![]() |
Yalnızdım İlkokulda, Annemin verdiği harçlıkla, Aldığım simidi paylaşmak istedim, Yalnızdım... İlk haftalığımla aldığım uçurtmanın, Gökyüzünde salınışını, izlemek istedim. Yalnızdım... Kumsala uzanıp, Yıldızların altında dalgaların sesini dinlemek istedim, Yalnızdım... Çılgınca yağan yağmur altında, Çılgınlar gibi dans etmek istedim, Yalnızdım... |
Yalnız Bir sabah Dalgalarla, çekip gideceğim. Ne arayanım olacak, ne soranım Bir sabah, bir sabah... Ne kadar yalnız yaşadımsa O kadar yalnız ...öleceğim. |
uzun bacaklı bir kadındır yaz gizlice uzanan yalnızlığıma güznihal zaman alevidir, geçmez yine bir güznihal daha bırakır ardında elveda dudağımda uzun öpme imleriyle söylüyorum son sözlerimi yalnızlığa |
Öylesine Sevmiştim Ki Öylesine sevmiştim ki her şeyden öte Gizli gizli ağlardım sensiz her gece Hatıra defterimin sayfaları Sararmış gözyaşlarıyla doluydu Ya kurumuş güller onlar zaten kurumuştu Öylesine sevmiştimki her şeyden öte Vazgeçmiştim dünyadan; Sensiz kalmak ekmeksiz susuz kalmak gibiydi Artık benim için sen dünya dünya sendin Öylesine sevmiştimki her şeyden öte Gecenin bir yarısı kavgalar etmiştim kendimle Berabere kalmıştık Ne kendimi yenebiliyordum,nede kendim beni Öylesine sevmiştim ki herşeyden öte İki ayrı kişi olmuştum benliğimde Onu çok ama çok seven Ve elde edemediği için nefret eden Öylesine sevmiştim ki herşeyden öte Artık ölüm bile vız gelirdi Nemi oldu;EWLENDİN:*( Benim için ölüm demekti.. |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... |
Elveda Gülüm Bir gece sen uyurken, Yalnızlık şarkısı söyleyip O hiç bilmediğim sokağın O hiç bilmediğim evinin önünden geçeceğim. Ama sen görmeyeceksin... Bir sabah, Yine karşılaşacağız seninle, Yine merhaba deyip, konuşacağız belki de, İçimdeki sana dokunmak arzusunu, Dizginleyeceğim kendi elimle, Hayalinde tutacağım ellerini, Ama sen hissetmeyeceksin... Bir akşam üstü, Bir kadeh koyacağım masama, Bir de senin için... Kadehinle dertleşeceğim, Hatta alacağım yanıma, Ona seni sevdiğimi söyleyeceğim, Ama sen bilmeyeceksin... Bir gün, Gideceğim bu şehirden, Bütün güzellikler seninle kalacak. Sonra arkama dönüp Sana "Elveda gülüm" diyeceğim, Ama sen duymayacaksın... |
Yalnızlığın kadarsın Yalnızlığın mis kokmalı Yalnızlık dediğin büyük bir zindan Dünyanın en kalabalık zindanı Dinden imandar çıkarır Ama öyle bir adam ederki insanı. |
bir kırbaç gibi çarpan dalgaların yaladığı kıyılardan söküldü arta kalan her şeyden dönmedi uçurumlardan intiharları gözyaşlarının ve susmadı yüreğime işleyen inleyen melodi kan damladı güneşten vurduğunda saatler zifirî karanlığı hüzne düştü dirilişimin diğer yarısı eriyen bir mum misâli geçti ömür…gitti sorgusuz sualsiz kuru bir ayaz eser şimdi penceremden içeri geç saatlerin erken çalışları harmanladı delilsiz dışlanışları düşünsel bir ıssızlığın ortasında çıktı zıvanadan kırgınlık koptu teller artık delirme zamanı geldi ne bir kuruntu bu duyumsamaların had safhası ne de paranoyası yaşanıyor suskunluğun görüyorsan istenmediğini savuruyorsun lanetleri havalara hırsla…yüreğin yara almış bundan işte suskunluğum ve yalnızlığım kendi kabuğunda çıldıran bir şiirin içinde yol alıyorum sessizim .. http://www.cet.com/%7Enichols/feather.gif |
Yanlızlık paylaşılmaz Paylaşılırsa yanlızlık olmaz Yanar sobasında Yalnız'ın üşüyen bakışları Lambasında karanlığa dönük Bir ışık titrek sönük sönük Penceresi dışına kapanmıştır Kapısı içine örtük Bir sözde saklanmış bir yalanı Bir gözde okuduğundan Bakmaz kendi gözlerine bile |
yanlızlık kimi insanın çok değerli bir elmasmış gibi arayıpta bulamadığı kiminise hiç peşini bırakmayan kara bi gölge gibidir bizler yanımızdakini değerini onu kaybettikten sonra anlayan insanlarız işte kimileride vardır hep yanlızlık korkusu içinde yaşarlar ya kaybedersem ya giderse ya bitese........ bu endişeyle yaşanır mı bir hayat boyu hayatı hiç bşr korku gütmeden yaşayacaksın bırak giderse gitsin bıoterse bitsin sende seni kaybetmeyi göze alanı kaybetmekten korkma!!!!!!!! alıntıdır... |
| Saat: 11:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık