![]() |
Resimdeki ayarları yapman yeterli. Sadece messenger kişilerin ve arkadaşların görecek. http://img387.imageshack.us/img387/5892/yakalamrw0.gif |
Alıntı:
|
ya arkadaslar ben bisey sorcam bilmiyorum bu soru soruldumu ama neyse yaa diyelimki mesela ben bi arkdasin spacesine girdim bakmak icin ozaman o beni görebiliyormu bu kisi sizin spacesine bakiyor diye??? cvp icin simdiden tesekkürler |
verilen sağ klik engelleme kodlarının uyguladım fakat hiçbiri olmadı bana yardımcı olabilirr misiniz? teşekkürler... |
harika çok teşekkürler her aradığımızı bulmak mümkün kötü yanı içine girildimi çıkılmak bilmiyor . başarılar diliyorum |
slm oyle guzel anlatıyosunuz ama ben bı turu yapamıyorum yaf nasıl olcakkı bu ıs anlamadım bı turlu offfffffffffffffff ben hıc bı sekılde spacesıme muzık yada baska bısey koaymıyorum yaf neden sadece resım koyabılıyorum bıde arka palanı degıstırıyorum dıger olanaklardan yararlanamıyorum olmaz kı boyle yardımlarını su masum ınsandan sakınmayıp yardım edersenız cok cok muteşekkir kalırım (yanı menmun olurum)ok yardımmmmmmmmmmm:*( :$ :$ :$ :*( :*( :*( :$ |
medya playeri nasıl etkinlertirebilirim |
Alıntı:
|
gercekten anlamadım denedım yapmayı ama yapamadım:( |
YA TABİ BU SPACES OLAYI GÜZEL HOŞ DA BEN AYARLARI DEĞİŞTİREMİYORUM SAVE/CLOSE BUTONUNU BEN Mİ GÖREMİYORUM YOKSA YOK MU ANLAMADIM VALA 1 HAFTADIR BAKIYORUMM AMA Bİ YARDIMJI OLUN BEE SEVİNİRİM . |
| Saat: 14:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık