![]() |
çevre kirliliğine destek!!! :):):) |
komple komple komple :P tikiyiz :P |
crazy---->>>taklitlerinden sakınınız!!! :):):) |
SENİ SEWMEKK GUSELDIDEE..YOKLUGUNA BI ALISABILSEMM... |
What it do babyboo :P |
söylenecek bişi kaldı mı yaşanmışlara dair_?_? :):):) |
Ain't Nothin' but A Gangsta Party :P |
everything ı do; ı do ıt,for you!!! :):):) |
aLdanMa ÇocuKsu Mahsun yüZüne MutLaKa TeRKeDip qiDiceK ßirqün..KanMa SeveR qißi qöRündüqüNe SeNi SevmiyoruM DiyeCeK ßiRqün... |
bu söz günün sözü Alıntı:
|
Yaşlanarak Değil, Yaşayarak Tecrübe Kazanılır. Zaman İnsanları Değil Armutları Olgunlaştırır... :P:P |
sen köpek gibi sew;o da seni belediye gibi zehirlesin!!! :):):) |
böyLe aşkın Gözyaşı deniz oLur dünyaya..ben bi ömür harcamışım bu paramparca sevdaya.. |
Vücudun otobüs, beynin şöfördür kalbin şöför maaline geçerse aşık oldun demektir (H) |
bu Gece Bir Yıldız Kaydı Gönlümün Gökyüzündn Bir Yıldız Kaydı Beni Benliğmden Alıp Götüren Gözümdn Akan Her Yaş Gibi Bu Gece Sen Aktn Gözümdn |
2miz kaldık galiba :P |
ölemıı oldu genee:D |
sanırım öle oldu :P |
napakkk... bizdee uyuyakk barımm:D:):D |
ewet yhaa uyuyalım sonra görüsürüz cnm bye bye Allaha Emanet Ol ii uykular tatlı rüyalar |
sanadaa cnm bnmm sendee allaha emanett ol unutma benıı:P görüşmek üzere kendınee cıcı bakk |
seni unuturmuyum hiç sen başkasın :P bambaşkasın hatta (H) |
kawusmak ölümse hasretınn zulümm.. elbet kawusuruzz beklee gülümm.. senı koklamak olsada ölümm.. ugrunda ölmeye degersınn gülümm..(((son son bıı edebıyat parcalıım dedım yaa))) |
gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir. sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir elweda cnm :P |
Alıntı:
hüzünlü bi ayrılık oluyoo yhaaa kıb cnmm bye byee:kiss: |
Alıntı:
görüsürüüüüz.... |
git başımdan |
gel aşkımmm gel... |
herşey yalan |
çok özledim... |
anlasana |
canımsın.. |
offf offff :(:( |
canım çok sıkkın |
bekledim ama yok |
özledim |
kızdım |
bana mı?? |
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin :P |
Gün Gelir Aklına Düşersem Eğer;beni Değil;sevgimi Hatırla! ağlayışımı Değil;gidisini Hatırla!sensiz Oluşumu Değil;bana Elveda Deyipte, ÖldÜrdÜgÜn GÜnÜ Hatirla... |
camlar kırılır canlar kırılmasın |
RuffRyders ___iyiki warsınn:):rose: |
sende cnm :P la havle ve la corvette :P |
salla gitsin |
uzağa at gittsin |
Ay ışığında Saklıdır... :):) |
Ben Mavi, Sen Gökyüzü. Ben Deniz, Sen Dalgasi. Ben Beden, Sen Can.Söyle Şimdi Dalgasız Deniz, Cansız Beden, Sensiz Bir Ben Olur mu Hiç? |
sen; boşluğa fırlattığım çığlığımsın! :):):) |
karanlık olmasa işıgı sevmezdim |
Hakkımı ver gıdeyım adalet .. |
| Saat: 03:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık