MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ASK BOCEGI 7 Aralık 2006 21:16

[STRIKE]MSXLABSI ANNEMİN ESKİ BİR İŞ ARKADAŞINDAN BULDUN VE DAHA YENİ GİRDİM

ramsess076 7 Aralık 2006 22:53

bende yeni üyeyim.hayırlı olsun...

herkeze kolay gelsin...

gunisigi 8 Aralık 2006 00:42

BENİM HİKAYEDE DİĞER ARKADAŞLARDAN FARKSIZ GOOGLE DAN NE ZAMAN EKLENTİ BAKSAM BİLGİ ARASAM BURAYA DÖNDÜM HEM ETKİLEYİCİ GÖRÜNTÜSÜ HEM ZENGİN İÇERİK E ARTIK DAYANAMADIM TUTAMADIM KENDİMİ DOYUMSUZ İÇERİĞE ÜYE OLMADAN YETERİNCE GİREMEDİĞİMİ FARKETTİM ŞİMDİ İSE SİTEDEKİ DÜZENİ ÖĞRENMEKLE MEŞKULÜM ÖNCE SİTE BENİ EĞİTECEK SONRADA BEN PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM GÖRÜŞÜM VE DÜŞÜNCELERİM EN SAMİMİ ŞEKİLDE BUNLAR HEM TEŞEKKÜRLER HEMDE SİTE YETKİLİLERİNE HELAL OLSUN DİYORUM:bow: :smiley32:

musti06 8 Aralık 2006 01:14

merhaba ben musti. sizleri google gezinirken gördüm. sayfa yapınız çok hoşuma gitti ve hemen üye oldum. bu arada cana yakınlığınız içinde teşekkür ederim. daha güzel barşçıl ve kardeşlik temelinde görüşme üzere... sevgiyle kalın

Blackwhip 8 Aralık 2006 05:55

adım erhan. 20 yaşındayım. iskenderunluyum. elektronik öğrencisiyim. ayrıyeten müziklede uğraşıyorum. manifold adında bir heavymetal grubunun basgitaristliğini yapıyorum. msxlabs'ı internette gezinirken tesadüfen buldum

aSi_eRkeK 8 Aralık 2006 09:10

TanıştıĞım gÜne lANet eDiyorUm.. neRdEN TANIDIm bu siTeyiii... :bilmem:

yildoyildo 8 Aralık 2006 10:57

arama motorların buldum

ArslanAdam 8 Aralık 2006 11:18

Ben burayı tesadüf eseri google da buldum,hoşuma gitti üye oldum

LEVENT2 8 Aralık 2006 15:33

kızım için Messenger hakkında bilgi ararştırırken tanıştım
Elektrik mühendisiyim.
İlginize teşekkür ederim.

Kızım için MSN de araştırma yaparken tanıştım
Elektrik mühendisiyim
İlginize teşekkür ederim.

facetoface 8 Aralık 2006 15:42

BEN BURAYI TESADÜFEN BULDUM;YANI ORDAN ORAYA ATLARKEN.ILGINC BI SITE
SIMDIDEN MEMNUNUM.HEP MEMNUN KALMAK DILEGI ILE

DAHA ÖNCE DEDIGIM GIBI TESADÜFEN BULDUM BU SITEYI,HENÜZ YENIYIM
INCELEDIKTEN SONRA DAHA DETAYLI YAZABILIRIM,AMA SIMDIDEN ILGINC BIR SITE
OLDUGUNU KESINLIKLE SÖYLEYEBILIRIM.ILGINIZE TESEKKÜRLER

Rüya_Güzeli 8 Aralık 2006 17:17

Msn avatarları ararken bu sitei buldum kısaca rastgele:D

recepince45 8 Aralık 2006 19:11

ben yeni kullanıcı olarak gerçektende internet ve bilgisayar konusunda bayağı acemiyim.bilgisayarı oğlum için aldım. ona yönelik 3 yaşındaki oğlum için gerekli programları aramaktayım. bazende kendim için. bunun gibi bilgisayarı benden daha iyi kullanıyor kendisi açıyor kendisi kapatıyor hiç hata yapmadan.istediği oyunu bana sormadan açabiliyor. bir de okuma yazmayı öğrense daha güzel olacak...

modest 8 Aralık 2006 22:12

merhaba bende yeni üye oldum.
Konya dan muhasebeci

twety_26 8 Aralık 2006 22:18

slm ben bu siteyi google buldum ve çok begendim sizlerle olmaktan mutluyum
:)

DuBLeManiax 9 Aralık 2006 00:40

TEQUILA söyledi :) Buraya geldim ne göriyim Mr.Cc burda adminiş.Mr cc 3 boyutlu chat sitesi var ismini vermiyim reklam olmasın ordada admindi eskiden: ) :P
Ama bilgi aktarımı bakımından ve estetik açısından güzel bi yer. Bu arada İseeStupedPeople 50 yıl banlandı haberiniz olsun: )))

rocker666 9 Aralık 2006 08:49

slm ben gaye siteyle nası tanıştııma gelince walla google da çoklu msn arıyodumm öle sitelere tek tek bakarken burya girdimm öle işte yane ösel bi çaba sarfetmedimm =)

dangeremre882 9 Aralık 2006 10:18

arkadaşlar ya ben bu deep freeze yi nasıl silecem tıklayınca bana 6 standard disabled before install/uninstall diyo ne yapacam kafayı yiyecem nolur cvp yazı :@

ARKADAŞLAR BEN ŞUU DEEPFREEZE Yİ SİLEMİYORUM BANA 6 STANDAR DİCEBLED BEFORE İNİNSTALL/UNİNSTALL DİYO NE YAPACAM

Asi_Yurekli_Cocuk 9 Aralık 2006 15:17

Site'ye Tavsiye Üzerine Geldim.Harbi Site Çok Güsel Emegi Geçen Herkesin Eline Saglık ..!

Yeni Mekan :)

aerius 9 Aralık 2006 23:14

meskın tavsıye ettı bana

tttane 9 Aralık 2006 23:39

merhaba arkadaşlar internette dolaşırken buldum burayı tüm üyelere sevgiler:$

Manga258 10 Aralık 2006 02:12

harikaaaa

Merhabalar;

Ben bu siteye bir arkadasım girmişti ve o an sitenin yüzünden cok etkilendim ve hatta bütün samimiyetimle soyluyorum şimdiye kadar gördüğüm en iyi forum sitelerindendi.
Eeee madem en iyisi dedim o zaman en iyilerin arasında yer alayım dedim.
Emeği gecen bütün arkadaslara ellerine saglık ve basarılar dilerim, böyle bir emeğe karsı ancak ayakta alkışlanır gercektende...

HuZuN MeLeGi 10 Aralık 2006 03:27

Msn live ı indireceğim zaman buldum burayı ve bayıdım.. Hakikaten mükemmel bir site!!!:smiley32: Emek veren herkese teker teker teşekkür ediyorum arkadaşlar müthişsiniz!!!:smiley32:

bettyfb 10 Aralık 2006 04:13

SELAMMMM
Beni kimler MSN de engellemiş diye merak içinde gezinirlen bu siteyi buldum.......sizlerleyimmm..Hadi Bakalım:D

Misafir 10 Aralık 2006 04:35

Merhabalar

26.11.2006 tarihinde kızgınlık ve sitem duygusu yüklenmiş olarak siteniz ile karşılaşmıştım. Aynı gün yatışan kızgınlığım ve düşüncelerimden silinen o günkü sitemim çok kısa bir sürede değişiklik göstermişti.
Siteniz söylemi birden bire bu site şeklini kendiliğinden aldı.
Aradan geçen zaman diliminde zaman buldukça yaptığım dışarıdan gezintiler, ve içeriden gezintilerden sonra görmüş olduğum değişiklikler ve uygulamalar sayesinde şimdi rahatça sitemiz diye yazabiliyorum.
Şimdi P.C başında iken vakit var ise mutlaka ziyaret ettiğim sitelerimden birisi oldu.
Ve elimden geldiğince ziyarete ve katılıma gayret etmek niyetindeyim.
Beğeni terazisinde memnuniyet ve zevk alma ağır basmakta.
Yani yukarıda belirttiğim tarihte siteniz ile karşılaşmıştım.
Artık kendimi sitemiz ile tanışmış sayıyorum.

Saygılarımla
Esin Çınar

eSTeL 10 Aralık 2006 08:02

Noranynn abLam sayesinde keşfettim burayı.Burada oLmakta mutLu ve huzurLuyum.Çok fazLa onLine oLamasam da.

ahmetkaçmaz 10 Aralık 2006 11:11

merhaba benim tanışmam proğram aramakla oldu aradığım proğramıda buldum şu an kullanıyorum ve çok memnunum site yöneticilerine teşekkür ederim :D :D

turk_che 10 Aralık 2006 13:09

arkadaslar bana yardımcı olun bir msn yardimci sözlük lazım nasıl halledecem tsk ederim

crlstvz26 10 Aralık 2006 15:51

live messenger çoklu oturum lazımdı google dan bu site geldi üye oldum mutluyum :D msn le ilgili bir sürü prog ve dosya indirdim.yetkililere tşk...

The Unique 10 Aralık 2006 16:04

Google dan buldum mutluyum geleceğe umutluyum yapımda ve emeği geçen herkese tşklerrr

Misafir 10 Aralık 2006 16:09

Alıntı:

turk_che adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 290842)
arkadaslar bana yardımcı olun bir msn yardimci sözlük lazım nasıl halledecem tsk ederim

Hoş geldiniz.
Soru ve sorunlarınız için ilgili konuların teknik destek konularını kullanmanız, cevaplara daha çabuk ulaşmanızı sağlayacaktır.
Aşağıdaki bağlantı umarım size yardımcı olur:
https://www.msxlabs.org/forum/diger-msn-messenger-programlari/2387-msn-chat-sozlugu.html?highlight=msn+s%F6zl%FCk

Saygılarımla

MuTLuSuZ 10 Aralık 2006 16:14

yeni adresime spaces oluşturmak için bazı değişiklikler arıyordum o sırada buldum umarım yardımcı olursunuz iyi akşamlar... spaces ayarlarını bulabileceğim sayfaya yönlendirirmisiniz.... :) :D ;)

Turku 10 Aralık 2006 16:15

Mrb arkadaslar Msxlabs.org u COM iken tanımıstım bi ara kapandı benimde askerlik falan girdi araya simdi kavustum sukurler olsun umarım guzel seyler ortaya cıkar

Herkese paylasımlarında dolayı sımdıden toplu tsk ederim :D

Sevgiyle...

Misafir 10 Aralık 2006 16:19

Alıntı:

MuTLuSuZ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 290928)
yeni adresime spaces oluşturmak için bazı değişiklikler arıyordum o sırada buldum umarım yardımcı olursunuz iyi akşamlar... spaces ayarlarını bulabileceğim sayfaya yönlendirirmisiniz.... :) :D ;)

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

HARD74 10 Aralık 2006 16:48

sitenizle at fotografları ararken buluştum kalitesinden ve çeşitliliginden etkilendigim için üye oldum :)

Misafir 10 Aralık 2006 17:02

ben messengerr discovery arıodum burda buldum onun için üye oldum

feldmareschal 10 Aralık 2006 20:56

selam arkadaşlar.bi arkadaşım beni bu güzel siteye yönlendirdi.ben msn discovery nasıl kurucam onu sormak istedim.teşekkürler

Misafir 10 Aralık 2006 21:15

Alıntı:

feldmareschal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 291146)
selam arkadaşlar.bi arkadaşım beni bu güzel siteye yönlendirdi.ben msn discovery nasıl kurucam onu sormak istedim.teşekkürler

Merhaba, hoş geldiniz.
Soru ve sorunlarınızı ilgili konuların Teknik Destek konuları altından sormanız, cevabı almanızı hem hızlandıracak hem de kolaylaştıracaktır. Lutfen inceleyiniz:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/30-messengerdiscovery-teknik-destek.html?highlight=MSN+Discovery

Saygılarımla

adil14 10 Aralık 2006 22:19

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

Site Çok Güzel Türkçe Rapte Forum Merkezi Herkez Raplerini Burda Paylaşıyor

trakyarocker 10 Aralık 2006 22:50

herkese slm ben yeni üyee oldumm

ta5col 10 Aralık 2006 23:24

öncelikle bu siteyi bizlere kazandıran arkadaşlara çok teşekür ediyorum, gerçekten de içerik ve görünüm olarak çok hoş. Sitenizi arama motorları sayesinde buldum ve hemen üye oldum çünkü birçok ihtiyacımı karşılayabilecek nitelikte. Sitede bulunan tüm üyelere selam ayrıca amatör arkadaşlara da 73'lerimi sunuyorum... :smiley32: :turkiye: :smiley32: :wave: :bow: :bow: :bow:

trakyarocker 10 Aralık 2006 23:41

tanıştım saol

hellowred46 11 Aralık 2006 12:10

mrb benmusa

piranli 11 Aralık 2006 16:29

bir arkadaş vasıtasıyla daha yeni tanıştım ne söyleyeyim bilmiyom ama zamanla alışkanlık yapacağından eminim.güzel buldum siteyi umarım zamanla bizimde katkılarımız olur.sitede emeği geçen herkese teşekür.

kadr641 11 Aralık 2006 16:31

mrb.ben msxlabs ı bir program ararken buldum.siteninizi güzel gördüm fakat daha incelemedim,inceleyince eminim çok fayda göreceğim teşekkürler.

emekli ahmet 11 Aralık 2006 19:03

Hoşgeldiniz mesjı için teşekkür edrim.photoshop proğramını ararken karşılaştım ilginç geldi üye oldum.Kolay gelsin.:)

eray_death 11 Aralık 2006 19:24

ben buraya kendi okulum için gerekli olan dönem ödevim için rasgele girdim ve site gerçektende hoşuma gitti böle bi site kurduğunuz için sizlere teşekkür ederim

xxkanunsuz 11 Aralık 2006 20:17

Esselamu aleykum kardeşlerim öncelikle kendimi tanıtayım adım lokman RİZE'de doğdum RİZE'de yaşıyorum aranıza kabul ederseniz sevinirim kardeşlerim bu siteyle nasıl tanıştığıma gelince;nette bişey araştırıyordum korku avatarı diye baktım resimler var nerde olduğuna baktım burdaymış korku tüneli başlıklı yazı bende baktım çok güzel burası bende geleyim dedim..Selam ve dua ile kalın inşallah

fanatic_CS 11 Aralık 2006 21:21

slm.Merhaba arkadaşlar ben bu siteye bir arkadaş sayesinde üye oldum daha tam gezmedim siteyi ama güzel bir site gibi görünüyor şimdiden teşekkürler

hitt740 11 Aralık 2006 21:40

çoklu msn oturum açma programı için googledan arama yaptım bu site çıktı :D

nayloncukemal34 11 Aralık 2006 21:48

valla tanışalı on dakika oldu bir arkadaşım tavsiye etti birde baktım burdayım.hazırlayanların emeğine yüreğine sağlık.teşekkürler

Saat: 11:42

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık