MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1386-messenpass-and-msn-sifre-bulucular-hack-degil.html)

T_walkeR 22 Haziran 2009 10:17

Alıntı:

blueeyesly adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1426359)
arkadaşlar ben bu konularda çok bilgili değilim ama bir ihtiyacım var bu konu ile ilgili, evde kullandığımız pc den öocuğum msn kullanıyor ve yazışmalarını kontrol edebilmek istiyorum.. bu programlar anladığım kadarıyla parolamı hatırla seçeneği işaretliyse kayıt altına alınan bilgileri çözüp şifreleri veriyor. eğer bu seçenek seçili değilse ve bu bilgisayardan girilmiş kullanıcıların hesap bilgileri-şifrelerine nasıl ulaşırız, bunu yapacak bir yazılım mevcutmudur acaba?. duyduğuma göre keylogger adlı yazılımlar yani tuş hareketlerini kaydeden yazılımlar varmış. bunlar işe yararmı nasıl çalışır ve nerden bulurum. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Bilgisayarinizda Messenger Plus varmi ? plus'da sohbet gunlukleyici var onu deneye bilirsiniz...(Ama Sifre koyulmamissa)

avsar 27 Haziran 2009 13:29

merhaba ben gizli yanıtımı ve şifremi hatırlamıyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz

lady_lina 30 Haziran 2009 15:09

umarım bu defa aradığımı bulmuşumdur eğer öyle ise şimdiden çok teşekkür ederim :)

laedrı 2 Temmuz 2009 20:14

merhaba.
bu konuda yardıma ihtiyacım var. birinci programı indirdim ama herhangi bir hesap veya şifre görünmüyor. bahsettiği gibi beni ve şifremi hatırla olarak kayıtlı msnde. program sorunsuz çalıştı. açabildim. ama şifre falan yok. başka bişey yapmam gerekiyor mu acaba. sorun ne anlamadım.
yardımcı olursanız sevinirim.

aslıperi 9 Temmuz 2009 11:32

benim bilgsayara kayıtlı değil onagöre program varmı

ahmetgns 9 Temmuz 2009 12:23

Alıntı:

aslıperi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1437695)
benim bilgsayara kayıtlı değil onagöre program varmı

Bu dediğiniz hack konusuna girer ve MsXLabs forumlarında hackleme ile ilgili bilgi paylaşımı yasaktır.

musti265 14 Temmuz 2009 00:57

İndirdim daha bişi kaydettmediğim için bişi yok msnde denicem inş iş yarar :):)

yasaresen 27 Temmuz 2009 17:27

msn şifremi nasıl bulabilirim bana lütfen yardım edin

bana kimse yardım etmiyor muu

yagmurb 15 Ağustos 2009 14:36

YA BEN ŞİFREMİ UNUTTUM VE BENİ HATIRLA BUTONUNA HİÇ TIKLAMADIM 2 HAFTADIR ŞİFREMİ HATIRLAMAYA ÇALIŞIYORUM DENENEBİLECEK HER ŞİFREYİ DENEDİM OLMADI VE ŞİFRE ÇÖZÜCÜ PROGRAMLAR İNDİRDİM AMA YA BENDE Bİ HATA VAR YA PROGRAMLARDA HİÇ BİRİDE ÇALIŞMADI BAŞINA BÖLE BİŞİ GELEN VARSA YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM LÜTFENN

PsychopatH 17 Ağustos 2009 12:37

Tam benlik program ama msn sifresini unuttum tam ise yariyormu hiç indiren yokmu yorum yazabilirmisiniz?..!

Ben beni anımsa parolamı anımsa yapmiştim eskiden 1 yıl felan oldu msn mi kaybedeli şimdi napmalıyım format filan attim gidermi o kaydedermi dediğin gibi!...

Bana yardim edersen sevinirim :(:(:(

Saat: 23:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık