum ve hata kodu 80048821 uyarısı geliyor. parola sıfırlama seçeneğini uyguladım parolanız sıfırlandı adresinize msj iletildi dedi ancak mesaj iletilen adres zaten benim açamadığım adres gizli soruya cvp verme seçeneğini göremiyorum görsem onu yazıp deneyeceğim ama o da yok haftalardır bir çözüm bulamadım anlaşılır bir şekilde anlatabilecek varsa sevinirim çok uzun ve ayrıntılı linkler öneriliyor ancak onları dolduramıyorum. Türkiye'de bu tarz hotmail sorunlarına cevap veren bir kurum varsa iletişim numarasını bilen var mı? |
Yhaa hep ßöyLe oLuo hiç açıLmıo Yani arada bi kapanıo off Yhaa Lütfen nasıL oLucaqını açıkça yazın |
Hata kodum 80048821 |
MSN Alıntı:
|
msn açılmıyor herşeyi tam olsabile açılmıyor nasıl açılacağını açıklarmısınır |
hala yaptım kontrol ettim eksik yok ama açılmıyor yardım edin!!! |
NeutralizeR dediğiniz uygulamayı yaptım halde kendi msn'imi açamıyorum.başka msn açılmakda.şifremi de değğiştirdim ne alaa.farklı pc den oturum açabiliyorum..hata 81000605 kod..:S 3 gündür uykusuzum..çözemediğime üzülüyorum.. |
anlayamadım |
microsoft sağolsun..... 2009 windows live messenger hergün hata veriyor format,internet seçenekleri,çalıştır filen hiç biri bi işe yaramıyo arkadaşlar artık win7 geçecez ve 2011 kullancaz msni herhalde |
yapmanız gereken BENİ HATIRLA ve ŞİFREMİ HATIRLA tiklerini kaldırarak MSN i kapatın (görev çubuğunda çalışır iconu da kapatın) ve tekrar açın. Tarih bilgileriniz doğru ise hesabınız açılacaktır. |
ARKADAŞLAR BU HATANIN ÇÖZÜMÜ ŞUDUR mail sayfanızı birkez açın karşınıza parola yenileme sayfası çıkacak onu doldurun ve devam edin sonrasında msn açılır birde parola süresi 72 gün diye birseçenek var onu işaretlemeyin |
80048821 hatası veriyorsa hata kodu veriyorsa Finmode tuşuna basın ve yeniden açmayı deneyin olacaktır |
80048821 hatası lütfen yardım ne yaptımsa olmadı |
FN tuşu işe yarıyor deneyin |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık