![]() |
144 sayfayi okuyamadigim icin adlarinizi bilmiyorum ama hepinizi tanidigima sevindim... Bende arama motoru sayesinde tanidim... Adim yagmur... Yagmur nickini alicaktim malesef baskasi benden önce davranmis...:( Ama saglik olsun... Sorun degil..... |
ilk once siteniz basarili bi site olmus bunun icin sizi tebrik ederim sitenizi rastlantı olarak buldum ama iyikide bulmusum. tesekkur ederim boyle bi site yaptıgınız için |
SELAM BEN ANKARADAN ÇAĞLAYAN!BENDEBİRPORTAL DA ADMİNİM VE HAYRAN KALDIM!GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL!SAOLUN ARKADAŞLAR! |
Merhabalar Ben Emek Msnme yeni resimler, şekiller bulup eklemek için goole da gezinirken msxlabsı gördüm ve dikkatimi çekti. Üye olmak istedim. Sanırım iyide yapmışım. Böyle bir site oluşturduğunuz için teşekkürler... |
msn space kodları selam ben yunus benim busiteyle arkadaş olmam biraz google reklam ajans sitesinin sayesinde buldum ve kendim msn space kodu ararken ben bu siteye yönlendirdi burdan tüm google ailesine teşekkür eder ve bu site sahiplerine sağlık mutluklar diler calışmalarının devamını dilerim saygılarla yunus kılıç;) |
BU SİTEYİ TESADÜFEN BULDUM AMA ÇOK GÜZEL HARİKA BİR SİTE BU SİTE BAĞIMLILIK YAPACAK ZANNEDERSEM BANA UMARIM SİZLERDE BENDE MEMNUN KALIRIM ÇALIŞMALARINZDA SİTE SAKİNLERNE BAŞARILAR DİLERİM SAYGILARIMLA KENAN KÖKLÜ |
neredeyse google yazdıgım her kelımenın sonuda bu sıtenın adı cıkıyor coook unlu oldu bu sıte yaw helal olsun |
arkadaslar ben böyle bir sie buldugum için MSXLABS ekibine cok tesekkur ederim SAGOLUN |
mrb sitenizle tesadüfen tanıştım. Nasıl olduğuda internet'te gezerken bir arama motoruna sadece ms yazdım ve sitenizin ismi çıktı bende merak edip baktım ve çok güzel bir site olduğunu fark ettim. tebrik ederim. şimdi ben siteyi dolaşmaya çıkıyorum. :banana: :wave: |
makalele81 adlıı arkadasım yüzünden çokta istemeyerek siteye girdim ama girince çok heyecanlandım burda olmaktan ve paylaşım yapmaya hazır olmaktan çok mutluyum |
arkadaşım msn ile ilgili bi kaç programı cd ye çekip bana vermişti cd nin içerisinde bu sitenin adresi vardı (hani şu zipli dosyaların içerisindeki internt kısayolundan bahsediyorum) ona tıklayıp siteye girdim ve ii şeyler olduğunu gördüm ve üye oldum. umarım devamı gelir... |
SİTENİZ MÜKEMMEL.BİZ DE BİR SİTE KURMAK İSTİYORUZ.HELP! NOT:PROFESYONEL YARDIM İÇİN SİTENİZİ HAZIRLAYAN ARKADAŞ BİE ULAŞABİLİR Mİ? |
herkeze merhaba,adım emrah,19 yaşındayım,makina teknik ressamıyım. |
her kesin dilinde benimde herkes bır forum adı verıyor bana bedne cvp ı msu oluyor msxlabs tan şaşma :D |
google dan arama yaptığımda karşıma çıktı üniversitede ödev hazırlamak için yaptığım araştırmaya çok yararlı oldu site çok ilgimi çekti diğer bölümleride gezdikten sonra üye oldum güzel paylaşımlar yapmak dileği ile....GENCEMRE06.....:smiley32: |
SELAM şahsen rast geldi tanışmam yani site ararken denk geldimama çok beğendim hepinize saygılar ... rap yapmayan herkez tembel..... denk geldi ama iyi olmuş güzel bir ortam... rap yapmayan her kez tembelll.... .trap underground. |
slm arkadaşlar ben eda bu siteyii hazırlayan katkıda bulunan bütün arkadaşların ellllllleeeeeerineeee sağlıkkk!https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gifinanın heraldee nett aleminde en çokk beyendiğim site bu olduu... yürüyün be kim tutar siziihttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/clapping.gifözellikle msn plus için girmiştimm ben googledan bulmuştum burayı ve şu msnyi türkçe yapan yama programıyla tanıştımm bu siteylee eeee tabii geriside geldii arkadaşlarrr gerçektenn minnettarımm sizlereee burda aranızda olmaktann çokk memnunummm herkeseeeeeeeeee tekrarrrrrrrrr merhabaaaaaaaaaaaa!https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
ben msxlabs i google msn messenger çoklu yama ararken buldum bikaç kere üye oldum ama herdefasında üyelik şifremi unuttuğum için bu 3. kayıt oluşum :D 2005 in eylül ayında ilk kes tanıştık :D :D herkese merhaba bu arada tanışırıs zamanla :D :D |
merhaba siteyi google'den buldum.emegi gecenlere sonsuz tesekkürler. |
BİR sitede programınız vardı ve program yapan siteleri severim |
BEN UYELERINIZ ICINDE OLAN WETUP UN TAVSIYESIVE YARDIMLARIY LA SITENIZE KAYT OLDUM ONA EMEGINE VE SIZLERE TESEKKUR EDERIM |
ilk önce bana slm varen arkadaşım ... nasılsınız sayın site arkadaşlarım ben bu siteye yeni üye oldum bu siteyide bi akrabam sayesinde buldum sitede ismi AVRUPA benim bu siteye üye olmamın sebebi programları cok sevmem vede ilgimi cok ceker bu yüzden üye oldum nese herkese selamlar beni u sitede artık sıkca görürsünüz arkadaşlar kib byyy |
bende resim ararken buldummm ama cok hosuma gıttı aradıgım hersey var burda :) |
sende cok hoşsundur inşallah ama bu sözlerimi sululuk olarak algılama;) |
[:banana: :banana: :banana: slm siteye internette gezerken karşılaştım. hoşuma gitti üye oldum. her fırsatta sitede gezinti yapıyorum. tşk. ederim... |
kendi adımı googleda tarattırdığımda yine kendime ait resimli bir şiirimin burada olduğunu gördüm...sonrada ardından kendimi burada buldum... teşekkürler...iyi ki varsın... |
benim bir arkadaşım var o tavsiye etti ama sanırım şimdi yasaklandı o arkadasım :((( |
SELAM MİLLET... MERHABALAR NETTE GEZİNİRKEN BULDUM RENKLİ VER HABREKETLİ BİR SİTE OLDUĞUNU GÖRDÜM VE KATILMAK İSTEDİM HERKESE MERHABA...:$ |
Alıntı:
merhaba tşk.ederim benide aranıza aldıgınız için burası nasıl oluyor nasıl çalışıyor bilmiyorum ögrenmek için yardım edersiniz umarım |
Alıntı:
ben de internette gezinirken msn hakkında baska bi sitede bilgilere ulkasınca orada bi ornegi gostere bilmek icin bu siteden bi link vermis.. o vesile ile girdim ve özellikle msn hakkında cok faydalandım ve faydalanacagım da.. trabzonda özel bir yurt ta yurt müdürlüğü yapıyorum.. saygılarımla.. |
men bu mesenger dan resım hırzıslıgı programını nasıl ındırecegım lutfen ılgılenınn |
konu araştırmak için girdim ve üye oldum. |
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza daha incelemedim ama umarım seveceğim bir s,teyi dolaşırken serhat adlı arkadaştan öğrendim sağolsunforumları kullanmayı çok bilmiyorum umarım buraaki arkadaşlar bana yardımcı olur takıldığım yerlerde .... |
msn ifadeleri ararken karşıma çıktı..çok süper bü yer:tender: |
merhaba buraya goog le den bir konu araltırması yaparken buldum açtım gerçekten e hoş bir yer olmuş teknik ekibe teşekkür ederiz kendi adıma ben forum cu yumdur |
;) ;) öncelikle slm www.msxlabs.org gercekten ben böyle bisey hic bekle,iyordum cok buyuk bir rastlanti oldu benim icin goole den baska biseyler ararken karsimama cikti kendi kendime bu ne ya dedim sonra bana cok yarari dokunurdiye uye oldum ve ogun bugundur daha bu siteyi yanliz birakmis degilim ve cokta sansliymisim ee yaniherkese tasfiye ederim??????........:) :) :) |
öncelikle slm`lar adim erhan, türkce rap e yurtdisindan gönül verenlerdenim, dinleyici olarak (zaten önemli olan da bu ise gönül vermek)!!! bayaa uzun zamandir tr rap dinliyorum her neyse.... google de olympos ve tayfasina ait bi haber ararken karsima MsXLabs cikiverdi, tesadüfe bak hele, güzel oldu valla ortam güzel hosuma gitti... cümleten slm |
HOŞBULDUK Sitenizi internette PİT10 a ait bilgi ve şarkıları ararken buldum. Sadece onun için üye oldum. (Her ne kadar bu müzik tarzı bana uygun olmasa da) Sitenizin içeriği oldukça etkileyici. Bu çalışmanızdan dolayı tebrik eder, daha sık görüşmeyi dilerim. Hepiniz sevgiyle kalın. |
ben bi isim yazmistim tesadufen bu site geldi ben uye oldum ve memnunum cok guzel bir site |
mrh Ben serhat siteniz çok güzel olmus begendim ve site hosuma gitti bende bir üyelik alayım dedim ve aldım ama sizlere site yapımcılara ve sizee çok ama çok teşekkür ederim böle bir site olmasını işdiyordum ama insallah bura ya gelen arkadaslarımızı memnun olmasından tehmin ederim ve ben afyon da oturuyorum 24 sat internetde gezinirim yani anlayacagın 24 saat onlineyim sitede ama gerçekten site hos olmuss Tüm EmeGi GeÇeN Arkadaslarıma teşekkürlerimi sunarım ve burda son veriyorum, son sözlerimi de yazıyorum YÜZÜNÜZDEN GÜLÜCÜKLER YÜREGİNİZDEN VE GÖZLERİNİZDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN İŞ HAYATINIZDA BASARILARDİLERİM KOLAY GELSİN KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINEDE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE YILLARA VE NICE BAYRAMLARA |
Bi yerde "Yusuf Ali" virüsünü arıyodumki bu siteyi buldum site hoşumada gidince üye oldum inşallah ii vakit geçirmeyi umuyorummmm Herkese KOCCaMMANN MERHABALARRrrrrrrrrrr |
SİTE GERCEKTEN KALİTE ANLAYISIYLA KURULMUS VE GERCEKTEN İİ SONUCLAR ALINABILEN BIR SİTE SİTE YETKILILERINE VE ADMİNLERE TESEKKURLERMI BİR BORÇ BİLİRİM BUARADA HERKESE MERHABALAR |
öncelikle herkese kucak dolusu selemlar. benim ismim erdal sinopluyum ama almayada yasıyorum sizlerle iyi vakıt geçireçeğime inandıgım için buraya üye oldum. |
Herkese koçaman selamlarrrrrrrrrrrrr Bu siteyi hazırlayanlara cok teşşekür edrim ellerine sağlık... |
google'da bişey arıyordum bu site çıktı karşıma bir süre sitenin nimetlerinden faydalandıktan sonra eh artık üye olayım bari dedim :) gerek içerik gerekse palaşım açısından çok güzel .dizayn bakımından da oldukça zengin bir site... böyle bir sitenin küçük bir parçası olmak güzel oldu teşekkürler:smiley9: |
Tanışmamız tamamen tesadüf..ben Kenan doğulunun döngel adlı parçasını ararken birden kendimi bu sitede buldum ve dinlediğim şarkının güzelliği beni bu kanala üye olmaya istekli olmamı sağladı.sonunda olabildim.ve aradığım şarkıdan vazgeçtim bu şarkı süper..sitede öyle teşekkür ediyorum beni üyeliğe kabul ettiğiniz için ve tebrikler.... |
Önce selamlerimi iletir islerinizde üstün basarilar diler ve Bayraminizi candan kutlarim buraya gelis sebebim Media Player 10 ariyordum tesadüf olarak burada bulunuyorum insallah dahada sik görüsmek ümidi ile Saygilar |
merhaba herkese. ben kisaca SaQReP... daha bu foruma dun uye oldum.baska bir forumda tavsiye uzerine uye oldum.cok iyi chati varmis :) umarim oyledir.... |
teşekkürler |
çoklu oturum arıyodum ondan sorna msxlabs la tanıştım sonra üye oldum ben beğendim |
| Saat: 04:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık