MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/266223-windows-live-messenger-2009-14-0-8089-726-a.html)

yunemoz 1 Nisan 2010 21:27

msn messengerin 2010 sürümünü yükledikten sonra kaldırıp msnin eski sürümünü yüklemey çalıştığımda.şu hatayı alıyorum.yardımcı olabilirmisiniz.
http://www.ressim.net/out.php/i754766_ekran-alintisi.jpg

xerex34 5 Nisan 2010 13:12

msn bulma yardım!

bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

ece_yen 7 Nisan 2010 11:45

Msn yenilikler bildirim izinleri hk..

Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum.
Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum..
teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım..
Bana yardımcı olabilirmisiniz..

Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım???

Teşk ederim...

misafir 8 Nisan 2010 10:47

windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem

NeutralizeR 8 Nisan 2010 20:15

Alıntı:

xerex34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1749151)
bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler.

Hayır, bulunamaz. Ancak isim ve soyisim bilgilerinizi hesap ayarlarınızda doğru bir şekilde girdiyseniz ve windows live profiliniz herkese açıksa, bir şekilde bulunabilir.

Alıntı:

ece_yen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1750877)
Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum.
Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum..
teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım..
Bana yardımcı olabilirmisiniz..

Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım???

Teşk ederim...

Profil resmi, profile.live.com adresindeki sabit resminiz. Görüntü resmi ise Windows Live Messenger'daki resminiz.

Görüntü resimlerinizi ağınızdaki kişiler görebilirler. Ağınızda ekli olmayan kişiler göremezler. Bu listeyi düzenlemek için hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Tüm Kişiler > Ağ" bağlantısını kullanın.

Alıntı:

misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1751648)
windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem

Program Ekle veya Kaldır'da Windows Live Temal Parçalar'ı bulup "Onar" seçeneğini kullanın.

sezerxL 10 Nisan 2010 13:50

MSN YARDIM !!!

S.a
Bir Haftadır Hiçbir ŞekiLde MSN iNdiremiyorum. Lütfen birisi wlsetup-custom.exe yi upload edip bu konu aLtından Link Verebilrmi ?

NeutralizeR 10 Nisan 2010 14:05

Alıntı:

sezerxL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1753375)
S.a
Bir Haftadır Hiçbir ŞekiLde MSN iNdiremiyorum. Lütfen birisi wlsetup-custom.exe yi upload edip bu konu aLtından Link Verebilrmi ?

İlk mesajın sonundaki ek dosyalarında mevcut WLM kurulumu...

ßurcu 23 Nisan 2010 14:57

karşıdan yükleme

selam öncelikle buraya messenger hatasını ararken denk geldim birçok şeye yardımcı olunduğunu gördüm forumu biraz dolaştım ve üye olmak istedim gelelim sorunuma

pcye format attım messengeri yükledim fakat cam açılmıyordu msni tekrar kaldırıp indireyim dedm yaptım önce hata verdi o hatayı düzeltmek için neler yapabilceğimi araştırdım ama olmadı bu sfer tekrar kaldırdım 8.5 indirdim şuanda 2009 yüklenmiyo karşıdan yüklemek istermisiniz diyo evet diyorum hata oluşuyo siteye yönlendiriliyorum ama sitede sayfa hatası veriliyo lütfen yardım edin ..!

NeutralizeR 23 Nisan 2010 15:56

Alıntı:

ßurcu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1763580)
selam öncelikle buraya messenger hatasını ararken denk geldim birçok şeye yardımcı olunduğunu gördüm forumu biraz dolaştım ve üye olmak istedim gelelim sorunuma

pcye format attım messengeri yükledim fakat cam açılmıyordu msni tekrar kaldırıp indireyim dedm yaptım önce hata verdi o hatayı düzeltmek için neler yapabilceğimi araştırdım ama olmadı bu sfer tekrar kaldırdım 8.5 indirdim şuanda 2009 yüklenmiyo karşıdan yüklemek istermisiniz diyo evet diyorum hata oluşuyo siteye yönlendiriliyorum ama sitede sayfa hatası veriliyo lütfen yardım edin ..!

İlk mesajdaki ekteki dosyadan indirip kurabilirsiniz.

KLAMP 23 Nisan 2010 17:37

arkadaşlar Benimde bir sorunum var msn 9.0 ve 9.5 Denedim ama her ikiside msn Açtıktan sonra
HataRaporu Uyarısı veriyor ve otomatik olarak MSN Kapatıyor

Program Ekle Kaldırdan Onarım yaptım Olmadı
MSN Format attım Yani regedit ten ve sistemden tamamen sildim Yine aynı
yine hata raporu veriyor Çözemedim neden hata raporu verip kapattığını

Windows xp home edition Gerçek Orjinal Olarak Yüklü
Bilgisayarımda ve Tüm Bilgisayarımın Güncellmeleride yapılmış durumda

MSN hata Raporuna çare bulmadım ne yapabilirim ACİL Yardımlarınız Bekliyorum
İyi Çalışmalar ...

Saat: 06:07

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık