![]() |
google"da tesadüf eseri buldum üye oldum ve güzel bir site:) |
Gercekten Cok Hos Olmus Elınıze SaglıK Farklı Bı grafık Tebrıklrt |
googlede gezerken önüme cıktı. fantastik geldi :) inş. size yardımcı olabilirim. :) |
ilk önce tüm insanligi selamliyor saygi ve hürmtler diyliyorum yegenim benden birkac resim istemistim onun sayesinde sizleri buldum(iyide yapmisim):) :) sizlerle hosca vakit gecirmek dile ile not:benden fazla birsey beklemeyin fazla caktim yoktur|-) |
Ben daha 2 günlük bir üye olrak Wind. Live Mess. 8.5'in tr yamasını google'da ararken buldum bu siteyi...;):smiley32::banana::rofl::break::turkiyem: |
merabalar......geldim,mutluyum,iyiki varım.msXLabs'ı nasıl buldum bende bilmiyorum.tamamen tesadüf.........ama şimdi burdayım sizlerle........... |
Gece suskundu, içimde çığlıklar atıyordu. Kurtulmak için bişeylere sarılırsınızya! Vakit geçirmek için bakınırken, şu an bulunduğum yerdeyim. http://img393.imageshack.us/img393/4144/362314zf8.gif |
slm arkadaşlar ben Hüseyin. arkadaşlar bana kısaca flatipus (platypus) der :D ben de buraya yeni üyeyim (değilim ama üye olduğum 3 haftadan bu yana ilk defa girebildim) çok güzel bi site herşey var. siteyi hazırlayanların ellerine sağlık diyorum süper yapmışınız. |
Tüm MsXlabs Halkına Selam ve Sevgiler.MsXlabs için Herkese iyi çalışmalar.CHIP dergisi vasıtası ile tanıştığım, MsXlabs da Olmaktan sevinçli ve mutluyum.MsXlabs için Hep birlikte çalışalım.Saygılar:) |
21 haziran 2007 perşembe (kısaca bugün) kız arkadaşımdan yeni ayrılmışım kafam bozuk takılıyorum kendi kendime bi çocuk var hackliyicem ama çakmasını istemiyorum ikili oturum açmış ... plan şu bende ikili oturum açıcam ama birini açmıyıcam çocuğa virüsü göndericem bi hesabını alıcam ama o sırada msnden çıkmıyorum ya çocuk durumu çakmııcak.. adı geçen çocukta bana bi ara göndericekti o programı istemedim kısaca ikili kullandığımı anlamaz... ikiliyi ararken google emmi bana burayı gösterdi bi girdim baktım güzel bi mekan işte yarım saattir burdayım :D |
| Saat: 01:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık