![]() |
hayır öğrenci misin |
evet sen? |
HAYIR ZEYTİN SEVER MİSİN ? |
Evet Kendini güzel bulur musun ? |
HAYIR:) YANİ BAZEN GÜZEL BULUYOM SEN |
bi erkeğe yakışıklı buluyo musun diye sorarsan bazen evet bazen hayır sen? |
bazen evet maymunları sever misin? |
hayır yalan söylermisin? |
pembe evet büyük asla sen? |
bazen gece dışarı çıkarmısın? |
bana kalsa evette aileme kaldığı için hayır.. içinden çıkamadığın durumlar oluyormu? |
evet senin? iyi geceler bu arada çıktım =) |
evet maleseff.. yalnızlık kötü biey dimi? |
isteğe bağlı sıkılınca naparsın? |
oyun oynarım hızı severmisin? |
hayır mutlu musun? |
Bugün için sayılırım. Üzgün müyüm mutlu muyum? Bende bilmiyorum. Hissizleşiyorum Sen mutlu musun? |
bugün mutlu olmaya çalışcam.. uykudan uyanır uyanmaz pc başınamı geçiyorsun? |
ı ıh hayır. staj yerindeyim. :D ama iş yok. bilgisayar başında oyalanıp duruyorum. ben neden hissizleşiyorum. şu anda kahve mi içiyorsun |
evet:D boşver ya hissizleşmen acı çekmenden iyidir. sigara içiyomusun? |
hayır sen? |
hayır.. istenmediğin yerde durumusun? |
kesinlikle hayır sabırlı mısın? |
yani bazen.. inatçımısın? |
bazen sigara içmiyorum ve içirtmiyorum sen inatçı mısın |
evet gurulu musun? |
bir zamanlar öyledi:D siyahı severmisin? |
evet saf mısın?:d |
hıh hayır sen saf mısın |
hayır.. pc başında cok zaman geçirdiğini düşünüyomusun? |
hayır çünkü akşama kadar bilgisayar başındaym stajerim.. sen öyle mi düşünüyrsun |
evet ve bu durumdan cok sıkılıyorum.. sosyalmisin? |
Aşırı sosyalim hemde. :) Diğer stajerler sağolsun. Çabuk kaynaştılar ama ben pek girmemeye çalışsam da onlar beni kovalıyor . Pek sevmiyorum bu durumu :) Reyan bana bişeyler oldu. Bak o akşam nasıldım. Şimdi nasılım.. Neden böyle oldu. Aklıma geliyor ama üzülmüyorum.. Huzurlu musun? |
evet sorunlu musun |
Oyunun amacını aştığının farkında mısınız? Saf mısın? Sorunlu musun? Ne ima etmeye çalışıyorsunuz? Sorduğunuz sorulara dikkat etmenizi öneriyorum... Gururlu musun? |
evet.. Fairy ya sen kendie iyiyim dediğin müdettçe iyi olursun..Boşver gerçekten hiç deymez aklına bile getirme.. aklın başındamı?:D:Doğru sölüyorsun böyle küfreder gibi oluyo:D şöyle düyeyi ozaman yüreğinle aynı yerdemisin? |
evet istediğin her soruyu sorabilirsin bazı kurallar çerçevesinde istemitorsan yada hoşuna gitmediyse cevaplama o zaman istediğini cevapla dediğimi anladınmı? |
evet çalışkan mısın |
evet ya sen |
ya ben ne? kahve severmisin? |
cok fazla degil calıskanmısın sorusuna yasenmiydi duygusal birimisin |
cok değil.. anladımda oyunun kuralı değişmesin diye:) agresifmisin? |
sabrımın tükendiği anda evet burdan kac arkadasın var |
şimdi evetmi diyeyim hayırmı? oyunları karıştırdınız galiba profilime bak kaç arkadaşım olduğunu görürsün:D başka forumlarada üyemisin? |
ne gibi forumlar? burdan derken gerçek hayatta görüştüğün vede burdada olan demek iştemiştim |
hiç kimse yok.. buna benzer forumlar yani siteler demek istemiştim.. kardeşin varmı? |
evet senin? |
yok hiç kayboldun mu? |
hayır kışın denize girdin mi? |
hayır ingilizcen iyimi? |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık