![]() |
en ban jarule Tiglon:D |
en çok nicki olan ............tiglon:D |
Alıntı:
|
en sabırlısı...........ThinkerBell en takdir edilen............ThinkerBell |
Hep demişimdir:P En başarılı NeutralizeR ve ThinkerBeLL ve En Team :kompetankedi (sw) |
en sakın ıronx |
nihle |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88,queen_angel,İRONX:kiss: :tender: |
en en en çook sevdiğim,cnm bnm:Requiem:tender::kiss: |
pabucu dama atılan: ben :D |
en en en sevimlisi:ruffy'mm:tender::kiss: |
forumun en kıtapseverı benım |
En başarılı NeutralizeR ve ThinkerBeLL ve En Team :kompetankedi Abimiz:wave: En sevdiğim dostlarım :recruit87 ve careless_WHISPER En sevdiğim kardeşlerim :The Unique & RuffRyders & karakiz_38 & Leblebi & iRONX & HoT_WoRKiNG_DeViL & BARIŞ & Sedef 21 & the enrypted & nünü & H€L€N &Kral_Aslan daha ismini saymadığım bir çok üye var(sw) |
en cnm abim: P.u.s.a.T:kiss::tender: |
en yalnız ben:( |
En canım abisi : TaTLı_BeLa,karakiz_38,HoT_WoRKinG_DEViL :kiss: |
en bidenem,bebişim:Hay_LaZ:kiss::tender::rose: |
en artıst benım::D |
en kadersizi:ben:cry: |
en özeli...................the encrypted en yakışıklı..............the encrypted en karizmatik..........the encrypted en havalı.................the encrypted en sevdalı...............the encrypted |
en yeni en taze :D |
TaTLı_BeLa,karakiz_38,HoT_WoRKinG_DEViL,Hay_LaZ :kiss: |
En cabuk imza deişen Pusat daha demin farklıydı yaf :D |
en sevdiklerim:HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa,The Unique,P.u.s.a.T,RuffRyders,The encryted,mhtp_dnz88,queen_angel,İRONX,Requiem,Hay_LaZ:kiss::tender: |
EN yeni ben :D |
TaTLı_BeLa,karakiz_38,HoT_WoRKinG_DEViL,Hay_LaZ,İRONX :kiss: |
günlük tutkunu tabiki de ben :P |
en espritüel kendi üstüme tanımam:noangel: en sevilen:karakiz_38 en iyi abiler:pusat,the encrypted,the unique,haylaz en güzel:tatlı_bela (kızı yanımızdan kacıracaklar diye korkuyoruz:D) en gıcıkım:ironx en cok korkuttugum yegenim:çöl fırtınası en sevdigim ablam:noranynn :inlove: en iyi arkadaslarım:cesminaz,leblebim,caglayan46 ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaslarım:rose: |
İRONX |
en bebişim:TaTLı_BeLa:kiss::tender::rose: |
ennn birtanem herseyimm Karakiz_38 iyiki varsınn :kiss::tender::rose: |
en kankişi:HoT_WoRKiNG_DeViL:kiss::tender: |
En iYi : karakız :) |
asla_asla_deme :hih!: |
en damarcı pusat =) |
En başarılı NeutralizeR |
avatarı en hos bayan = asi meleq avatarı en hos erkek = pusat en canayakın = karakiz en yabancı = ben :D:D |
en tatlı ve güzell japon = JinguruBerru |
en tatlı ve güzell japon = JinguruBerru |
En aşkım, bitanem ve en güzel - özzgegir(L) En bana platonik aşık ama aşkına asla karşılık alamıycak olan - sweetgirlasu:D En dost, en arkadaş ve en canımın içi - anelya:kiss: Ablaların en güzeli, en şahanesi ve en bitanesi - blueeyez:) En sevimli, en sıcakkanlı ve en tatlı - karakız_38:D Forumun en renkli en sempatik ve benden sonra en yakışıklısı - Ruffy:D En barış sağladığım - Penthesilea:P En taktir ettiğim ve forumun en yararlı üyesi - Sedef21:smiley32::D Ve ve ve tabiki en yakışıklı, en karizma, en ünlü ve en havalı - Ben;):D |
en mesajcısı - arwen - Hay_LaZ en sevdiğim - karakiz_38 en iyisi - P.u.s.a.T en şirini - HoT_WoRKiNG_DeViL - TaTLı_BeLa en şekeri - Naesse AnceLime en formcusu - RuffRyders en abisi - The Unqie en uşaum - The encryted en kardeşim - p.u.s.u en ünlüsü - Requiem en bizi unutan - BsM en geri dönen - Hay_LaZ |
En iyileri :kompetankedi NeutralizeR ThinkerBeLL Hi-LaL |
en uyusu - The encryted:D |
en gıcığı........... loafergirl:D |
en kız duşmanı............The encryted :p |
En delikanlısı : the encrypted ;) |
en lazı ------ PUSAT |
en bidenem Karakiz_38:kiss::tender: |
En karizma, en yakışıklı, en havalı, en aşkımm, en herşeyim ..:) (L)Requiem(L) |
Alıntı:
En objektif, en realist ve en tarafsız benim aşkım..:D Ayrıca en güzel, en tatlı, en sevimli ve en "şanslı" da benim aşkım..:D(Şanslı olmasının sebebi malum Ben'den dolayı..:D) İkinci en şanslı da Ben oliyim bari..:P |
| Saat: 05:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık