![]() |
|
|
Bir de yeni sevgiler var ki onlar denize atılmış olta gibidir, hangi balık takılırsa kancaya.. :D Gerçi o da sevgiden ziyade takılan sazanla kovayı doldurmuş olmaya razı gelmekten ibaret.. :D Oltayı bekleyen için ancak herhangi bir balığın takılması önemli olan... Oltaya takılan sazan üstüne alınmasın.. :D Alıntı yada çalıntı değil yalnızca benim düşüncem... :D |
|
Afrikada her sabah bir ceylan uyanır,en hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini; yoksa öleceğini bilir. Afrikada her sabah bir aslan uyanır, en yavaş ceylandan daha hızlı koşması gerektiğini yoksa aç kalacağını bilir. Aslan yada ceylan olmanızın bir önemi yoktur.Y eterki güneş doğduğunda koşmak zorunda olduğunuzu bilin. (Afrika Atasözü) |
Kalp kalbe karşıdır. (Çerkez Atasözü) |
Kadınlar gülebildikleri zaman gülerler, istedikleri zaman ağlarlar. (Venezuala Atasözü) |
"Ben Güzele Güzel Demem. Güzel Benim Olmayınca" Bu doğru.. Ama o güzele sahip olacak güzellikte olup olmadığın da önemli değil mi ? Bence bu daha doğru..! |
Yarışı kazananlar, daima yavaş ve devamlı gidenlerdir. Ezop |
Asalet; Boyda değil,soyda İncelik; Belde değil,dilde Doğruluk;sözde değil özde Güzellik;yüzde değil, yürekte olur... |
| Saat: 20:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık