![]() |
ya arakdaşlarlar disvery yükledim kusursuz bir şekilde ilerliyor ama bir ses geliyor hoparlörümden,adam ingizlce bişeyler sölüyor this is mis bişeyler diyor ,programı siliyorum geçiylr,yüklüyorum geliyor :S ya gereçekten çok garip bişey yardım edermisiniz lütfen ????? :$ |
MessengerDiscovery ayarlarından düzeltebilirsin. Bu konuşmaya üç ayrı ayar sebep oluyor. Biri oturum açan kişileri seslendir gibi birşey. Biri alınan mesajları seslendir gibi birşey. Biri de kişiler ileti yazarken seslendir gibi birşey. Ben de şu anda MsgDiscovery yok onun için böyle konuşuyorum. Onları devre dışı bırakırsan sesi kesilir adamın (Microsoft Sam) |
discoveryden şaşmayacaksın ;) emeğinize sağlık discovery simgesini tıkla ver ayarları kurcala elbet düzeltirsin hade kolay gelsin sana . |
ya olmuyo indiriyorum çalıştırmıyor bi türlü nedeni ne |
MessengerDiscovery Live 1.3.322 sürümüne güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz. |
ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz... |
Alıntı:
BİLGİSAYARINDA DEFEREZE VARSA SİLİNİYOR OLABİLİR. |
slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmm:P:turkiye: neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin? |
merhaba arkadaşlar bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut. oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi. sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz |
Alıntı:
buradan deneyiniz... Alıntı:
|
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık