MsXLabs
Sayfa 2 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/6430-coklu-msn-coklu-oturum-acma-ayni-anda-windows-live-messenger-ve-msn-messenger.html)

painkiller 11 Mart 2007 08:48

eski msn'in c-prgram fils'teki dosyasını al bi kenara koy diyo live'i kur sonra kenara koyduıgun dosyanın icine gir kısayolu masa üstüne yolla diyor bu kadar basit kafanız nie karışıyoki?

emrah10 14 Mart 2007 13:34

msn7.5 , msn8, vede windows msn

bu üçüde masaustunde duruyor farklı klasorde farklı ısımlerde..

8 i acıyorum ardından 7.5 ı acıyorum fakat bisey acılmıyor 8 cıkıyor karsıma ?

yardımcı olmak ısteytenler varmı???

Yani once hangi sürümü actiysam hemen sonra diger surumü acmaya calıstıgımda yine alt tarafta duran ilk actıgım surum karsıma cıkıyor

ahmetseydi 15 Mart 2007 10:54

Yukarıda da belirttiği gibi dosyanın ismini dğiştirmelisiniz.. Yoksa hep aynısı açılır.

emrah10 15 Mart 2007 19:00

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 391909)
Yukarıda da belirttiği gibi dosyanın ismini dğiştirmelisiniz.. Yoksa hep aynısı açılır.

degistirdik :(

virtuecat 15 Mart 2007 19:13

Alıntı:

emrah10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 390099)
msn7.5 , msn8, vede windows msn

bu üçüde masaustunde duruyor farklı klasorde farklı ısımlerde..

8 i acıyorum ardından 7.5 ı acıyorum fakat bisey acılmıyor 8 cıkıyor karsıma ?

yardımcı olmak ısteytenler varmı???

Yani once hangi sürümü actiysam hemen sonra diger surumü acmaya calıstıgımda yine alt tarafta duran ilk actıgım surum karsıma cıkıyor

kurulumları sıra ıle yapın ılk kurulum bıttıkten sonra masa usutune tasıgıgınız dosyanın adını desıtırın ıkıncısını kurun kurulum aşamasında yanlısklık yapıyorsunuz hepsini kurduktan sonra dosya ısmını deıstırmenıs pek bır anlam tasımaz

ANTUZA 18 Mart 2007 01:43

cok karışık gecenin bu saatinde denemk zor geliyor... ama volkan uğrasılabilir bir konu... yarın sabah deneyim bakalım... olumlu olumsuz cevap veririz artık...;)

YILDIZ GÖZLÜM 23 Nisan 2007 23:22

bende live msn var 7.5 yok e yapmalıyım ama bende çoklu msn istiyom

Misafir 23 Nisan 2007 23:38

Alıntı:

YILDIZ GÖZLÜM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 445595)
bende live msn var 7.5 yok e yapmalıyım ama bende çoklu msn istiyom

İnceleyin... Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5

cizmoboy12 27 Nisan 2007 22:20

bence çok mantıklı

cizmoboy12 27 Nisan 2007 23:04

Alıntı:

scorpion_erdal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 282592)
saçma ya bunun olması
hem msn 7.5 hem de Windows Live Messengeri aynı anda pcde olacak kardeşim birdefa hangisi ilk olarak pc nde mevcutsa diğerini yüklediğin anada öbirü hemn yüklemiş olduğununu sürümüne yükseltmiş olıyosun yani yüklü olan direk çöpe gidiyo bu konuyu açan arkadaş bişey leri yanlış anlatmış bence yinede elinize sağlık

sana katılmıyorum çünkü ilk önce live yüklü olmuyo öle olsa tabi olmaz ben yaptım şahsen ve oldu arkadaşın aklına ve eline sağlık:@

YUNUSEMREASTEKİN 20 Mayıs 2007 20:49

yaww kardesımm bır cokluu oturum acmayı yukleyemedım yawhttp://www.geocities.com/onurhan_emir/cooltext19194294.gif

rapper_ceza 3 Haziran 2007 20:37

olmuo ya bosuna ugrasmayın

KisukE UraharA 5 Haziran 2007 12:43

Alıntı:

rapper_ceza adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 505450)
olmuo ya bosuna ugrasmayın

insanları yanlış yönlerdirmeyin.Çoklu oturum açmak istiyorsanız Bence Plus Yükleyin ve istediğiniz kadar çoklu oturum açın ve keyfine varın :):):):):)

gfb_onur 14 Haziran 2007 10:50

vallahi ne ii oldu bea anam hiç bi yerde bulamadım yaaa :D anca burdan indircem saolun vallaha çok leziz ve fevkaladenin fevkinin fevkinde bi site :D(H)

thecasparow 24 Haziran 2007 19:45

bn nerreeden yüklğyecem yaa

esmar 30 Haziran 2007 09:42

yaa hani link

Misafir 30 Haziran 2007 22:14

Alıntı:

thecasparow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 538131)
bn nerreeden yüklğyecem yaa

Alıntı:

esmar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 550836)
yaa hani link

Msn plus Eklentisi için Tıklayın..

fastboy 4 Temmuz 2007 18:15

bana 8.0 coklu acmasını göndere bilir misin

ugurrrr1992 12 Temmuz 2007 17:32

Alıntı:

L.a.D.y adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 166022)
Indirmeniz Gereken Program vs. Yok. Sadece Asagidaki Link'ten MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger Indirip Bu Konu Altindaki Ilk Mesajda Anlatildigi Gibi Kurun.
Windows Live Messenger ve MSN Messenger 7.5 (Son Sürüm)

selam ben uğur mende msn var ama çoklu açamıyom arkadaşın dediği çok karışık geldi biri daha detaylı nalata bilir miii ?????https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/help.gif

merve19942 14 Temmuz 2007 13:47

ya ben live messenger da brden çok msn den açmak istiyorum ama arkadşım sen 7.5 ve 8.0 ı brlkte nası açabliris onu anlatmışsın bde live messenger da brden çok oturum açmayı anlatrsan sevnrm...

ahmed 14 Temmuz 2007 15:06

Alıntı:

merve19942 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 574281)
ya ben live messenger da brden çok msn den açmak istiyorum ama arkadşım sen 7.5 ve 8.0 ı brlkte nası açabliris onu anlatmışsın bde live messenger da brden çok oturum açmayı anlatrsan sevnrm...

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/coklu_oturum.png

wlm sürümünüze uygun yamayı indirip resimdeki seçeneği aktif yapıp uygulama demeniz yeterli fakat wlm tamamen kapatın system tray lırdan...

sensizlik61 16 Temmuz 2007 19:42

Kardes seni tebrik ediyorum mukemmel anlatmissin uyguladim ama olmadi ya canim kardesim daha sade ve anlasilir bir sekilde anlatir misin lütfen simdiden tesekkürler

Misafir 16 Temmuz 2007 22:11

Alıntı:

sensizlik61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 577971)
Kardes seni tebrik ediyorum mukemmel anlatmissin uyguladim ama olmadi ya canim kardesim daha sade ve anlasilir bir sekilde anlatir misin lütfen simdiden tesekkürler

Eğer Windows Live Messenger kullanıyorsanız Eğer plus yüklü değilde Plus yükleyin :)

Bu proğramlarla uğraşma zorunda kalmazsınız...Kullanımı basit...İstediğiniz kadar çoklu oturumda açabilirsiniz..
1.Plus sekmesinden tercihlere tıklıyorsunuz..

http://img513.imageshack.us/img513/7029/plusjpegzm2.png

2.Yine messenger'a geliyorsunuz..Kırmızı ile işaretlediğim gibi kutucuğu işaretleyip ''Tamam'' diyorsunuz.Bu kadar basit :)

safakuygur 17 Temmuz 2007 02:15

tesekkurler de lınk yok

Hi-LaL 17 Temmuz 2007 07:51

Alıntı:

safakuygur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 578255)
tesekkurler de lınk yok

Messenger Plus Live yüklemek için tıklayın....

( Not: Bir iki mesaj öncesinde aynı link mevcuttur! )

piyanist 25 Temmuz 2007 01:48

windows live messenger 8.1 çoklu oturum açmanın downloadını bulamadım.Bilen biri bana mesaj tabilir mi ? Lütfen...

ahmed 25 Temmuz 2007 11:16

Alıntı:

piyanist adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 593945)
windows live messenger 8.1 çoklu oturum açmanın downloadını bulamadım.Bilen biri bana mesaj tabilir mi ? Lütfen...

WLMUniversalPatcherPlusPlus100.zip

bahattindemir 27 Temmuz 2007 09:46

msn 8 çoklusu

ahmed 27 Temmuz 2007 11:59

Alıntı:

bahattindemir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 597124)
msn 8 çoklusu

https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11252&d=1180880435

nefertiti17 27 Temmuz 2007 13:25

HIC ANLAMADIM VALA

1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM

ahmed 27 Temmuz 2007 17:49

Alıntı:

nefertiti17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 597412)
HIC ANLAMADIM VALA

1_ COKLU OTURUM ACMA PROGRAMINI RICA EDEBILIRMIYIM,, AMA ACIK VE NET OLSUN
2-MSN'DE BENI SILENLERI VE EKLEYENLERI NASIL GOREBILRIRIM

Messenger Plus! Live kullanırsanız çoktu oturum açabilir ve kişi listesi yöneticisinden sizi kim silmiş görebiilirsiniz.engelleyenleri asla göremezsiniz.

t_cell 28 Temmuz 2007 21:27

yardım edın lutfeen

coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın:*(

ahmed 31 Temmuz 2007 15:08

Alıntı:

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 599162)
coklu ortam acmak ıcın bı program yukledım wlmunıversalpatcherplusplus093 adında bı program yukledım calısıyo ama butun actıgım oturumlar 2 dkkay kalmaz kapanıyo kendı kendıne tekrar acılıyo tekrar kopuyo tekrar baglanıyo tek oturum acsam da aynısı oluyo sıldım programı ama duzelmedı napmalıyım??lutfen yardım edın:*(

patc silemeniz için programı açıp düzelt işlemi yapınız.çoklu oturum için plus live kullanabilirsiniz.

torchbearer 31 Temmuz 2007 15:20

Alıntı:

t_cell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 599162)

msn i çoklu oturumda kullanmak için illa ki plus live kullanmaya gerek yok. bunun için kullanılabilecek patchler var. mesela A-Patch veya Mess Patch gibi. wlm universal patcher da bazı bilgisayarlarda veya bazı MSN lerde sorun çıkartabiliyor. sizinde dediğiniz gibi oturum açtıktan bikaç dakika sonra kapanması gibi. wlm universal patcher ın çoklu oturum desteğini düzeltmenin bi yolu var ancak pek işe yaramayabilir. patch in exe sine tıklayın ve açılan küçük pencerede düzelt butonuna tıklayın. düzelmez ise program ekle/kaldırdan windows live messenger veya msn messenger ı bulup sol tarafında yer alan değiştir düpmesine basınız ve çıkan pencerede onara tıklayınız. kendisi yapacaktır. daha sonra söz ettiğim patch ler yardımıyla çoklu oturum desteği verebilirsiniz. ayrıca Messenger Discovery Live dan da elde edebilisiniz.

mlhfk 7 Ağustos 2007 09:20

böyle bişe olmaz inanmayın

NaZz_ 7 Ağustos 2007 15:37

Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo:S LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim:)

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım :P

ugur sonmez 8 Ağustos 2007 11:23

live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

ahmed 8 Ağustos 2007 11:26

Alıntı:

ugur sonmez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 614371)
live messenger kullanırken çoklu oturum açma ve oturum açanların kayıt girdilerini tutan bir program daha vardı yardımcı olursanız sevinirim

Messenger Plus! Live ile hem çoklu hemde kayıt girdilerini alabilirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

guMUss 14 Ağustos 2007 11:50

yaa ben biliorumda burdan o programı ekleyemedim:^)

€w€ttt €n s0nuNd@ ßuLdum (H):D

torchbearer 15 Ağustos 2007 23:08

Alıntı:

NaZz_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 613412)
Saol Ama Sana Bişi Sorcam BenDe 3 Tane Coklu msn Programı Var Ama 2siDe Çalışmıo Ama Aynı ProGramLaR ArkadasDa Çalısıo:S:)

3de çalışmıo Dicektim Yanlış Yazmışım :P

LiVeyi KuLLanıorm.YardımCı OlurSan Sevinirim

Aslında bunu çok garip bi şekilde yorumlayacağım. Bazı programlar yine bazı bilgisayarlarda ya doğru çalışmıyor yada hiç çalışmıyor. Örneğin; başka bi bilgisayarda msn e arayüz yapınca açılıyor. Kendi PC imde aynı şekilde deneyince açılmıyor. Küçük yamaları denemeyin. Zaten açılsa da bi zaman sonra hata verip diğer açık MSN lerde kapanıyor. En iyisi siz Messenger Plus Live veya Messenger Discovery Live ı indirip deneyin. Bunları kullanmak istemezseniz Mess Patch veya A-Patch var. onları deneyebilirsiniz. Not: Tabiki hepsinden de çoklu yamaları elle yapmanız gerekmektedir

ali ylmz 18 Ağustos 2007 12:05

ya ben bunu yüklüyemiyorum

Hi-LaL 18 Ağustos 2007 12:25

Alıntı:

ali ylmz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 632725)
ya ben bunu yüklüyemiyorum

Bunu derken hangi çoklu oturum açma yamasını yüklediğinizi belirtebilir misiniz? Ayrıca bu yüklemeyi yaparken nasıl bir hata ile karşılaştığınızı daha detaylı belirtirseniz yardımcı olmamız kolaylaşacaktır.

Mesela yükleme esnasında MSN programlarından tamamen çıktınız mı? Ya da ilk mesajda verilen talimatları harfi harfine uyguladınız mı?

adroit 20 Ağustos 2007 16:53

coklu msn ne arı yorum da

Professionals 23 Ağustos 2007 11:26

1. Biraz zor gibi görünüyordu. Ama denedim ve olumlu sonuç verdi. Artık çoklu oturum açabiliyorum. ;):P[php]MSN LİVE MESSENGER[/php]

burakturak27 23 Ağustos 2007 18:06

bunnun zip dosyasını bulamadım yha

saolun buldum yükledim deee

EvRa_29 7 Eylül 2007 13:13

ben bu çoklu oturumu yükleyemedim

ahmetseydi 7 Eylül 2007 21:15

Alıntı:

EvRa_29 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 682753)
ben bu çoklu oturumu yükleyemedim

Tam olarak nerde takıldığınızı söyleseydiniz daha açık bilgi verebilirdik. Konunun ilk mesajındaki adımları sırasıyla takip edin.

Eğer birden fazla MSN açmak istiyorsanız A-Patch'ı deneyebilirsiniz. Ben kısaca özetleyim..

Programı indirdikten sonra Messenger' dan çıkış yapmanız gerekiyor. (Windows saatinin ordaki MSN simgesine sağ tıklayın ve ÇIKIŞ 'ı seçin) Daha sonra indirdiğiniz paketi çalıştırın. Opsiyonel seçenekleri aşağıda verdiğim linkteki konunun ilk mesajında bulunan resimlere bakarak istediğiniz seçenekleri işaretleyin. Son sayfaya geldiğinizde Sağ Alt tarafta "Apply" tuşuna basarak işlemi bitiriyoruz...

Çoklu ortam açma yamasını indirmek için tıklayın...

TÜRKİYE 8 Eylül 2007 17:07

NASI ÇOKLU MSN DOWLAND İNDİRİLİYO:O

hellboy726 11 Eylül 2007 21:19

Alıntı:

TÜRKİYE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 685395)
NASI ÇOKLU MSN DOWLAND İNDİRİLİYO:O

burda anlatılan 7.5 ile 8.x sürümünü kullanmak .

Çoklu oturum için şuraya bakınız;

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/27743-windows-live-messenger-8-5-icin-mess-patch.html
https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

imprezamavisi 13 Eylül 2007 09:05

merhaba arkadaslar.
bı sabah msn yı acmak ıstedım 7.5 yuklu bende ve cok acabılıyorum . onlıne olamadım lıve yukletıyordu bende foruma gırdım bu bolumde yazılan konuyu okudum okudum ıyı guzelde okumakla olmadıgını fark ettım kuruyorum 7.5 u sonra lıve yı kuruyorum ama lıve kurulunca 7.5 ucuyor :) coklu ortam acamıyorum
sonra arkama yaslandım daha dıkkatlı okudum bu iş yapılacak ama neden kafam almıyor die dusundum ve yazılanları tek tek yaptım.
sonuc bıngooo
on yuz msn aynı anda açabılıyorum

bırde ben anlatayım :)
cok basıt anlatacam :) program files teki 7.5 u masa ustune koyun orada uslu uslu dursun ..Live yi ındırın c dekı program fıles e yukleyın kurulum bıttıkten sonra live yi masa ustune koyun. c dekı program fıles te 7.5 veya live kurulu olmasın.sonra forumumuzdakı bu Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) baslık altındakı programı kurun calıstırın.
sonra masa ustundekı live yi tıklayın tıklayın tıklayın tıklayın ıstedıgınız kadar tıklayın bu kadar :)

surcu lısanda bı hata ettıysem affola ,ıyı gunler ıyı calısmalar........

.

Saat: 10:08
Sayfa 2 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık