![]() |
Nasılsın günlük...:)...iyisin inşallah....arkadaşlar sayfalarını yıpratmadı değil mi...^o).bu kadar derdi dinlemek,yüklenmek zor değil mi....ben yerinde olmak istemezdim..*-).... iyiyim bugün...nöbet yok...gelen giden yok..akşama kadar pc 'le başbaşayım ne güzel...kendine ii bak olur mu.....sadece dinle....dert etme.....:uf: |
yorgunum çok.. sıkıldım artık! |
Merhaba günlük :) Sana uzun uzun tatilimi anlatmak isterdim ama çok yorgunum. Yorucu ama çok güzel bir beş gün geçirdim. İnşallah Allah tekrarını nasip eder. Görüşmek üzere....:) |
Git gide okula ve servise alışıyorum serviste Co-Pilot görevini aldım elimde güzergah defteri şöföre bilgi veriyorum... :rofl: Üni nasıl dicek olrsak eşşeği saldım çayıra hesabı desem kendimize karşı bi ayıp mı işlemiş oluruz acaba... :D Tek sorun eve gece vakti dönmem ama yinede eve dönmüş olmak çok iyi bişey yurt veya ev tutma işlerine hiç sıcak bakmıyorum çünkü. :moo: Mehmet abi(Şöför) karda "merak etmeyin zincir mincir çıkarız o yokuşu" dedi arkadan bi ses ya "peki kara saplanırsa nolucak?" dedi bende dayanamadım :S Sen varsın merak etme takoz dedim :S Bunu içimden söylemem gerekiyodu :D Bütün servis koptu :noangel: Akşamda dönüş yolunda kızın biri yanlış sokağa girmişiz haberimiz yok kızda lafta evi tarif ediyo 150 metre yanlış sokakta ilerledikten sonra "aaay Mehmet abiii yaaa bu sokak bizim deil kiii nereye gidiyoruz" diyo :moo: Ne acaip kızlar var! :faint: Herneyse günün içinde pek bi aksiyon yoktu ama çabuk geçti anlamadım bile :moo: çabuk geçmesi iyimi kötümü acaba... *-) He bide kusumu özledim... :tender: Unutuyodum bebem seni :D |
Günaydın (#) sevgili günlük, Güne bugün pek neşeli başladım. Neden mi RoSSoRoSe'nun bügünkü yay burcu falı yorumuna bayıldım. Demiş ki; "9 Ekim 2008 Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor. Gerçeği öncelikle karşınızdakine sorup öğrenme yoluna gitmelisiniz. Ancak böyle davranırsanız size güveni ve ilgisi bitmeyecektir. Sevgilinizle aranızda olan bütün olumsuzluklar sona erecek. Hayattan çok şey bekliyor ve her zaman en iyi payı almayı başarıyorsunuz. Öksürüğünüzün nedeni fazla sigara içmeniz." Sağol RoSSoRoSe :tender: |
depresyondayım:haha:canım sıkılıyor.artık ünilide oldum bakalım hayırlısı:Pbir de şimdi işim olsa:uf: |
Diğer günlerden pek bi farkı yoktu. Okulda çok güldük:D çok eğlendik yine:moo: Günlerdir Kusumla konuşamıyoruz:moo: onu çooook özledim...:tender: Hala kontör alamadı:D canım o benim yaa.. bugün yine o güzel sesini duydum:tender: Yine çok mutlu oldum iyi ki varsın kusum Unutma bea bebeni:m :D :kiss: |
Standartlarımı çoktan aştım.... Çok çok çok mutluyum.. Bir çok nedeni var ama en önemlisi kusucumu görmem.. Günlerdir bu koşuşturma bu tempo yordu beni:faint: Ama kendime yine zaman ayırıyorum :moo: Bide son bi kaç gündür farklı bişeyler oluyor sanki bende... Tanımlayamadım henüz:S Neyse umarım herşey güzel olur.... bebecim:kiss: seni sevio ben:hih!: |
Üzgünüm günlük, hemde çok üzgün. Sanıyorum bundan sonra bir yanım eksik olacak... sanma ki bu aşk acısı... keşke öyle olsaydı.... |
merhaba günlük.................bugun yorgunum pasıf değilim..........sadece dınlenıyorm.dınlendıkce yoruldugumu hısedıyorm...... sessızım.....bınlerce sese ragmen |
Sevgili günlük hep ben anlatıyorum bu seferde sana sorayım; Sen nasılsın? Beni sorma yaa gene aynı.Genelde üzgün,canım sıkkın olunca yazıyorum değilmi? Sıkıntısız insan olmaz tabi,bazen dertleri dert görmemek lazım,hepsini biliyorum... Ama şu son durumum da benim için hayırlı bir değişiklik olmasını Allahtan diliyorum hep Sonra gene gelirim bay bay |
s.o.s-help-yardım:S çalışmam lazım artık ama iş yok beklemek çok zor :uf: |
SeVGiLi GüNLüK FeN öĞReTMeNiNi TaYiN eTTiR :bilmem: :muz: |
Günlük bende artık bir iş bulsam hayırlısı ile:S |
merhaba gunuk,bugun inanılmaz mütıs bır yağmur ıle uyandım ve hala o mütıs hazı yasıyorm penceremın kenarında elımde bır kupa cay ıle satece yalnızlığım ıle raks edıyorm |
Selam günlük :) İki gündür bana bişeyler oldu. Sevdiğim birşeyden soğudum. Isınma turları atıyorum inş. faydalı olur. Bu arada iş arayan genç arkadaşlarım var Allah yardımcıları olsun... By... |
hayat akıyor gidiyor dolu dolu yaşamak gerek geçen bir saatin kıymetinin bazen yıllardan daha önemli olduğunu bilmek gerek .... herşeyin hayırlısını istemek dua etmek gerek ............. |
Yazdan kalma bir gün var dışarıda günlük... Bugün güzel bir hatıra olabilir yarınların geçmişi olarak kaldığında ama sadece sıradan bir günde olabilir tarihi hatırlanmayacak... |
Bugün içim buruk ama geçmişte bana üzüntü kaynağı olan türlerden yazmadığım için de mutluyum günlük..Aslında paylaşmak istediğim çok şey var ama anneciğimin deyimiyle ''Ortalığı tandır tava etmek'' istemiyorum..Şizofrenik insanlar,yalanları ve dengesiz uzatmalı kobayları:)))).Neyse ki hayatımda yaptıkları ağırlığı yok etmek uzun sürmedi;)Bana da gelmişler galiba günlük:P Her zamanki gibi ders çalışıyorum günlük:cici:..Buralara pek uğrayamıyorum ama olsun her şey İzmir=Üniversite=Aşkım için:inlove: Bu arada güzel bir haber,nişanlanmaya karar verdik gelecek aya aşkım gelince..Onu çok seviyorum ki ben.. M&M |
Sevgili günlük aslında çok kötü bir gün geçirdim:S:S :( Kalp kırdım,gerçi bir o kadar da kırıldım.Ama biraz önce bir yazı okudum.Çok doğru şeyler yazıyordu...Ve bir yerinde diyordu ki ; "Başkalarının kötülüklerinden bahsediyorsak bu kendimizin kötü olduğunun alametidir." Aslında kalp kırma konusunda,saçma sapan şeylerden dolayı tartışmalar açmak konusunda bu söz çok doğru.Her ne olursa olsun sabır göstermeli,insanlara karşı kırıcı olmamalıyız. Görüşmek üzere günlük... |
off sıkıcı bi gündü manyak edebiyat hocamızın ödevleriyle uraşıyom :(( |
Günlük: Kime derdimi, sıkıntımı, anlatacağımı bilmiyorummm... Güzel Hikayeler yazardım bir zamanlar. Özel biri; olduğu inandığım Sevdiğime. :$ Şimdi ise; O yok . :( Ve şimdi yazamıyorummm... İçimi dökemiyorum. İfadeleri, üzüntümü, bir türlü satılara dökemiyorum. Çünkü tümm... hazinem İlham kaynağım, bir anda yok olmuş gibi: Tekrar gelirmi bilmiyorum. :( Allah bilir. Gökyüzündeki O Güzel Yıldız !! Acaba duruyormudur, İkimizi Bizi; bekliyormudur :( :( :( Bakmaya korkuyorum. Artık herşeydennn.. korkuyorum. |
süper bir gündü güldük eğlendik ayrıca bol bol bitanemle konuştum :inlove: |
Keşan'dan döndüm günlük.. çooookk güzeldi ama yorgunum..İyi geceler günlük..:) |
Çoook yorgunum. Bayramdan bu yana nefes alamadım. Yarından sonra inşallah dinlenbileceğim. Bir sürü de işim birikti nasıl olacaksa... en azından uykumu alabilirim sanıyorum. İnşallah.... |
hayatın her gününde bir süpriz saklı ve hergünde bir sorun, süprizleri görmezden gelip sorunları üzerine almakta profesyonel insan ... süprizlerime bakıyorum artık, çok güzeller ve geleceğini bildiğim halde süprizim olacaklar var hele onlar yaşamı iyice güzelleştiriyor.... yanlışlıkları hataları bile güzel kılıyor gelecek olanlar.... muju ..... |
Bugün çok yoruldum günlük.Sonnurr'un dersi,Seda'nın dersi hepsi bana kaldı...Öğlenden beri ancak oturabildim.İş arıyorum.Allahım hayırlısı ile bir iş nasip etse... |
Bugün yine işe gittim 2 kişi izin almış onlarında işi bana kaldı baya 1 yoğunduk ama üstesinden geldim :P Sağ kolumda 1 ağrı var acaba neden :moo:İşte böle öyleyse :D Kısacası Ev,iş,Msx Hayat bu be :D |
Hayat kimin için devam ediyor.. dersin he Günlük !! Muhtelemen birileri baya bi mutlu; belki,de mutlulukdan havalara uçuyorlardır... Acaba bizim üzüntümüzü onlar,da düşünüyormudur..^o) Hani derler ya Mutluluk Paylaştıkça çoğalann. Üzüntü,de Paylaştıkca azalan bir duygudur. Kim demişse Güzel demiş Ama bir şeyi unutmuş Paylaşmayı :( Ne oolursa olsun Paylaşın dememiş Sadece öneride bulunmuş. :$ Mutluluğumu ben paylaştım,da Neden benim üzüntümü Paylaşmasını bekletiitğim kişi yok :( He Günlük !! bir cevabın varmı ?????????? |
Sevgili günlük,canım sıkkın yaff.Sebebini bilmiyorum.Offf:S |
Sevgili günlüküm ilk defa bugün ne zaman emekli olarım diye düşündüm :D neyse ki hafta sonu tatilli yetişti :moo: Boyun ,bel,baş ağrısı bugünden kalan :P |
Yinemi karşımdasın günlük bugün üzgünüm ben bıdık ağır hasta elimden bişeey gelmiyor biliyorum ölecek.. yalnız olduğumu ve kaybettiğimi düşünüyorum sıkıldım günlük artık çok sıkıldım |
Yine ben,zaten benden sonra kimse gelmemiş yalnız kalmışsın günlük.. Demin babamdan hediye istedim bir tavşan meseela.. :) güldü sipariş hediye öylemi dedi :) ben sana sipariş üzerinden börek yapıyom ya baba! :) acaba alırmı günlük önceki tavşanlarımı çok özledim yenisiyle avunurum babama söylesene günlük:) |
Sevgili Günlük, Sana bir yazmaya başlasam durabileceğimi sanmıyorum, ama bil ki, ilklerimi yaşadığım 18 yaşımdan sonra hayatımı değiştirdim sanırken yine 18 yaşımın kabusundayım.. Amansız hiç bir şey amansız değildir demeyi çok isterdim.. ama ne yazık ki,bir kez kuyuya düşen çıkamıyor, bilsem ki kuyunun dibinde "O" var, dibine gözümü kırpmadan giderdim, ama biliyorum ki O, kuyudan uzak durmayı seçti. Sevgiler Günlük.. |
Sevgili günlük merhaba. İki gündür sağnak bir yağmur yağıyor İstanbulda.Pek dışarı çıkmak istemedim.Malum iş güç te bulamadık şimdilik...,bende arkadaşları ikindi çayına davet ettim dün:) Galatasaray da yenildi:S Neyse yaa hayırlısı olsun. Ama bugün çok sıkıcı bir gündü. Sonra yine görüşmek üzere... |
Canım sıkkın. Küçük hanımdan bir süredir haber alamıyorum. Her geçen gün onu daha fazla düşünür oldum. Bunu yapmamalıyım.....:( |
http://img100.imageshack.us/img100/1042/ahmetlatifopakistgunbatcb8.jpg İSTANBUL Gecen ayrı Güzel gündüzün ayrı Güzelll... Ama senden korkuyorum Soruyorum sana İstanbul Güzeller hep acımı verir ???? Günlük bu soruya İstanbulun cevap vereceği yok |-) beni hep kandırıyor zaten 8o| cevap vericem diye; Belki sende veremezsin; ama anlıyorsun değilmi :$ Eğer cevap vereceksen küçük bir soru daha Bence: Bir İnsanın sözleri nasılsa, yüreğide aynıdır. Bu sözü şimdi yazdım, sence nasıl doğrumu ??? Yani bir İnsan ne kadar iyi olursa olsun kızgınlık anında gerçek kimliği ortaya çıkar O ana kadar söylemek isteyipde söyleyemediklerini açığa çıkartır. Ama birde şu vardır !! Birini mesela uzun zaman tanıdık hep iyiydi Güzeldi ama bir anda değişti. Peki neden hepp Güzel olduğu anları değilde bizi üzdüğü anı düşünürüz heppp.. Bence saçmalık bir İnsan Mutluluk veriyorsa ve sadece tek bir an üzüntü yaşattıysa üzüntü yaşattığı an kadar Mutlu ettiği anlarııı..,da düşünmemiz gerekmezmi diye düşünüyorum. Belki bunada cevap veremeyeceksin zaten kimin umurundaki cevap almışızzz yada cevap almamışızz :( En iyisi banada, sanada, iyi gecelerrr.. Günlük: Doeiii |
Sevgili günlük,bazı insanlar neden canları sıkkın olduğunda,aslında canlarını sıkan başka şeyler iken,bu sıkıntıyı başka insanlara malederler.Anlayabilmiş değilim:S Hayatta uyumlu olmak adına,bazen alttan almak doğru bir davranış tabi... Ama bunu her zaman yapamayabilirim:S:S Şimdilik bu kadar günlük |
Günlük uykum yok canım sıkılıyor kek mi yapsam pişene kadar uykum gelirmi boşver günlük uğraşmıyım şimdi |
Günlük Bu hafta gececiydim Sanki uykusuzluk yetmiyormuş gibi birde şeytanla uğraştım sabaha kadar.. Şeytanında işi yok galiba :D nedense sabaha kadar aklımdan çıkmadı ya :@ Bana diyorki Güzeli sevdin,de ne oldu :S Bak seni terk edip gitti..:O Sende altta kalma git başkasını sev oda çirkin olsun yüzüne bile bakılmasın belki seni terk etmez diyo :P Bu konuda haklı: Güzel olan haliyle..Hem cilveli hemde nazlı oluyor :*( Ama şeytanın bilmediği bir şey var Oda şu; benim sevdiğim Kız cilveli nazlı Güzel yüzlüydü birde YÜREĞİDE GÜZELDİ. Terk edip gitmesine gelince :( Ne yapsın Kız yaa Aynaya bakıyor Güzel, Yüreği Güzel, Bide bana bakıyor :S Tip desen yok.. Boy desen yok.. Yakışıklılık desen yok.. Para desen yok.. Kızla buluşmaya gittiğimde aha götürdüğüm iki dal çiçek :( Beni terk etmeyipde ne yapsın :( Kız haklı olarak Güzel hediyelerr.. ister. Sevdiği erkek yakışıklı boylu poslu olsun ister. Terk etmesine bişiy diyemem hakkım yok ama; Ya hiçmi bir şeylerin hatırı yok !! Yalandan,da olsa; herşey bitmişde olsa; Ulan Bayramda bir tebrik mesajı bile yollamadı yaa..:( Birde bayramda küsler barışır demişler.. Kim dediyse gidip dövecem Sevdiğim Kızın hiçmi mahallesine uğramadın diye. :) Biz birine küs kaldık diye kıyamet kopartıyorlar Ulan biri bize küsüyor neden küstüğü,de meçhul Aradan o kadar zaman geçiyorda ya bana şu kusuru niye işledin diye sorma zahmetinde bile bulunmuyor :( Güzelsin tamam Allah var; hakkın yenmez ama.. Bu kadar,da olmazki Ne diyeyim ne söyleyim bilmemki :( Rabbim büyüktür bizi üzenler İnşallahhhh Hiç üzülmezler,de Yüzleri hep Gülsün. Bizde Ne yapalım mecbur şeytanı dinliycez :( Nerde Çirkin Kız varsa hepsine teklifde buluncam :P Günlük acaba bu şeytan çirkin kız arkadaşım olduğu zaman,da Güzelini neden sevmedin demezmi ^o) Ulan şeytan bi yerinde dur yaa off ya offff...:( Günlük sende boşda kalırsan sana haber vereyimde şu şeytanı bi güzel dövelim he ne dersin :) Sende dua et,de Fazla kalabalık gelmesinler ;) |
Selam günlük, papatyamın peşinden geldiğim bu ilk olmayan yerde sana yazacağım aklıma gelmezdi, günlüğe sırlar yazılır, ben de sana en büyük sırrımı veriyorum, sabrın sonu selamettir..Yakında sabrımın sonucunu aldığımda sana da bir güzel gül yollayacağım. |
Sabrın sonu selamettir günlük.... |
Günlüğüm Biliyor musun ki... Öyle Sabrettim ki Yokluğuna, Sabrımdan Sabır Taşları Bile Sabırsızlanıyor... |
Herşey çok güzel olacak.... :) |
Sevgili günlük,yeni günün ilk saatlerinde..., ben hala uyumamış durumdayım.Beyaz'ı izliyorum. Skeç; Yıl 2017;Beyaz,artık eskisi gibi iyi tanınmamaktadır ve üs makamlarından eski işini taleb edecek havalardadır.O arada fon devreye girer.Çek git güzelim yoluna,çek giiiitttttt. Ayrıca Emre Aydın burda,Muro ve ÇETOO burda,sonra Yaprak burda:D Neyse... * * * Ben yine grip oluyorum yaff:S:S |
Sevgili günlük; Buraya yazılan diğer günlükleri şöyle bir inceledim. Nedense aşağı yukarı hemen hemen herkes, "bitkin, hasta, ağlamaklı, karamsar, üzgün, umutsuz, mutsuzluk" içindeler. Aslında neden bunları yazıyoruz ki ??? Biraz güzel şeyler yazsak değil mi ? Bunlarla seni de karamsarlığa düşürüyoruz değil mi ? Dilin olsa da sende konuşsan öyle değil mi ? Güzel şeyler yazılsa ne iyi olurdu değil mi ? |
Merhaba günlük seninle bu ilk tanışmamız içimde sana verebilecek bir heyecanım yok çünkü hepsini farklı olaylara kaptırdım 48 saat sonra hayat benim için çok özel vede belkide bir o kadar hüzünlü dakikalar oluşturacak şundanda eminimki güvendiğim sevdiğim insanlarla beraber olacağım umarım güzel vakitler geçiririz bir daha sana uğramamak adına hoşçakal günlük :) |
bir tek senin görebileceğin bir yerden sana gülümsüyorum... onların duydukları kahkahalarım değil aşkı tarif gerekirse sana anlatayım aşk ne biliyor musun benim sana yaşadığım, senin durmadan üstüne bastığın... :hih2: |
Güne misafir karşılayarak başladım. Yorucu ama güzel bir gündü. :) |
Her Zamanki Gibi Pazar Günü Cool Cool arada Ders Yap Çoğunlukla Msx'e Gir =) |
| Saat: 19:06 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık