![]() |
Bnce aşk.Çünkü "İSTEDİĞİN KADAR PARAN OLSUN AMA ONU BERABER HARCAYACAĞIN BİR SEVGİLİN OLMADIKÇA NEYE YARAR..." |
Para =D |
HİÇBİRİ.. |
Tabiikide para :D Paran varsa aşk'ta olur. paran yoksa aşk maşk yalan olur.. Her kız/erkek senin kalbine kişiliğine aşık olmaz. Kimisini sen gerçekten seversin ama o senin cüzdanını daha çok sever. Seninde kendini kandırıp mutlu edebilmek için paraya ihtiyacın vardır.. |
UZAKK BENDEN AŞK UZAK ARTIK.. |
Bence Para.Para olmazsa o aşkı besliyemezsin:drool: |
Her zaman aşk aşk aşk..! ParayLa mutLu oLursun. Doqru ama;aşık oLduuun kısının yanında oLması paranın verdıqı mutLuLuqun 1000 katını verır:) |
cagresız arkadaslar ya bana bı akıl verın bırıyle cıkıyorum uzun suredır o cok zengın bı de bır aydır bırını tanıdım onada asıgım delı gıbı ne yapıcam ben ya ne yapmalıyımmmmm......... |
Alıntı:
Ne yapıcağını biliyosunda işine gelmiyo para tatlı tabii... :^) |
Alıntı:
Anlamadım ben *-) Biriyle çıkarken aynı zamanda bi başkasına aşık oluyosun:S Aşık olduğun kişiyi 1 aydır tanırken çıktığınla uzun süredir birliktesin :^) Yani bi nevi pratikte olmasa da teoride aldatıyosun zengin(!) sevgilini. Bu kötü bişey. Birincisi Aşk öyle ucuz değil kafan karışmaz aşıksan. Sen ne yardan geçerim ne serden diyosun. Ama yakın zamanda ikisinden de olursun bu kafayla;) Lütfen Aşk'ı bu kadar basitleştirme. |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık