![]() |
hayatın güzel yanı...bi tarafta kötü bi olay yaşarken diğer yandan sevinilcek olayların belirmesi.yani hayat her şeye rağmen güzek ve süprizlerle dolu...:):) |
halı saha maçları :) |
Aşık olmak:tender: |
sevdiğimin yanımda olmasıı:kiss: |
gece uyumak (( oda bida uyanmamak üzere olur inşallah)) |
her sabah başımın ağrıması na ne dersin :D |
Hayatımda onun bir ilki olsa gerek...Onla küsüşünce onun da canının yandıgını hissediorum:S..(yani onun için değerli oldugumu biliyorum:tender:) Güzel bir durum degil ama daha önce hiç kimsede böle hissetmemiştim:uf:Güzel olan da onun ilk ve teki olması zaten:inlove: |
Kardeşim Sonnur,sağlığım,ailem... |
gune baslamak ve gunu bıtırmek yorgun terlı ama mutlu bu hayatın bence en guzel yanı olsa gerek bırde senı bır ozlemle bekleyen zumrut anka kusun daha ne ısterım hayatan mutlu olmaya yeter bence |
Hayatıma Sıfırdan Başlayıp Sadece Onu Sevmek Daha Ne Olsun |
tek güsel yanım:inlove: |
HERŞEYİM YA DAHA ÖTESİ VAR MI ? |
Hayatımdaki en doğru insan:inlove: |
Beni Doğruya Sevk Eden DOĞRUM MELEĞİM |
süslü cümlelerime en içtenlikle karsılık bulabildigim bebeğim:kiss: |
özlemek ve özlenmek :) |
öLmek !! |
sevmek :inlove: |
aşk aşkım :) |
sewilmek olsa gerek... (= |
Sağlığım yerinde şükür |
aşkııım:inlove: |
kendim :D aynaya bakmak :D süslü şirin gibiyim bu aralar :P |
Küçük kızkardeşim Sonnur.İyiki benim kardeşim o:) |
büyük bir ailemin olması |
kendim olmam |
Onunla tanışmış olmakk.. :$ |
Hayatımın en guzel yanı hayatta olmam aldıgım nefese sukretmem ,mukkemel bır aılem olması ve ıyı bır muzık dınlemem cunku hayatı sevıyorum o benı sevmıyor ama ınadına savas ınadına mutluluk cunku benı guclu yapan budur buda hayatımın vazgecemıyecegım en guzel yanıdır. |
SAĞLIKLIYIM PARAM VAR AİLEM VE SEVDİKLERİM VAR GÜZELİM YAPACAĞIM BİR İŞİM VAR DAHA NE OLSUN BİNLERCE ŞÜKÜRLER OLSUN.... |
Allahıma hamdu senalar olsun. Her anı yaşatan Yüce Mevla sonuçda. İyiside Kötüsüde Rabbim kaldıramayacağımız dert vermez İnşallah. |
Meleklerim :) |
BANA RESMİNİ GÖNDERMİŞ OLMASII AMA ŞİMDİ BAKAMIYORUM ÇÜNKÜ O BENİMLE KÜSS.. ONDAN İZİNSİZ RESMİNE BAKAMAMMMMM... |
Ailem |
Hasta insanları gördükçe sağlığım için şükrediyorum Allaha. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin |
Hayatımızmı olmus ki güzel yanı olsun :D |
Kusum:tender: Ailemiz(A) Meleq'im:kiss2: |
Rahatlıgım :-) |
müzik dinlemek - kskançlık yapmak - bahçelerden çiçek koparmak çok güsel bi duygu...:D |
herŞeye rağmen biŞileri baŞarıcağına oLan inancımın bitmemesi :tender: |
Ailem |
uyumak uyanıp bi daha uyumak |
Ailem... :tender: |
kardeş diyebileceğim değerli arkadaşlara sahip olmam :tender: |
Eğlenmek |
uyumak |
yaşadığım Şehir |
Ailem , Kardeşim dediğim tüm arkadaşlarım , gitarım :uf: |
UYUMAK |
METANET,İNANÇ.. |
Sevdiklerimle oldugum her anım :tender: |