![]() |
Hayat bazen umulmadık işler açar başına Ağladığın beklediğin anlar gelir aklına Evet üzülmüşüz sızlamışız bir anı olarak sakla Ben sensizliğin çilesine isyan ettim Ben kalbimi sana teslim ettim Ama senin üzerinede yemin ettim Sevgilinim herşeyinim özlediğinim Hayat bazen umulmadık işler açar başına Şansızlığın yalnızlığın dostların ihanet eder sana Bir tek sana inandım bir seni sevdim Dedimya beynimde şimşeklere Ruhumda uçurumlara Kalbimde bir tek sana yer açtım Bakma böyle suskun durduğuma Ben hep içimden şunu haykırdım Gitme; Beynimi ruhumu attım Kalbimide söküp atmayayım Bu canıda yok yere yakmayayım Bu üç günlük hayatımı seninle yaşayıp Seninle çekip gideyim Hayat bazen umulmadık işler açar başına İşin yoksa vur başını taşlara Bir öpücük masum olsun dudaklara Yine de umut olsun yarınlara http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Yalnızım Yalnızsın Yalnızız https://www.msxlabs.org/forum/metin.gif kimse içimdeki boşluğu görmüyor bir adresi yitirmek neler hissettirir insana kalp atışlarından uzak olmak soluğunda duyamamak mevsimleri, düşünmüyor çok şey bilmenin hoş karşılanmadığı zamanlardayız ciddiye alınmıyor sorularımız gün afrikalı kalmaya kararlı bu dünyadan olmamak da yetmiyor ve siz geliyorsunuz, sarı elbisenizle bir silüet hayatımdaki eksikleri gösteriyorsunuz küçülüp silikleşiyorum, hafifliyor bedenim yalnızlığım dağılıp çoğalıyor sesinizde ben artık sadece kuşların şarkısını dinliyorum |
gözlerin düşüyor önüme gözlerinden görüyorum ardımı yalnızım dehliz boyunca itiyor bir çocuk ihtiyarın önüne (gözlerin alacası uzun ince zifirin dehlize beni karanlıktan sor diyorum) tamam tebessümü haddinden doğurgan ki o çocuk mutlu bir aile fotoğrafı acelen ne? sustum çocuk... ve ihtiyar âh ile sayıklar yirmili yaşlarını |
Dostum dostum güzel dostum Bu ne beter çizgidir bu Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Kan Rengi Bir Sahildeyiz Güneş ikindi vaktinden iznini alır, Usulca süzülürdü ufuktan Her akşam, böyle çökerdi üstüne Yalnızlar şehri İzmir'in Dalga dalga... Ve ardından bir kızıllık yağmalar, Sahil sanki kana bürünürdü. Kaldırımda aşıklar, Rıhtımda yalnızlarla Yavaş yavaş gece görünürdü... Alsancak'ta devam ederdik Çetrefilli masalımıza, Hiç bitmesin isterdik Bu siyah burada güzel, Bu siyah, beyaz gibi aynı İçimizi ferahlatıyor. Kordon'da akşam güzel ancak, Denizde alaca geceler güzel... Bir avuç dert küpü liseliydik biz Siyah suları boyunca dolanan sahillerin, Akşamları çok seven, Sevdadan olsa gerek Ya da hasretten Vuran kendini Bu deli kıyılarına deli şehrin Kimseden bir şey beklemeden Umuda tutunmuş hayatseverlerdik biz Şikayetçisi bile olmadan Saklanmış hüzünlerin... Yine de kendi kendime fısıldarım bazen, Öğrenci olmak kolay değilmiş. Bunca demir misali acıların arasında, Hele İzmir'de... |
Seninle sensizlik arasında gidip gelen ben... Tek korkum, Seninle bensiz kalmak... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Yalnızlıgıma Dost Susuzluğumu dindiren avuçlarında Hasretimi bıraktım hatırlarmısın Yağmur altı hayallerimde kaldın sen Sensizliğin mırıltısında çıkarken basamakları Hep aşk dolandı ayağıma Ansızın patlayan gök gürültüleri misali Titredi kalbim sen geçtikçe anılarımdan Gözlerin değildi beni etkileyen Saçların bakışların veya adımın Hiçbiri bir kıpırtı bile yaratmadı gönlümde Aşık olmak istiyordu kalbim Sen vardın yakında Gözlerim ilk seni yakaladı bilinçsiz bakışlarında Seni düşünmedim geceler boyu Hiç biri sana değildi gözyaşlarımın Yalnızlığımı dolduruyordu her damla Yoldaş misali uçsuz bucaksız yolculuklarda Nefes almama neden oluyor seni bulma umudu Kalbimde hala bi kaç kıpırtı varsa Ve dimdik duruyorsa ölümün karşısında Azrail varlığımı ürpertemediyse daha Bu sana aşkımdan ileri geliyordur Daha fazla kalem harcamak istemiyorum sensizliğe Sen yanımdayken titresin kalemim Sözcüklerim yokluğunda kaybolmasın Bir köşe başında çık artık karşıma Seni bekliyorum... |
SENİ DÜŞÜNDÜKçE GEçMİYOR ZAMAN, GÜLLER AçMIYOR DİKENLİ YAŞAM. NE ZAMAN DÜŞÜNSEM GEçMİŞ GÜNLERİ, SENİN HASRETİNLE YANIYORUM BEN. ZAMANI DURDURDUM ELLERİM KANLI, UĞRUNA öLDÜRDÜM TÜM YAŞAMIMI. GöNLÜM SANA YAZILDI KARA SEVDALI, BU FANİ DÜNYADA TÜM öMRÜM BOYU. DAYAMIŞIM SIRTIMI MUSALLA TAŞINA, BEKLERİM SENİ YANLIZLAR RIHTIMINDA, KADEHLERLE ARKADAŞ OLDUM SENİ HER ANIŞIMDA, BEKLERİM SENİ YANLIZLAR RIHTIMINDA |
köklerini cakillara batirmis tekbasina tutunuyor ay altinda yamacin sirtina denize sevdali bu agac yapraklari sandal sefasinda dolaniyor dallari uykusuz baliklarin kuyruklarina kara gölgesi devrilmis kiyiya düsünen bir adam gibi gecenin koynunda denize sevdali bu agac yosun kokan kovugunda sakliyor dalgalar ona kum tasiyor dalgalar yarasina tuz basiyor kus görmez olmus karalari hatirlamiyor denize sevdali bu agac http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
SURU KALABALIGINDAN, BIR KARTALIN YALNIZLIGIDIR BENIMKISI.YAGMUR SONRASI GOZYASI GIBI CIG TANESININ YALNIZLIGIDIR , ASK ICIN SOLAN YALNIZLIGIDIR. |
| Saat: 07:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık