![]() |
ihanetin nedeni olmaz...bedeli olur;) |
" Burada senin gibilerden öyle çok ki bir görsen şaşarsın, orada benim gibisini asla bulamazsın bir düşünsen anlarsın !!! " |
Yeni bir mesajınız var :D |
sevdiğim kişisel iletiler bir kaçınıda kullanmıştım: 1-kardan adam olur senden adam olmaz[ 2-pamuktan prenses mi olur prenses dediğin taş gibi olur 3-kaderimse cekerim yeterki ip kopmasın 4-iki kapılı bir "honda" gidiyorum gündüz gece. 5-guzel kızlar cipse benzer, uzaktan bakarsın canın ceker oyle cıtır cıtırdır, yanına gider bir bakarsın anaaa bildigin patates 6-300 spartalı işeyerek bir havuzu 5 saatte dolduruyorsa 50 truvalı kaç saatte doldurur 7-Paramız olmasada cebimiz de, her kahvede masamız , her kavgada şeklimiz, her kızda bir -resmimiz vardır. 8-Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor? 9-Aşk bir sabunsa kopurt beni pakize 10-Errorla mücadele 11-Benim gibisini google'da arasan bulamazsın. 12-Allah chat yapmamızı istese klavyeyle doğardık. 13-Güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak. 14---14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!. |
ben mevlana değilim adam ol da gel:S |
Az kaşar'dan tost ,çok kaşar'dan dost olmaz ... ben bunu gormustum gayet'de güzel bir söz |
adım çıktı 9'a inmez 8'e:muz: |
sigara ve alkol insani yavas yavas oldurur.kimin olmek acelesi var zaten ? |
maybe one day...(insan devamını getirirdi:)) |
4 TERTİP *** TERTİP 88/4:S buda benim nickim:D |
| Saat: 18:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık