![]() |
Hayır Çabuk sinirlenmem ama değer verdiğim biri canımı yakarsa dünyanın en kötü insanı olabilirim. Ben dersin ortasında beni sinirlendiren arkadaşa Edebiyat kitabımı defterimi kalemlerimi silgimi fırlatıp bağırmaya sonrada ağlamaya başlamıştım. Allah'tan edebiyatçımız beni çok severdi. Yüzümü falan yıkadık. Öyle geçti gitti. Kimdi beni sinirlediren biiliyo musun? Yunus şu barıştığın çocuk. Alttaki sen neden kendine zarar verdin mi? Başkasına ver :D |
ALLAHIM YAA NİYE BARIŞTINKİ:D:D:DŞAKA TABİ GÜLE GÜLE ÖLDÜM İNANKİ Alttaki sen neden kendine zarar verdin mi? NE DEMEK BURDA BİLE SORU SORAMYON:D:D ALTTAKİ SENİN SORU SORMA KABİLİYETİN YOKMU? |
Yok benim kabiliyetim soru soramıyorum. :D Karnemde tek 3 felsefe diğerleri 5 :rofl: alttaki senin felsefen 5 miydi de soru sorabiliyosun :D |
HAYIR..BENİM BEYNİM UYKUSUZLUKTAN SULANMIŞ DURUMDA ONDAN SORU ÜRETEBİLİYORUM:D:D ALTTAKİ SEN ÇOKMU ZEKİSİN:D |
Öyle derler. Ama :$ Bilmem. Alttaki sende zekisin? |
ZEKİMİSİN DİCEKTİN GALİBA:D HAYIR HELE BU GÜNLERDE OLAN YARIM AKLIMDA GİTTİ:D:D ALTTAKİ SEN MÜTEVAZİMİSİN? |
Ben mütevazi miyim? mmm yerine göre değişir. Biri beni ezmeye kalkarsa mütevazilik falan kalmaz. Deli olurum. Alttaki peki ya sen mütevazi misin? |
AYNEN ARADA KENDİMİ ŞIMARTTIĞIM OLUYO AMA TABİ ARADA YANİ BEN YAPTIMMI GÜZEL YAPARIM GİBİ ŞEYLER ALTTAKİ REALİSTMİSİN? |
Gerçekçiyim :D Peki ya sen |
HAYAL KURMADIĞIM GİBİ BAŞKALAININDA HAYAL KURMASINA İZİN VERMİYORUM:D:rofl::haha: ALTTAKİ ORASI SERİNMİ? |
Ankara hayır Mersin serin değildir. Ben çok hayal kurarım :D Hem de çok inanılmaz derecede.... Olmayak hayaller bile... Mutlu eder hayaller insanı Sende kur Gittim bu sefer |
HAYLMİ PÜFF..NEFRET EDİYORUM HAYLLERDEN.. ALTTAKİ SEN HAYAL KURDUĞUNDA MUTLU OLUYOMUSUN? |
Hayır.Adı üstünde hayal. Altta ki bayan :D |
Hayır. Alttaki soğuk bir kola istermi ? |
Evet.. aLttaki moraLin bozuk mu ? |
hayır. sen resim yapar mısın? |
ewt çok severim alttaki resim ayrışmasında hç derceye girdin mi |
Hayır rap müzik sever misin ? |
Hayır..BeLki değişikLik oLsun diye dinLerim arada.. ALttaki Sakız çiğnemesini sever misin :P |
Evet, severim. 3DS Max Programını Kullanır mısın ? |
bi ara kullandım zor ama =) alttaki visual studio kullandımı ? |
Hayır. Altta ki bebek sahibi. |
evet oyuncak bebek yalnız:D alttaki gururunu ayaklar altına aldığı oldumu hiç |
MaaLesef oLdu..! ALttaki hiç isyan ettin mi ? |
evett aLttaki hiç vazgeçtimi ? |
Evet.. aLttaki hiç kaLbin kırıLdı mı ? |
hemde nasıl kırılmayan varmıdır ki:bilmem: alttaki erkekler kaşını almasınlar dimi.. |
FazLaysa aLsınLar ama abartmasınLar yani Evet.. ALttaki büyüdükçe hayaLLer küçülüyo gibi dimi ? |
evet keşke hep küçük kalsam bu yaşım hiç güzel geçmedi ve korkuyorum hep böyle devam etmesinden ondan büyümek istemiyorum:( alttaki sende bazen kendini ifade etmekte zorlanıyormusun? |
Evet :D aLttaki KonserLere gitmeyi sever misin ? |
Evet Alttaki sende hiç mahsustan yanlış anlarmısın :rofl: |
Hiç gitmedim burda öyle bişey yokki:D evet yanlış anlarım çok zevkli bişey karşındakinin sana bişeyleri anlatmaya çalışması alttaki sen deli dolumusun? |
ÖyLe diyoLar :P Evet.. ALttaki sen sakız çiğnerken yanağını ısırmanın ne acı ve iğrenç bi duygu oLduğunu biLir misin ??? :S :P |
evet:( hiç yalan söylemekten zevk aldın mı? |
hayır hiç kalabalıktan sıkıldın mı? |
SON GÜNLERDE EVET.. İÇİN ERİYO GİBİ OLUYOMU? |
Evet (Bazi zamanlar oluyor....) kendini kotu hiss etmen normal mi ? |
olumsuzluklara bağlı hayat sence zor mu? |
Evet... Peki hayat sence sormu ? |
zor ama güzel insanları seviyormusun? |
evet(kafama göre olanları) hayvanları seviyomusun? |
bazılarını gökyüzü güzel mi? |
ewt =) sessizmisin? |
çoğunlukla şarkı söylermisin? |
hayır:d rahat mısın ? :D |
evet hiç kendinin budala hissettin mi? |
evet bazı durumlar karşısında herkes gibi hissettim çok çabuk mu sinir olursun? |
kimse beni kolay kolay sinirlendiremez. kıskanç mısın? |
kolay kolay kimseyi kıskanmam iyi birimisin? |
Valla kişiye göre değişiyor hakkımdaki yorumlar. Bir kaç şey var tahammül edemem. Onlara maruz kalırsam babamı tanımam. Sen iyibiri misin? |
| Saat: 06:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık