MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

SERSERY06 7 Ağustos 2007 16:27

tavsiyesiz geldiğim bir site.radyo programcısıyım ve her zamanki gibi aradığım hikaye ve şiirler için nette dolaşırken birden kendimi msxlabs da buldum.görüntü ve içeriklerden olsa gerek üye oldum...işte böyle.umarım her daim mutlu paylaşımlarda kesişir yollarımız.byee:D

Di@bLeSsE 7 Ağustos 2007 17:26

sitenizde sizlerle tanışmak çok güzel

Bu sitede sizlerle tanışmam tamamen tesadüftü. Ben net içerisinde araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi seven çokta meraklı olan birisiyim. Boş zamanlarımı bu şekilde değerlendirmekse çok hoşuma gidiyor. Öğrendiklerimi paylaşmak ve bu site içerisindeki paylaşılan yeni bilgileri edinmek bence çok ta güzel. Ayrıca siz site sorumlularının koymuş olduğu kurallar ve sitenin paylaşım amaçlı olması bu sitenin kalitesidir bence. Bende bu site içerisinde hoşca vakit geçireceğimi umuyorum. Saygılarımla :turkiyem:

asikar2020 7 Ağustos 2007 19:06

Merhabalar ben ALpeR denizliden sitenizi google de bi arama sonucu buldum faydalı olarak gördüm kendi adıma bende üye oldum aranıza kabul ettiginiz için tşk ederim elimden geldikçe her konuda yardımcı olmaya çalışıyım sizdende elinizden geldigi kadayırla yardımlarınızı bekliyorum ayrıca siteniz çok başarılı ve başarılarınızın devamını bekliyorum...

GöLgEdEkİ SeSsİzLiK 8 Ağustos 2007 10:53

merhabalar ben mine;) ilgimi çektiği için burdayım:D umarım beraber güzel vakit geçiririz;)

mLk_e 8 Ağustos 2007 18:08

msn smileyleri ararken tanıştım,daha yeni üye olduum için biraz karmaşık geliyo kafam karıştı desem yeridir ama alışıcam :)

kartallar 9 Ağustos 2007 00:23

elinize saglık degişik ve güzel bisite daha yeyeni tanımaya çalışıyom hoşuma gitti emegi bulunan herkeze teşekürler

esra75 9 Ağustos 2007 00:54

merhaba arkadaşlar ben esra siteye henüz üye oldum.Oldukça geniş kullanımlı bir site.Merak ettiklerim ve öğrenmek istediklerim çok oluğundan sanırım sık sık buralarda olacağım.
Herkese iyi paylaşımlar ve sevgiler.

avadar 9 Ağustos 2007 05:15

nasıl tanıştım şöyle oldu gurt yazdım burası çıktı göz gezdirdim daha önce gezdiğim sitelerden güzeldi (gerçekten ama ) baktım hoş bir ortam var üye oldum arkadaşlarıma da tavsiye ettim elinize sağlık güzel olmuş

lazLORD61 9 Ağustos 2007 14:24

google de dolaşırkn buldum baktım güzel bi site.(görünüm özellikle) ortam güzel.. beğendim...

Eliniza sağlık....

manjedix 9 Ağustos 2007 14:57

google da "en güzel fantastic resimler " yazdım arama sonucunda bir çok site gezdim ve aralarında en iyi bu siteydi ama ilk olarak üye olmadım aradan biraz zaman geçti ve baska bir konu hakkında bilgi ararken yine bana en iyi bilgiyi veren bu site ee tabii artık üye olmam gerektiğini anladım ve üye olum üye olduğum ve içerik bakımından en iyi site burasıydı çünkü . . .(Y)(h5)(h5)(h5)(Y)

Saat: 11:48

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık