![]() |
slm bende yeni üye oldum daha önce sitede misafir olarak bulunuyodum bugün üye oldum :D |
gerçekten tesadüf oldu gibi bişe aslında msn messenger hakkında bilgi edinmek için girmiştim ve çok da sewindim girdiğime :D |
arkadaslar emin olun burdan ayrılamayacaksınız msxlabs ın tek kusuru kusursuzlugu |
Ben Lüleburgaz dan Sercan.Google da bi albüm ararken buldum ve hemen üye oldum :D |
ödev ararken çıktı karşıma:)..ilk başlarda resim bölümüne baktım ve sonradan üye olmaya karar verdim..gerçekten çok güzel bir site:smiley32: ..Selam herkese... |
muhtesem bı sıte tebrıkler ve basarıler |
Ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle tanıştım sitenizle ama gerçekten çok güsel ;) |
SİTENİZ ANLAMI İLGİMİ CEKTİ AYRICA FORUM SİTELERİNİ GEZERKEN BİR YERDETIKLAMA YAPTIM VE SİTENİN İÇERİĞİ ETKİLEDİ BENİ EMEĞİ GECENLERE TŞK LER |
ben bu sıtenın acaıp yabancısıyımm yardımm edenn olurmuu kılımı kıpırdatamıorumm bı el atın muzık yapmakk istıorumm bı turlu beceremedım :D :^) *-) |
ben arkadasim yani isokolik yknin tavsiyesiyle burdayim iyiki tavsiye etmis çünkü çok güzel bir site süper süper süper:D |
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık