![]() |
Alıntı:
Herhangi bir güvenlik problemiyle ilgili geri dönüş yapan olmadı. |
Neutralizer katkıların için çok teşekkürler. Ancak 8.5 patchi bende çalışmadı her dediğini yaptım. vista var bende ondan olabilir mi çalışmaması ayrıca messenger klasöründe dosyanın ismi msimg32.dll senin yaptığın patchde msgsres.dll sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi ne yapmalıyım |
]şimdi de çok saçma bir hata oluştu. yordam giriş noktası msncore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı diyor |
Çok teşekkürler kendi pc'im adına konuşuyorum 8.5 zip dosyasını yükledim ve ne o güncelleme talebini alıyorum, nede herangibi başka bi sorunla karşılaşıyorum, msn tıpkı eskisi gibi çalışıyor, lâkin bi sorum olucak 9.0'dan sonra çıkıcak olan ilk wlm sürümünede çare bulabilecekmiyiz, büyük ihtimalle oda güncelleme istemeye devam edicek, ona çözüm bulmak daha zor olucak gibime geliyor... *-) |
Ben Daha Önce 8,5 Kullanıordum Sizin Yardımcı DOsyanızLa Ama Bugun Tekrar ZorunLu yükLeme İle MSn Açamaz Hale Geldim Lütfen Yardım.. |
Alıntı:
|
bende 8,5 kullanıodum sabah messenger'ı açmaya çalışıtğımda yeni sürümü yüklemem gerektiğini söyluodu her ne kadar hayır'ı tıklasamda..bi kaç siteden araştırdım dedikleri gibi uyumluluğu 2000 yaptım messenger'a sounsuz giriorum fakat aynı sorun bende de var ki PLUS AÇILMIYOR!! kullanamıorum ..ne yapmam gerek..?? doğru dürüst bişi yazıp yardım ederseniz sevinirim yoksa her kafadan bişi çıkınca boş..bi işe de yaramıyor.. teşekkürler. x |
Birkaç saat sonra bir çözüm önerisi paylaşılacak. |
4 Gözle bekliyoruz. |
ya ben burdan bişey indirdim onla msnyi acabiliyorum ama bu seferde plus sorunu cıktı renkli olmuyor lütfen yardım pls |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık