![]() |
Kimseyi tanımıyorum henüz ama yoktur heralde requiem aeternam kadar yakışıklısı ve karizması... Birazda gıcığıı:P |
En başımın belası ve en bana platonik aşık olan SweetGirlAsu..:D |
Forumun en uyanık hücre organeli benim |
En Dost careless_WHISPER :smiley32:recruit87 |
en sevimlisi PUSAT :) |
forumun butun uyeleri hepsinin enleri var ben tanıdıklarımdan aklıma gelenleri yazıyorum en guzel gulumseyeni hüznünmelodisi ---theencrypted en ustası--- kompetan kedi -- expcoder --- virtuecat --- en melakolik-- noraynynn en flash imza hazırlayan ironx-- wetup en tatlı seytan-- hot devil en oyuncu ruffRyders en minikleri barış--- semin en anlastıklarım--- huznun melodisi-expcoder-çesminaz- saklısevdam --lionheat- recruit-- en bitirimi-- leblebi-- sedeph ---kontes ss yeni tanıdıklarım-- red eye cöl fırtınası-- ahmetseydi aklıma geldikce yazarım:) |
en karizmatik................the encrypted en yakışıklı....................the encrypted en özeli........................the encrypted aklıma geldikce yazarım:D |
MsX in En güzel bayanı: my Love For You MsX in en şeker üyesi: İronx, Yağmurtanesi ....... MsX in En efendisi: SaKLı SevDaM ,Ahmed....... |
En efendi ve en güzel flash yapanı recruit87-careless_WHISPER-P.u.S.u :rose: |
şuan en kırgını: ben:) en değerli ablacım: cesminaz, cinnamon ve karanlığım...:tender: en iyi: hüznünmelodisi:rose: en ünlü: requ :D |
En dost :recruit87-careless :) |
en kıskanç:benmişim:hih!: en özelim..aşkım..herşeyim:RuffRyders(L) en özlediğim..cnm arkadaşım:Recruit87:tender: en ballişim:Hay_LaZ:kiss: en bitenem:karakız_38:kiss::rose: en kardeş we hemşo: P.u.s.aT:kiss::tender::rose: en sewdiklerim:leblebi.....the_encrypted...helen...anelya...TatLı_BeLa...:tend er::rose::kiss: |
en bidenem:mhtp__dnz88:tender: en kankişi:HoT_WoRKiNG_DeViL:hug: en bebişi:TaTLı_BeLa:kiss: en abisi: P.u.s.a.T:rose: en mantıcı:RuffRyders:smiley9: |
en aşık: ben :P en aşkına sadık: ben:D en iyi yürekli: yine ben :rofl: en şanslı: mhtp__dnz88 :inlove: |
En aşkım, bitanem ve en güzel - özzgegirl(L) En sıcakkanlı, en samimi ve en iyi arkadaşım - anelya:kiss: Ablaların en güzeli, en şahanesi, en bitanesi ayrıca forumda en fazla sevdiğim ve en çok saygı duyduğum kişi - blueeyez:tender: Forumun en sevilen ve en renkli ayrıca benden sonra en yakışıklı olanı - Ruffy:D En ayrılmaz ikili ve en sevimliler - karakız_38&Hot_Working_Devil:) En taktir ettiğim ve forumun en yararlı üyesi - Kesinlikle Sedef 21:smiley32: En platonik aşık ve aşkına asla karşılık alamıycak olan - SweetGirlAsu:D (Ben koskoca manken basit bi fotomodelle çıkar mıyım canım hiç?:hih!:) En ünlü - Ben.. En karizma, en yakışıklı v.b - Ben.. |
En yakışıklı, en karizma, en havalı, en bitanemm, en aşkımm, en herşeyim:) requiem aeternam Ayrıca en güzel ve en şanslıda Ben |
en kaybolan - Hay_LaZ |
en yalnız bennn:( |
En her konuya msj yazan >>> Ben <<< :D |
en yakışıklı....the encrypted en ünlü.........the encrypted en özel.........the encrypted en havalı......the encrypted en karizmatik..the encrypted baska aklıma gelirse yazarım :):) |
en yakışıklı....the encrypted en ünlü.........the encrypted en özel.........the encrypted en havalı......the encrypted en karizmatik..the encrypted en abisi........the encrypted:D |
En yalnız En keyifsiz:( |
en garibanıda benim......!:rose: |
en seytanı benim daha kötüsü olamaz:noangel: |
en meleği ben:P:muz: |
en özlediklerim:recruit87....hay_laz |
En Üşütüğü ben :P |
En tatLıLar : The Unique:) , karakiz_38:hug: , PocahontaS:kiss: |
En Sevimliler = MaNaNtiaLisT :rose:Queen_AngeL :kiss:karakiz_38:hug: PocahontaS :)Leblebi :tender: |
En başarılıları :NeutralizeR - ThinkerBeLL - kompetankedi - Noranynn - arwen - Hay_LaZ - H€L€N |
En aşkım, bitanem, herşeyim - requiem aeternam(L) En yakışıklı - Kesinlikle requiem aeternam;) En karizma - Kesinlikle requiem aeternam;) En havalı - Kesinlikle requiem aeternam;) En güzel - Kesinlikle Ben:) En aşkımın peşini bırakmayan - sweetgirlasu:hysteric::D En gıcık - sweetgirlasu:P |
En Kardeşim = the encrypted :) |
forumun en sakını benım |
En başarılı :ThinkerBeLL - NeutralizeR - NoRanynn - kompetankedi - helboyy726 - H€L€N - Hay_LaZ :smiley32: En hemşo : Hay_LaZ - mhtp__dnz :P En kardeş : recruit87 - careless_WHISPER - The Unique - the encrypted - karakiz_38:bow::tender: |
Alıntı:
|
En yakışıklı en karizma en havalı ve en şımarıkk requiem aeternam:D En güzel özzgegirl(benden sonra tabe):rofl: En req'nun peşini bırakmıycak olan ben:hih!::P En yakışan çift - requ-özzge:) |
en sesıszı benım |
En basarılı NeutralizeR - ThinkerBeLL - NoRanynn - kompetankedi |
En Kankam = the encrypted :) En Kardeş = Pusat:) En özlediğim= quuen_angel:tender: En mod = Nihle,inlove :rose: |
EN DELİSİ VİRTUM EN ABLASI KOMPETANKEDİ EN CÜCÜĞÜ RUFF EN KARDEŞİ RED.. EN ZIRDELÜSÜ NEPH EN CİCİSİ KAFEM (AŞKUM) EN ŞİRİNESİ DE JÖLY İMMM |
en turbo paylasımcı Tiglon en ban Tiglon en tatlı ThinKeRBeLL en kucuk ben |
En aşkım, bitanem ve en güzel - özzgegirl(L) En sıcakkanlı, en samimi ve en iyi arkadaşım - anelya:kiss: Ablaların en güzeli, en şahanesi, en bitanesi ayrıca forumda en fazla sevdiğim ve en çok saygı duyduğum kişi - blueeyez:rose: Forumun en sevilen ve en renkli ayrıca benden sonra en yakışıklı olanı - Ruffy:D En ayrılmaz ikili ve en sevimliler - karakız_38&Hot_Working_Devil:) En taktir ettiğim ve forumun en yararlı üyesi - Kesinlikle Sedef 21:smiley32: En platonik aşık ve aşkına asla karşılık alamıycak olan - SweetGirlAsu:D En ünlü - Ben.. En karizma, en yakışıklı v.b - Ben.. Ayrıca En Yeni de Ben:P |
En basarılı NeutralizeR - ThinkerBeLL - NoRanynn - kompetankedi En Kankam = the encrypted :muz: En = canlarım Msx :inlove: |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88,queen_angel,İRONX:tender: :hug: |
recruit87:drool:careless:drool:ahmetseydi:noangel: |
Hızlı Ve Öfkelisi De Benim :noangel: |
forumun en sakını ben |
her şeyin en iyisi benim:P |
en masum üye ben |
ThinkerBell,the ancrypted,pusat,DeLLy,v.s....:) |
| Saat: 17:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık