![]() |
İstanbuldaki son gecem son nefeslerim, her şeyi bıraktığım ve çekip gideceğim son gecem Aşkımı bile bırakmayı göze aldığım gece bu son gece:P |
Merhaba günlük...Ve Sevgili MsXLabs Hakkınızı helal edin kısa bir müddet olmayacağım... Hepinizi çok seviyorum iyiki tanışmışım msxlabsla ve sizlerle... Hoşcakalın...Görüşmek üzere |
:cry:canım sıkılıyor nefes alamıyorum ne biçim sıcak hava:uf:ben tatile gitmek istiyorum haftaya inşallah gidicem.... |
Sevgili günlük,canım sıkılıyor yaff.Evde yalnızım,bizimkiler geziyorlar Rizede.Ben babamla burdayım.Aslında istesem giderdim ama gitmedim babamla kalmak istedim.Şimdi de sıkıldım:S:S Şimdi gideyim ben sonra yine görüşmek üzere... |
GÜnler çok sıcak olarak geçiyor.. gezmelere gitmesek hayat geçmiyecek gibi. öss ye başlamadım daha:D olsun yorgunluk geçsin üstümden inşAllah başlarım :) kuzenin düğünü var Allah gitmeyi nasip eder inşAllah günlük .Şimdilik BU kadar:) |
hoyy günlük:D ağustos bitiyor... heyecanım daha da artıyor:D |
Sevgili günlük benim canım neden bu kadar sıkılıyor bugün:S:S:S Dışarıda çıkmak istemiyorum:S:S |
sevgili günlüğüm ne zmndr ihmal ettim seni umarım bana kırılmamışsındr günlerim evde geçip gidio pc de olmasa sıkıntıdan patlardım heralde genelde msndeyim çok cnm sıkıldı zmnda burda eskisi kdr sık girmiorum ama napalım yinede girmeye çalışıorum neyse görüşürz günlüğüm iyi geceler |
Sevgili günlük merhaba:) Bugün parmağımı yaraladım:S Sandalyemi çekerken,parmağım demir bacağı ile oturağı arasında kaldı, deri koptu:S:S:S dünden beri üzerimde bir sakarlık var anlamadım gitti:S |
bugünü tek yaşadım işte ..... gerçekten de yokmuş günlük bugünle beraber bende bittim işte |
Sevgili günlük sanırım en sık yazanlardan biri benim...Aslında yorgunum,ama tv de "Cesur Yürek" filmi yayınlanıyor,onu izliyorum.Eğer yazdıklarıma birilerinin gözü çarpacak olursa; "Süper bir film,kesinlikle izlemeniz lazım" diyorum... Şimdilik Hoşçakal günlük. |
benim gözüm çarptı mell bayaa bi izledim ve ilk sinemada izlemiştim ağladım birde süper bir film gerçektende. günlük valla uzaklara gitmek istiyorummmmmmmm |
Yasemin sorma,bende öyle!Kaç saattir temizlikle uğraşıyorum.Öldüm,öldüm... Sevgili günlük senden önce Yasemin'le konuştum:) Bugün gerçekten çok yoruldum,Temizlik bayağı bir zamanımı aldı,yarın kısmet olursa annemler geliyor Rize'den... Şuan yorgunluk çayı içiyorum. Tekrar görüşmek üzere... |
MeLL sorma bende bugün temislik yaptım :shy: arabamın tavanını sildim :faint: ama güzel 1 gündü sağlıklıyım,mutluyum Allah 'ıma şükür :)) |
:shy2:bugün yine çok geç kalktım ve tüm gün yatıp yuvarlandım:uf:başım ağrıyor şimdide:muz:kendime gelmem lazım .... |
Msxte en son ihmal edecegim şey sensin günlüküm:kiss2:..Vakit buldukça bakıyorum artık sana da..Ders çalısıyorum günlük,kendime inanamıyorum sayısal çalısıyorum dil yetmezmiş gibi..Şimdi burda sitem etmicem sana,mecbur yapıcam kabullendim yani;)Eylül ayı geldikten sonra beni buralarda hiç göremezsen şaşırma sakın.İnşallah bi sene sonra hayatımı garantiye alınca(öss-yds'yi atlatınca) daha sık görüşürüz.. Ve... O'nu çok sevdiğimi bi kez daha söylemek istiyorum günlük:tender: M:inlove:M .... Bi dahaki görüşmemize kadar HOŞÇAKAL:wave: |
bugün erken kalktım ve başım berbat ağrıyor:S sabahtan beri sıkıntıdan patladım.ve yarın tercihler açıklanıyor:shy2: |
yine ben özledinmi beni bilmiyorum ama ben gene yalnızım bu gece de ve gene hüzünlü Her acıda derinden sızlar yüreğim, Kor ateşlerde yanıp kül olurcasına Külleri dağlara savururcasına titrer ellerim. Gözlerimden iki damla yaş aksa da o anda acılarımı azdırır her damlada. Yıldızlara denktir benim detlerim, Sevdama gölge düşürür doğan güneş ve semada ışıl ışıl duran güzelim ay ..Gözyaşlarımda kaybolan gözlerini anımsatır gökyüzünde. Yalnızlığının tenhasına bırakıp gitmeyi marifet mi sanıyorsun, Beni gözyaşlarına boğmayı Ölümü bana ödül etmeyi ..Aslında marifet sandım her aşkta yenilmeyi, Hhr sevda da kavgayı, her kavgada ölmeyi. Marifet bilmedim, kendime yakıştıramadım gülmeyi, yaş olup gözlerinde duruldum, söz olup dudaklarında savruldum, kar olup avuçlarında eridim, senin için ölüp ölüp dirildim. Mutlu etmek istersen beni sevdiğim..Daya silahı şakağıma titrersem namerdim... |
Sevgili günlük,bugün arkadaşıma gittim.Onun işleri vardı yardım ettim.Kardeşim hastalandı,doktora götürdük,iğne verdi:(:( Çok sık hastalanıyor bu çocuk yaff!!Allah şifa versin.Çok yorgunum birazdan uyuyacağım.Görüşmek üzere... |
Çok bunaldım artık günlük,üstüme üstüme geliyor herşey...Sabretmem gerek biliyorum ama...Offff ne desem...,en iyisi boşwer!!!!!!!:@:@ |
Sevgili Günlük ; Uzun zamandır görüşemiyoruz seninle.... Bu forumda açtım gözlerimi , en iyi ve en çabuk teknik desteği burada buldum ben.... 2 aydır ACEMİ olarak geziyorum burada ama artık anladım ki forum acemiliğini atmışım üzerimden... Forum Kuralları , ne nerede öğrenmem 2 ayımı aldı ; ama yaptım... Artık yepyeni bir Sercax olarak karşınızdayım ; bundan sonra neredeyse tüm forumlarda elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışacağım... İyi Geceler Günlük ; görüşmek üzere..! |
yine eksilerdeyim.mutsuz umutsuz kırgın yalnız....sanki tüm olumsuz sıfatlar beni ifade ediyor suan.yarın yolculuk vakti.her zamanki gibi tek basıma yapayalnız.ama yolun sonunu göremeyecek kadar umutsuzum.:S helpppp:) |
Hafta içi fulltime çalışmama rağmen evde & bahçede babam yine 1 sürü iş çıkardıı :uf: ama iyi 1 gündü en azından düğün yoktu :muz: neyse ki msxlabs var :tender:Neyse İyi Geceler MsX yarın Görüşürüz :wave: Not: Yalancılardan Bıktım :( |
Sevgili Günlük ; "Kafam Attı" derlerya..O Mod'da kalıcam galiba gün boyu...Kapalı kaldım burda...Sanada Yazasım Yok Aslında.. Hoşçakal..Günlük.. |
ne güsel bir gün bugün demek isterdim lakin hava sıcak bunaltıcı ve sıkkın ve basık ........ migrenim aldı başını gidiyo hatta aldı başımı gidiyo......... grip sonası öksürük ciğerlerimi parçalıyo .... kötüyüm yane ............... |
işyerindeyim.. işler şimdi bitti ama yenileri geldi.. yoruldum :( yine tatlı yemek gibi bi hata yaptım... gözümün önünü göremiyorum :S |
Sevgili Sanal Günlüğümüz... Bugün acaip derecede başım ağrıdı :S Olağan günlerden biriydi iş yerinde işim çoktu ama yapamadım :faint:artık birikir :P Bugün kuzenimin düğünü var bide orda başım ağrır ohh:P Neyse Artık Gitme Zamanı Düğün Beni Bekler Halayda Başı Çekecek Biri Lazımmış :muz::faint: :wave: |
Günlük !! Bize zarar verdiklerini sanarkennn.. Asıl zararı kendilerinin: Göreceğini, ne zaman öğrenecekler. . |
Günlük !! Şu anda O yağmur seslerini duyabiliyor, Onun; sesini duyduğu yağmurda Yine onunla birlikde ISLANIP ONA SARILDIĞIMI ACABA HİSSEDİYORMUDUR :$ http://img79.imageshack.us/img79/7696/piog3mk2jg61ss2.gif EMİNİM HİSSEDİYORDUR, ÇÜNKİ HİSLERİ ÇOKKKK... GÜÇLÜYDÜ :tender: |
yarın gece tatile gidiyorum olesss...bu hafta herün yolculukla gecti ama çok yoruldum off off.bi kaç gün yokum msx kendinize çok iyi bakın :wave::tender::cici: |
aman günlükümsü şey hiç öle keyifli falan değilim enteresan bir durumda söz konusu diil ...Herkes bi havalarda kimseyi çekesim yok sıkıldım bayıldım üff geldi ...... |
Sevgili günlük bayağı oldu uğramadım.Arkadaşın abisinin düğününden geldik.Çok yorgunum yaff...Bu günlerde gene kafam bir dünya.Sözde tatile gittim.Ama pek iç açıcı olmadı...Benim olmayan tartışmalar problemler hep bana rastlıyor,Ne iş anlamadım... |
Merhaba günlük yine ben...Az önce uzun zamandır görüşemediğim bir kardeşim bir arkadaşım geldi.Aslında çok kıymet verdiğim 3 yıllık dostluğumuz olan bir arkadaşımın kardeşi...O 3 yıllık arkadaşımla şimdi görüşmüyoruz.Sebepleri var tabi,ama onu çok seviyorum ben,çok özlüyorum...Şimdi kızkardeşi ile aylar sonra konuşunca,çok duygulandım çok üzüldüm yaff,Gözyaşlarımı tutamadım.Kendisi iyiymiş çok şükür,bıraktığı zamanki gibi...:( Hep dua ediyorum o ve ailesinin iyiliği,selameti için.Gerçekten çok başka,çok iyi bir insandı...Onu kaybettiğim için hala çok üzgünüm...Yeri,başkası ile dolabilecek bir dost değil.Ama böyle olması gerekiyor ise varsın olsun!İnsan dayanmak zorunda olunca dayanıyor bazı şeylere...:(:( |
Merhaba.. Kötüyüm Günlük..Çok Kötü..Hayatımın En Zor Günü Bugün..Buz Gibi O Mermerlerin Arasına Girmek O Kadar Acıttıki Canımı,Nefes Alamadım,Konuşamadım,Ağlayamadım..Uzun Uzun Baktım Onlara..Rüzgarla Dönsünler Bana Diye Bekledim Saatlerce...Gel(me)di.... Özledim Günlük.. Annecim..Babacım..Çok Özledim.. |
Merhaba Günlük Tribal Grip halden çıkmışken bugün uzun zaman sonra tekrar dershane çocuğu oldum :) garipti..Hep bu eğitim sistemini eleştirirlerdi ya,haksız değillermiş.Kara Kalem,Beyaz Kağıt başladık bakalım...Babaannemin dediği gibi koca eline bakmaktansa oku çalış kendi paranı ye :) dimi ama :) Hoşçakal günlük.. |
B€LkİDe TeK GüN@hıM, S@decE SENİİİ... sevMEKKK..Tİ Şimdi iSe; GünAhIMııı.. YokLUğUNLaaa.. BedELini ÇoK AğıRRR.. Öd€TiYoRsuNNNN... VE Sen BunA, MutluLuk DiyoRSunnn... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( |
:cry:tatil bitti ama sınavlar hiç bitmedi off |
Kötü giden bir kaç gün sonrasında bugün yine çok güzel günlük:tender:..Çatlayana kadar çeviri yapsam da sıkılmaktan patlayana kadar momenti anlamasam da bugün özel bi gün:uf:.. Seni seviyorum canyarım:inlove: |
Sevgili günlük,insanın canını sıkan şeylerin sonu gelmiyor yaff:S Herkes bir arıza... Biliyorum çaresi sadece kafaya takmamak,ama ne yapayım yaff,ben görmezden gelemiyorum işte. |
Dün gece yine bi arkadaşımı askere yolladık havaya atmaktan kollarım ağrımıştı sabaha kol ağrısıyla başladım... :S Sonra üniyle ilgili işim vardı bütün günüm yollarda geçti... :moo: Biraz iş birazda dolaşma olsun hava serindi zaten... :P Tam artık ayaklarım iflas etti eve dönüş yolunda Dodge Charger gördüm muhteşemdi... :S Sonra eve geldim arkadaş çağardı onun yanına gittim ps oynadık 2 kere yendim :noangel: 1 kere yenildim :sopa: olay çıktı... :S Biraz boğuştuk :D Yoruldum sonra eve kaçtım :P Bütün gün bomboş geçti gitti :D |
Sabah 1 şeylerin yolunda olmadığını anladım^o) :P Doktora gittim tahlil yaptılar hastaymışım:faint: :D ama bende telaş yok (H) niye ? çabuk iyileşirim kötüye 1 şey olmaz :noangel:Ama o kadar işim kaldı içim rahat değil ama hasta olsamda yine işimin başındayım:poke: |
Ramazan geldi çattı günlük.. 11 ayın sultanı. Bu yıL orucumu hiç aksatmayacağım ve namaza başlayacağım... 1 EyLüL işi bırakacağım.. okullar açılana kadar gezerim artık .. tatiL hepimizin hakkı.. (H) Need For Speed Pro Street , The İncredıbLe Hulk ve Pes 2008 ' i aldım sonunda.. Bir tek Prince of Persia Serileri kaldı..... İyi geceLer Günlük.. |
Bugğn kötü bir gün canım çok sıkkın.Çok bunalıyorum yaff,insanın 1 metrekare odası olsun kendinin olsun yaff,yalnız kalmak istediğince kapıyı kilitleyip yalnız kalabilsin...Bazen ne kadar yakın olursak olalım,insan herşeyi kaldıramıyor.:S |
ya bazen ben niye boyleyim diorum ..bndemi sorun ..cok cabuk kırılıyorum ama soyleyemiyorum ....hayat hep usteliyo...!!hoşuma gtmeyen şeylere dkleniyorum ...doru ama bn bole rahtlıorum ..bu bskalarnn hc hosuna gtmio ...braz normal olsa hyatm norlki !!!ahh ahh....en kotusude sevdiklerim sevdiimi blmiyo yada anlamıyo salaga yatıolar !!ama olsn guzel seylerde var nasl olsa :) |
:S yolculuklardan sıkıldım artık...ve sonbahar kapıda.cıvıl cıvıl yaza vedaya hazırlanıyoruz:cry::shy2: |
Hafta sonu ne kadar çabuk geliyor :uf: çalışmaı seviyorum hafta sonları tatil lmaktan çıksın :P İyi 1 Gündü Rahatsızdım ama çalışan demir pas tutmaz :muz: Kendinize İyi bakın 3 saat sonra görüşürüz :noangel: |
nasıl geçiyor zaman anlamıyorsun saçma sapan şeylere takılıp kalmak adet olmuş özlediklerin bir kenarında kafanın öylece durup seni esir alıyor garip sadece garip...... |
bu gün ben niye bu kadar duygusalım be günlük :s .. al içimdekileri , ver omzunu usulca kıvrılayım derinlerde düşünürken , derinleri düşlerken , derinlerden kaçarken hadi be yap bişiler .. http://www.elemanyak.org/style_emoticons/default/sigara.gif geçmişin üstünde ip atlıorum , çevir çevirebildiğin kadar hayat .. elbet senin de elin yorulur .. *http://www.elemanyak.org/style_emoticons/default/hadeby.gif |
Sevgili günlük yine ben geldim.Bugün güzel bir gündü,yıllardır görüşmediğim iki arkadaşımla son zamanlarda iletişime geçme imkanım olmuştu.Bugün onlarla görüştüm,iyi-güzel bir gündü.Eski günlerden bahsettik,Eskiden çok sıkı dosttuk ama anladımki geçen yıllar bazı davranışlarımızı düşüncelerimizi değiştirsede,huylarımızı değiştirmemiş.O bıraktığım insanları buldum aynen!:D Vefa görmek güzelmiş:)Kendimi iyi hissediyorum:) |
Ağlamak, uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son kuvvetin bir feryadıdır. Ağlayamadığımız zamanlar bizde o iktidarın da yok olduğu vakitlerdir ki onun yerine geçen tesirli bir sukûnet, en şiddetli elem gözyaşlarından daha yakıcıdır. ben en ii böle anlatabilirim bugunkü ruh halimi... http://www.elemanyak.org/style_emoticons/default/agla.gif |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık