![]() |
merhaba ben mahsun site gerçekten güzel |
iş yerinde benim ustam gösterdi bu siteyi.ustamında oglu bu sitedeymiş hatta sanırım bu sitenin kurucularındanmış.ama tam olarak bilmiyorum onuda sölim yani... ama sunu sölim site cokk iyi... |
Sayın MsXLabs ailesi sizleri Google den buldum.Ben gazeteciyim,arapça,kürtce,zazaca ve süryanice bildiğim için gazetecilik hayatımın 20 yılı güneydoğu ve ilgili şehirlerde ülkelerde geçti.BOP ile ilgili yazılarım ve araştırmalarım sürüyor.Keşke sizi daha önce bulabilseydim,ama yinede bulduğuma çok sevindim beni üyeliğe kabul ettiğiniz içinde teşekkür ederim. Saygılar Recep DEĞER |
sitenizi çok beğendim girdiğim en güzel sitelerden biri:D |
MERHABA BENDE SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM. GOOGLEDE SİTELERİ GEZERKEN BULDUM VE ARANIZA YENİ KATILDIM. AYRICA BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM.....:D :D :D |
adım Cihan Sakaryada oturuyorum ve sevdiğim kız japonca biliyodu, bende öğrenecem dedim ve girdim googleye. oradan sizin sitenize rastladım.Gerçek aradığımı sonunda bulmuştum, size çok teşekkür ederim...Forumunuzda gayet muhteşem :) |
messenger discover ı arıyodum burada buldum kendimi yanlız şu kayıt işlemleri biraz daha kısa olursa daha iyi olur daha çok ilgi görür siteniz çok güsel...ama kafa kağıdımıza kadar bilgi verdik:)) |
saolun narkadaslar ben metin bay |
iyi günler dilegiyle burhanozdemir elektronik servis işletmeteyim bi tesadüf sonucu sitenize ulaşmış bulunmaktayım ve samimi olarak söliyebilirim çok güzel bir çalışma yapmışsınız candan kutlar başarılarınızın devamını dilerim |
siteyi tesadüfen buldum çok güzel bence başka yerlerde daha fazla tanıtımını yapmalısınız en azından üye olan arkadaşlar buna destek olmalı:smiley32: |
selam aleyküm arkadaşlar.Bende googleda cep msn ararken buldum üye oldum çalışan emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim. |
İnternette bir program ararken rastladım forumunuza. Programı indirebilmek için kayıt oldum. Fakat MsXLabs Hi-Tech Forum bana diğerlerinden farklı geldi. Sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğim. Forum mükemmel ... |
Sanal arkdaşlardan duydum ve hemen üye olmaya karar verdim üye olduqm içnde gercekden piişman olmadı aksine mutluluk duyuorum.. |
önce daha bakıyodum hemen nasıl buldum diyeceksem google arama yaparken birden favori rengim mavi ve karanlığı kullananlara rastladım yanlız değilmişiz görüşmek üzre |
merhaba ben tahsin ben aslında bu siteye sadece güzel etkinlikler yapılıyor diye kaydoldum yani fazla bir açıklamam yok isterseniz beni bu msnde bulabilirsiniz...! |
ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı :) Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı) ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı :) Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı) |
nasil siniz (co) |
Merhaba QapriCe ben... aslında sitenizi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak nasip olmamıştı. Fazla messenger meraklısı olmadığım için ama içeriği geniş ve çok cıvıl cıvıl bir site ve üye olup zaman buldukça gezinmek isteiğim için üye oldum..Mutluyum :) Emekleriniz için ve etkinlikleriniz için şimdiden teşekkür eder sitenize zeval gelmemeesini dilerim. |
Live Messenger eklentilerini ararken karşıma çıktı.. Alışılmışın dışında, biraz karmaşık, kendine özgü ama sanırım alışkanlık yapacak.. Göreceğiz... |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı......... değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum size kolay selsin |
merhaba siteniz cok güzel plmuş begendim teşekür ederim ayı googleden emineme girmiştim ve sizin siteyi gördüm ve hemem oraya girdim ok |
ben zaten üyeniz olan firstladynın tavsıyelerıyle üye oldum ama güzel bir site gercekten herkes için birşeylerin olması özel bir avantajı |
mrb herşeyden önce bizim chatlac önerdi güzel bi ortam felan dedi tam senin aradığın tarz dedi samimi dedi dedi de dedi işte serdar ben bi özel hastanede çalışıorum ve bu insanları hiç anlamıorum. hayatın ne kadar kısa olduğunu hergün görüyolar ama hayatı kendilerine ve başkalrına zindan etmekten vazgeçmiolar. aptal aptal işler anlamışlığım yok. toprağın ay ışığında saklıdır varya tam o karakterim işte ikizlerim sanatı kültürü yaşamayı eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviorum öle yani |
[quote=caglayannet;5310]ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı......... değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum..........:D :D :D [/çok iyi bir site yapmıssınız sizi tebrik ederim |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum. saygılar |
ben bu sıteye daha once uyeydım Euroteam nıckıyle sanırım sılınmıs sonrasında bu zamana kadar acıkcası hıc gırmedım bu gece nette arama yaparken yıne karsıma bu sıte cıktı :) bu sefer dedım uye olup kalıcı olayım dedım ;) |
Bundan 4 Ay Önce Google'de Msn Göz Kırpmaları Ararken Gördüm Ama Bağlı Olduğum Başka Bir Forum Sitesi Vardı Artık Hiç Bir Site Umrumda:@ Değil Eğer Burada Rahat Edersem Sonuna Kadar Sizinleyim Arkadaşlar Forum Sitenizi Geziyordum Önce Paylaşımlarınızı Kullanıyordum Üye Olmak Bu Güne Nasipmiş Emeği Geçen Herkeze Teşekkürler Saygılarımla...:) |
ßence Harika bir site daha önce boyLesıne rastLamadım!! Hemen Hemen 1 yIldır bu siteyi biLiyorum bi arkadasım tavsiye etmişti (msn hakkında aradığım her türLü şeyin ßuLunduğu) iyikide etmiş cidden cok faydası oLdu sizLere cok tşk ederİm... ;) |
Ben google ile tanıştım bu siteye.Mutlu olacağımı düşündüğüm için üye oldum.Birlikte iyi günler geçirmek dileği ile.. Birde bu sitede aradığım her türlü şeyi buluyorum ve bunları bulanlara teşekkür ediyorum.Çok yararlı bir site. |
Windows live.com uzantılı mail acmak için kod ararken burada buldum kendimi gerçekten içeriği güzel ve hoş olan bir site sanırım burdan sonra bagımlılıgım burası olacak :p |
merhab beyler ben kendimi arıyordum burayı buldum hayırlısı bakalım burada hecker dökümanları yokmu :))) |
Alıntı:
Site ve Forum Kuralları |
Alıntı:
MERHABA ben de msn sayfama yeni göz kırpmalar yüklemek istiyordum ve kuzenimden sizin sitenizi duydum goggle den arama yaparak sitenize ulaştım.site çok güzel ancak 2 gece üstüste uğraştığım halde pc.me göz kırpma indirip açmayı başaramadım.yardımcı olursanız sevinirim.saygılar :@ ve :*( . |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-goz-kirpmalari-winks/36-goz-kirpmalari-teknik-destek.html |
aslında google de dolaşırken/ msxlabs.org/ dolaşırken tanıştık:D çok güzel bi site elinize saglık |
siteyi cok iyi buluyorum ... |
google de arama yaparken buldum bayıldımm gif arıyorduumm siz geldiniz ihuuhheee |
şuanda ben öğretmenim bilgisayar okurken ödev araştıyodum bu siteyi buldum eeee... arayan belesınıda , mevlasınıda.... öyle sonra okul bitti pek giremedim ama ş,imdi tekrardan üye oldum .... herşeye ragmennnn |
Merhaba Arkadaşlar . Benim kısaca bir sorum olacak...İnternet Exporteri açtığımda birçok siteden reklam sayfaları geliyor,bunları nasıl yok edebilirim, Yardımlarınız için çok teşekkürler |
meraba ben siteyi tesadüf esri buldum hic düşünmedende kayıt oldum umarım iyi vakıt gecırırımby |
merhaba ben sitenizi bir arkadaşımda gçrdüm ama o zamanlar site yapım aşamasındaydı aradan 3 5 ay geçti girişi çok değişikti ve dikkatımı çekti şimdi artık üye olarak buradayım ama yazılım arsıvıne biraz daha önem verilirse bence çok daha fazla kulanıcı ailemize katılır sağgılarımla |
ben burayı google da oyun ek paketi ararken buldum....sayfa düzeni ve efeklerden hoşlandım,parayla değilya bende üye oldum.....(kayseriliyik) Gerçekten güzel paylaşımlar var Teşekkürler... |
google |
aslında bir program ararken karşıma çıktı aradığımı buldum ama siteden çıkamadım gerek teması gerek dizaynı mütiş bişe ve şimdiye kadar bu ve ya bunun gibi bir teması olan büyüleyici bir site daha görmedim başarılar arkadaşlar bundan sonrada hep beraber olmak dileğiyle:) |
Merhaba, öncelik olark siteniz gerçekten güzel olmuş bu konuda katkıları olanlar teşekkrü ediyorum google bir program arıyordum şans eseri çıktı ve girince üye oldum Saygılar, |
BU İNCE VE DÜŞÜNCELİ MAİL VE MESAJ İÇİN ÇOK MERSİ BEN DAHA YENİ BİR İNTERNET MERAKLISIYIM VE SİZİN FORUMUNUZU İNCELEYİP BEYENDİM BU DA BENİM SİZİN FORUMUNUZA ÜYE OLMAMIN EN ÖNEMLİ YANLARINDAN BİRDE SEVİYELİ VE DÜZEYLİ BİR FORUM SİTESİ BU SİTEYİ KURAN ARKADAŞIMA TEŞEKKÜRLER VEDE BAŞARILAR. |
msn programları arıyordum tesadüfen girdim aa girer girmez heh işte bursı dedim başarılısınız başarılarınızın devamını dilerim paylaşalım güzelleşelim |
Alıntı:
|
hımm...merhabalar My_Buzz_ ben...google da bir arama sonucu buldum ve çok beğendim...bunun sonucunda da yanınızdayım...biras daha siteyi dolaşıcam ve memnun kalıcamdan eminim...emeğinize sağlık... |
rastgele buldum ama tam teferruatıyla inceleyemediğim için bir yorum yapmam şu an çok zor.ama faydalı bi site olduğunu umut ediyorum |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık