![]() |
google da arama yaparken buldum msn imde bir sorun vardı 80072efd kodunun çözümünü ararken bu siteyle tanıştım fakat hala bir çözüm bulamadım :)))))))))) |
messenger debug ne demek bilmiyordum onu arastirayim derken forumunuzu buldum uye oldum ama hala istedigim seyide bulmus degilim:D |
slm ben yağız Topçuoğlu.Muğla/Köyceğiz'de Türkçe öğretmeniyim.Siteyi tesadüfen google'de buldum.Gerçekten çok güzel bir site imiş.Keşfetmekte biraz geö kalmışım. |
VALLA MsXLabs'LA ARAMA YAPARKEN TANIŞTIM.SONRA SAYFA İLGİMİ ÇEKTİ.BİR BAKTIM ÜYE OLMUŞUM.YANİ HİÇBİR ETKİ VE ZORLAMA ALTINDA KALMADAN KENDİ İSTEK VE ARZUMLA ÜYE OLDUM:)) |
heuhe selam herkese merabalar ben siteyi bi arkimdan gordum aarayüzü felan baaayaa bi ilgimi cekti direk linki aldim ve üye oldum :P |
selm sitenizi çok beyendim inanılmaz konularvar haketen çokhoşoma giti işala güzel paylaşımlar geçiririz tüm arkadaşlara saygılarımla selamlarım :) :) |
karambole denk geldi. site giriş sayfasının görüntüsü çok muhteşemdi bende kayıt oldum.tek kelime ile taktire şayan bir site olmuş alkışlamaktan başka yapacak birşey bulamıyorum ..... tebrikler.... vb. |
messenger ile ilgili veri ararken buldum ve gerçekten bit türk sitesi böle olur dedim bu beni cok mutlu etti aradıgım siteyi buldum sonunda ve bırakmaya hec niyeetim yok site yöneticilerine sesleniyorum hepinize teşekkür;) |
[quote=kompetankedi;4660]Merhaba teşekkürler efendim çok farklı bir animasyon sisteminiz var ben makinist okulu adresi arıyorum ulaşamadım bir türlü internetten fazla anlamazdım bu konu için cambaz oldum adım ferdi sizin sitenin en güzel yönü soru cevap sekli olması iyiki size ulaştım tesadüf oldu aslında hizmet etmek insanlara yararlı olmak güzel bir duygu ben tamirci çocuğuyum elektronik lise mezunuyum iki meslek yani ondan makinist olmak istiyorum tccd ye bende hizmet ediyorum insanlara ama tren daha büyük hizmet yanlışmıyım iyi çalışmalar size efendim https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/bye.gif |
google |
kardesım ben msn nın yanında resımlerde görunsun dıyordum bıraz karıstırdım internetı kendımı burda buldum daha amacın ne oldunu anlayacak kadar burayı karıstırmadım bıraz karıstırım ne dusundumu cıdden söyleırm :D bu arada space yı nasıl nerden halledecez bılgısı olan bı zagmet bana aktarsın :D |
tesadüfen buldum siteyi tek kelimeyle harike tesadüfen buldum siteyi tek kelimeyle harika |
googleden msnle ilgili bişeye bakarken sitenizi birden gördüm ve karşı konulamaz bir çekimle girdim siteye aşık oldum bari üye olayım dedim sevdiğimi bilsinler hem faydalı olalım diye geldim işte arkadaşlar |
Sizinle tanışmam google da bir program aramakla başladı. Sonrasını biliyosunuz. Herkese teşekkürler... |
Selamlar ben ömer, sıtenızı begendım, guzel ama cokta olmasa bıraz karısık ve zor geldı bana.. daha anlasılır, okunur, seyrek grafıkler olsa daha tatlı olurmusss... msn goz kırpımları aradıgım ıcın sıtenız ısıme cok yaradı, yenıyım cok bakmadım yanı gezmedım. chat bolumude tatlı ve hoş... ellerınıze saglık, allaha emanet.. |
Alıntı:
|
walla ben burçlara bakıodum siteyi inceleyince çok hoşuma gitti hemen kayıt oldum teşekkürler google :banana: herkese şimdiden merhaba ben össkke |
selam ben ceylan cafeciyim sitenizle yeni tanışıyorum inşallah memnun kalırız arkadaşlarımızda buraya çekeriz şimdiden teşekürler her şey için |
hos bulduq admin site çoq qüsel oolmus |
google'da robert mcnamara ile ilgili bilgi ararken "dünya'yı yöneten gizli örgütler" başlığıyla birlikte bu sitenin adresi vardı.ben de tıkladım... |
ßu siteyi keşfetmem pek zor olmadı program arıodum msn discovery.. :D Snra bi bktım burdayım... :D bayaa eglenceli bi yre bnsio :D :) çohk güsel bi site :D |
google da ilginç görüntüleri ararken karşıma çıktı,özellikle sayfa çok güzel hazırlanmış,ilgi çekiyor ve kaliteli görünüyor,bu nedenle sizi tebrik etmek lazım :))) umarım aradığım birikimi burada bulabilirim ,teşekkürler |
slm arkaaşlar ben daha yeni katıldım aranıza kimseden almadım adresi int gezerken fark ettim :) umarım güzel günler geçiririz hepinize şimdiden tşkler |
bır bılsem nasıl oldugunu tesadufen kımsenın önermedı kendı cabalarım la ama gayretlıydım basardım guzel sevdım sıteyı ve ue oldum az ınsan guzel arkadaslık lar sevıyelı ıletısım oooo super kısacası aranıza aldıgınız ıcın sagolun...... |
arama motorunda bişhi arastiriyoRdum.sonra bi baktm burdayim güseL bi site.. herkese keyifLi foRumLar.. saygıLar |
msn 8.1 live arar ken buldum çok hoşuma gitti çok güzelll...:P |
bende çok memnun oldum yaw |
Ben bu siteye sanırım yalnışlıkla girdim.Ama çıkmak için çaba sarfetmedim.Ne olduğunu bile anlamadım sadece site ilgimi çok çekti ve biraz inceledim.Sonrada üye oldum. Benim adım EYLÜL...bU SİTEYE YALNIŞLIKLA GİRDİĞİME ÇOK MEMNUN OLDUM..:inlove: :moo: |
slm arkadaşlar lıve msn çoklu proğram indirmek için google de aramaya yapıyordum ve sitenize rastladım vede çok memnun oldum çünkü aradığım herşey burda hepinize çok çok teşşekkür ediyorum ve benide MsXLabs ailesine kabul ettiğiniz için çok mutlu oldum tekrar hepinize teşekkürler |
Sitenize tesadüfen rastgeldim içerik ve tasarımınız hoşuma gitti. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın. Vedat GÜRBÜZ / Bitlis |
arkadaşlar ücretsiz camforg pro nasıl temin edebilirim |
ben msnle ilgili ifade ararkenn bu siteyi gördüm ve buraya üye oldum bukara gerçektende çok hoş bir site bu siteye üye olmaktan ço mutluyum :) |
sadece ismi yüzünden oldu nolduysa çok değişik ve garip bi isim gibi geldi ama konulara baktım bende burda olmalıyım dedim belki biraz geç oldu ama daha tutkulu ve güzel oldu |
windows live messenger eklentileri ararken rasladım aradıgımı da buldum site karşıma çıktığında bayağı beğendim mavi yide çok severim. böylesi bir siteyi ilk defa gördüm diye bilirim.MsXlabs. süper bir site. Site okadar geniş ve dev bir arşive sahipki buraya ne gibi katkım olabilir diye düşündüm ama birde şu varki amaç tanısmak ve herseyden önemlisi azda olsa paylaşmaktır. Sizlerle tanıştığıma cok sevindim hoşbulduk... MALATYA'dan mustafa:) |
merhaba bende yeni gelenlerden ben program indirmek için gelmiştim ama çok etkilendim siteden hele KARANLIĞIN MAVİ YÜZÜ kelimesi beni bu siteye bağladı keyifli zamanlar geçiirmek dileğiyle :turkiye: |
merhaba ben sitenize geogle den arama yaparken rastladım ve hemen üye oldum benim için çok yararlı olacak konuların burada olduğunu gördüm tabiki bu arada sitenizle ilgili yapılan olumlu yorumlarıda okumaktan geri kalmadım ve sitenize iyiki abone olmuşum ben bilgisayar ve nimetlerini kullana bilme konusunda çok yeniyim sayenizde bu acemiliğimi daha çabuk atlabileceğim düşüncesindeyim iyiki varsınız teşekür ederim |
SELAM MSXLABS Süper bir site düzeyli ve ahlaklı daha önce neden rastlamadım diye kendime kızıyorum bilboard filan kiralayıp duyurun herkese ben tavsiyelerimle duyurmaya calısıyorum hoşçakalın BASARILAR |
Merhaba ben kendy.Siteyi tesadüfen buldum,ve hayran oldum.Çok yararlı olacağına inanıyorum.Teşekkür ederim. |
merhabalar,oncelikle belitmek isterim siteniz gayet guzel ve seviyeli sohbetleri var.tanidigim biri vasitasiyla sitenizden haberdar oldum.ben ingilterede yasmasktayim.sizede basarinizdan dolayi tebrik ederim tesekkurler |
Selam ben burayi tesadüf google de gezerken buldum hosuma gitti üye oldum :D |
Google'da çoklu oturum yamasını ararken girdiğim bir site olarak tanıştım. Forum sitelerine üye değildim ve değişiklik olsun diye üye oldum. Artık üye olduğum yaklaşık 1 haftadan beri buradan çıkmaz oldum. Programlarınızı indiriyorum, forum konularınıza zevkle katılıp yorumlarımı paylaşıyorum. Üyelerinizin yardımseverliği sayesinde hayran olduğum imzalardan benim de var (Roziel sağolsun :) ) Süper bir site yapmışsınız arkadaşlar, ellerinize, yüreğinize sağlık. |
ödev arrken googledn buldmmm:):) |
Ben yeni oldum ama süper ama şu reklamlar kalksa |
ben buraya tesadüfen rasladim msn icin yardima ihtiyacim vardi googlden giirnce buraya girdim tesadüfen ne diyim artik guzelmis siteniz ama hala derdime care bulamadim :( |
ben daha önce bi forum sitesinde ismini duydum sitenin ama çok detaylı incelememiştim ama sonra arkadaşım tavsiye etti onun tavsiyesiyle geldim iyikide gelmişim hakikaten çok güzel bi site emeği geçen herkese çok teşekkürler ellerinize sağlık |
Çeviri yaparken Google' da MsXLabs Hi-Tech Forumun sözlüğü sık sık karşıma çıkıyordu. Bu nedenle de üye olmak istedim. |
Cvp:chıp dergısınde okurken sitenın zaten gıriş kısmı mükemmel olmmuş ama inşallah google bıle gerıded bırakacak ve ilerde türklügün ne demek oldugunu butun dunyaya yayamada bir reklam aracı olarak ilerdeki nesillerin bile vay be dedirtecek konuma gelmeniz dileğiyle herzaman arkanızda değil yanınızdatyız;) Ayrıca chıp dergisininde içinde ayın sitesi olmanız ne mutlu |
ben ceza mürekkep doldurdum şarksını araken gördüm |
Merhaba ! Ahmet ben, bu siteyi nasıl bulduğumu hatırlamıyorum ama iyi ki bulmuşum. Sitedeki herkese merhaba. İnternete fazla takılamıyorum, takıldığım sürece birlikte olmak dileğiyle... |
arama mototru sayesinde buldum.çok beğendim.geniş içerikli ve oldukça fazla konu başlıkları var.aradığım bir çok şeyi burada bulacagımı görebiliyorum.şimdiden herkeze selamlarımı gönderiyorum. |
| Saat: 13:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık