![]() |
ben cansuu googlede dolasırken buldum siteyii daha once de girmiştim mısafir olarak 1-2 kez elinize salık |
slm lar adım OGÜN ve bu siteyi tesadüfen buldum doğrusunu isterseniz şuan inceliyorum ama bir doğru daha varki hoşuma gitmesi TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR |
slm vallahi bilmiyorum nasıl bulduğumu kurt adam resimleri yazdım beni buraya attı kötü de yapmadı hani farklı bi site buldum hatta şimdi siteye bi daha nasıl girerim diye düşünüyom:) neyse sohbetinize doyum olmaz daha çok gece buralardayım işim gereği 15 gün gece 15 gündüz çalışıyom herkese slm kendinize ii bakın avadar kaybol muştu artık geri geldi:) |
mrblar bendeHarun sizinle hoş vakit gecirecegiz inşlah...:) |
Selamlar ben semih siteye girdiğim gibi çok hoşuma gitti ve banada üye olmak kaldı sadece...:) |
adminler ve degerli uyeler hepınıze tesekkur ederim sagolun var olun umarım hepımız burda ıyı gecınırız hepınıze saglık vee mutluluk dilerim |
Saol arkadasım bu arada sıte dızaynı falan cok harıka olmus ben bıraz dolasayım arkadaslar :):D |
Selam bi kişilik yer açın ben geldim biraz genişçe bi yer olsun lütfen bağdaş kurup oturucam müsaadenizle :)) bu siteye emeği geçenlere tşkr ler çok cici , hele renk olayı muhteşem BLuE :) Siteyi birileri tavsiye etmedi sadece şanslı bi günümdeyim bugün, arayan bulurmuş misali..... |
bask abi sitede üyeydim o site bozmustu deyismisti bi abim vardi orda canimbabam o bana burayi tavsiye etti burda olmaktan okadar mutluyum kiiiiiiiiii |
dOĞRUSU STYLE XP ARIYORDUM GOOGLEDAN ÖYLECE BULUVERDİM.GÜZEL BULDUM.EMEĞİ GEÇENLERE TSKLRRR. |
| Saat: 11:48 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık