![]() |
Çekip gitmek gerekti bu şehirden, Önce kitaplarımı toplamaktı raflardan, Valize hınca hınç doldurmaktı eşyalarımı, Ve katıksız geçmişi silip atmaktı omuzlarımdan, Umutla,hırsla,inançla sarılmaktı hayata. Özgürce yaşamaktı, Geçmişi unutmaktı, Çekip gitmekti... Usul usul çekip gitmekti bu şehirden, Acılarını bırakmaktı ihanetin avuçlarında, Kapıları ardına kadar açık bırakarak, Yalnızlığımı paylaştığım odalarıma el sallamaktı, Ve dost hançerini bir ömür sırtımda taşıyarak. Umutla yaşamaktı, Geçmişi unutmaktı, Çekip gitmekti... Habersiz çekip gitmekti bu şehirden, Uzaklaşmaktı kan emici yarasalardan, Bırakmaktı kuytularda vurgun yemiş anıları, ve bir bir koparmaktı dallarından çiçekleri, Güzel olan ne varsa alıp gitmekti bu şehirden. Sevgiyle yaşamaktı, Geçmişi unutmaktı, Çekip gitmekti... Sessiz sedasız çekip gitmek gerekti bu şehirden, Onursuz ve ******** bir yaşama kin kusmaktı, Ve bütün insanlar yummuşken yüreğini dostluğa,barışa, Bu şehrin beton çehresinde bırakmaktı göz yaşlarımı, Yüreğimi beyaz bir sayfa gibi sunmaktı yeni hayata... Onurla yaşamaktı, Geçmişi unutmaktı, Çekip gitmekti... Yapayalnız çekip gitmekti bu şehirden, Bütün kapılar kapalı,bütün ışıklar sönükken, Ay ışığında iz sürmekti onurlu hayata, Ustanın dediği gibi; İnce uzun bir yol gitmekti gündüz gece, Barış,dostluk Ve kardeşçe bir hayat sunmaktı çocuklara. İnançla yaşamaktı, Geçmişi unutmaktı, Çekip gitmekti... http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gifOrhan KAYA |
Çaresiz Aşkım hani o hüzünlendiğim geceler var ya işte o gecelerde gözümden ilk yaşın düştüğü an burukluğumu seninle paylaşmayı o kadar çok istedim ki zaten bu kadar çok istemesem bu kadar acı çekmezdim bu kadar çok istemesem böyle eriyip gitmezdim tükenmezdim, bitmezdim seni bu kadar sevmesem sana çaresiz sakım demezdim. Temmuz 2000 Olcay Kara |
Gitmekde zor Kalmakda bu durumda ne yapmak lazım bilmiyorum? |
İkisi de çoookkkk zor.çok hemde |
MAVİ İNCİM.. Kaderde senden ayrı düşmek de varmış Doğrusu bunu hiç düşünmemiştim... Seni tanımadan Hele seni böyle deli divane sevmeden Yalnızlık güzeldir diyordum Al başını, git internet dünyası senin Ufukta bir çizgi gibi gördüğün dünyaya Anlı şanlı sitelere ucsuz bucaksız dünyaya git Git gidebildiğin yere git diyordum Oysa ki, senden kaçılmazmış Yokluğuna birgün bile dayanılmazmış. Bilmiyordum... Yine de dayanmağa çalışıyorum işte Bir forum sitesine giriyorum mavi gözlerine benzeyen Geçe karanlığına sesleniyorum sensin diye Oturup chatının karşısına kendimi kandırıyorum Bana öyle gelmiştir diyerek avunuyorum Yaşamak seninle bir başka zamanı Bir başka zamanda seni yaşamak Herşeyden önce sen Elbette sen Mutlaka sen İster uzaklarda ol İster yanıbaşımda dur Sen ol yeter ki bu zaman içinde Ben olmasam da olur Seni cok seviyorum ama caresizim en sevdiklerim canımı yakıyor gerekceleri kırbac gibi vuruyor suratıma Çaresizliğim gün gibi aşikar Su olup çeşmelerden akan güzelliğin İnceliğin ışık ışık yüzüme vuran Sen güneş kadar sıcak Tabiat kadar gerçek Sen bahçelerde çiçekler açtıran Sudan, havadan, güneşten yüce varlık Sen, o en büyük sevgi içimde Sen görebildiğim tek aydınlık Ellerim sana gidiyor Gözlerim hep seni arıyor beynim hep seninle olmak istiyor Anlamalısın. artık eski barış kalmadı dayanacak gücüm artık yok Bu dostlar o dostlar değil Her zaman duyduğum abla kokusu yok Kim bu çaresiz cocuk Bu kan çanağı gözler kimin Kaç gecedir uykusu yok Gündüzü yok Gecesi yok Yok Yok Anladım Sensiz yaşanmaz bu dünyada İmkanı yok |
Rüyamda görsem inanmazdım Terkedipte gideceğini Neden yıktın bu aşkı neden Söyle söyle Acelen neydi Günler vardı yaşayacak Çok şey vardı paylaşacak Ne vardı ki ayrılacak Acelen neydi? Yalnız sana bağlamışken duygularımı Yalnız sana adamışken yarınlarımı Birer birer yıkıp gittin umutlarımı Bu muydu canım aşkın bedeli İçim yanıyor gittin Yangından kendini kaçırır gibi Söyle söyle acelen neydi? http://img159.imageshack.us/img159/966/featherrn6.gifAhmet Selçuk İLKAN |
Ulaşılmaz Hayal arıyor gözlerim seni kalabalıkta annesini kaybeden çocuklar gibi bulamayınca hüsran yakıyor içimi kapkaranlık gecelerde şimal yıldızım teknemde rotamsın pusulam haritamsın çizdim rotamı sana sığlıklardan kayalıklardan aşır beni güvenli sakin denizlerinde seyretmek istiyorum çıkar beni kalleş denizlerden feraha ulaşmak sana kavuşmak istiyorum sıcak denizler sakin limanlar dizinde yatmak yüzüne bakmak öpmek koklamak sarılmak doyasıya tek bir vücut olmak aynı kalpte atmak aynı havayı solumak seninle ölesiye değil sevesiye sevilesiye birlik olmak sana her an susuzluk çekmek çöllerinde serap değil vaha olmak istiyorum seni çok ama çok seviyorum sana anlatabilmek için yetersiz kelimeler duygularım aşkım gönlüm yarım kalıyor sana doyamıyacağımı biliyorum seni seviyor seni istiyorum Bandırma - 19.10.1999 15:35 Mustafa Emirler | |
Annelerin ninnilerinden spikerin okuduğu habere kadar, yürekte, kitapta ve sokakta yenebilmek yalanı, anlamak, sevgilim, o, bir müthiş bahtiyarlık, anlamak gideni ve gelmekte olanı. http://img159.imageshack.us/img159/966/featherrn6.gifNazım Hikmet RAN |
Ben gecenin en çok, adını seviyorum. Bir kere asildir gece... Sonra karanlıktır. Yüzlerdeki sahte tebessümler, Yalan gülücükler, Anlarsınız ya. Sonra nefes alır çiçekler. Arka odada bir ayin vardır, Bense bir yangını doya doya yaşıyorumdur bu gece. Elimde bir mücevher kutusu tutuyorumdur... Mücevher kutusundaki afyon ruhunu, şöminede yanan son fahişenin nefesi karışır Ateşe gizli düşen silüete. Süre baygın, Kaygı sarhoş, giz gözlerimde sarhoş. Bebek kucağımda ve a y r ı n t ı ayrıntı sırtıma geçirdiğim bin yıllık paltoda, ayrıntı usul usul hayatı adımlayan saçlarımda. ayrıntı ne kadar yağlasan da yine gıcırdayan kapıda. Kapıyı açık unuttum, Bir avuç su kadar masumsun oysa. Zamanı yakabilir misin suyla? Yap o zaman! Hadi ne duruyorsun! Umutsuzluğu demin çöpe attım. Biten şarap şişesiyle. Gözlerimi mücevher kutusuna koydum. Yatağıma girdim, mezara gömülen ceset gibi. Geç kalıcağım dünden belliydi Ağustos`a. Geceyi seviyorum dost! Ben, Gecenin En Çok Adını Seviyorum.!! Ömer Kutlu |
Biliyordum o yalnızlığı yaşamam gerekiyordu. Bir insan arıyordum yanımda, geceyi bana unutturacak. Onun iyi, güzel ve çirkin olması da önem taşımıyordu. Yeter ki olsun yanımda. Olsun ki gece üzerime üzerime gelmesin. Yanımda birini görüp vazgeçsin benden.Veya yanımda birileri olsun da unutayım istiyordum SENİ. Biliyordum ki geceyle yüz yüze kaldığım zaman Sevda dışında bir şey olmayacaktım. Sonra, sonra bu dönem de kayboldu. Yalnızlığı arayan, yalnızlığa özlem duyan oldum.O karanlık gecelerin ıssızlığına gömülmekten kaçamaz oldum. Çünkü onlar da seni buluyordum. Çünkü bana gündüzlerin veremediğini veriyordu geceler SENİ... |
| Saat: 17:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık