![]() |
Sevgili günlük kapalı bir gün.Annemin karşıya geçecek,teyzemde mevlüt var.Çocuklarla kalmam gerekiyor.Biraz sıkıcı bir gün.Sonra gene yazarım.Şimdilik bay |
Sewgili günlüküm bez bebek izLeye izLeye deLiriyorum gaLiba, bu aynı böLümü 7. izLeyişim.. bıktırDı waLLa, ama gözümü aLamıyorum.. ne biçim kızım ben.. |
Günün aydın olsun Günlük, Sakarya'da sabah ezanları başladı... Bana müsade günlük,namaz kılar yatarım,uyandığımda öğleden sonra saat kaç olur bilmem.. aslında sıkıldım bu düzensizlikten, kurtar uykusuz gecelerimden günlük, biliyorum yararıma olacak, ziyan etmesem günlerimi.. Sonra görüşürüz günlük.. |
Günlük bana bir şeyi sorma ihtiyacı bile duymadan Giden ne hikmetse kendini haklı görüyorr.. Görsün. Beni kötü biliyor O iyi olsun onun gözünde biz kötü olalım.. Allah benim içimi biliyor.. Eğer insafa gelipde sorarsa cevap veremeyeceğim Allahdan başka kimse yok !! Ama sormaya bile; gerek duymuyor direk suçlamayı tercih ediyor.. Tabi bu en kolayı bir İnsana söz hakkı vermeden suçlamak kendini haklı görmek en kolayıı bunu tercih ediyorr etsin Canı sağolsun. Ama Ben bir şey yapmadım. Yeterki sadece sorsun !! Eğer konuşmakda istemiyorsa bir mektup yazsın.. Onada razıyım, neyle suçlayacaksa artık. |
Günlük iş yerinde çalışırken Arkadaşım Selahattin, delüsü ayağıma silindiri düşürdü. :( Şükür bişiyim yok ama yinede hastaneye gittik.. Orda bi iğne yaptılar :*( silindir bile bu kadar canımı acıtmamışdı yaa :S İğneyi kim icat etti bi bulsam 8o| ama hemşire güzeldi :P Hemşirede geçmiş olsun dediii :$ Ama parmağında yüzük gibi bir şey vardı *-) ya bu güzel kızları hemende ne çabuk alıyorlar.. birazda bizi düşünün bir sürü bekar var canımm :O Neyse iki gün yatak izni verdiler (H) Yatayımda iyileşeyim bayiii :) Ulan selahattin bi döneyim görürsün sen :@ |
Sevgili Günlük, Levent Ferhunde'ye evlilik teklifi etti...:cry: Ben ona aşıkım günlük,,, Evlenmesin..:hih2: :) |
Hastaydım,yattım,uyudum,ilaçlarımı aldım bu kadar :faint: :D |
The unique ve hasta bütün arkadaşlara geçmiş olsun, ben de grip oldum,o nedenle nasıl bir paçavra hastalığı olduğunu biliyorum. Hastayım günlük ve hastayken Bitaneme bulaşmasın diye yanına gidemiyorum :( |
Günlük Ona önemli bir şey söylemem gerekiyor ama bunu nasıl başaracağımı bilmiyorumm.. Bana kızgın yanına yaklaştırmıyorr.. Ya her şeyi göze alıp söylemem gerekiyor yada daha sonra üzülmeyi beklemem gerekiyorr. Daha sonrasını beklersem en azından bir gerekcem var. Ama beklersem her şey için çok geç kalmışda olabilirimm.. Ne yapacağımı bilmiyorumm.. İnşallah bugün Eve gelir ve bende söyleyebilirim.. Söylemeye çalışcam en azından uyarmam gerekiyorr.. Eğer kızarsa en fazla ben üzülürüm. Benim üzülmem bişiy değilde. Eğer söylemezsem O üzülecek. Onun üzülmesine izin veremem. |
Sevgili Günlüük ; Bilgisayarsız , sanal ortamdan uzak günler yaşıyorum..Hayatın tüm kötü yönleri bir tokat gibi vuruyor yüzüme.. Ama ne olursa olsun hayatta ufak şeylerden mutlu olmayı biliyorum... Neyse günlük fazla yormayacağım seni , hadi iyi akşamlar.. |
çok yoğunum.. sıkıldım. |
Offf günlük nasıl anlatsam sana sıkıntılarımı.Allahtan başka yardımcım yok:S Neyse ben en iyisi biraz uyuyayım...:) Gittim bye |
Günlük dert babası oldun bize.. :) Birgün seninle mutluluklarımı da paylaşacağım.. :) Şimdilik Hoşçakal.. |
Sevgili günlük... Bugün yine okulu astık servisteki birkaç kafa adamla yemeğe gittik... Çok güzeldi... Herkes bir şarkıya eşlik etti benimde şansıma Islak Islak geldi şarkının en çokta " Ben senin su çarkına çomak sokarım..." kısmına bayılıyorum. Birde serviste kızların arasına oturdum bu kız milletinden korkulur bunu bu gece birkez daha anladım. :moo: Neyse sağ salim evime kavuştum. İyi birgündü eğlendim fazlasıyla... :msn_party |
Hayırlı sabahlar günlük, gece yine bitiyor,üzülüyorum, saçma değilmi.. :) karanlığa battıkça batıp, güneşi red etmek, maviden siyahlara döner gibi... Geçici bir durumdur günlük,ne kalıcı olduki... |
Günlük Eve gelmesini bekliyorumm.. ama gelmedi yada ben görmedim bilmiyorumm.. Halen bekliyorum bir mektup bıraktım umarım onu bari görmüştürr :$ |
şarkılarla anlatıyorum günümü, ruh halimi.. Uzun yollar var önümde Duygularım senin yönünde Ezgilerle bağdaşır tüm ruh halim Bugün de bitti sağ salim Yarın çıkar mı belli değil.. Kaderin yönündeyim, Hayatımın en zor rolündeyim Ama unutma bu bir oyun değil .. |
Günlük Bugün hem Sevinçli hem üzüntülü bir günümdeyimm.. Üzülmemin sebebi 11 yıldan beri çalıştığım iş yerimden malesef geçirdiğim bir kaza sonucu işi bırakmak zorunda kalmış olmak: Sevindiğim nokta ise; Arkadaşlarımla vedalaşırken boyunlarıma sarılmış olmaları.. Ve İsmaili görememiştim çünkü ben gittikden sonra iş almışdı benim gittiğimi yemekde öğrenmiş ve bana mesaj çekti mesajı aynen şuydu. Ben kendi abimi bile senin kadar sevmedim sana abi değil AĞAM diyorum dilerim yolun yüzün gibi hepp açık olur senin bana çok hakkın geçti hakkını helal et Ağam. Yemekde sanki ekmek boğazımı dizildi üzüldüm Ağam demiş.. Ve Ağlamış beni ağlatmak içinmi işten ayrıldın diye birde sitem etti.. Ne söyliyeceğimi bilemedim. Ama birileri tarafından İnsanın sevildiğini bilmek tarif edilemeyecek bir Mutlulukkk.... Nasip kısmet bu işyerinde buraya kadarmış. Ama Arkadaşlarımın sözleri onların üzüntüsü beni daha çok üzdü. Mesajını okurken Ağlamamak için kendimi zor tuttum. Bende benim ne hakkım geçecek İsmailimm kardeşim Allah bize bir gönül verdi. O gönülü sizle paylaştık Dilerim beni heppp.. İyi anarsınız. Dilerim benden hep güzel sözlerle bahsedersiniz Dostlukda Kardeşlikde Arkadaşlıkda bizde İki Dünya için var.. Allah,da senin gönlün gibi ömrünüde güzel kılar İnşallahh.. Ben bu kadar çok Sevildiğimi tahmin dahi etmiyordum. Ve Özkan Dostumunda boynuma sarılıp bizi unutma diyişii.. Yaşar Engin Mehmet Semra abla Tuncer Hakan İdris Nejdet Onur Fatih Cemile abla ve diğerlerii.. Neyse Günlük daha fazla yazamıycam İyi geceler... |
Günlüğüm:D Bugün beklentimin de üzerinde bi gün yaşadım:D Çok eğlenceliydi:cl: Ve son saate kadar verimli:))) Son 5 dk kalana kadar matematik sorusu çözdük Ahmet ile:tender: Canım arkadaşım ya öyle iyi ki:tender: Bi soru sordum ona:D çok basit bunu mu yapamadın dedi. :D Sonra uğraştı kendi de yapamadı:rofl: Hocaya sorduk:D Meğer şıklar hatalıymış:faint: Ben de hemen yüzüne vurdum tabiii:hih!: Dersane vardı çıkışta gitmek istemedim:hih2: Eve geldiğimde kardeşimi dolabımın başında buldum:hysteric: Kızacaktım kıyamadım(A) Çok güzel bi gündü:)) Umarım en kötü günüm böyle olur:) hoşçakal günlük:hih2: Gittim:wave: |
Günlük yazdım yazdım sildim :) bende kalsın boşver |
Gidiyorum günlüğüm:)) Dikkat et kendine olur mu ? hoşçakal şimdi.... :wave: |
Zaman sadece birazcık zaman... Su akar, yatağını bulur... Bunları kendime haykırmaktan yoruldum Günlük! |
Yarın Bitaneme güzel bir sürpriz yapacağım günlük, sus söyleme, sakın duymasın :) |
Bugün Çok Yoğun 1 Gündü Artık Rahatladım Ohh Dediğim Anda Daha Çok İş Bindi Omuzlarıma Günlük Benim Tatile İhtiyacım Var Ama Yurtdışı :faint: |
Yardımına ihtiyacımız var Allahım, günlük aracılığıyla sana sesleniyorum, yardım. |
Sevgili Günlük; Kahvaltımı edip Cuma'dan kalan temizliğime devam etmem lazım.Bugün çok yorulacağım,Allah yardımcım olsun. |
Merhaba günlük, görüşmeyeli nasılsın beni sorma biliyosun... Ne ise ben çıkıyorum, seni kalem ve kağıtla aldatıyorum:) sabaha dek karanlığı yazacağım.... Yada bilmiyorum belki gelirim...görüşrüüz günlük. |
Bugün Sinemaya gittik, uzun zamandır ilk kez ve güzel bir filme, ama çok kalabalıktı, insanlar birbirine saygısızdı, küçücük çocuklar tanımadıkları başka çocuklara vurmaya çalışıyordu, büyükler ya çok yüksek sesle konuşuyorlardı,ya aşırı parfüm sürmüşlerdi..Biribirimize saygımız yok mu oluyor Günlük, nerede kaldı sevgi,saygı,özgüven..Bu düşüncemi ilk kez seninle paylaşıyorum... |
Alıntı:
Bayramlaşmaya Dayıımlara gidiyorumm. :muz: Yeğne ilk önce telefon açtım araba nasıl yıkan,mışmı diyee ;) Evet Hala oğlu araba tertemiz gel gezmeye gidelim dedi ama: Yook Gezmeden banane yaa Annen Tatlı yaptımı alacağım varda :P Yoo ne tatlısı demezmi :S Ulan o zaman bayramlaşmaya ne diye gelicem :hih!: Bide utanmadan soruyo ya Tatlı için gelirnirmi diyee.. Ne diye gelecem başkaa...8o| Arabanızı yıkamak içinmi heh :hih2: Sen Dayımı çağar tele görür O 8o| Dayım geldi; ne o yeğnim ne var ne yokk ?? Bırak yaa Dayı: Araba temiz diye Tatlı yaptır'mamışsın yengeme..:hih2: Oda yeğnim sen gel Tatlının en iyisini aldırırım dedi :cici: Aslan Dayım yaa en çoook seni seviyom sülalede :naughty: Hemen geliyomm :P Ulan Tatlı yiğecezz diye İnşallah yine yıkanmamış bir arabayla karşılaşmam :S Neyse arabayı park ettiği yere uzakdan bakarım ;) Yıkanmamış,sa gitmem :naughty: Amcam çağardı derim, onunda arabası var ama Adam temiz tutuyorr yeğnini Seviyor çünkü :D Öğlen sonuda 4 Arkadaş sinemaya götürcekler benii.. Tatlı yiyemezsem İntikamımı Arkadaşlardan çıkarcam ;) Onlara ısmarlattırayım barii :noangel: Arkadaşlarında mübarekk en kısası 1:85 boyunda ben korumalarım diye havada atarım :banana: Zaten iki tanesi Polis memuru Bi bugün izinliler başka zaman görevde oluyorlar bir daha yakalayamam... :naughty: Neyse Günlük akşam havadisleri sana anlatırım yine; kendine iyi bak ;) |
Offff günlük, tam yazıyordum,yanlış tuşa bastım hepsi silindi!!! Neyse yaaa zaten pek iç açıcı şeyler yazmamıştım.Bugün kardeşlerimi gezdireceğim kısmetse.Herkese hayırlı istediği gibi bir bayram diliyorum. |
Günlük Bugünüm Şükürler olsun Çok Güzel geçtii.. İlk Dayımlara gidip bayramlaştım canım dayım Tatlıyı daha ben gitmeden aldırmışş :P Eksik olmasınn sofrada kurdurdu. : Arabada yıkanmışdı :) Neyse Öğleden sonra,da Arkadaşlarımla sinemaya bir filme gittik. Tabi ben yanımıza oturan bir Ailenin henüz 2 yaşındaki erkek bebeğini sevmekden filme bakamadım :) Maşallah Allah nazardan korun çok tatlıydı tümm. bebekler gibi :) Sonra kumpir yedik oda çok güzeldi. Neyse günüm böylece bitti. |
Bugünüm değil ama dünüm çok güzel geçti günlük. Ama detayını sonraki bir zamanda yazacağım. Mutluyum. |
Günlük bugün Bayramın son günü; Ve Sevdiğim o kadar bekleme,me Rağmen Eve hiiiç gelmedi. Haklısın Günlük !!Daha akşam olmadı.. Bayram daha bitmedi. Belki bu akşam gelir dimi :( Bir mail yada bir mesaj atabilir değilmi ? Sadece bayramın Mübarek olsun işlerim vardı geciktim diyebilir değilmi ? O çoook iyi birisi Günlük. Ayrıca kim demişki Sevmek sadece Mutlulukdur diye; "Sevgi Gerçek ve Kalpden ise; İçinde üzüntüyüde barındırır." Beni Mutlu ettiği yüzümü güldürdüğü Günleri.. Unuttum demek için; Sevmedim ben: İçinde Üzüntünün olacağını Bile bile Sevdim !! Şimdi ise; halen Seviyorum diyebilirmiyim.. Bilmiyorum. Cesaretim yok !! Bir şeye çoook kızdı ama ne; inanki bilmiyorum. Günlük hatamı bilmesem bile; çoook Özür diledim ama kabul etmedi. Haksız yere bana bu kadar çook kızmazdı. Bilmeden bi hata yaptık ama bi bilsemm.. oof Günlük yaa.. |
Günaydın günlük, Çok sakinim... Fırtına öncesi sessizlik mi dersin, yoksa güneşle barıştık da günü huzurla mı karşıladım... Bilemiyorum... Bir acayipim değilmi... :) |
Uyumadım günlüğüm, uyuyamadım. Hayatımda kocaman bir sayfayı kapattım.. Tekrar da açmayacağım.. Bugün yeni hayatım için önemli bir haber alacağım. İstediğim gibi olursa.. Kimbilir.. hata mı yaparım bilemiyorum..ama bir delilik yapabilirim.. Beni Papatya Tarlasına Gömün.. Yerimi Söylemeyin Kimseye.. Üstüme Yeşil örtüsünü Kapatsın Doğa.. Kışın Kar Yağarsa Kardelenim de olur.. Beni Merak Etmeyin.. Daisy-BT |
Sevgili günlüğüm:moo: Bugün dersaneyi kırdım:shy2:Kırmak zorunda kaldım daha doğrusu:moo:Çalar saati kurup:D kapatmışım:D uyandığım saatte bayağı bi geç olunca:D gitmedim:hih!:Çok eğlenceli bi gün olacağa benziyo:cl: Kardeşimle bayağı bi eğlendik sabahleyin:DBu arada :moo: ilk sarı itibarımı almışım:shy2: Şimdi gidip ingilizce deneme yapmam lazımm:moo: Kusum seni seviyo ben:tender: :wave: |
Merhaba Günlük..Sana eskiden sürekli çikolata getiren birinin yazdıklarını okumaya arşive girdim..Üzerim kokuyor şu an belki duyuyorsun, geçmişin izleri .... ile doluydu ve ürperdim durdum..Ben ne umutlarla beklerken o başka dağlara, kırlara, denizlere,nehirlere,renklere dalmış ve bana da benim dağımda,denizimde,kırımda ,tarlamda ve renklerimde olduğunu söylemiş durmuş..tu... Neden insanın yapısında iki yüzlülük var, ben sana seni seviyorum günlük dersem bil ki seviyorumdur, samimiyetsizlik yapmam merak etme..Ve ben seni seviyorum.. Başım ağrıyor, herhalde geçmişin tozundandir değil mi..Temiz tertemiz bir havaya ihtiyacım var..Temiz havaya çok ihtiyacım var..Tertemiz.. Artık çikolatanı ben sana getireceğim..Bugün magnum sütlü çikolata yedim, ben beğendim, sen de ister misin...Bırakıyorum.. BT |
Çikolatanı akşama getireceğim günlük, çünkü bugün zor bir gün ve benim için hala tamamlanmadı, kendimce benden istenilenleri yaptım ve tamamlanması istenenleri tamamladım, ama benim için neler oluyor şu anda bilemiyorum. Neden kimse benim için iyi bir şey yapmıyor dersin Günlük..Belki de yapıyorlar da ben farkında değilim. Çok da beklentim yoktu hayattan, sadece yaşamak ve sevmek istedim. Yaşadın yeter.. Sevme.. Deniyor ve isyanım buna.. Haksız mıyım..? |
Sevgili günlük şu sıralar yine iş peşindeyim.Allahın izniyle şöyle hayırlı,doğru dürüst bir iş bulsam çok iyi olacak. |
Merhaba Günlüğüm, Sana Ülkerin 5 i birarada sını getirdim. 5 Farklı tadı aynı pakette birleştirmişler. Bugün o korkunç yere giderken zırıldamayayım diye verdiler ama ben sakladım sana getirdim. Zırıldamadım da.. Artık alıştım.. Bırakıyorum, artık 5 gün benden çikolata-gofret bekleme, günde bir adet yersin, fazlası dişlerine zararlı :) |
İyi haber gelsin diye aklım bütün gün Bitanemdeydi Günlük, çalışırken bile kendimi veremedim. Zor bir gündü, umarım sonu iyi olur. |
Günlüüükkk.... 5 Koyu Yeşil Renk ve 2 Açık Yeşil Renk Kutucuğum Olmuş :) Yaşasınnnnnnnn, herkesin ne kadar çok benimki az diyordum :) |
Merhaba Günlük, Günaydın,akşamdan beri benden başka sana uğrayan olmamış, Mell gelmiş gitmiş galiba, nasılsın, hep sen benim derdimi dinledin, ne çok sorunum var gibi değil mi, yok yok beni merak etme, ben cins bir kediyim..Vakti gelince sessizce, ne seni ,ne de beni sevenleri üzmeden, sevmeyenleri de sevindirmeden buralardan gideceğim..Sonsuza..Zaten hayat gerçekte bir sonsuzluk değil mi.. Türkçe yazabilmek ne güzel, ülkemi, dilimi çok seviyorum, beni yabancılaştıramayacaklar günlük, Benim sevgimi beni gömseler gibi gömemeyecekler, Yalanlar içinde boğulanlar yalanımı aramasınlar, ayna karşısına geçsinler, yeter.. Yine başını ağrıttım.. Bugünkü çikolatanı bitirmediysen ucundan bir ısırık alabilir miyim. |
Ahhh günlükkk sabır denen kavram... Bu kavramı yaşamaya çok mecbur kalıyorum ama başaramıyorum malesef:(:( OOOOffff OFFFFFFFFFFFFF |
Merhaba günlük... Söz gider yazı kalırmış... Yazıyorum sustuklarımı... Ve Su akar yatağını bulur... |
İyi Geceler, İyi Sabahlar Günlük..Beni Affet Allahım, ettiğm yemini tutamıyorum.. Günlüğüm şahittir gelgitlerime.. Öyle sabrediyorum ki yokluğuna, sabrımdan sabır bile sabırsızlanıyor...!!! |
Bugün biriyle kavga ettim aslında ortada abartılacak kadar bişeyde yoktu ama geçen gece kafama bişey takılmıştı ve sinirliydim sanırım sinirimi çıkarmak istedim... Bu aralar biraz sinirliyim umarım kimseye yansıtmadan eski halime dönerim... Neyse günlük umarım bidaha böyle bişey yapmam... Pişmanım... |
Merhaba Günlük, haberin olsun, bazı iyileşmeler var... Ancak yine de zaman... :) |
Günlük,seninle sır paylaşmayı becememişimdir ,hep seninle üstü kapalı konuştum..Günlüğüm olamadın bir türlü. |
Çikolatan bitmiştir günlüğüm. Bana küsme, çok hastaydım, çikolatanı getirecek başka birisini bulamadıysan ben getirdim. Ve sessizce bırakıp gidecektim ama dayanamadım yine yazdım..Herşey iyi demeyi çok isterdim..Değil.. Bu seferki çikolatan metro. Ben her çeşit çikolata ve dondurmayı severim. İnsanları da çok severim, ayırmam, ama beni sevdiklerini sandıklarım beni seviyorlar mı sence.. BT |
| Saat: 23:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık