![]() |
aslinda bu siteyi bos gezerken bulmadim bilgisayarimla ilgili problem yasiyorum onun icin formak klimesini tikladigimda karsima cikti ama goz gezdirdikce sitede guzel ve kaliteli paylasimlari buldugumu soyleye bilirim ha ben paprika bu siteye uye olmaktan memnunum |
gercekten güzel site teşekkürler |
Tesadüfen GoogLe'dan ßuLdumm..Çoqq GüseL Site..ÖzeLLikLe Çokk DüzenLi ßir Forum Sitesi..!! TakıLdıgım Forum SiteLerinde En iLgi Çekici Ve DüzenLisi ArtıK ßende ßurdayımm.. |
program araken buldum siteyi üye oldum tam bağımlı olduğum söylenemez böyle yerlere ama yinede gelirim |
alakocludan selam ve sevgilerle. Sörf yaparken sitenizle karşılaştım ve beğendim. Çalışmalarınızın devamını dilerim. |
Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu siteyi yapan ve katkıda bulunan tum arkadaşlarıma emegi icin tşk etmeyi kendime bir borc olarak sayıyorum.Çunki o kadar cok işime yarayan program vs. olduki tarif edilemez. Msxlabs , ile tanısmam ıse bu zaman degıl bundan baya oluyor 1 yıl oldu sanırım yalan olmasın ama googleden deısık uzantılı msn adresı bulmaya calısıyordum ılk sayfa olarak cıkan msxlabsdan yararlanmıstım saolsun :) o zamandan bu zamana bılıyorummsıteyı ama bakınkı benclıgımıe uye bıle olmadım nese kısmet buguneymıs umarım benıde aranıza kabul edersenız, MSXLABS aiilesi ile buyumeye ve gelismeye ... Saygılar.. |
gothic resimler süper sırf oyüzden üye oldum diebilirm daha neler var onlarıda yavas yavas kesfedicm umarım |
ben peri şu ana kadar hiç yalan knuşmamışımdır.bu site benim için o kadar özel olucak ki o zaman bağımlılık yapmış gibi bilgisayarımı açar açmaz bu sitede olucam pek aksiliklerden dolayı buraya mart ayında üye olmuştum ama küçük kuzenim "ESC" tuşuyla kapatınca siteyi unuttum aradan aylar geçti ve bana bu siteden bir mesaj geldi ve bu siteyi hatırladım bir daha bir kenara yazıp unutmamaya karar vericem................. |
önce herkeze selam-merhabalar.site gerçekten harikülade muhteşem diyebilirim zaten güzeldi ,ama yeni versiyonu dahada güzel olmuş ben üç yıldır biliyordum siteyi ama üye olmak bu günlere nasip oldu herşey için teşekker eder.çalışma gönderen arkadaşlarada ayrıca emeklerinin karşılıkları olarak şükranlarımı iletirim.sağğolun hepiniz.eelleriniz dert,yürekleriniz elem ,yakınlarınız keder görmesin.ve son olarak Allah gördüğünüz en son kederden büyük keder göstermesin..sevgi ve saygılarımla.. |
bence çok emek harcanılmış bir site ve çok güzel çok beğendim herkese teşekürler |
| Saat: 12:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık