![]() |
msn messengerin 2010 sürümünü yükledikten sonra kaldırıp msnin eski sürümünü yüklemey çalıştığımda.şu hatayı alıyorum.yardımcı olabilirmisiniz. http://www.ressim.net/out.php/i754766_ekran-alintisi.jpg |
msn bulma yardım! bir kişi bizim ad ve soyadımızdan msn imizi bulabilirmi?bu mümkünmü?lütfen yardım,yardımlarınız için şimdiden teşekürler. |
Msn yenilikler bildirim izinleri hk.. Messengerda en altta yenilikler kısmında '... adlı kişinin yeni bir görüntü resmi var' şeklinde bi msj ve yanında da o kişinin yeni görüntü resmi belirir. Ben yeni görüntü resmimin listemdeki diğer kişiler tarafındanbu şekilde görünmesini istiyorum. Ancak hesabımda izinler kısmında bazı değşiklikler yaptım. sadece izin verdiğim kişilerin bu şekilde görmesini istiyorum.. teyidini yapmak için izinler kısmına girdim ama görüntü resmi izinleri gibi bi başlık bulamadım.. Bana yardımcı olabilirmisiniz.. Not: Yeni profil resmi ile yeni görüntü resmi farklı şeyler sanırım??? Teşk ederim... |
windows live karsiya yukleme araci programını yanlıslıkla sildim bana yardım edermisiniz nasıl yüklicem |
Alıntı:
Alıntı:
Görüntü resimlerinizi ağınızdaki kişiler görebilirler. Ağınızda ekli olmayan kişiler göremezler. Bu listeyi düzenlemek için hesabınızla giriş yaptıktan sonra "Kişiler > Tüm Kişiler > Ağ" bağlantısını kullanın. Alıntı:
|
MSN YARDIM !!! S.a Bir Haftadır Hiçbir ŞekiLde MSN iNdiremiyorum. Lütfen birisi wlsetup-custom.exe yi upload edip bu konu aLtından Link Verebilrmi ? |
Alıntı:
|
karşıdan yükleme selam öncelikle buraya messenger hatasını ararken denk geldim birçok şeye yardımcı olunduğunu gördüm forumu biraz dolaştım ve üye olmak istedim gelelim sorunuma pcye format attım messengeri yükledim fakat cam açılmıyordu msni tekrar kaldırıp indireyim dedm yaptım önce hata verdi o hatayı düzeltmek için neler yapabilceğimi araştırdım ama olmadı bu sfer tekrar kaldırdım 8.5 indirdim şuanda 2009 yüklenmiyo karşıdan yüklemek istermisiniz diyo evet diyorum hata oluşuyo siteye yönlendiriliyorum ama sitede sayfa hatası veriliyo lütfen yardım edin ..! |
Alıntı:
|
arkadaşlar Benimde bir sorunum var msn 9.0 ve 9.5 Denedim ama her ikiside msn Açtıktan sonra HataRaporu Uyarısı veriyor ve otomatik olarak MSN Kapatıyor Program Ekle Kaldırdan Onarım yaptım Olmadı MSN Format attım Yani regedit ten ve sistemden tamamen sildim Yine aynı yine hata raporu veriyor Çözemedim neden hata raporu verip kapattığını Windows xp home edition Gerçek Orjinal Olarak Yüklü Bilgisayarımda ve Tüm Bilgisayarımın Güncellmeleride yapılmış durumda MSN hata Raporuna çare bulmadım ne yapabilirim ACİL Yardımlarınız Bekliyorum İyi Çalışmalar ... |
| Saat: 06:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık