![]() |
Meslek Grubum: Muhasebeci Fabrika bünyesinde muhasebecilik yapıyorum. Ama asıl hedefim İstanbul Menkul Kıymetler Borsasında çalışmak. |
Meslek Gurubu : Bilgisayar Hobiler: Rap,ninjitsu,Çizgi film |
Bende Bayan Kuaföründe Ayakçıyım |
öqrenciyim şimdiLiq =) |
öğrencilikte son yılıma girmekteyim çok şükür :):) inş sonra öğretmen olcam :) |
taşeronum inşaat işiyle uğraşıyorum:break: |
son sınavı da geçince resim öğretmeni olma yolunda son aşamaya geçicem inş... |
Meslek lisesi grafik böl mezunuyum.(grafik zevkliydi ama yaramazlığım beni buralara attı:)) Şuanda aöf işletme okuyorum |
Bende muhasebeciyim (ama hedefim gezgin olmak :uf:) |
Ben Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum.Bilgisayar teknikeri yani.Malesef alanıma uygun bir iş bulamadım.Bir süper markette bilgi işlem olarak çalıştım ama şuan çalışmıyorum.ÖSS ve DGS'ye girdim sonuçlara göre değerlendireceğim.Kısmet olursa okumaya devam yoksa bir yandan da iş bakacağım:) |
en çok meslek değiştiren msx kişisi olarak son mesleğim ev hanımlığı :D |
hala öğrenci olmakla birlikte, ekonomi muhabiriyim :S |
BENDE MUHASEBE-FİNANSMAN BÖLÜMÜ MEZUNUYUM ÖSS YE GİRDİM TERCİHLERİMİDE YAPTIM SONUÇLARI BEKLİORUM İNŞ HAYRLISI OLUR |
anaokulu öğretmeniyim.ama boştayım şu an... |
TEKSTİL'DE YÖNETİCİYİM. TEKSTİL DERKEN ÖRME,BASKI VE NAKIŞ YAPIYORUZ. SORUMLULUĞUM ÇOK AĞIR AMA İŞİMİ ÇOK SEVİYORUM |
çocuk psikologuyum. mesleğimde bu 2.senem şuan özel bir hastanede görev yapmaktayım.ilgi alanlarım: kitaplar,pc,insanlar,veeee kızımmmmmmm |
Sımenste kalıte kontrol sorumlusuydum sımdı atıldım kafama gore takılıyorum bu arada ıs arıyorum sak ıs ılanına cevırdık hehe |
Yeşilkart Bürosunda Çalışıyorum :uf: |
Bu yıl Çorlu Ticaret Borsası Anadolu Lisesi ' ni 390 puanla kazandım öğrenciyim fakat yazın 3 ay benzinlikte çalıştım.. Hedefim Bilgisayar ' la ilgili bir şeyler yapabilimek .... |
ben mali müşavirim |
Öğrenci : ) Hayallerinin Peşinden Gidebilen Ve Düşlediği Hayatı Elde Edebilmek İçin 1 Sene Sınıf Tekrarı Yapan Ve Öbürkü Sene Sınıfı Geçtikten Sonra Akıllanmıyan Ve İnsanları Gördükçe Hayallerinin Peşinden Gitmek İçin Çalışması Gerektiğini Öğrenen Bi Öğrenciyim Bir Sene Sınıf Tekrarıyla Lise 2 Deyim Eğer Şu Anki Siyasiler Liseyi 4 Sene Yapmasaydı Ve 1 Sene Kalmasaydım Son Sınıfta Olcaktım : ) Önemli Olan Ders Almaktı Ve Dersimi Aldım Öğrenciyim Hobilerim Yazı Yazmak Webtasarımı Koydu Şimdilik Sadece Yazıyorum : )= |
9.sınıf öğrencisiyim..Derslerimde başarılıyım ama asla ders çalışam :moo: Dersi derste öğrenmek yeterlidir benim için..İlerde ne olacağımı bilmiyorum ama Şimdilik Msx Labaratuarlarında çalışıyorum :P Not : Maaş vermiyolar ayak işlerini yapıyorum ve kendim de eğleniyorum :P |
Su an Hukuk Bürosunda Avukat ve Noter Yardimcisi olarak calisiyorum :wiggle: |
ben Elektrikciyim İlgi alanları: MsXLabs, PC,Internet,ceptelefon,Game,Resimler,inline skate,Araba yarislari ve Ascilik |
bilgisayar programcısıyım grafikerim aynı zamnda web tasarım eğitimi alıyorum bir bilgisayar firmasında indexleme elemanı olarak çalışıyorum (geçici bir süre :D ) |
Ben OrtaOkul 6. Sınıfım :( |
öğrenci......ve ozel sektor kalıte kontrol:) |
öğrenci ve kabin görevlisi :S |
Makina operatörüydüm ( İşi bırakmadan önce ) Şu anda arkadaşımın işlettiği çay bahçesinde ona yardım amaçlı çalışıyorum sürekli iş bulana kadar... |
Kısmetse bi aya kadar gemiciliğe başlayacağım... Denizcilik lisesi mezunuyum... |
Bende Kendimize Ait İnşaat Şirketinde Çalışıyorum. Aynı Zamanda Özel Bir Yayın Evinin Gönüllü İşlerini Yapıyorum... |
Bu sene Selçuk Üniversitesi Hemşirelik Bölümünü kazandım. 1. sınıfta okumaktayım. Allah nasip kısmet ederse 4 senenin sonunda mesleğini hakkıyla yerine getiren, kafalardaki cadı hemşire stilinden uzak bir hemşire olacağım. =) |
Ogrenci >>> okulu bitirmedim diye , bilemiyorum ne meslek sahipi oldugumu ama bi meslek sahibi olursam burada yazacagim (NASILSA HEP BURDAYIM) ....!!!! Ilgi alanlari >>> MsXLabs , Windows Live , gezmek , Uçak Kullanmak ... |
Ben öğrenciyim(Maaşsız memurum).:baby: Babam ÖSYM'de çalşıyor. Sabah onunla evden çıkıp akşam ondan 10 dakika önce evdeyim. Aramızdaki tek fark o para kazanıyor....:dontcry: Anadolu Teknik Lise'de okuduğum için her gün 10 saat ders...:faint: Haftasonunada dersane eklemeyi unutmayayım:uf:... Genetik Mühendisi olup hepinizi klonlayacağım:noangel::noangel: |
özel bir şirkette Web Grafik ve Tasarımcısı olarak çalışıyorum.sanıldıgı gibi hiçte kolay bi meslek değil.Bende sektöre adım atmadan once pc basında otur çay kahve sigara iç mis gibi iş sanıyodum ama pek 3 yılda anladımki hiçte oyle diil :) hayatımın sıradanlaştıran bir meslek. bazen 12 saat bilgisayar başında kalmama sebep olur. aşırı kahve + sigara + stres + estetik kaygılar + renklerin uyumu + mesajın ön plana çıkarılması müşterinin ağız yada parfüm kokukusu, çeşitli denyoca istekleri vs. vs. vs. ama yinede severim serbest çalışmalar yapmak insana buyuk zevk veriyor. Ayrıca çirkin bir logo, hatalı bir afiş gördüğünüzde sinirleniyorsanız, o gün kötü geçiyorsa, o zaman grafik tasarımın virüsünü kapmışsınız demektir. "ben operatör diil tasarımcıyım" serzenişini en çok kullanan meslek grubu. web için: günümüzde bakkal ahmet'in bile yaptığı, word'de yazı yazmaktan onda bir (0.1) level yukarda olan, ederini iki haneli $ ücretleriyle ölçebileceğiniz; lakin hala yurdumuzda bir tane bile kalıcı bir işin ortaya çıkamadığı bir iş alanı... artık kendime web tasarım yapıyorum demek bile utanç kaynağı, onca velet ile aynı kefeye konmamak için demiyorum bile; bayaa dertliymişim ya :D |
Alıntı:
Hala bir değişiklik yok :uf: |
Mimarlık ve inşaat sektöründeyim. Ofis ve şantiye. |
bende tıp fakültesine girdim bu yıl doktor olacam insallah =) ayricada keman ve bass caliyorum bir de söz yaziyorum =) |
Mimarım..Ama kısa bir süre ev hanımı olmakla hükümlüyüm:uf: umarım kısa sürer :) |
biyoloji okuyorum ögrencilik bitince krımınal polis olmak hedefim olay yeri inceleme benden sorulacak :P balistik raporlar kan kıl tüy dna tırnak parmak izi felan ilgi alanlanlarım adrenalını severım luna park bilim teknık dergısı belgesel bagımlısıym ...... vs gerisi bende kalsın :P |
1,5 Yıldır Yeşilkart Bürosundan Çalışıyorum. |
Endüstri Mühendisiyim, özel bir şirkette Toplam Kalite Departmanı koordinatörü olarak çalışıyorum. |
-KoZMiK BiLincH- 9 yıl kadar bir süreden sonra kuyumculuğu bıraktım. Yüksek okul ve açık öğretim yüksek öğrenim öğrencisiyim. Aktif Rap Müzik Sanatçısıyım. Yine aktif olarak Fotoğrafçılık yapıyorum. Ayrıca zaman buldukçada, inşallah yakında çıkacak olan biri şiir içerikli olmak üzere 3 kitabımın çalışmaları ile meşgulüm |
40 Dilde( Risale-i Nur ) Kitab Basımı Yapan Yayınevinde Çalşıyorum Gönüllü Olarak... |
Vallahi hangi birini yazayım?En iyisi baştan başlayayım;ilk,orta ve lisede birincilikleri olan,taktir teşekkür toplayan ama üniversiteyi kazanamayıp adam olamayan bir öğrenci:(,hayırlı bir evlat yolunda ilerleyen evin tek erkek oğlu ve iki kız abisi:)ilk aşkına kavuşamayınca don juan'lık yolunda hızlı adımlarla ilerleyen kalp göçemeni;)bodrum aşığı bir turizimci,30'unda aşkın varlığını kabul etmiş ve aşkı ile evlenmiş bir koca,iki erkek çocuk babası ve güvenlik görevlisi... |
Lise öğrencisiyim .d.d İlgi Alanlarım.. : Karakalem çalışması, keman çalmak, test çözmek (klasik müzik eşliğinde) Bunlar dışında her dönem sonu taktir ve ya teşekkür alırım.. Üstün başarı belgelerim onur belgelerim odamda asılıdır.. Kordon boyunda dolaşmaya bayılırım ama yalnız ;D |
doğa aşığı bir çiftçiyim:) |
Özel bir şirkette güvenlik amiriyim,aynı zamanda şirket sahiplerinin yakın korumalığını yapmaktayım,saygılar... |
Ben Lise öğrencisiyim... Doktorluk (sağlık meslek okuyorum) anadolu lisesindeyim... |
Lise 3 öğrencisiyim. İlgi alanlarım:resim,msx,vikipedi,kitap okumak vs. |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık