![]() |
Düşlerim başka şeyler..Ağlarım hiç bıkmadan..Giderim çok uzaklara..Ardıma hiç bakmadan... |
ögrenipte unuttuklarımdan özür diliyorum |
bitsin artık mesai.. |
return of the Ruff Ryders :P |
batsın bu dünya |
geçici hewess değill....hakedene nefess olurumm.. |
bitsin bu rüya |
ıvır zıvıra takılıp gidiyoruss bahk gör; bende sanardım sadece kediler nankör! :):):) |
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler… |
sewene merhaba; sewmeyene elveda! :):):) |
Alıntı:
wayyyyyyyyyyyy süpersın sen cnm bnm yaaaaaaaa:):) |
senin kadar olmasamda senin yolundan gidiyorum cnm... :rose: |
fazla bir açıklama yapmaya gerek yok sanırım!buğulanmış bir cama ne yazardınız! :):):) |
cam lar şikest oldu meyler döküldü sakiler meclisten çekti ayagı |
•ßєи уσℓυмυ ѕєçтιм уα ѕєи ... уα öℓüм ..• |
canım sevgılımdı |
YANLIZLIK ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır... ... |
yazılan saçmalıkları silerdim;) =) |
Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir |
:muz: hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır :muz: |
Herşey biter senmi kaldın bir yalnız , herşey diner yeter ki sen zamanı ver ! ! ! |
Bir silahım olsaydı, ... Yoksulluğu şakağından, Kaybetmeyi kalbinden, ve sensizliği alnının tam ortasından vururdum. |
hergünüm bu gün gibi olsun |
(L) Love Supreme (L) |
ΛDΛM OLDΛ GЄL BЄN MЄVLΛNΛ DЄĞ!L!M :turkiye: |
.Sert rüzgarlar karanlık geceleri severmiş , aynen benim seni sevdigim gibi |
BEBEM |
.Yüzükte başka isim , yürekte başka isim olmaz. İnsan olana bu yakışmaz. |
günün sözü Alıntı:
katılıyorum :P |
Is This Love |
Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız. |
mutluyum |
Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim |
bulamadım bulamadım |
Dal Rüzgarı Affetmiştir, ama kırılmıştır bir kere |
rüzgar halt etmiş ama olsun kökler yerinde ya |
Durgun sular derin akar..! |
uykum geldi |
üçgün dedin beş gün dedin |
ÜSTÜME BASIP GEÇME YAR |
aklına sorma |
Gözlerin konuştuğu dil her yerde aynıdır ..! |
Graffiti yapardim (Alpha) |
Gerçeği insanların ölçüleri ile değil, insanları gerçeğin ölçüleri ile tanı ..! |
dervişler harabat olur |
Göz Damlalarının Yanaklarına Çizdiği Islak Patikaları Seyret, Seyret ki Yalnızlığın Acısını Anlayasın. Dudaklarını Okşayan Tuzlu Tanecikleri Hisset, Hisset ki Daha Güzel Ağlayasın. |
bana okumayı öğreteni seviyorum |
cop adam cizerdimm :D:D |
Birgün Yağmura Yakalanırsan Benden Kaçtığın Gibi Yağmurdanda Kaç. Çünkü Bulutların Arkasında Kaybolan Aşkı İçin Ağlayan Benim. |
sarmadimi manzara resmi cizerdimm :D:D:D |
| Saat: 21:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık