![]() |
CANIMSIN Canıma Es Deger Bendeki Yerin Damarıma Girdin Kanımsın Benim Sozle Anlatılmaz Senin Degerin Nefesim Herseyim Canımsın Benim Dunyayı Verseler İlle Sen Derim Son Nefeste Bile Seni İsterim Ya Cehennem Ya Da Yanındır Yerim Cennetim Herseyim Canımsın Benim Ne Tahtı İsterim Ne De Tacını Servetim Herseyim Canımsın Benim Sensiz Hayatın Yok Bende Anlamı Acmasın Su Felek Senle Aramı Yalnız Sen Sararsın Gonul Yaramı Dermanım Herseyim Canımsın Benim Z.S.U |
Ve Ben Seni Düşünüyorum Yine kayboluyor güneş; Yine umutlar sönüyor akşamdan; Yine kadehler doluyor; boşalıyor Yine sevdalar depreşiyor gecede.. Umutlara; yelken açıyor gemiler Toplanıyor; bir bir mahsüller... Oraklar sallanıyor; hasat başlıyor.. Bir uçtan bir uca memleket dolaşıyor otobüsler Çocuklar kayıt yaptırıyor okullarına.. Meyveler olgunlaşıyor... Yeni bebeler doğuyor; şaplak yiyorlar arkasına.. Ağlaşıyorlar... Ve zaman geçiyor... Ve ben seni düşünüyorum... Zamanın içinde; saatin ve dakikaların Ve hatta saniyelerin; Ve dahası saliselerin içinde; tik taklar arasında... Hep aynı duygularla... İlk günkü gibi... Senin etrafında; dönüp duruyorum.. Bekliyorum; umut ediyorum.. Kurmuşsundur diyorum içimden; Kurmalı saati; ve uyanmalı uykudan; Sarmalı beni diyorum... Ve çalmasını bekliyorum kurduğun zamanın; |
Darmadağın Hangi düşün uykusuna, Koydun beni. Sevdiğim, Tanıyıp ta anlamadığım. Kaç kelime ağırlığı, Vurdun beni… Bilip te kavramadığım. Gittiğin hangi yoldu? Yordun beni… Yüz üstü koydun beni Darmadağın. |
Ölmeyince Unutulmuyor Gözlerin Ölmeyince unutulmuyor gözlerin Her aynada gülüşlerin Her nefeste yeminlerin... Kolay mı unutmak Her şeyim sen olunca.... Sensiz bu alemde tek başına yaşamak Ölmeyince unutulmuyor gözlerin Ölmeyince silinmiyor sevgin Her sabah sensizliğe uyanmak Her gece karanlığında seni aramak Kolay mı sensiz yaşamak Her şeyim sen olunca... Sensiz bu hayatta nefes almak Ölmeyince silinmiyor hasretin Ölmeyince unutulmuyor yüreğin Her sokakta sesini aramak Her rüyada ismini anmak Kolay mı sensiz nefes almak Her şeyim sen olunca... Sensiz her rüyadan kabusla uyanmak Ölmeyince unutulmuyor gözlerin... |
ARAMAM GAYRI DERT Neyi sevse insan oturup şöyle sakince, başına omu bela? Aramam geyrı dert, benimde sevdiklerim var durup durup andığım. Anmak dediğimse,sevilene yanmakmış. Bilemeden kaç asır,evet kaç asır yaşadım doğrusu. Kül kokulu gecelerdi, kaç asır dedim se,daha ne? Alıp başını git diyor ne varsa çevremde, dualar,şiirler,şarkılar ve kulağımın algıladığı her ses. Nereye koşsam kime gitsem gurbet. Ben sadece bir kuru toprak... Varsa bir rahmet bekliyor çatlamış yüreğim. Zararı yok biliyorum,herkes usta yaşamak mesleğinde. Bense toy bir çocuk. Büyümek istemiyorum.... |
ARZULAR VE HATIRALAR Arzular başka şey, Hatıralar başka. Güneşi görmeyen şehirde, Söyle, nasıl yaşanır? |
KAFİYE OLSUN DİYE YAZDIM Kuşatmışsa çevreni dertler denizi Ansızın gelmişse ayrılık vakti Nedenini sorma sakın Dur demedin ki Anlayamadın,çözemedin,çözemessin Sanki problem sordular Kuşkular,endişeler,korkular Akıl oyunu değil ki Nasıl olsa göremezsin |
Merhaba Hüzün kanadı kırılmış serçe kuş gibi yaralı gönlüne merhaba hüzün gözler ışıltan ilahi aşk gibi sağaltan sevgine merhaba hüzün! dosta giden yolda uzadı ara iman eder her öyküye masala hızır gibi koşar her bir hasara sorumlu yüreğe merhaba hüzün! zindana dönmesin aydınlık dünyan temelsiz yapılar olmasın hülyan kabus dolu düşler gördüğün uyan pahalı dertlere merhaba hüzün! yandın ateşler de çıra kor gibi yangını söndürmek biraz zor gibi riyakar dostluklar sana ar gibi yürek yangınına merhaba hüzün! refika'm yaslama taşa başını geçer akçe değil çatma kaşını sana müjdeler var aç şu döşünü tutun yüreğime sarıl be hüzün sıralı dertlere elveda hüzün! |
EYLÜL GECESİ SERİN BİR EYLÜL GECESİNDE SEN YOKSUN YANIMDA HAYALLERİM VAR HAYALLERİMDE DE SEN.. BİR SESSİZLİK KAPLADI GECEYİ SEN YOKSUN YANIMDA ŞİİRLERİM VAR ŞİİRLERİMDE DE SEN.. NESKAFEMİN DUMANI TÜTÜYOR SEN YOKSUN YANIMDA SİYAH BEYAZ BİR FİLİM VAR HER KARESİNDE SEN. BİLİYORUM GELECEKSİN BİR GÜN AMA ŞU AN YOKSUN YANIMDA DUVARDA ASILI BİR SAAT VAR HER DAKİKASINDA SEN ZEKİ HOCA Eylül 2006 |
BİZİM OLSUN Bir şarkı söyle,bu şarkı bizim olsun İçinde biraz mutluluk biraz hüzün biraz hasret olsun Zannetme dinlemem bu şarkıyı İçinde biraz mutluluk senin, hüzün, hasret benim olsun Madem ayrıldık kavuşamayız bir daha Ozaman sadece benim yüreğim yansın Loş ışıklar altında dolaşırken Sensizlik bana ızdırap Uykusuz gecelerim azap Ne diyeyim hüzünler,hasretler bana kalsın |
| Saat: 08:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık