![]() |
Ben Kötü Olsam Ne Olacak Adam mı Öldürecem :D |
en fazla adam dövücek kadar kötü olabilirim heralde... |
ÖFKE ÖYLE BİR DUYGU Kİ BALDAN DAHA TATLI DEĞİL Mİ? YAKMAK, YIKMAK ÇOK KOLAY. AMA YAPMAK, ONARMAK BİR O KADAR ZOR. SONUÇLARINA KATLANABİLECEĞİM KADAR KÖTÜ OLURUM.... |
adam dövmek değil kötü olmak ben öyle bi hal alırım ki karşımdaki öldür beni razıyım yeter ki yapma bunu der |
:P Ehe kimmiş o |
ben kötü olamam herhalde |
olamam ki:( |
çoook kotu olurum ben |
kötülük bana göre değil |
yerine göre kötü olurum |
Bi Sinirlenirsem Asla Durmam |
kötüyüm ben kötüğüm |
Sinirlerim Bozulana Kadar Devam |
Hayvanlara eziyet eden insanlara, aynısını onlara gözümü kırpmadan yapacak kadar kötü olabilirim... |
Allah göstermesin bi kötü olursam.... |
ben tarihten birini yane ebu cehili bir odaya kapatırım..yemeğini suyunu veririm.. her gün odaya girer 2 dakka tokat atarım çıkarım sabah öğlen akşam.3 öğün..hayatımda en çok yapabileceğim kötülük bu ve ancak oda bu kişiye olur.:) |
____ bukadar |
beni deleni iki kat deli ederim mecbur kalirsam tekme tokat girisirim sinirden heryeri dagita bilirim |
beni kızdıranı elime geçirdiğim an simsiyah bi odada sadece bi adet spot ışık eşliğinde kafasına bi adet kova geçirip elini ve ayaklarını bağlarım o kovadaki kafasını eşit damlacıklara bölünmüş bi şekilde 24 saat hiç durmadan su damlatırım,,sonrasında bi sürü yemek verip sevinmesini sağlar daha sonra 24 saat aynı işkenceye devam ederim,,zaten bu onun delirmesine yeterli olur NOT ALLAH kimsenin üstünde uygulanmasına izin vermesin çok delirtici bişey bi belgeselde izlemiştim ÇİN işkencelerinden bi çeşit buda yani ben bu kadar kötü olamam ama bunları düşüncek kadar kötüleşebilirim .... |
msxlabs a girmeyecek kadar... |
ne kadar kötülük görürsem o kadar.. |
valla hiiiç tahmin edemiyeceğin kadar kötü olurum |
pc mi kıracak kadar... |
o anki ruh halıme baglı desem |
etrafa zararverecek kadar ... |
bilmem o anki durum neyi gerektirirse onu yaparım.hudutlarımın sınırı yoktur kişi beni ne kadar zorladıysa kat kat fazlası ile alır zorladığı sınırlarımın acı tadını... |
bugünkü dikkatsiz söförle kavga edebilecek onu dövecek kadar |
beni kızdıran kişiyi önce kollarını sonra bacaklarını kesecek ve sonra kanıyla duvarlara badana yapacak derisiyle yere kilim parmaklarından anahtarlık kulaklarından para kesesi saçlarından peruk yapacak kadar .................!( saka tabiki:D :D ) |
abi valla olabildiğim kadar kötü olursam en az 300 kişi hakkın rahmetine kavuiur:skull: :skull: :hey: :smiley35: |
benim abim hakkari çukurca'da şehit oldy.. kimseye hiç bir şey yapmam ama bölücü başı apo yu benim elime versinler sonra bütün dünyaya izletsinler bakın ona neler yapıyorum.. binlerce ana kuzusunu öldürmek neymiş, daha yaşına girmemiş kundaktaki bebelere kurşun sıkmak neymiş bütün dünyaya öğretirim.. önceeee.... hergün vücuduna jiletle 10 cm uzunluunda şeritler çizip üstüne tuz ve limon sıkarım.. günde iki defa güvercin yumurtası büyüklüünde çakıl taşı yuttururum.. vücudunun belirle bölgelerine aseton döküp ateşler biraz yandıktan sonra söndürürüm.. ona kolay ölüm yookkk.... psikolojisini bozacak hertürlü şeyi yaparım.. hergün TÜRK BAYRAĞINA KARŞI, NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE die bağırarak eğitim yaptırırım.. daha çok şey yaptırırım da şimdi burda anlatılmaz bukadar yeter :P bana ister sadist deyin ister psikopat ama elime verseler ona yapacaklarımın yanında bu söloediklerim vızz gelir trıss gider.. |
Kötü olduğum zaman hiç olmadı çünkü hep sevecenimdir :) Ama kötü olduğum zamanı çok merak ediyorum.Olduğum zaman da size söylerim... |
kötülük bana göre değil... |
ne kadar kötü olabilirim hiç denemedim |
hiç olmadığım kadar.... |
Türkiyeyi batıracak kadar olabilir |
olamam kötü mötü... |
kötülük bana gore deel:D |
O anki durumuma bağlı |
bilmem... |
:hysteric: walla o an ki duruma baglı eger çıldırma sınırına gelmıssem nıye ben cıldırayım karsımdakı cıldırsın derım ve aklının alamayacagı kadar kötü olurum ama saadece bu seklıde kalmaz :naughty: canınıda yakarım ......... ama ben datlu bı kızımm ta ki şalterım atana kadar :break: |
hımmm bi deneyin bakalım ne kadar kötü olabilirim:D |
the encrypted uşun nekadar kötü ise okadar... |
musa ne kadar kötü ise o kadar..:) |
olabildiğim kadar |
Yunanlıları kesicek kadar |
amerikalıları öldürecek kadar.. |
birazcık |
cok az azıcık .. |
bilamacuk |
valla burdaki bütün üyelerin birazının toplamı kadar kötüyüm.. |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık