![]() |
en askerimiz en bebem devilim:baby::kiss: en ekilen efnalya:P en hastalıklı abişim BLue NiGHT:tender: en aşka aşık Noranynn:inlove: en ağır ThinkerBeLL:rose: en yardım rehberim virtuecat:D en burda burdayım:D en şeker kafeyelmer:drool: en cici arwen:bebe: en hocam dream team:hug: en canım lionhead;) en cool biphoprack(H) en kral kralaslan hatırlayamadıklarım kusura bakmasın bu saatte bu kadar |
En Sevdiğim kardeşim Bugs Bunny En Sevdiğim Abim The encryped En Komik Modetör Ahmetseydi En Ciddi Modetör The Devil En Süper Flashı DreamTeam En Süper Admin Neutralizer |
en şeker kardeşler....isokolik yk,bugs bunny,P.U.S.U en ablalar....Blue Eyez,Jöly en sabırlısı.... BURDAYIM en tatlısı...AY IŞIĞI |
profesyonel futbolcusu ben |
en sıcakkanlısı:frog into prince en sıkı dostlar:p.u.s.u & buggs bunny en görünmezi: DreAmTEAM en yeteneklisi:Roziel en yardımsever:kompetankedi & DreAmTEAM & Kafeyelmer en hüzünlü: arwen en ciddi:noranynn & Thinkerbell en bilgini:neutralizer en taraftar:virtuecat en iyi:tabii ki msxlabs ve bunların hepsi tabii ki "BENCE" |
en ıyı ark. pusu en guzel isokolik yk en kara karakız_38 en cadı nur_08 |
en iyi arkadası:nur_08 en zekisi:thedoctor_611:P en kankisi:isokolik yk en rapcısı:halim duman en superzekalısı:catgirl en beyazıda ben kara degıl:D :D :D :rose: :kiss: |
en kankası pusu en ark. bags banny en şakacı sevmeksesev en karası karakız... |
En arkadaşım .. the doctor En kardeşim .. Bugs Bunny En ablası jöly Burdayım En abisi the encryped |
en kardeşlerim...........Pusu,frog_intro_prince,tatlybela,voodoosool,burdayım en sempatiği..............bugsbunny en yardımsever modu................virtuecat en komikleri...............lionhead,bluenight en "dede"si...................unknownshare en arkadaşı..................esmerkız |
| Saat: 02:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık