![]() |
Belki Sevdiğim kişi: Unuttu ama: Ben unutamadımmm.. Geçen sene; Bu aylarda Yeni tanışmıştık, ve Onunla İftara kadar konuşuyorduk. Ama bu; sene: O mutlu ki: Mutlulukların En Güzelinii.. Zaten fazlasıyla hakediyordu. Ama ben: Onun kadar Malesef Mutlu değilimmm.. Çünkü, Sevdiğimmm... Benden Ayrı: Mübarek ayımızı her ne; kadar Sevinçle yaşasamda, Çok şükür sağlığımız yerinde. Orucumuzu tutabiliyoruzzz.. Ama yinede, Ondan ayrı; Olunca Bilmiyorum Günlük İçim: Buruk :$ Onun: Güllerrr... Kadar GÜZELLL.. yüzüne bakıp: Belki söyleyemiyorum :( İnşallah KALBİ hisseder ona söylediklerimiii.. Sevdiğimm.. Çiçeğimm.. (F) (F) (F)HAYIRLI RAMAZANLARR... :msn_party (L) (A) |
ağzını burnunu kırdımının izmiTi çok sıcak yanıyo bu sıcakta otobüse binmek ayrı bi işkence tıklım tıklım klima yok ben serin serin biyerde olmak istiorm bu ne ya pffff :( ah günlük ah arkama bi bakıorum yıllar su gibi akıp geçmiş ama bugünlerde saatler hatta dakikalar bile geçmek bilmio sıkılıorum güzel günler görme umudum bile sıkıyo artık :( |
Sevgili Günlük : İşi bırakmış bulunmaktayım .. Okul heyacanı başlamak üzere... Oruç tutuyorum... Akşama teravih namazına gideceğiz... Kendimi bir garip hissediyorum .. BöyLee içimde garip bir şey var.... Birsürü oyun getirdi yakın bir arkadaşım.. Prince of Persia Warrior within ' e başladım... Two Thrones hata veriyor.. Warrior Within ' de bazı video ve sesler yok .. Korsan işte nabalım.. İyi ramazanlar diliyor ; ve oyun konularına doğru bir yol alıyorum .. :wave: |
Sevgili günlük bugün yine dolu ve hareketli bir gündü.Şuan dinlenmekle meşgulum.Ama başım acayip ağrıyor,sanırım grip oluyorum.Sonra görüşürüz günlük.:) |
Anlasaydın şaşırırım aşkın dilinden Senin için sakladığım kalbe ne yaptın Şiir olsam dize dize senin adına İntizar ekleyip denize attın Anlayamadım ben dayanamadım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın Anlayamadın sen dayanamadım ben Şu 3 günlük ömrüne beni sığdıramadın :(:(:(:( |
:inlove:Sabırlı olmalıyım ama olmuyor ahh su zaman az daha hızlı geçse:inlove:ama az kaldı bundan eminim....:inlove::shy2: |
YDS denemeden çıktım.Galiba alıştım bu yoğun tempoya günlük.Güzeldi:tender:.. Senle de pek görüşemiyoruz bişilerden ödün vermek gerekiyo degil mi:)))) Aşkımı da çok özledim zaten:hysteric: O'nu çok seviyorum:inlove: Bidahaki görüşmemize kadar Hoşçakal günlükümm:cici::wave: |
Hala bir haber yok. Sabrım tükenmek üzere. Umuyorum bugün bu konu bir neticeye bağlanır. Aksi halde.... Of yaa of |
Jgdsh ile bir masal yazmış bulunmaktayız.... Oyun devri yenideen başladı ... Chabox tan yasaklanmak ve profil uyarısı almama rağmen Vip üye olmak istiyorum .. çalışmaktayım .. Höşçakal Günlük ' üm |
Günlüğüm uzunca bir aradan sonra yazıyorum sana:) Bugün şöyle bir nostalji yaptım eski günlükleri eski mesajları okudum kusumun resimlerine tekrar tekrar baktım.Belki de bunun tek nedeni onun yarın gidiyor olması..Bilemiyorum nasıl devam edeceğim hayatımın geri kalan kısmına.Ama bu beni daha güçlü kılacak onu biliyorum.:) Her ne olursa olsun her zaman onunla olacak yüreğim.o benim kıymetlim her şeyim dostum arkadaşım ve daha bi çok şey..Biraz hüzün biraz mutlulukla geçiyor işte günler..O üniversiteye ben de üniversite için yoğun bi tempoya giriyorum.Ama onu ihmal etmicem:hih!:Hiç heveslenmesin:P:naughty:Hayatımın belki de tek İYİ Kİ'si O hiç bir zaman pişman olmadım onu tanıdığıma Ah benim kusum canım kanım her şeyim yolun bahtın açık olsun..Arada bi mesaj at kusuna merakda bırakma buralarda:(Sana gelmeyi iple çekiyorum bebem.Bi gün görüşeceğiz.:tender: Allahım onu ve tüm sevdiklerimi hep mutlu kıl:) Emeklerimizi boşa çıkarma son 1 günüm artık yokum günlük:) 1 sene sonra inşallah dönücem:D Görüşmek üzere:wave: |
yorgunum çok hemdee.... |
uğraş dur hayatın bu evresinde bu kullanılıyor sanırım uğraş dur.......... |
Sevgili Günlük uzun zamandır uğramıyorum.Canım sıkkın yaff.Kardeşim günlük günlük ama insan gene bir arkadaş gibi anlatamıyor ki...Sonuçta herkese açık bir günlük.Her neyse.Kendine iyi bak |
uyuyamıyorum:Skaç gündür uykusuzum.berbat bir durum.uyumak istiyorum:hysteric: |
niye canım sıkılıyor! |
sen bilmezsin beni; ben bazen aptal, bazen kararsız bazen de sinirli olurum. Bugün hepsi birden var üzerimde.... üstüne üstlük birde başım ağrıyor. Sanırıyorum bu hafta böyle geçecek. Hafta sonu güzel şeyler olabilr.(inşallah olur) |
Belim ağrıyor. Uzun zamandır çekiyorum. Birde başım ağrıdı mı gel keyfim gel. Yemede Yanında yat günlük. Neyse... Onu Seviyorum. :inlove: |
Midem rahatsız günlük.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Bugün bir eğitim kurumu ile görüşmemiz vardı,Belirlenen konularda iyi bir eğitim söz konusu idi.Ama şartlar uymadı.Herhalde olmayacak.Hayırlısı... |
hiç birşey tam olmuyor bir taraftan tamamalarken bir taraftan eksiliyor.kimlerim olmuyor hep kimim oluyor. gidersen seni çok özlerim sen benim kıymetlimsin ......... :S |
Nihayet son zamanlarda sıkıntı veren sorunları çözdüm. Hafta sonu yoğun ve yorucu idi. Ama olsun değdi. Şimdi huzurla yeni haftaya başlayabilirim.:) |
Sevgili günlük 2 gündür çok ağır gribim yatıyorum.Bırakın pc başına geçmeyi oturmaya bile halim yok.İşte ancak böyle 5-10 dk.İlaç filan aldım ama grip olduktan sonra...Babam sağolsun.Nerde bir kapı pencere varsa 24 saat açık:S Cereyan o biçim...Herneyse inşallah en kısa zamanda iyileşirim.Kısmet olursa geleceğim Msx:) |
sevgili günlük:moo:Bugün çok acaip geçti benim için:moo::moo::moo:Sabah yine geç kaldım servise:hysteric:Dün de öyle olmuştu.Servisçi bütün çabalarına rağmen uyandıramamıştı beni:DNeyse bugü yetiştim Allahtan:uf:Okul acaip komikti:DÖzellikle dil ve anlatım dersimiz:noangel:Bakma adının dil ve anlatım olduğuna:D öğretmenin kurduğu cümlenin 3 te 2'i ''şey'' kelimesinden oluşuyor:rofl:hele bide pot kırdı ki sorma:moo:Kankamla dakikalarca güldük:rofl: okuldan çıkışta:S servisimizde bi değişiklik oldu:S Başka bi servise geçmemiz gerekti:moo:Ama benim için fark etmez:naughty: 10 ytl kazançtayım:naughty: :shy2:Neyse görüşürüz günlük.haa bide unutmadan söliim:D Bebeemm :m seni çok seviyo kusun:tender::inlove: :wave: |
okul mu iş mi derken iyice sıkıldım:Sacaba neler olacak off zaman da geçmek bilmiyor ki...:uf: |
Sevgili günlük çok şükür halim daha iyi.Allahın izniyle iyileşiyorum.Hayatta en önce sağlıkmış yaff...! |
Sevgili günlük okullar açılalı yaklaşık 10 gün oldu.. Alıştım artık servise , Hasan Abi ' ye ..:kiss: Ne olursa olsun çöm çöm dolaşıyoruz ortalıklarda :noangel: Sınıf arkadaşlarım , öğretmenlerim çok çok iyiler.. Ah bir de sabahları erken kalkmasam :S .... Bazı arkadaşlarımı da pek boşladım ; ama dün iyice özlem giderdik :hug: Yarın Meltem ' le buluşçam :inlove: Futbolu ve Millennium İnternet Cafe ' yi çok özledim.. Yeni bilgisayarlar yapmış ; LCD Bile almış.. :hysteric: Neyse ben kaçtım babam geliooo :moo: |
yağmurlu ve hoş bir hava.:rose:nerdeyse 3 saattir aralıksız yağmur yağıyor.bir de elektrikler gitmese:uf:Allah'ım ne olursun hakkımda hayırlı olan olsun yoksa sıkıntıdan patlıcam:cry:canım sıkılıyor:hih2: |
Aaahh ah yine başıma iş açtım. Ne olurdu sanki hazırı kullansaydım. Farklılık yapacam ya..... iğneyle kuyu kazmaya devam :( |
merhaba günlük:moo:Nasılsın görüşmeyeli:PBen çok iyiyim:cl:Biraz rahatsızdım son iki gündür ama şimdi çok iyiyim:cl:Bebemle de konuştum dün görüşememiştik özlemişim yaa:cry:Bugün okulda matematik geometri dersleri falan vardı :moo::moo:Çok yoruldum:(yarın okul çıkışı dersanem var:faint:tempom çok yoğun çoook:cry:Ama olsun bütün bu çabalarımın karşılığını alacağım umarım:))Tabi en hayırlısı neyse o olsun:tender:Ama bugün çok eğlendik yaaa:D boş bi derste:D mezdeke oynadık:shy2:videoya falan çektik süperdi yaaaa:noangel:ben onları çok özlicem:SAma üniversiteye gittikten sonra da görüşürüz yaaa:) çok seviyorum onları:tender: :tender: Neyse günlük görüşürüz:wave: :kiss: |
çok başım ağrıyor off dayanamıyorum. bir an önce uyumak istiyorum:moo: |
bugün sokaktaki yavru kediye peynir verdim die bana tuaf tuaf bakan kadın :S giderken de iğrenççç diyen kadın beni üzdün acaba neden iğrenç oldum? :D |
slm günlük yine ben biras daha dert yanmaya geldim.çok az zamanım kaldı ama kafamda çok karışık.:uf:elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işimiz Allah'a kaldı.hakkımda ne hayırlıysa o olsun8-) |
salı günü benim için çok önemli :( inşallah istediğim olur ve rahata kavuşurum :S |
Selam günlük nabersin :) sonunda bitti işte... Kuyu işi tamam. Herşey hazır. Stresli ve yorucu 4 gün sonunda bunu da hallettim şükür. Yorgunluğuma da değdi hani...:) |
günlük geçmiş sayfalarına bir baktım ilk okul zamanımdan beri yazmışım hiç de ayrılmadık en iyi ikinci dostummuşsun anlaşılan dilin yüreğin yok ama tertemiz sayfalarında çok şey paylaşmışız ancak artık kalem değil de klavyeden yazdığıma kızmıyorsundur umarım Eylül 2008 |
Sevgili günlük sonunda derslere de başladık şu lisede ama ders programı ve sınıf öğretmenleri bir kez daha değişecekmiş.. Serviste sabahları arka 4 lüyü 5 lemek yerine Orkun akşamları da ben tabureye oturuyorum..Fakat öğle tatili 1 saat ve TicareT Merkezi ' nde yemek yeme şansımız var.. Sınıf arkadaşlarımdan şimdiye kadar memnunum bayram tatili de yaklaşıyor.. Neyse şimdilik bu kadar yeter unutmassam akşama görüşürüz..HoşçakaL |
Yarın ya ağlayacağım ya da güleceğim.Umarımm herşey herkesin dilediği gibi olur.Bana şans dile günlük..:( |
Onca öfke ve kırgınlıklarıma rağmen onu yok sayamıyorum. Dilerim her daim mutlu olur. Bana yaptığı haksızlığında en kısa zamanda farkına varmasını isterim. Belki o zaman kendini affettirebilir ve canım böyle yanmaz.... |
sanırım ben çok çabuk affediyorum eski dostumdu en zor günümde aradı ben çağırmadım mutlaka gelicem dedii ama gelmedi yinede sağolsun araması bile yettii...! |
Sevgili günlük havalar çok soğudu yaff hastalık yakamı bırakmıyor.Gerçi daha iyiyim şimdi.Aslında anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki,ama hiç bir faydası olmayacak günlük.En iyisi hiç başlamayayım ben:S:( |
BizBize / Sanal Günlük Sevgili günlük tekrardan merhabalar.Bugün arefe günü!Eskiden bayramlarda,bayram arefelerinde yanımda olan çok değerli bir arkadaşım vardı...Bu onsuz gireceğim ikinci bayram:(:(:( Canım yanıyor yaff bildiğin gibi değil.Kaybettim onu!Sözleri-Kişiliği nasıl netse,gidişi de net oldu dönmemek üzere! Ne diyeyim nasıl anlatayım.Kabullenmeyi deniyorum ama bir yerlerden çıkıp geliyor,anımsatıyor,buluyor beni bu üzüntü...NE kadar konuşsamda anlatamıyorum:S:( Bayramın mübarek olsun canım arkadaşım B****** Gidiyorum şimdi günlük. |
Aahh günlük ah! Yarın bayram, bir sürü işim var bu gece, ki hiç böyle olmazdı. İşlerimi genelde 3 gün önceden bitirir bayramın gelmesini beklerdim. Ama bu bayram öyle olmadı. Neden mi? "Mavi Karanlık" diye bir site var ve ben full oradayım. işte bu sebeple ......:) Ama olsun orada olmayı seviyorum. Çok olsa bu gece uyumam yine de yetiştiririm.:) Görüşürüz günlük by... |
Güzel bir bayram sabahı , temiz bir uyku , iyi rüyalar..Bayram iyi başladı ve ne yaptım ettim msx Siz duramadım..İyi bayramlar günlükçüm ; Bol çikolatalar :P |
başım ağrıyor.son bir haftadır çok yoruldum:S şimdi çıkıyor bunun acısı:uf: |
Sevgili günlük yorucu bir gündü.Msx'te gezinirken Fadedliver'in günlüğüne gözüm takıldı.İşte o günlükten bir kısım; "hani gerçek DOSTLUKLAR her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? AMA ÇOKTAN GİTTİNKİ SEN:(:( Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak. "Kendine iyi bak" derler, kursunu kafana sıkıp giderler..." Bana,kendisi için çok üzüldüğüm bir arkadaşımı hatırlattı. |
Günlüküm:tender:Özledim seni bea:S Bu aralar çok kalamıyorum buralarda:moo:Ufak tefek bazı problemlerim var bide bayram telaşı eklenince bunun üstüne sonuç..Bu bayram diğerlerinden çok farklı oldu:SBabamız yanımızda yok:cry:Onun boşluğunu hissediyorum:SNeyse az kaldı çok az gidicez inşallah hep bir arada olucaz:tender:Bide önemli bi sonuç bekliyoruz bakalım ne gelicek:Sumarım negatif gelir:Skorkuyorum:(ve bu süreci yaşarken yaşamış olanları çok daha iyi anlıyorum zor bi durum ve bayağı sıkıntılı bi süre etrafa gülümsüyorum ama içim içimi yiyor:Suyuyamıyorum kaç gündür:STek dileğim sonucun güzel çıkması bizler için..Bu arada kusum da bana çok destek oluyor çok seviyorum ben onu iyi ki var... 'ailem'o benim .. hoşçakal günlüğüm iyi haberlerle dönerim inşallah:) :wave: |
Gün güzel başladı:D güzel devam etmekte... Kusum bana öyle güzel birşey yapmış ki çok mutlu oldum:kiss: Çok seviyorum ben onu :tender:Yine kekledi:D:moo: Hem de en zayıf noktamdan:hih2:Bozuntuya vermemeye çalıştım ama nafile:SSinirden zıplıyorum:rofl:Bu arada İstanbuldaki düğünümüzün tarihi çok yaklaştı:moo::moo:Bide onun heyecanı var:rofl:Neyse hayırlısı olsun her şeyin:)))) Hoşçakal günlüküm :D çok acıktım ben:moo::moo: Annem sağolsun döktürdü yine mutfakta:drool::drool: hemen gitmeliyim:moo::moo: :wave: |
Günlük şu 9 günlük tatil çok yaradı . 9 gün boyunca yaklaşık 6 saat İstanbul Kıyamet Vakti oynadım :noangel: .. Forumda pek paylaşımda yapamadım :moo: Şu sıralar kendimi Forum ' a verip birşeyler yapacağım.. Bilgisayarımın etrafı çadır gibi oldu ne ararsan var .. İstersen sayıyım günlük ; Bant - Tırnak makası - Yeşıl kuru boya kalemi - Telefon Defteri - Telefon (ev) - 120 soruluk kitapçık - şöyle bir baktğımda en az 15 oyun cd si - anahtarım - Yazın çalışırken bulduğum Mercedes amblemi ve X harfi - Mavi mendil - Kırmızı kalem - Günde 10 dakika ile İngilizce kitabı - İngilizce Sözlük - Parmak Belleğimin kağıtlar kullanım kılavuzu falan - modem .... Bu temizlenmiş hali.. Ayrıca dün akşam babamı yaklaşık 00 : 00 ' dan 04 : 00 ' a kadar Kişisel Bilgisayarımı kurcalarken yakaladım . Aile Koruma Şifresi ' ni kurdum .. Ayrıca bilgisayarı ' da şifreledim..Ek olara SaKLa programını da kuracağım.. Neyse günlük acıktım Annem patates kızartacak hoşçakal .. |
Bugün dersaneyi kırdım günlük,biraz hastayım:hysteric:Ama güzel bir gündü her zamanki gibi:uf:Annem de gelse artık eve ya,tatil bitti kiii:moo:Annemin köyde olduğu zaman zarfında düşündüm de aslında tek yaşamak tam da bana göre;Saolsun abim hiç yalnız bırakmadı ama:faint:. Biraz sonra yeniden test çözmeye devam ederim artık;).. Ben demişken günlüğüm yani kendimden bahsetmişken öteki yarıma da deginmeden geçemiciiim..Onu çok seviyorum iyi ki benimle...M:inlove:M |
Günlüküm birazdan maç var inşaAllah yenecez:D:D |
günaydın günlük kotu günler gecırıyorm............................koca bır kakartıdayım.............ama ınadına yasamak benımkı ınadına sevmek gibi...........yarına umudum var dır dıye belkı bu ısıltım:) |
| Saat: 06:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık