![]() |
açıkçası müzik indiricektim rap ordan rastgeldim baktım içinde bayaaa bi şi var inş ileride bişiler de ben paylaşırım.... dedim ve girdim... |
bende meslek hakkında araştırma yaparken kesvettim ve cok begendim emeginize sağlık arkadaslar :) |
MERHABA ÖNCELİKLE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM. YILLARDIR İNTERNET KULLANICIYIM. İLK DEFA BENİ İÇTEN BU SİTEYİ İNCELEMEME NEDEN OLAN HİS ÇOK GARİP VE GÜÇLÜ. SANIYORUM Kİ 15/12/2006 SAAT 23.57 TARİHİ BASLANGIÇ TARİHİM OLACAK VE BU SİTE KAPANANA KADAR SİZİNLE KALICAM.İLK KAYIT OLDUGUM ZAMAN SANIRIM TEMMUZ AYIYDI YALNIZ İNCELEME FIRSATIM OLMAMIŞTI.NEYSEE..GÜZEL BİR SİTE YAPMISSINIZ. " MsXLabs HI- Tech Forum" TEBRİKLER. SAYGILARIMLA.. |
ben codek ararken bu siteyle karşılaştım. inşallah aradığımı bulurum |
sitenizi gayet güzel buldum herşeyy için teşekürler |
Ya burası süper bi yer.. Bende şans eseri gördüm.. Bugün gördüm.. :) Msn için yama ararken.. Hiç biyerde bu kadar güzel ve kolay bi anlatım yok... Çok mutluyum.. :):)Herkese teşekkürler.. |
selam ben burayı gogle da tesadüf eseri buldum zaman zaman boyle web sayfaları arıyorum ama bu sayfa çok gzel fakat sörf yaptıgım bir çok sayfa oldugu için bu sayfaya fazla vakit ayıramıyorum.ama bundan sonra sık sık ziyaretim olur insallah bu sayfanın yapımcılarına çok çok teşekkür gerçekten çok güzel ..tek kelime ile izah etmek istersek egr.HARİKA ..... |
rastgele tanıstık vallla |
değişik resimler arıyordum buraya geldim site dizaynı çok hoş ellerinize sağlık |
Gercekten Süper Bi Site Girmiyeli Baya Degismis, Nickler Galiba silinmis Eski Nickimi hatirlamiyorum ama neyse basarilarinizin devamini dilerim böyle devam edin bomba gibi olmus site tekrar tesekürler yöneticlerimize |
mayıs gecesiydi işyerinde mesaideydim canım sıkıldı ve iş arkadaşım burayı tavsiye etti. açıkçası bukadar güzel mükemmel etkileyici ve kaliteli bir yer olacağını tahmin bile etmemiştim. ve sonra işi gücü bıraktım bütün gece sabaha kadar takılmaya başladım ve bu kadar zamandır artık tutku ve alışkanlığa dönüştü bazen uykusuz kaldım bazen randevularıma geciktim ama yinede burayı bırakmadığıma pişman olmadım keyif verici bir site çünki.bir sürü arkadaşım oldu hatta yüz yüze görüştüğüm kardeşlerimi bile çok oldu. kısacası buraya iyiki girmişim ve bundan hiç pişman değilim... |
SLM güzel bir foruma benziyor eminim öyledir. Digital uydu alıcısı alacaktım ve google den tesadüf buldum biraz takılcam teşekkürler |
ben Okan ... bu sıteyı googledan buldum ılgımı cektıı uye oldum |
ben cocuklarda obezıteyle ilgili bir arastırma yapıyordum google da bu site cıktı cok kapsamlı oldugu için bende üye oldum:) |
Benim Sayemde Sitenin Üye sayısı Artıyor Ama Elimde değil N'apim; Tüm iyi Niyetimi Kullanıyorum, ama Yetki İyi niyetten Önce Geldiği için Son'um Hep Hüsran Oluyor.. : ( Center <<-- bu üyeliğimin Açılmasını İstiyorum, Açıldığı taktirde Diğerlerini Silebilirsiniz.. Santana < styks < LaCRima < |
ÇOKK GÜZEL Bİ SİTE İÇİNDE HERŞEY VAR ÇOK İÇERİKLİ(BEN BU SİTENİN ADINI DUYMUŞTUM VE İİ Bİ SİTE OLDUĞUNU İİ DEİLMİŞŞ(ÇOKKK İİ MİŞŞŞŞŞ) |
selamlar ben smileface bende nette gezerken takıldım baya iyi bir forum sitesi bundan sonrada favorilerim arasında yer alacak |
s.a. bende bluegirl_14 bu siteyi google da birşey ararken buldumm.İlgimi çeKti giRdim üye oldummm iiyikiii de üye olmuşum vaLLAa süper bi siTEE :) |
selam bende kısaca walmon_2005 evet arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi google gezinirken tesadüfen buldum:D :D |
rüzgarın beni savurduğu son ada olsa gerek.. burada yaşayanlara selamlar.. [bazen kısa cümleler bir başlangıç bazen bir kimliktir, ama her başlangıcın bir sonu vardır ve yine sonunda da bir başlangıç..] |
merhaba ben aslında messenger discovery live programını arıyordum googeldan tesadüfen buraya girdim ve üye oldum o programı indirmeye çalışıyorum kaç gündür ama hala indiremedim yardımcı olursanız sevinirim |
valla ben öyle internette dolaşırken rastladım.ne yalan söyliyim çok iyide anlayamadım neler yapabileceğimi.:dontknow: çokda anlayabilecek durumda değilim bu gün. ama burada olmak ve yeni şeyler öğrenmek memnun edecek beni. |
merhaba değerli arkadaşlar sisteminizi bulmaca çözerken keşfettim bilmediğim bir kelime vardı bi bakayım dedim toplagelabi ye yazdım bir yerlere girdim ve kendimi burda buldum siteniz çok güzel inşallah daha çok üyeye sahip olursunuz bende arkadaşlara tavsiye edeceğim saygılarla ..imansiz52 |
Merhabalar bende yeni simdi üye oldum:) Site gerceken bir harika olmus o kadar begendim ki emegi gecenleri tebrik ediyorum. Arkadasim sayesinde örendim burayi ve iyikide tanimisim burasini:) |
google da dolaşırken buldum ilgimi çekti üyü oldum ve burdayım :D |
bende bir rap parça arıyodum burası çıktı dikkatimi çekti üye olayım bari dedim :D |
msn discovery indirmistim ve daha yeni dolasiyorum siteniz cok guzel basarilarinizin devamini dileyerek sizlere iyi vakitler gecirmenizi diliyorum:) :turkiye: (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) |
ayaklı kütüphane diyebileceğim bir abim tarafından öğrendim siteyi umarım hepimiz için çok iyi şeyler yaşanır |
arkadaşlar merhaba öncelikle site baya bi büyükmüş cok emek werilmiş bi ben eksiktim geldim tamam olduk artık woltranı oluşturabiliriz :S:S neyse |
valla gerçekten hoşuma gitti güsel bi site umarım allah yolunuzu açık eder aslında yazmıcaktım ama altta hoşunuza gider diyince dayanamadım :) nese umarım her zaman burda olurus hayırlı günler |
ben bu siteyi uzun zamandır biliodum ama üye olmamıştım bi üye olayım bakayım bi deniim dedim üe oldum özel bi nedeni yoq yani |
Ben msxlabs'ı avrupa takımlarının genel tüm maçalarını kendi liginde olsun avrupa kupalarında olsun yaptıkları merak ederek bu sitesi buldum.Ben tam bir istatistik meraklısıyım bu yüzden de buradayım. |
Ne zaman bilgisayar ile ilgil, bi sorunum olsa ve google'de arasam hemen msx labs forum geliyor.Burda her zaman sorunuma bir şekilde çözüm bulabiliyorum. GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR SİTE |
Çok yüzsüzüm ya yine geldim hoşmu geldim acaba? |
Alıntı:
ben çingeneler zamanı filmiyle ilgili google da bişeyler arıtodum siteye ordan tesadüfen ulaştım |
YAA SÜPER Bİ SİTE...:) bayıldım ya nasıl bulursunuz bu güzel şeyleri... |
google saoalsın |
BENDE BU SİTEYLE ŞANS ESERİ TANIŞTIM SIK KULLANILANLARA EKLEDİM HEMEN. AÇIKCASI ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ. HAZIRLAYANLARIN ELLERİNE SAĞLIK. ÖZENİLEREK HAZIRLANDIĞI FAZLASIYLA BELLİ OLUYOR. GÜZEL ZAMANLARDA GÖRÜŞMEK ÜZERE LAYLA..! |
gecerken gözüme çarptı |
merhaba ben msx le nasıl tanıştım tesadüfen tanıştık heralde ilerliyen günlerde daha çok sevecem gibi duruyo |
tek kelime ile süperrrr:) hadi hayirli MsX'ler :D :D |
merhaba,ilk önce sayfanızı bana tavsiye eden arkadaşıma ,sonrada size çok teşekkür ediyorum.inanın böylesi bir güzellik beklemiyordum.harikasınız.ben 48 yaşında 3 çocuklu bir anneyim.günümün büyük bir kısmını ayırıyorum bilgisayara.bulduğum her güzelliği çocuklarımla paylaşıyorum.3 gündür sayfanızın tiryakisi olduk.başarılarınızın devamını dilerken.hayırlı günler diliyorum.allaha emanet olun. |
BEN AYBÜKE BEN GOOGLEDE COKLU MSN LİVE 8.1 ÇOKLU MSN YAMASI ARIYRDUM BU SITEYI BULDUM COK GUZEL BIR SITEDE YAPMISSINIZ EMEGINIZE SAGLIK |
ablam buraya üye olmuş bende gördüm ve beyendim yani çok güzel bir site msn ile ilgili veya başka bişeyle ilgili çok şey var müthiş bir site saygılar... |
merhaba, ben rastlantısal olarak, google da gezerken buldum ve üye oldum o saatten beri ayrılamadığım bir yer oldu cıktı......... sizlerle birlikte olmaktan karanlığın mavi yüzüyle tanışmaktan mutluyum.... |
meraba!! ya aslında benim böle bi yerden daa önce hiçç haperim yoqtuu nette bişiler buraaa girdimm hoşuma gitti wee üyee oldumm..aslında daaa bii çok özelliinden haberim yokk burda ne gibii aktiviteler yapabilirim ve nasıl yararlanabilirim?*benii bilgilendirirseniss çok sewinirimm:) ya bide niee kısaa msjj gönderemiosss anlamadım we çokk sinir oldumm^o) bunun cewabınıda werirsenisss çok ii oolcakk walaa...... |
google' da animasyon yapılabilecek bir program ararken karşılaştık... giriş kısmına aşık oldum diyebilirim... 'mavi' nin her tonu beni mutlu eder... animeleriniz ilgimi çekti... ancak forumlarınızda yer bulabileceğimi pek sanmıyorum... anladığım, düşünebildiğim kadarı ile üyeleriniz genç ve 50+ yaşlardayım... sanatsal gördüğüm her şeyle ilgilenirim... resim, müzik, şiir, fotograf v.b. ... kendime ait bir sitem var... ama el' le yatan kalkan ne yazık yarı yolda kalır hesabı site yarım kaldı ve istediklerimi yapamadım... bilgi eksikliğimde siteyi kendim de yapamıyorum... ufak bir çizgi film klibi hazırlamak istiyordum... hala kullanabileceğim bir program arıyorum... bu arada TÜRKÇE' nin doğru kullanılmasından yanayım... saygılarımla, |
mrh bi arkadas tavsiyesiyle girdim ama cok memnun olup baska arkadaslarada tavsiye ediyorum kendim emekli oldugum icin bos zamanlarimi bilgisayarda gecirdigim icin ilgi alani cok guzel basarilar dilerim |
herkese selamlar. valla ne yalan söyleyeyim bende tesadüfen bugün buldum siteyi.hosuma gitti üye oldum hayırlısı |
SELAM ARKADAŞLAR BEN DAHA ÖNCEDEN BU FORUMA ÜYEYDİM AMA UZUN YILLARDIR GİRMİYORDUM VE TEKRARDAN YİNE MSXLABS AİLESİNE KATILDIM BENİ ARANIZA KABUL EDRSENİZ TABİKİ HERKESE MERHABA D E D E H A N B A B A |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık